آره دیگه . کجای دنیا زن میتونه با چند تا مرد ازدواج کنه ؟تو با حرف پژمان مخالفی؟
آره دیگه . کجای دنیا زن میتونه با چند تا مرد ازدواج کنه ؟تو با حرف پژمان مخالفی؟
نباید هم بتونه. همونطور که مردها نباید بتونن.آره دیگه . کجای دنیا زن میتونه با چند تا مرد ازدواج کنه ؟
اگه عدالته باید برای همه باشه (چه زن - چه مرد)آره دیگه . کجای دنیا زن میتونه با چند تا مرد ازدواج کنه ؟
بخث خیلی پیچیده میشه اینطوری که.اگه عدالته باید برای همه باشه (چه زن - چه مرد)
در غیر اینشورت میشه تبعیض
نمی دونم اون آقایونی که اعتقاد به ازدواج موقت دارن، آیا می تونن قبول کنن که همسرانشون هم با کس دیگه ای ازدواج موقت داشته باشن یا نه.
اینا همه حرفه بنظر من ازدواج موقت برای جواناخیلی بهتر از اینه که حوادثی از قبیله تجاوز به نوامیسو ببینیم .تازه اگه این میل بد بود هیچ وقت خدا اونو تو وجود انسان نمیگذاشت .بعضی وقتها امکانات ازدواج فراهم نیست باید جونها عقده ای بشن .بنظر من هیچ اشکالی نداره
خیلی جالبه خیلی از دوستان روابط باز غرب رو عیب و ایراد نمیگیرن و این رابطه رو ایراد میگیرن.اونا هم همون کارو میکنن که اینا میکنن.اگه محکومه جفتش رو محکوم کنید تا صداقتتون و فکر منفی نداشتن تون مشخص شه. اما اینکه اونو محکوم نمیکنید و اینو محکوم میکنید دقیقا همون مزغ و تخم مزغه که فقط بعضی دوستان عشق محکوم کردن دادرند ولاغیر.
خب ازدواج موقت هم بد.جیز.کلاه شرعی.شما چخ چیزی رو راهکار میدید؟؟؟
اگه روابط ازادانه غرب رو پیشنهاد میدید ازتون سوال میکنم که یعنی شما مشکلتون همین دو کلمه صیغه خوندنه؟؟؟یعنی تمام مشکل و عقده های جوونها و سر خوردگی جوونها رو به این دو جمله صیغه خوندن میدونید؟؟؟
مگه این دو جمله چند کالری مصرف میکنه که زور داره بخونید؟؟؟
اگه همونم زور داره خب دو جمله ازدواج دائم هم به چه درد میخوره.اونم دو جمله هست.اونم نخونیم دیگه.ها؟؟؟؟
بسته به شرایط فرد داره
لابد صلاحی توش بوده که تو اسلام عنوان شده