t@hi
عضو جدید
میگم خانم تورو خدا سلام ...........بعدش...........درسته از نظرمنجمع خودمونیه کارتو همین جا بگو...شمارمو میخوای چی کار...؟؟؟
میگم خانم تورو خدا سلام ...........بعدش...........درسته از نظرمنجمع خودمونیه کارتو همین جا بگو...شمارمو میخوای چی کار...؟؟؟
2. اگه شمارمو بدم چه کارایی برام میکنی؟9.امروز سیگار میکشه فردا معلوم نیست چی بکشه ای معتاد ای مصرف کننده ای غیر فعال
migam in shomare o be ezafe shomare khoodet kon azash jazr begir zabdar 2 kon2. اگه شمارمو بدم چه کارایی برام میکنی؟
یه شماره کوچیک بهش میدم,38 ,شماره کفشمه![]()
خودم حی و حاضر..........بزرگتر میخوای چیکار............6. برو با بزرگترت بیا...!
من به این شماره نمیدمخودم حی و حاضر..........بزرگتر میخوای چیکار............![]()
کی ازت شماره خواست.............اگه میدونستم بعدی تویی که اصلا این دورو ورا پیدام نمیشدمن به این شماره نمیدم
نه بیا بهت نمیدم تا دق کنی بمیریکی ازت شماره خواست.............اگه میدونستم بعدی تویی که اصلا این دورو ورا پیدام نمیشد![]()
من میگم اصلا ازت شماره نمی خوام..............بیخیالنه بیا بهت نمیدم تا دق کنی بمیری
ا من میخوام زورکی بهت بدم.................افتخار کن بهت پیشنهاد شماره بدم.منم نمیدممن میگم اصلا ازت شماره نمی خوام..............بیخیال![]()
ا من میخوام زورکی بهت بدم.................افتخار کن بهت پیشنهاد شماره بدم.منم نمیدم
ا شماره به تو .وا .تو ازین شانسا نداری .نمیدونی که .خدادوست ندارهمیخوای زورکی بهم شماره بدی بعد افتخار نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟من نفهمیدم کی به کیه.........خونسردی تو حفظ کن...........من نه ازت شماره میخوام نه میگیرم............زورکی هم بادیگاردا یادت نره
![]()
ا شماره به تو .وا .تو ازین شانسا نداری .نمیدونی که .خدادوست نداره
.....................................................این شمارمه سعی کن حفظش کنیمثل اینکه خیلی کار دارین
![]()
حفظ شد مستقیم رفت تو حافظه فقط فک نکنم کاربردی داشته باشه.....................................................این شمارمه سعی کن حفظش کنیناقلا
داره ارزو کنی که با اسب سفید ارزوهات بیا سراغت(اونی که میخوای)او وقت بدردت میخورهحفظ شد مستقیم رفت تو حافظه فقط فک نکنم کاربردی داشته باشه![]()
داره ارزو کنی که با اسب سفید ارزوهات بیا سراغت(اونی که میخوای)او وقت بدردت میخورهچی گفتم
حرف دلتو گفتمزدی تو خال....واقعا چی گفتی...............![]()
مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد....
باکمال میلدستگاه مشترکه مورده نظر خاموش میباشد...لطفا دیگه تماس نگیرید
شماره چی رووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چند نفر هم اسم شما وجود دارند ؟! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
احساست به نفر قبلی چیه ؟ | زنگ تفريح | 76 | |
![]() |
اگه بخوای براساس تجربه خودت نفر بعدیت رو یک نصیحت کنی چی بهش می گفتی؟؟ | زنگ تفريح | 145 | |
![]() |
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1139 | |
![]() |
اگه بخوای به نفر قبلی ی هدیه بدی از1تا20چه شماره ای رو میدی؟؟؟ | زنگ تفريح | 151 |