نیاکان ما از چند هزار سال پیش دریافته بودند که هر انسان زنده از تن، جان، روان، وجدان و فروهر (Farvahar) سرشته شده که پویندگی و بالندگی انسان از کوشش و جوشش آن هاست. فروهر یا «فره وشی» از دو واژه ی "فره" به معنی جلو، پیش و "وهر" یا ورتی به معنی برنده و کشنده درست شده است و شاید بتوان گفت از نظر زندگی، فروهر بزرگترین و باارزش ترین جزء وجود انسان است، چون پرتوی از هستی بی پایان اهورامزداست که انسان را به سوی رسایی رهنما می شود و وظیفه ی پیش بری و فرابری، برای انسان به برترین پایه ی هستی را داراست. و پس از مرگ با همان پاکی و درستی به اصل خود (اهورامزدا) می پیوندد. نگاره فروهر گذشته ی چندین هزارساله داشته و شبیه آن در جاهای دیگر و نزد قوم های دیگری دیده شده است ولی شکل کنونی آن در کتیبه های هخامنشی بالای سر پادشاهان دیده می شود. امروزه نگاره ی فروهر (Farvahar) بین زرتشتیان نمایانگر شکل فروهر است و به عنوان نشانواره ی دین زرتشتی به کار می رود. هر پاره ای از نگاره ی فروهر یادآور اهمیت و مسولیت فروهر در زندگی است:
1 - سر:قرار دادن چهره يک پيرمرد سالخورده در اين نگاره اشاره به شخص نيکوکاری و يگانه پرستی دارد که رفتار و ظاهر مرتب و پسنديده اش سرمشق و الگوی ديگر مردمان بوده است و ديگران تجربيات وی را ارج می نهادند.
2 - دست ها: دست های فروهر به طرف بالاست که اين اشاره به ستايش "دادار هستی اورمزد" خدای واحد ايرانيان دارد که زرتشت در 4000 سال پيش آن را به جهان هديه نمود.
3 - چنبره (حلقه): حلقه ای دردست چپ نگاره وجود دارد که نشان از عهد و پيمانی است که بين انسان و اهورامزدا بسته ميشود و انسان بايد خدای واحد را ستايش کند و هميشه در همه امور وی را ناظر بر کارهای خود بداند. مورخين حلقه های ازدواجی که بين جوانان رد و بدل می شود را برگرفته شده از همين چنبره ميدانند و آن را يک سنت ايرانی ميدانند که به جهان صادر شده است. زيرا زن و شوهر نيز با دادن چنبره (حلقه) به يکديگر پيمانی را با هم امضا نموده اند که هميشه به يکديگر وفادار بمانند.
4 - بال ها: بال های فروهر باز است. چون با دیدن بال های باز، ذهن انسان متوجه پرواز و پیشرفت شده و از دیدن این دو بال باز فورا به یاد می آورد که فروهر او را به سوی پیشرفت و سربلندی راهنمایی می کند. هم چنین هر بال خود دارای سه قسمت است که اشاره به سه دستور جاودانه پير خرد و دانش جهان "اشو زرتشت" دارد که بی شک می توان گفت این سه اصل همیشه در جهان جاودانه میمانند; اندیشه نیک، گفتار نیک و کردار نیک که با دیدن این سه بخش آگاه می شویم که هرگونه پیشرفتی باید از راه درست یعنی به وسیله ی اندیشه و گفتار و کردار نیک انجام شود.
5 - دایره میان شکل: دایره خطی است منحنی که از هر نقطه ی آن شروع کنیم باز به همان نقطه خواهیم رسید. این دایره میان فروهر اشاره به "دایره روزگار" و جهان هستی دارد. به این معنی که هر عمل و کرداری که در این زندگی (روی دایره) صورت گیرد نتیجه ی آن در همین دنیا متوجه انسان است و اثر آن باقی خواهد ماند و در جهان دیگر روان از پاداش یا جزای آن برخوردار خواهد شد.
6 - دامن: دامن فروهر از سه قسمت به وجود آمده که نشانه ی اندیشه و گفتار و کردار بد است. از مشاهده ی این سه بخش درمی یابیم که همواره باید اندیشه و گفتار و کردار بد را به زیر افکنده، پست و زبون سازیم. (همانطور که دامن در زیر قرار دارد)
7 - دو رشته ی آویخته: این دو رشته نشانه ی سپنتامینو (مینوی خوب) و انگره مینو (مینوی بد) است که همیشه ممکن است در اندیشه ی انسان ظاهر شوند. وظیفه ی هر زرتشتی این است که خوبی را در اندیشه ی خود قرار داده و بدی را از آن دور کند (نیک بیندیشد).
یک مرد عربستانی با مدیر یک مدرسه و پس از آن با ناظم همان مدرسه و با رضایت مدیر و معاون با معلم آن مدرسه ازدواج کرد.
به گزارش فردا به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط یک مرد عربستانی از اهالی شهر جیزان با مدیر یک مدرسه در آن شهر ازدواج کرد.
طبق این گزارش این مرد عربستانی که هیچ علاقه ای به درس و مدرسه نداشته معلوم نیست که چگونه از مدرسه ای سر در آورده و از مدیر آن خواستگاری کرده است.
این مرد پس از چند ماه تصمیم به ازدواج مجدد گرفت و از همسر خود خواست تا برای او زن دیگری پیدا کند همسر او که می خواست زنی را برای او پیدا کند که با آن تفاهم کامل داشته باشد ناظم مدرسه که دوست و همکار او بود را برای همسرش انتخاب کرد.
این مرد پس از ازدواج با ناظم مدرسه از او خواسته تا زن دیگری برای او پیدا کند این خانم از یکی از معلم های آن مدرسه برای همسرش خواستگاری کرده بود که به این ترتیب این مرد با رضایت همسرانش با مدیر؛ ناظم و معلم یک مدرسه ازدواج کرده بود.