جالبه
من فکر نکنم اینجور باشه ولی گزینه موافق رو زدم
من الان 2 سالی میشه تو یاهوو هستم و چندتا دوست هم پیدا کردم ولی کسی که میاد تو یاهو میتونه با همه دوست بشه و با همه ارتباط (Wen Voic Axe) داشته باشه که این واسه من نفرت انگیز ترین چیزه...
نمیدونم چرا اینحوری هستم ولی خیلی به دوستام شک دارم و همین که احساس کنم با یکی دیگه هستن دورشونو خط میزنم و میرم سراغ یکی دیگه :|
خیلی از این عادتم بدم میاد ولی نمیدونم چیکار کنم که درست بشه

((((
خوشم اومد حداقل کمی رو راست بودین با خودتون
تعارف نکنین با خودتون، این نشد اون یکی،این یکی با یکی حتما حرف زده، شما ناراحت نباش، برو با یکی دیگه، اصلا و ابدا خودت رو ناراحت نکن، به این هم فکر نکن تا الان با چندتا دختر بودی ( جنسیت شما رو پسر دیدم )
این کاره درستیه ؟ شما با کلی آدم بودین، از هرکی خوشتون نیومد میرین سراغ یکی دیگه، فردا رو چیکار میکنین ؟ شما به خودتون اعتماد ندارین، با رفتارتون اون رو کم ارزش کردین
ما همونگونه که هستیم دوستانمون رو میبینیم، این یکی از خصلتهای خیلی خوبه آدمیه
من با شما موافقم .من از دید دخترانم میگم جای آشنا شدن بی تاثیر هم نیست.مثلا دوردور کردن همه آدمها به یک چشم دیده میشن شاید بعضی هاشون تازه اومده باشن و .....
ولی نت کمتر پیش می یاد آدم زود قضاوت کنه .و چیزی که آدمارو از هم داره دور میکنه قضاوتهای سطحیه .تو هر زمینه ای
همین، جای آشنا شدن مهم نیست، آدم میتونه در یک زمان با چند نفر صحبت کنه، شاید زمینه کاریش این باشه
برا مثال، منه پسر، فرض کنیم به دلیل شغلم باید در روز با چند دختر و پسر مکالمه داشته باشم، نگاهم و رفتارم و .... خیلی مهمه، چه کسی توی زندگی آدما باشه چه نباشه
چون به هر حال در آینده شخصی وارد زندگی آدمی میشه که باید بهش وفادار بود و اون رو عاشقونه دوست داشت
در هر زمانی هستیم، سعی نکنیم به کسی که دوستش داریم یا دوستش خواهیم داشت، خیانیت کنیم
زندگی در کنار خانواده و در اجتماع تمرینیست برا شروع کردن یه خانواده، برا ازدواج، و بهتره اون رو بسازیم
این رو هم قبول دارم، آدم همونگونه که باشه، یه شخص هم تراز با خودش وارد زندگیش میشه