ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meko

کاربر فعال
همون sin y و کسینوسی بود؟؟؟
آره آره

sin y فک کنم سوال اول معادلات بود که طراح پدرسوخته فکر میکرد خیلی زرنگه . نسبت به yغیر خطی بود ولی اگه مربتش می کردید نسبت به x خطی بود. لذا از همون فرمول پاسخ معادله خطی استفاده میکردید فقط به جای x قرار میدادید y و برعکس

amir-mehrizi

عضو جدید
قالب برشه که تابلو بود دیگه.گزینه 1 میشد .چون تو سوراخ کاری اندازه سنبه با سوراخ برابره و اندازه ماتریس به اندازه 2 برابر لقی بزرگتره.که فقط تو گزینه 1 بود

farh000d

عضو جدید
سوال 1 ریاضی من معادله بود که درمورد تعداد ریشه هاش بحث کرده بود اون چی میشد؟؟؟

104C بود منم همون بودم

من گزینه هام رو پشت شماره داوطلبی که به صندل چسبونده بودن یاداشت کردم با خودم اوردم اگه می دونین کدوم سوال رو کدوم گزینه انتخاب کردین می تونیم پاسخ ها رو مقایسه کنیم

kariq

عضو جدید
لطفا یکی درمورد سوالات ریاضی بگه؟؟؟ من دارن یواش یواش یادم میرن کدوما رو زدم:(
اون حده چی میشد؟؟؟
اون همگرایی سریه چی میشد؟؟؟
نگاشت داخل دایره یا خارج دایره کدوم میشد؟؟؟

من از این سه تا فقط سری رو زدم که فکر کنم یک ایم میشد
البته من از طریق عددی حلش کردم

• Like
واکنش ها: meko

amir-mehrizi

عضو جدید
اون سوال از چهارتا گزینش 3تاش کاملا درست بود ولی گزینه 2 که میگفت با افزایش شعاع ناهمواری کم میشه عیناا تو کتاب دکتر رازفر بود.من اونو زدم

sajadmega

عضو جدید
علم مواد ویکرز بود نمیدونم چی میشد زدیید؟ برنیل مربعی به ترتیب گفته بود شما چی زدیدی؟

amir-mehrizi

عضو جدید
علم مواد ویکرز بود نمیدونم چی میشد زدیید؟ برنیل مربعی به ترتیب گفته بود شما چی زدیدی؟

نه نه.به تریب این میشد.برنیل ساچمه است که میشه دایره.ویکرز هرم مربع القاعده که میشد مربع .اون یکی رو نمی دونم من نوپ بود ولی ترتیب گزینه ها رو میرفتی به جواب درست میرسیدی

Abolfazl6776

عضو جدید
خیلی هم آسون بود. شزط مرزی ای که داده یود فقط در یکی از گزینه های صدق میکرد. به همین راحتی

شوخی نکن ؟؟
بازم این استادا بگن مهندسی معکوس نکنید و... حل کنید و...

من 60درصد جلو رفتم ولی اصلا tan تو جوابام پیدا نمیشد ! واسه همین بی خیال انتگرال دومی شدم

مرسی

saeedhashemi1371

عضو جدید
به پایان آمد این دفتر ...................................................حکایت هم چنان باقی است

یعنی واقعا عاشقین بچه ها!

بابا حداقل 5 ماه از عمرتون رو گذاشتین برا کنکور حالا هم میخاین سه ماه دیگه رو هم بزارین برا اینکه بررسی کنین چی رو زدین چی رو نزدین بعد درصد بگیرین بعدش بررسی کنین رتبتون چند میشه بعدش ..................

بابا برین این سه ماهه رو زندگی کنین
بعد خود سازمان سنجش درصد دقیق شما رو با دو رقم اعشار اعلام میکنه یه هفته هم در مورد احتمال قبولی خودتون بررسی میکنید.

آزمون برا من خیلی خوب در نیومد. ولی

کنکور آخر دنیا نیست.... الان باید برین ناهار بخورین و بعدش با خیال راحت بخوابین.

هدف تلاش ما بوده و بس بقیش رو هرچی خدا برای ما صلاح بدونه رقم میزنه..

M.ARIABOY

عضو جدید
بچهها چقد سرعت تاپیک بالاست خخخ
دم همتون گرم اینجا خیلی ب من روحیه داد،خیلی حال کردم

• Like
واکنش ها: meko
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا