من پاتوقم در یک سفره خونه امروزی هست که از اون با کلاس هاش هست.بعضی از جاهاش دید نداره و بسته هست.من میبینم یک پسر 17 ساله دست یک دختر 12 ساله را میگیره میاره اینجا.اگر کارهایی که اونها در اون محیط بسته انجام میدن را اینجا بنویسم.از سایت اخراج میشم.
به نظر من این جور اتفاقات ریشه در دوران بچگی این افراد داره! حتی یه مشاجره پدر و مادر هم می تونه عامل این واقعه باشه! خصوصاً اگر طرف از دوران بچگی ضعیف بار اومده باشه!!![FONT="]وقتی بیشتر در مورد شناخت انسان مطالعه میکنم متوجه میشم که در وجود انسان نیروی عظیم و ویرانگری نهفته است بنام .... شهوت ....شهوتی که کنترلش کار هر کس نیست .[/FONT]
[FONT="]زمانی که غرایض شهوانی در وجود انسان شروع به تحرک میکنه عظیم ترین سدهای دنیا نیز یارای مقابله با سیل خروشان آن را ندارن ......[/FONT]
[FONT="]از خودم میپرسم که این غریضه که میتونه اینقدر خطرناک باشه را برای چه خداوند در وجود ما قرار داده .... خب اگه نبودش مگه چی میشد ...[/FONT]
[FONT="]ولی این موضوع مهمتر در مقابل وجود داره که در خداوند نقص نیست ... [/FONT]
[FONT="]پس بروز این اتفاقات به خاطره چه چیزی هست :[/FONT]
[FONT="]وقتی سطحی به قضیه نگاه کردم (مثل خیلی ها ) گفتم این بخاطره اینه که داریم توی جامعه اسلامی زندگی میکنیم و هر چیزی که در مورد مسائل جنسی وجود داره یه جورایی ممنوع شدس ... رابطه پسرا و دخترا باید توی یه چهارچوب باشه و........ آزادی جنسی وجود نداره و خیلی حرفهای دیگه مشابه همین ها......[/FONT]
[FONT="]پس حتما اینا باعث شدن مسئله کمبود به وجود باید و شخص از روی فشار دست به هر کاری بزنه .........[/FONT]
[FONT="](بحث کامل تر در مورد روش برخورد مسئولین کشور در جامعه ما و آگهی دادن ها و آزادی مردم در مورد موارد فوق بماند برای بعد که به کمک شما در موردش بحث خواهیم کرد )[/FONT]
[FONT="]من به شخصه اطلاعات کامل و درستی از این اتفاق ندارم و نمیدونم واقعیت امر چی بوده ...... نمیشه قضاوت کرد ...[/FONT]
[FONT="]ولی نکته مهم این اتفاق اینه که :[/FONT]
[FONT="]چرا همچین اتفاقاتی صورت میگیره ........ چه دلایلی میتونه وجود داشته باشه ......[/FONT]
[FONT="]علتش خواسته های شهوانیه[/FONT]
[FONT="]علتش انتقامه[/FONT]
[FONT="]علتش واسه تفریح بوده[/FONT]
[FONT="]یا باج گیری[/FONT]
[FONT="]و شاید هم وجود نوعی بیماری ![/FONT]
شما که دمه دست خدا نشستی و به این راحتی از طرفش اظهار نظر میکنی اینهمه با خدا جوری سلام منم بهش برسونادما با اين كاراشون كاري كردن كه خدا هم پشيمون شده
عجب دنياي بي رحمي..
[FONT="]سلام به دوستای عزیز[/FONT]
[FONT="]همیشه توی اخبار به گوشمون می رسه که :[/FONT]
[FONT="] دختری توسط چند نفر مورد آزار و اذیت جنسی قرار گرفت ....[/FONT]
[FONT="] یا ....صاحب یک مغازه محلی بعد از آزار و اذیت جنسی یک دختر بچه 5 ساله دستگیر شد........[/FONT]
[FONT="]
یا ........ یک تبعه خارجی از کشورهای همسایه به یک پسر بچه 10 ساله تجاوز کرد
یا.......... مردی با اغفال دانش آموز دختری وی را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داد و فیلم این اتفاق رو به کلکسیونش اضافه کرد [/FONT]
[FONT="]
یا......... دکتر قلابی بعد از مشخص شدن تجاوز به چند مراجعه کننده زن در مطبش و..... تحت تعقیب قرار گرفت .......[/FONT]
[FONT="]
یا ....... مرگ یک جوان در شهر..... توسط برادرش بدلیل رابطه داشتن وی با همسرش ... و.......[/FONT]
[FONT="]
این اواخر هم توی صفحه حوادث یکی از روزنامه های پر تیتراژ به مطلبی برخوردم که مشابه موارد فوق بود ولی به نظر من از گستاخی و خیانت و هرزه گی خیلی فراتر رفته است ........[/FONT]
[FONT="]
مردی از سه جوان شرور شکایت کرد که :[/FONT]
[FONT="]وقتی وی به همراه همسرش در حال عبور از یکی از خیابانهای .... بود آن سه جوان با چاقو و قمه به او و همسرش حمله ور شدن و بعد از کتک کاری کردن وی و بی هوش شدنش زنش را ربودن و بعد از مدتی زن وی در حالی که بی هوش بود به بیمارستان منتقل شده و مشخص گردید که بعد از کشاندش درون خودروی خود او را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده اند و ....[/FONT]
[FONT="]عکس اون سه نفر هم توی صفحه حوادث چاپ شده بود که شاید اگه کس دیگه ای مورد آزار اذیت آنها قرار گرفته با دیدن عکس آنها ......[/FONT]
[FONT="]
خلاصه !!!
[/FONT]
شما مهندسین یا جامعه شناس؟؟؟؟؟؟
خب مشکل از ندونستن تاریخه،حرفی که من زدم طبق روایات و ایاته.
جالبه شما بیشتر به تجسمات خودتون باور دارین تا واقعیت تاریخی.
محض اطلاع خودتون هم که شده ایات 37و 50 و51و52 سوره احزاب را بخونین و بعد بیاین نظرتون را بگین.این که دیگه توهین نیست که؟ هست؟
ایات شیطانی هم که برادرمون فرمودن،مطمئنم که خودشونم نخوندنش و تازه نمیدونن که سلمان رشدی خودش یه موقعی خیلی هم مسلمون بوده و بعد اینطوری شده!
شما اصلا میدونین که خیلیها اعتقاد دارن که پیامبر ها معصوم نبودند و فقط واسطه وحی بودن؟
شما مجازات و عذاب را به عهده خدا بدارین،اگه خواست خودش سنگم میکنه.
شما مهندسین یا جامعه شناس؟؟؟؟؟؟
ادما با اين كاراشون كاري كردن كه خدا هم پشيمون شده
عجب دنياي بي رحمي..
توروخداازاین بحثایی که سرانجامی جز اعصاب خوردی نداره نکنین.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارتباط عدم ارضای جنسی و اعتراضات | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
خاطرات زن یونانی که اسیر شهوت صدام شد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
زن یونانی که اسیر شهوت صدام شد! / عکس | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
آخرین قیمت دلار، ارز، سکه و طلا | گفتگوی آزاد | 291 | |
![]() |
جدول تفاوت قیمت میلیاردی خودروهای وارداتی در ایران و امارات | گفتگوی آزاد | 2 |