ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farh000d

عضو جدید
سوال 1 ریاضی من معادله بود که درمورد تعداد ریشه هاش بحث کرده بود اون چی میشد؟؟؟

104C بود منم همون بودم

من گزینه هام رو پشت شماره داوطلبی که به صندل چسبونده بودن یاداشت کردم با خودم اوردم اگه می دونین کدوم سوال رو کدوم گزینه انتخاب کردین می تونیم پاسخ ها رو مقایسه کنیم

Abolfazl6776

عضو جدید
این پاسخ کلیدیش کی میاد؟؟؟؟؟ یه رفیق ما از استرس تحت فشاره ، درست زده باشه راحت زیر 100 میشه

amir-mehrizi

عضو جدید
کامل نبود پس چی بود ؟؟؟؟

شرط کامل بودن رو داشت که ، ولی حل کردنش از کامل سخت بود

چطور حلش کردی؟
معادله کامل نبود.عامل انتگرال داشت که عامل انتگرالش میشد 1 تقسیم بر کوسینوس توان 2 الفا.که حل میکردی با شرط مرزی که داده بود c میشد یک سوم.بعد همه یک سوم داشتن به غیر از تانژانت که اگه تو سهضرب میکردی همه رو جواب دفترچه من گزینه 3 بودش

khorshid_mech

عضو جدید
104C بود منم همون بودم

من گزینه هام رو پشت شماره داوطلبی که به صندل چسبونده بودن یاداشت کردم با خودم اوردم اگه می دونین کدوم سوال رو کدوم گزینه انتخاب کردین می تونیم پاسخ ها رو مقایسه کنیم

نه بابا من ننوشتم تا دقیقه ی آخرش نوشتم سوال زبان حل میکردم.
ولی اینطوری یادتون بندازین با هم بررسی کنیم..

محمد 435

عضو جدید
سلام بچه ها؟ من 16 تا زدم 10 تاش سیال بود. یهذره سیالاتو بگید چی زدید منم یادم بیاد

kmeisam

عضو جدید
104C بود منم همون بودم

از منم 104c بود این سوالا رو کدوم گزینه زدین؟
52
53
57
62

• Like
واکنش ها: meko

amir-mehrizi

عضو جدید
اون میشد 4 تقسیم بر آ دو رادیکال 3.که اگه صورت و مخرج و در رادیکال 3 ضرب میکردی جوابش میشد چهار رادیکال 3 تقسیم برآ 3 آ دو

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
من ساعت یادم رفت ببرم، اعصابم خورد شد، کل ریاضیات همگ بودم، همه امیدم به جامداته،
سطح جامدات چطور بود؟ چندتا زدید؟

farh000d

عضو جدید
ارتعاشات:
میراگر ویسکوز <<<<<<<< 1.125
میراگر خشک <<<<<<<< بصورت خطی کاهش می یابد و به صفر میل می کند

meko

کاربر فعال
بی زحمت هر چی سوال ریاضی زدیشون با جواباش مشخص کنید؟ شما مطمئنم ریاضی رو خوب زدین
راستی دینامیک چه طور بود؟؟؟؟

ریاضی یدونه فاصله از هذلولی یادم مونده اونم چون جوابش عجیب بود . میشد رادیکال ( 24/88 ) یا یه همچین گزینه ای بود . تو دفترچه 104C گزینه ی 2 بود

دینامیک آسون بود . البته من سوال دومش یعنی ژیروسکوپی رو نزدم چون اصلا انتظار نداشتم بدن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا