شدیدا با نظر شما مخالفمشاید بشه گفت مهمترین دلیلش اینه که ما خودمون ، غریضمون ،خواستمون و مهمتر از همه خدای خودمون رو نمی شناسیم . یه اسم شهوت شنیدیم و یه کارایی رو به همین نام برامون مشخص کردن و در آخر هم گفتند مواظبش باشید خیلی قویه ، ممکنه خطر ساز بشه . حالا یه لحظه فکر کنید کسی از اول زندگیش نه از این حرفا بشنوه و نه این کارا رو ببینه و کلاً هیچ گونه پیش زمینه ای هم از این موضوع نداشته باشه و این رویه تا وقتی بزرگ شد ادامه پیدا کنه . ناگهان اونو با فراهم کردن تمامی شرایط در موقعیتی بزاریم که معمولاً شهوت ها برانگیخته میشه . شما بگید آیا بازم حسی به عنوان شهوت در وجودش بوجود میاد ؟
------------
چه خوش گفت اونی که گفت : من خدا هستم . شاید می خواست بگه روح من ذره ای از پروردگار است . پس منم قدرت فهمیدن دارم .
به این میگن حس کنجکاوی درباره ی غیر . نه شهوت . همون بچه اگه از گربه هم نترسه به سمتش کشیده میشه برای اینکه بشناسه و چیزی که مثل خودش نیست رو کشف کنه . ( البته با عرض معذرت قصدم مقایسه نبود ) برای همین مدام دور و برش می پلکه . این چیزی که شما میگی رو بهش میگن کنجکاوی . حالا من هی میگم معنی شهوت درست در ذهن ما جا نیفتاده ، شما مخالفت کن .شدیدا با نظر شما مخالفم
حتی یک پسر بچه ی 5 6 ساله که نه بالغ شده نه چیزی در این مورد میشنوه احساس میکنه که یک نیروی بسیار قوی اون رو به طرف جنس مخالف میکشونه و ترجیح میدم دیگه بیشتر توضیح ندم چون در شان باشگاه نیست
خب برادر من مخالفم دیگه آخه پسر بچه وقتی گربه میبینه فقط حس کنجکاویش اونو میکشونه طرف ولی وقتی یه جنس مخالف رو میبینه.......استغفراللهبه این میگن حس کنجکاوی درباره ی غیر . نه شهوت . همون بچه اگه از گربه هم نترسه به سمتش کشیده میشه برای اینکه بشناسه و چیزی که مثل خودش نیست رو کشف کنه . ( البته با عرض معذرت قصدم مقایسه نبود ) برای همین مدام دور و برش می پلکه . این چیزی که شما میگی رو بهش میگن کنجکاوی . حالا من هی میگم معنی شهوت درست در ذهن ما جا نیفتاده ، شما مخالفت کن .![]()
بیخود و بی جهت همه چیز رو به دین نسبت ندید و از جو متشنج سو استفاده نکنید.اینجا ایران است!
یعنی قلب اسلام
بیچاره امام زمان که یکی از دوست میکشه یکی از دشمنبیخود و بی جهت همه چیز رو به دین نسبت ندید و از جو متشنج سو استفاده نکنید.
امام زمان داره از دست ما خون گریه میکنه بعد شما میگی اینجا قلب اسلامه؟
اینایی که این کارا رو میکنن اصلا خدا رو میشناسن که بخوان دین رو بشناسن؟
البته همونطور که گفتم این بیماری سادیسمه که شاید یکی از دلایل به وجود اومدنش عقده های اجتماعی باشه....
اینجا ایران است!
یعنی قلب اسلام
بحث عوض شدبیچاره امام زمان که یکی از دوست میکشه یکی از دشمن
وقتی مسلمونا اون هم ایرانی ها حیا و شرف و آبرو یک نفر رو باهاش بازی میکنند و همه چیز رو یادشون رفته دیگه امام زمان به قول شما چی میکشه
حالا همینه که هست بحث نداره...یکی رابطه جنسی برقرار میکنه بعدش هم نسنجیده برقرار میکنه...بعدش باید هم چوبشو بخوره![]()
بیچاره امام زمان که یکی از دوست میکشه یکی از دشمن
وقتی مسلمونا اون هم ایرانی ها حیا و شرف و آبرو یک نفر رو باهاش بازی میکنند و همه چیز رو یادشون رفته دیگه امام زمان به قول شما چی میکشه
حالا همینه که هست بحث نداره...یکی رابطه جنسی برقرار میکنه بعدش هم نسنجیده برقرار میکنه...بعدش باید هم چوبشو بخوره![]()
[FONT="]بعضی وقتها فقر بهونه هرزه گی میشه ...[/FONT]
[FONT="]یکی از دوستانم که خانمشون پزشک داخلی زنان هستن واسم تعریف کرد :[/FONT]
[FONT="]یه خانمی به مطب همسرش مراجعه میکنه و بعد از آزمایش مشخص میشه که اون خانوم از قسمت ... دچار زخم های عفونی شدیدی شده (نوعی قارچ) که این زخم ها مختص حیواناتی مثل سگ هستش ... خلاصه خانم دکتر به اصرار جویای قضیه میشه که خانمه میگه :[/FONT]
[FONT="]من از روی فقر خودفروشی میکنم و یه بار که توی مسیر منتظر ؟ بودم... یه ماشین مدل بالا جلوی پام وایساد و پرسید قیمت... خلاصه سوار شدم ... به خونه که رسیدیم .. بهم گفت شبی چند در میاری گفتم ... و اون دوبرابر اونو بهم داد و گفت به شرط اینکه خودتو در اختیار ویکی بذاری ... [/FONT]
[FONT="]ویکی اسم سگش بود ...[/FONT]
[FONT="]بنظرتون اون زن هیچ کاری نمیتونست بهتر از این پیدا کنه ... [/FONT]
ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم، کمی با کفش های او راه بروم(دکتر علی شریعتی)
چه چیزی بود ؟من پیش داوری نکردم
منظور از حرفهام چیز دیگه ای بود ...!!!
[FONT="]حضرت حجت (عج) :[/FONT]
[FONT="] دست لطیف با پیشانی ز داغ مُهر نمیخواد ... [/FONT]
[FONT="]اشک با ریا نمیخواد ... [/FONT]
[FONT="]کمک به دیگران اونم با منت ! نمیخواد ... [/FONT]
[FONT="]اندام قوی شده ی بی فکر نمیخواد ...[/FONT]
[FONT="]حرف حق بی عمل نمیخواد ...[/FONT]
[FONT="]سینه زدن واسه جدش حسینُ ، واسه تفریح نمیخواد ...[/FONT]
[FONT="]ظاهر قشنگ و باطن سیاه نمیخواد ...[/FONT]
[FONT="]زور و ظلم و جور نمیخواد...[/FONT]
[FONT="]اون چیزی که الان هست رو نمیخواد ... نمیخواد ... نمیخواد [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
بحث عوض شد
من مجبورم این رو بگم
بیاید واقع بین باشیم و اسم خودمونو ایران اسلامی نزاریم
چون :
1- بیش از 60 درصد مردم ایران چیزی به اسم دین رو قبول ندارند.
2- بیش از 20 درصد در باطن قبول ندارند ولی در ظاهر به خاطر منافعشون نشون میدن که قبول دارن.
3- حدود 10 درصد در درون و باطن خودشون قبول دارند اما امان از نفس اماره!!!! یعنی همون زنبور بی عسل
4- حدود 6 7 درصد قبول دارند و سعی میکنند که مطابق آموزه های دینی رفتار کنند ولی خب از حال و حول خودشونم نمیگذرن و گرچه میدونن بعضی مواقع گناه میکنن ولی بازم.....
5- کمتر از 3 درصد هم در باطن عمیقا قبول دارند و هم بیش از 98 درصد اعمالشون با آموزه های دینی مطابقت میکنه.
حالا این اعتقاد منه نمیدونم نظر دوستان چیه.
موفق باشید
نمیخواد که نمیخواد..هر کس هر چیزی نمیخواد میاد تغییرش میده...بیاد تغییرش بده....
خلایق هر چه لایق...
دختر ایرانی دوست داره اینجوری باهاش بازی بشه بزار بشه آقاجان....وقتی دوست میشه با طرف بدون اینکه بدونه کیه و چیه بعدش هم 500نفری میریزن سرش ...دیگه من و شما مسولیم؟شاید هم احمدی نژاد و حکومت؟هیچ کدوم...خود دختر...مسوله...
یکی حالشو میبره یکی هم بد بخت...
بیخیال بابا..این بحث ها عبسه...
بای
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارتباط عدم ارضای جنسی و اعتراضات | گفتگوی آزاد | 21 | |
![]() |
خاطرات زن یونانی که اسیر شهوت صدام شد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
زن یونانی که اسیر شهوت صدام شد! / عکس | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |