ازدواج ترانه علیدوستی با یک تاجر ایرانی مقیم انگلستان

LeonardoDavinchi

کاربر فعال
نامزدی ستاره محبوب و توانای سینمای ایران؛ از ولنجک تا لندن
ترانه علیدوستی با یک تاجر ایرانی مقیم انگلستان ازدواج کرد

«ترانه» سینمای ایران این روزها بعد از گذشت 10 سال از اکران «من ترانه 15 سال دارم» دوباره با فیلمی از رسول صدر عاملی («زندگی با چشمان بسته») روی پرده سینماها خودنمایی می‌کند. اما زندگی او بر‌خلاف آخرین فیلمش، غمگین نیست؛ بلکه شاد و پر از خنده، شادی، نقل و نبات است. «ترانه علیدوستی» اواخر تیرماه جشن نامزدی‌اش را برگزار کرد و ترانه عشق و شادی را نواخت. او تابستان پر از جشن و شادی را می‌گذراند. شادی جشن نامزدی به همراه شادی اکران «زندگی با چشمان بسته» (که سه سال در انتظار مجوز نمایش بود)، حضور دوباره در فیلم پدر سینمایی‌اش (رسول صدرعاملی) و شادی برگزاری جشن بزرگداشت برای «ترانه» (از سوی فیلمیران) و... همه و همه تابستان داغ و خاطره‌انگیزی را برای عروس‌خانم ما رغم زده است. هر چند این روزها برای این‌که در کنار نامزدش (علی منصور) باشد، ایران نیست و به انگلستان رفته. عروس بیست و هشت ساله ما 6، 7 سالی از آقا داماد کوچک‌تر است. امیدواریم سکونت این businessman موفق در لندن باعث دوری «ترانه» از سینمای ایران نشود. این زوج جوان مراسم نامزدی‌شان را در خانه مادر داماد در ولنجک برگزار کردند و مشغول سپری کردن روزهای تکرار‌نشدنی دوران نامزدی هستند.

منبع

alborz_3000

اخراجی موقت
اصلا ازش خوشم نمیاد. فقط مهتاب کرامتی. زن من میشی؟؟؟؟؟؟؟:redface:

alborz_3000

اخراجی موقت
اَه
مهتاب کرامتی بدک نی ولی از اونایی که کشته مرده ی یه نفری ان خیلی ....خوشم ....نمیاد
:d

آخه چه معنی داره؟؟!

میگم اواتاره خودتم خیلی خوبه ها! مهتاب کرامتی نمیشه ولی ازونم کمتر نیست. نظرت راجع به کسایی که کشته مرده اواتاره خودتن چیه؟

LeonardoDavinchi

کاربر فعال
اين تاپيك صرفا جنبه اطلاع رساني داشت
يه كلوم مي گفتين ايشالله خوشبخت بشن چيزي ازتون كم نميشدا :razz:
شمام فقط اينجايين آدمو ضايع كنين :razz:

آیدا معمار

عضو جدید
حالا یه تاپیک زده چرا اینطوری میکنید؟بنده خدا ازدواج کرز مبارکش باشه اتفاقا به نظرم حقش بود!!!