دو تا جواب دادی که جفتشون کلی مبهم و غیر واضح هست.منظورتو از ازادی بگو.چیو از 10 سالگی اموزش یدن؟؟؟مسائل جنسی؟خب بعدش یعنی همه پاکدامن میمونن؟؟؟شهوت انسان رو اینطور مهار میکنی؟؟؟
والا همین دوستاتون که کلی بهتون بارک الله گفتن تو یه برنامه که به صورت شفاف مسائل و بدبختی مواد مخدر رو گفته بود رو محکوم کردن که ما همه چیزو یاد گرفتیم و از جور حرفت(البته بیشتر برا این بود که فقط محکوم کنن)حالا بیان از ده سالگی مسائل جنسی رو یاد بدن به بچه؟؟؟خب گیرم که یاد دادن.این کار فقط جلوی رفتارهای پر خطر و مسایل جسمی رو میگیره.همون هدفی که انگلیس به خاطرش این اموزش رو گذاشت.خب جلوی شهوت بچه پونزده ساله چی؟؟؟یعنی بچه ای که حالا دو سه ساله یاد گرفته که چطور نیازشو براورده کنه حالا با احتیاط های لازم میتونه بره حال خودشو ببره؟؟؟
جوابمو نگرفتما
اها پس بازم رابطه رو داشته باشه.خب مثلا ما هم میگیم رابطه داشته باشن.اموزش دیده شده .کنترل شده دو سه تا جمله هم بخونن.خب چه اشکالی داره؟؟؟چرا شما با این دو سه جمله مشکل دارید؟؟؟ادم قشنگ حس میکنم که یه جور لج ولج بازیه.خب اسلام هم میگه رابطه کنترل شده و منطقی با اموزشهای لازم باشه اما در چهار چوب خواندن عقد(عقد موقت)یعنی اینقدر این دو سه جمله زور داره؟؟؟؟وقتی یه نوجوون 15 ساله آموزش های لازم رو دیده باشه ، اون آزدی رو هم داشته (البته از بدو تولدش-توی جامعه و خانواده اش، مخصوصاً آزادی فکری) مطمئن باش که می تونه اون شهوت رو فقط با داشتن یه رابطه ی سالم کنترلش کنه . حالا شما می خوای بگی صیغه شهوت رو از بین می بره؟؟؟؟؟
حالا بیا قیاس کن ، کسی که آموزشی نداشته باشه ، با صیغه مشکلش حل میشه؟ وقتی کسی از بچگی با این رابطه به طور صحیحش آشنا بشه و بتونه شهوتشو کنترل کن ، آزادی داشته باشه که به همه ی تفریحاتش در حد معقول برسه ، وقتی عقده نداشته باشه ، وقتی تایم مرده و خالی نداشته باشه ، هیچ وقت نمیاد بره یهو یه دختر رو خفتش کنه و بعدش هم تجاوز و فیلم و ...
حالا شما میگی بره حالشو ببره ، یعنی یه جوری عنوان می کنی که انگار می خواد بره دنبال عیاشی و هرزه گری و کثافت کاری ، وقتی صیغه باشه دیگه حالشو نمی بره؟
جوابها به سادگی به دست نمیاد
نمی خوای قبول کنی دیگهاها پس بازم رابطه رو داشته باشه.خب مثلا ما هم میگیم رابطه داشته باشن.اموزش دیده شده .کنترل شده دو سه تا جمله هم بخونن.خب چه اشکالی داره؟؟؟چرا شما با این دو سه جمله مشکل دارید؟؟؟ادم قشنگ حس میکنم که یه جور لج ولج بازیه.خب اسلام هم میگه رابطه کنترل شده و منطقی با اموزشهای لازم باشه اما در چهار چوب خواندن عقد(عقد موقت)یعنی اینقدر این دو سه جمله زور داره؟؟؟؟
کسی به "خدا" اونطوری که شما فکر میکنی دسترسی ندارهبرو به خدا بگو
برو به پيامبر خدا بگو
برو اسلام بگو
برو ائمه اطهار بگو
بربو به قران بگو
برو مراجع تقليد بگو
چرا ازدواج موقت ( با شرايط خاصش ) حلال كرديد چرا؟؟
همان كسيكه پدر ومادرت را با هم از راه ازدواج دائمي حلال كرد وتوازاين رايططه زناشوئي دائمي متولد شدي ......همان كس ازدواج موقت را نيز حلال كرد
برو از مرجع تقليدت سوال كن كه آيا ازدواج موقت ( باشرايطش) درست است يا خير
چیو نمیخوام قبول کنم؟؟؟نمی خوای قبول کنی دیگه
زورش توی اینه که بعدش میگه اگه این دو سه تا جلمه نباشه حرامه و معصیته و ....
ولی توی مسحیت به خاطر نخوندش کسی رو توبیخ نمی کننچیو نمیخوام قبول کنم؟؟؟
تو همون مسیحیت هم اگه کشیش اون دو سه جمله خودشون رو نخونه اون دو تا زن و شوهر نمیشن با هم.حالا شما گیر دادی به دو سه تا جمله تو اسلام؟؟؟ اینجاست که کاملا تابلو میشه که بحث سر لج و لج بازیه.وگرنه این دو سه تا جمله چیز خاصی نیست.بحث ، بحث فقط محکوم کردنه نه چیز دیگه.
خیلی جالبه خیلی از دوستان روابط باز غرب رو عیب و ایراد نمیگیرن و این رابطه رو ایراد میگیرن.اونا هم همون کارو میکنن که اینا میکنن.اگه محکومه جفتش رو محکوم کنید تا صداقتتون و فکر منفی نداشتن تون مشخص شه. اما اینکه اونو محکوم نمیکنید و اینو محکوم میکنید دقیقا همون مزغ و تخم مزغه که فقط بعضی دوستان عشق محکوم کردن دادرند ولاغیر.
خب ازدواج موقت هم بد.جیز.کلاه شرعی.شما چخ چیزی رو راهکار میدید؟؟؟
اگه روابط ازادانه غرب رو پیشنهاد میدید ازتون سوال میکنم که یعنی شما مشکلتون همین دو کلمه صیغه خوندنه؟؟؟یعنی تمام مشکل و عقده های جوونها و سر خوردگی جوونها رو به این دو جمله صیغه خوندن میدونید؟؟؟
مگه این دو جمله چند کالری مصرف میکنه که زور داره بخونید؟؟؟
اگه همونم زور داره خب دو جمله ازدواج دائم هم به چه درد میخوره.اونم دو جمله هست.اونم نخونیم دیگه.ها؟؟؟؟
پس اخز همون که گفتم هست .یه جور لج کردن.شما اون دو تا جمله خوندن عقد دائم رو قبول داری؟؟؟خب عقد موقت هم چه فشاری بهتون میاد که اون دو تا جمله رو نمیتونید تحمل کنید؟؟؟بابا شما که ازادی جنسی رو قبول دارید.حالا اسلام میگه این رابطه جنسی رو با دو تا جمله اغاز کنید.به خدا زور نداره.کمی لج و لجبازیتون رو با نظام کم کنید.چون این مسئله ربطی به نظام نداره.تو کتابهای هزار سال پیش هم هست.تو فقه شیعه هست.پس خداییش کمی منصف باشیدولی توی مسحیت به خاطر نخوندش کسی رو توبیخ نمی کنن
درضمن اون برای ازدواجشونه
فرهنگ اونا با ما در مورد ازدواج زمین تا آسمون فرق می کنه
صحبت سر ازدواج موقته نه دائم
اونا 10 سال با یه نفر زندگی می کنن ولی باهاش ازدواج نمی کنن ، چون اینقدر برای ازدواجشون حرمت قائل هستند که با یه نگاه ، امروز عاشق نباشن و فردا فارغ
این چیزایی که شما می گین درمورد ازدواج دائم قابل قبلوله ، اما درمورد موقت و صیغه نمیشه قبلوش کرد چون دارن سرپوشی روی عیاشی می ذارن
خوب باید فرهنگ سازی بشه دیگه .با یک دید عمومی از اطرافم میگم که برا من و امسال من ازدواج موقت یعنی طرد شدن از سوی کل فامیل و دوستام و .... اونایی هم که دارن هم یکی دو تا ندارن بلکه ...مطمئن باشید.
نقطه سر خط
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههولي به نظر من اين بي فرهنگيه.![]()
نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
پژماان این حرفتو باید با طلا نوشتنمی دونم اون آقایونی که اعتقاد به ازدواج موقت دارن، آیا می تونن قبول کنن که همسرانشون هم با کس دیگه ای ازدواج موقت داشته باشن یا نه.
نمی دونم اون آقایونی که اعتقاد به ازدواج موقت دارن، آیا می تونن قبول کنن که همسرانشون هم با کس دیگه ای ازدواج موقت داشته باشن یا نه.
بابا بی خیال شین لطفا
خوب بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.چرا؟
داریم بحث می کنیم که به یه نتیجه منطقی برسیم
این هم قصه گفتیم حالا میگه لیلی زن بود یا مردهر کی موافقه ازدواج موقته دستشو ببره بالا
آتوسا شما هم بگو؟
بله،حتما رسیدن دیگهخوب این بنده خدا به یه نتایجی رسید که میگه بس کنیم دیگه!!
تو با حرف پژمان مخالفی؟خوب بفرمایید تا ما هم استفاده کنیم.
خوب چرا مخالفی؟بهترین نوع ازدواج اینه دیگهاین هم قصه گفتیم حالا میگه لیلی زن بود یا مرد
معلومه که مخالفم
تهدید میکنی بچه مردم رو؟تو با حرف پژمان مخالفی؟