dash @li
کاربر بیش فعال
سلام،صبح بخیر
سلام،صبح بخیر
تا اونجایی دوستان گفتند و من متوجه شدم،این رتبه یعنی تعداد کسانی که این رو انتخاب کردن هست و رتبه شما بین این افراد و آخرین رتبه فردی که انتخاب کرده و قبول شده رو قرار داده است.
یعنی مثلا مشخص نیست 200 نفر یا 1000نفر انتخاب کردند فقط رتبه شما بین این افرادی که انتخاب کردند این هست و رتبه آخرین فردی که انتخاب کرده شده این.این چیزی هست من متوجه شدم.
مالک اشتر فک کنم قرمز رنگ نوشته بود یا از مصاحبه رد شدید یا کلا دعوت نشدید .البته مالک دوستان گفتتد باید قبل از اون جایی که احتمال قبولی میدی بزنی که دعوت شی مثلا منو دعوت نکردن چون بد انتخاب رشته کردم انتخاب 30 ام زدم انتخاب 10 ام قبول شده بودم.شماره 2 نوشته و زیر اونجا توضیحات گفته یعنی چی!
دانشگاه امام حسین تعریفش رو شنیدم خیلی دانشگاه خوبی هست.اساتید خوبی هم داره.
موفق باشید
سلام،صبح بخیر
سلام صبح به خیرالان این کارنامه منو کاملا گیج کرده.
من پردیس علم و صنعت رو قبول شدم. اما نوشته آخرین رتبه قبولی: 467
خب من که رتبم خیلی بیشتر ازاین بوده.
کلا یکی در رابطه بااین دو ستون یه توضیح مفصل بده:رتبه داوطلب - آخرین رتبه قبولی
برای من نوشته مالک اشتر رد شدی. خب معلوم نیست مصاحبه رد شدم یا از نظر رنبه قبولی؟
کسی میدون طراحی کاربردی دانشگاه امام حسین چطوریه؟ خوبه؟ بده؟؟؟ اساتیدش قوی هستند؟
تا اونجایی دوستان گفتند و من متوجه شدم،این رتبه یعنی تعداد کسانی که این رو انتخاب کردن هست و رتبه شما بین این افراد و آخرین رتبه فردی که انتخاب کرده و قبول شده رو قرار داده است.
یعنی مثلا مشخص نیست 200 نفر یا 1000نفر انتخاب کردند فقط رتبه شما بین این افرادی که انتخاب کردند این هست و رتبه آخرین فردی که انتخاب کرده شده این.این چیزی هست من متوجه شدم.
مالک اشتر فک کنم قرمز رنگ نوشته بود یا از مصاحبه رد شدید یا کلا دعوت نشدید .البته مالک دوستان گفتتد باید قبل از اون جایی که احتمال قبولی میدی بزنی که دعوت شی مثلا منو دعوت نکردن چون بد انتخاب رشته کردم انتخاب 30 ام زدم انتخاب 10 ام قبول شده بودم.شماره 2 نوشته و زیر اونجا توضیحات گفته یعنی چی!
دانشگاه امام حسین تعریفش رو شنیدم خیلی دانشگاه خوبی هست.اساتید خوبی هم داره.
موفق باشید