ازدواج موقت ؟؟؟ ( حتماً یا اصلاً )

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه عدالته باید برای همه باشه (چه زن - چه مرد)
در غیر اینشورت میشه تبعیض
بخث خیلی پیچیده میشه اینطوری که.
عدالت مثل هم عمل کردن اگه معنی بده حق با شماست .اگه معنی عدالت این نباشه خوب دوباره جای بحث داره.

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج "موقت" یعنی چی؟؟؟؟

یعنی امروز موقتا با یکی ازدواج!!!! می کنی فردا با یکی دیگه و پس فردا هم....؟؟؟؟!!!!!!!

مگر ازدواج فقط همین یک مسئله است که موقتی باشه؟؟؟؟!!!!!

این چه فرقی با کشورهای دیگه داره که با هر کی دلشون بخواد میرن و یه دو ساعتی هستن و بعد هم میرن خونشون......؟؟؟!!!!!!!

ما فقط می خوایم مثلا وجدانمون راحت باشه و فکر نکنیم که داریم گناه می کنیم.....

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندروزی درتلویریون درموردازدواج موقت بحث میشه وجالبه که حتی روجانیون هم این امررا پسندیده ودرست نمی دونند ولی عده ای با تمسک به آیات قرآن و تعیبرنادرست ،کلاه شرعی برای هوسبازی پیدا کردن

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ونوس جان اتفاقا منم امروز دیدم برنامشو اصلا اون روحانی نگفت که درست نیست اتفاقا 2 ساعت داشت در مورد اینکه چقدر خوبه توضیح میداد 10 دیقه آخرشم موارد سوئ استفاده از این مورد گفت حالا شما اومدی میگی خود روحانیا مخالفن !!!
به نظره من کلا بحثو تموم کنیم چون هم من هم بقیه دوستان از این بحثا زیاد تو باشگاه دیدن که هیشکدومشونم به هیچ نتیجه ای غیر از کدورت نرسیده .

mahan 2

عضو جدید
نمی دونم اون آقایونی که اعتقاد به ازدواج موقت دارن، آیا می تونن قبول کنن که همسرانشون هم با کس دیگه ای ازدواج موقت داشته باشن یا نه.

yes.البته ببین وقتی با یکی ازدواج (دقیقا خود ازدواج) بعدش غلط میکنه بره و ... ولی قبلش نه برام مهم نیست.

bernabeo

عضو جدید
کاربر ممتاز

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیغه همون فحشا هست دیگه چه فرقی میکنه گفتن یه جمله

taha894

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

هر کسی نظر خودش و عقاید خاص خودشو داره .

اما من کاملا با این موضوع مخالفم ...

این طوری راه واسه خیلی از آدمهای .... هموار می شه .

sam-smith

عضو جدید
اینا همه حرفه بنظر من ازدواج موقت برای جواناخیلی بهتر از اینه که حوادثی از قبیله تجاوز به نوامیسو ببینیم .تازه اگه این میل بد بود هیچ وقت خدا اونو تو وجود انسان نمیگذاشت .بعضی وقتها امکانات ازدواج فراهم نیست باید جونها عقده ای بشن .بنظر من هیچ اشکالی نداره

بحث اینجاست چی میشه که الآن زنا است ولی 5 دقیقه بعد این ها زن و شوهرند و پس فردا هم دوباره زنا هست :eek::surprised::eek:

sam-smith

عضو جدید
خیلی جالبه خیلی از دوستان روابط باز غرب رو عیب و ایراد نمیگیرن و این رابطه رو ایراد میگیرن.اونا هم همون کارو میکنن که اینا میکنن.اگه محکومه جفتش رو محکوم کنید تا صداقتتون و فکر منفی نداشتن تون مشخص شه. اما اینکه اونو محکوم نمیکنید و اینو محکوم میکنید دقیقا همون مزغ و تخم مزغه که فقط بعضی دوستان عشق محکوم کردن دادرند ولاغیر.
خب ازدواج موقت هم بد.جیز.کلاه شرعی.شما چخ چیزی رو راهکار میدید؟؟؟
اگه روابط ازادانه غرب رو پیشنهاد میدید ازتون سوال میکنم که یعنی شما مشکلتون همین دو کلمه صیغه خوندنه؟؟؟یعنی تمام مشکل و عقده های جوونها و سر خوردگی جوونها رو به این دو جمله صیغه خوندن میدونید؟؟؟
مگه این دو جمله چند کالری مصرف میکنه که زور داره بخونید؟؟؟
اگه همونم زور داره خب دو جمله ازدواج دائم هم به چه درد میخوره.اونم دو جمله هست.اونم نخونیم دیگه.ها؟؟؟؟

بحث ما اینه، با خوندن اون جمله ی عربی چطوری یه کار خیلی بد به نام زنا به امر مقدس ازدواج تبدیل میشه؟
چطور زنا باعث میشه روح و روان جوان آشفته بشه، ولی ازدواج موقت ایجاد آرامش می کنه؟(فرقشون چیه؟)