95درصد موافقم
اون 5 درصد رو هم من از تجربیاته خودم بدست آوردم.....میشه ادیتش کرد....
95درصد موافقم
متنشو نخوندم ولی اگه تونستین یه دختر پیدا کنین که هیچ کدوم از اینا رو نداشته باشه، جایزه دارین!!
من هیچ ایرادی ندارم!!![]()
من هیچ ایرادی ندارم!!![]()
همین که میگی من هیچ ایرادی ندارم خودش یه ایراده....چون هرکس بالاخره یه ایرادی داره...خدا که نیستیم...یکی زودجوشه یکی بی خیال یکی توهم زده یکی خیلی به کارش اهمیت میده...برو تا اخر..
من زود عصبی و ناراحت میشم
مینا چی میشه؟
منم زود عصبی میشم ویه ذره هم مغرورم...تکلیف چیه؟؟
هیچی می ترشی دی
همتون می ترشید چون بد اخلاقید زن هر چی زشت باشه می تونی تحملش کنی اگه اخلاقش خوب باشه ولی کسی که بد اخلاق باشه پاچه بگیره عمرا بشه باهاش ساخت
اما از همه اینا بدتر میدونین کدوم خانم هست که نباس اصلا طرفش رفت؟! خانم خیلی غیر رمانتیک: این نوع دخترها که تعدادشون روز به روز در حال افزایش هست اصلا به مرد مقابلشون اجازه ابراز احساسات نمیدن. یا اگر هم آقا براشون کار رمانتیک انجام بده میزنن تو ذوقش که این کارا چیه یا میگن که تکراری بوده و قبلا فلان کس براشون انجام داده. در اکثر موارد این ویژگی این دست از دخترها معمولا بر اثر روابط زیادی که با مردان در گذشته داشتند بوجود آمده که باعث شده اونا به نوعی تنفر از هر نوع ابراز احساسات برسند. در برخی موارد هم دلیل خاصی برای این خصوصیت در دختر دارای این ویژگی نیست که من فک میکنم در خصوص این دسته علت شاید همجنس گرا بودن آن خانم باشد !
من گفتم پاچه میگیر؟؟خیلی هم شوخ ام...گفتم مغرورم؟؟؟؟چه ربطی داشت؟؟؟![]()
این که میگین رمانتیک نباشه زندگی باهاش سخترو کاملا قبول دارم ولی به اینکه بخوایم بگیم به روابطه زیادش یا هم جنسگرا بودنش برمیگرده رو قبول ندارم، این دست خانوما اصولا اطلاعات کافی در مورد ازدواج و رابطه با یک آقا رو ندارن که چه رفتاریو باید تو زمینه ی عاطفی زندگی باید انجام بدن که باعث بهتر شدن زندگی بشه یا اینکه غرور بیش از حد تو ابراز احساست دارن...
شما پس به نقل قول هاتو توجه کنید...روی سخن من با اونهایی هست که بد اخلاقن به قول معروف می گن حرف می ندازن زمین صاحبش خودش بر می داره
بعدم شما که مغروری خیلی هم خوب هست زن بایست غرور داشته باشه
نه اتفاقا خیلی هم اطلاعات دارن در مورد روابط... اما چون فک میکنن خیلی اطلاعات دارند به غلط فک میکنن که همه چیز رو میدونن در حالیکه همه چیز رو نمیدونن و واسه همین گند میزنن !
نقل قول شما :منم زود عصبی میشم ویه ذره هم مغرورم...تکلیف چیه؟؟شما پس به نقل قول هاتو توجه کنید لطفا...
آره...خوش اخلاقه....پاچ گیری یا زود اعصبانی شدن فرق داره؟؟؟؟نقل قول شما :منم زود عصبی میشم ویه ذره هم مغرورم...تکلیف چیه؟؟
ایاالناس یکی به من بگه کسی که زود عصبی می شه خوش اخلاقه اخه ؟>؟؟؟؟؟؟؟
منم زود عصبی میشم ویه ذره هم مغرورم...تکلیف چیه؟؟
حالا شما چرا نرگس عصبی بشی !!
مگه قراره با دخمل ازدواج کنی !!!
نه گفته به اون خاطر سوال کردم خوب همه یه ذره از این خصوصیات ودارن خو؟؟؟![]()
هيچ كس كامل نيست هر كسي يه مشكلي داره اين گزينه ها كلي هستند و نه جزئي...
نه گفته به اون خاطر سوال کردم خوب همه یه ذره از این خصوصیات ودارن خو؟؟؟![]()