از اسم تون راضی هستید؟

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اوایل اسممو دوست ناشتم اواسط یکم بهش علاقمند شدم اواخر باهاش ازدواج کردم ....حالا هم که به خیر خوشی زندگی میکنیم

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
منم دوسش دارم،كوچيك كه بودم دلم ميخواست يه اسم ديگه داشته باشم چون هميشه همه "ئ"وسط اسممو "ي" ميگفتن:mad:با اينكه الانم تو كارت دانشجوييم به جاي ئ،ي گذاشتن ولي خيلي دوسش دارم:smile:

اسمتون اگه ممکنه؟

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من اوایل اسممو دوست ناشتم اواسط یکم بهش علاقمند شدم اواخر باهاش ازدواج کردم ....حالا هم که به خیر خوشی زندگی میکنیم

توصیفتون جالب بود

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
راستی چقدر حس مالکیت دارید رو اسمتون؟؟؟؟؟؟؟؟

ilili

عضو جدید
لولوفر خانم

لولوفر خانم

اسم من ر و مامانم انتخاب كرده.مامانم از بچگي دوست داشت اسم بچش نيلوفر باشه.ميگه اسم دختر معلممون هم نيلوفر بوده واسه همين اسم نيلوفر و دوست داشت
منم عاشق اسمم هستم.
واقعا اسممو دوست دارم

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
قشنگ ترین اسم دنیاست . ماهپری . خیلی اسممو دوست دارم

dina_aramesh

عضو جدید
من هم اسمم رو خیلی دوست دارم و بهم اعتماد به نفس می ده البته پدر و مادرم اسممو انتخاب نکردن اما خیلی اسم قشنگیه به نظر خودم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی بچه بودم اسممو دوست نداشتم
اما حالا خیلی دوسش دارم

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صد در صد که موافقم.چون واقعا اسمم عالیههههههههه که دست مامان جونم درد نکنه ایشون انتخاب کردن.برا سلامتیه همه مادرا صلوات...........

ashkanhpb

کاربر بیش فعال
نه من اسممو دوست ندارم ، اول قرار بوده مهران باشم که نشدم ، ولی من کردم دوست دارم اسمم کردی بود ، خودم "آسو" رو دوست دارم

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من 2 اسم دارم و هنوز نمیدونم واقعا کدومشون بهتره
یه اسم مستعار که بیشتر منو با این اسم میشناسن در خانواده فامیل و دوستان
و یه اسم شناسنامه ای که بیشتر در دانشگاه و هرجایی که کار اداری باشه با اون اسم میشناسنم!!!!!
البته اگه کلا جمعشون کنیم میشه 3 اسم!!!!!