ازدواج , عکسهای نامزدی lemonوsima.niki

quester

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوخی

شوخی

ممنون گلم .انشالله روزی نوبت خودت بشه

سیما جان اینقد دعای بد واسه آقایون باشگاه نکن...............
شما خانم ها خوشبحالتون میشه.........ولی باید به حال آقایون گریه کرد....:cry::cry::cry::cry:

آبجی شوخی میکنم....یه وقت ناراحت نشی.................شما الان فقط بیاد بخندی.............:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

همیشه لبتون خندون.........و دلت شاد باشه......

sima.niki

عضو جدید
سیما جان اینقد دعای بد واسه آقایون باشگاه نکن...............
شما خانم ها خوشبحالتون میشه.........ولی باید به حال آقایون گریه کرد....:cry::cry::cry::cry:

آبجی شوخی میکنم....یه وقت ناراحت نشی.................شما الان فقط بیاد بخندی.............:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

همیشه لبتون خندون.........و دلت شاد باشه......

چرا بهم بر بخوره
نه دلتونم بخواد دخترای ترگل ورگل مردم زن شما مهندسای بیکار بشن. برید کلاتونم بندازید بالا:biggrin:

quester

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا بهم بر بخوره
نه دلتونم بخواد دخترای ترگل ورگل مردم زن شما مهندسای بیکار بشن. برید کلاتونم بندازید بالا:biggrin:

آره بابا توی ترگلیتون که شکی نیست......ولی قسمت دوم پیامتون داغ همه ما رو تازه کرد.......:cry::cry::cry:

ای خدا...........ببین یه شوهر خوشگل و خوشتیپ نصیبش شده داره هی به این دخترای ترگل باشگاه افاده میده............وای وای.........بابا آقایون طاقتشون زیاده ...........ولی یه کوچلو به فکر این خانمهای باشگاه باش..........کاری نکن حسودی کنن...........:biggrin:

sima.niki

عضو جدید
آره بابا توی ترگلیتون که شکی نیست......ولی قسمت دوم پیامتون داغ همه ما رو تازه کرد.......:cry::cry::cry:

ای خدا...........ببین یه شوهر خوشگل و خوشتیپ نصیبش شده داره هی به این دخترای ترگل باشگاه افاده میده............وای وای.........بابا آقایون طاقتشون زیاده ...........ولی یه کوچلو به فکر این خانمهای باشگاه باش..........کاری نکن حسودی کنن...........:biggrin:

درسته حامد من خوشگل و... هست ولی خوشگلی نون نمیشه. حسودیم نداره.الان ما نون شب نداریم بخوریم جفتمون بیکار وبیعاریم. در ضمن شما مردا ازهمه دخترا حسودتر وکم طاقت ترید.:biggrin::biggrin:

sepide&alireza

عضو جدید

نازیلا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم بهت تبریک میگم....;)
امیدوارم سالهای سال کنار هم خوب و خوش زندگی کنین.:smile:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا تو زندگیتون هیچوقت محتاج بنی بشری نباشین و عاقبت به خیر باشین

حــامد

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب؟
مستحق بودم و اینها به زکاتم دادند

سیما جان تبریک بهت میگم

maryam288

عضو جدید
به پای هم پیر شین
خوشبخت و عاقبت به خیر شید
همیشه سلامت باشید
هیچ وقت از هم دور نشید

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا سایه ادمین رو از سر ما کوتاه نکنه..
مبارک باشه:heart::heart::heart: به پای هم پیر شید..:gol::gol::gol:

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به مبارکه
من هم به نوبه ی خودم تبریک میگم
انشاءالله خوشبخت بشین

samaneh66

عضو جدید
کاربر ممتاز
مبارک باشه ان شالله به پای هم پیر بشید و خدا یه دو جین بچه به شما بده

آخرین ویرایش:

sima.niki

عضو جدید
مبارک باشه ان شالله به پای هم پیر بشید و خدا یه دو جین بچه به شما بده
کاشکی ما هم از این پسر دایی ها داشتیم

انشالله یه پسر خوب بیاد سارغت .که میاد منتظر باش .دیروزود داره ولی سوخت وسوز ....
ممنونم عزیزم