سلاممنم تستای 80به بعد رو میزنم اگه وقت شدقبلترها رو
به نظرتون برای انتقال ،ترمو و سیالات مهندسی شیمی رو بزنیم؟واقعا زیادی وقت میگیره
برای مقاومت که عمران مهم نیس نه؟
یه نظر راجع به کنترل:اگه کنترل رو تو دانشگاه خوب یاد گرفتید فصلای مهمش رو بخونید
دوستان لطفا اگه کسی خلاصه فضای حالت رو داره میشه اینجا بذاره؟واقعا مفهومش مشکله برام
واقعا کی همچین حرفی زده کی؟؟
من 87-88 رو زدم،کلا ناامید شدم ازشون، امیدوارم درست شه، درصدام خیلی داغون بودن سیالات دوروبر 40 میچرخید
چامدات و ریاضی هم دوروبر 20)))))))))):
داداش منم مثه تو،فقط دیدی سوالای سیالات 88 رو ؟ چرا همه ش تشریحی بود ؟ : ))))))) فک کنم طراحا اون سال خیلی خسته بودن : ))))
والا همینه،تو کارشناسی مباحث کم بودکنکور ارشد برای بعضی رشته ها راحت تر از کارشناسی هست .
ولی برای مکانیک اصلا قابل مقایسه نیستن با هم .
واقعا دیگه سخت تر از مکانیک هم مگه رشته داریم ؟
هررر درسی رو میخونم کلی نکته و فرمول و .... داره . دریغ از یه درس که بگم این دیگه راحته .
دیگه این آخریا خسته شدم . در حسرت یه روز موندم که صبح از خواب بیدار بشم و به خودم نگم : خب امروز باید چی بخونم ؟
نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم)):
امیدوارم اینطور شهولي من كلا حال ميكنم يكي از سخترين رشته ها را ميخونم
دادا ناراحت نباش كلا سر كنكور با اين ازمايشي ها خيلي فرق داره
يه چيزايي ياد ادم مياد كه باورشم سخته
دقيقا مثل امتحاناي پايان ترم كه بعضا چيزايي مينتويسي كه خودتم نميدوني چه طوري اينا نوشتي ((من كه خيلي اين طوري ميشم هههه))
کنکور ارشد برای بعضی رشته ها راحت تر از کارشناسی هست . ولی برای مکانیک اصلا قابل مقایسه نیستن با هم . واقعا دیگه سخت تر از مکانیک هم مگه رشته داریم ؟ هررر درسی رو میخونم کلی نکته و فرمول و .... داره . دریغ از یه درس که بگم این دیگه راحته .دیگه این آخریا خسته شدم . در حسرت یه روز موندم که صبح از خواب بیدار بشم و به خودم نگم : خب امروز باید چی بخونم ؟
والا همینه،تو کارشناسی مباحث کم بودولی تو اینجا مباحث خیلی زیاده،خیلی زیادهمن متوسط دزصدهام 20 جامدات و ریاضی و 20-30 واس سیالات، هر سری هم این موضوع داره تکرار میشه):نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم)):
سلام دوستان، انشاءالله که همتون رو به راه باشید،
کلا بحث سختی رشته ها و مقایسه اونا تو کنکور خیلی معنی نمیده، چون چه دروس راحت و چه سخت، بحث، بحث رقابته،
ولی از دو منظر میشه مقایسه هایی داشت،
اول از نظر نسبت متقاضی به ظرفیت که وضع تو رشته مکانیک وخیمه، تازه این در حالیه که خیلی از لیسانس های مکانیک ادامه تحصیل نمیدن و وارد بازار کار میشن، از اونجایی هم که از اقصی نقاط این مرز پر گهر همینجوری مهندس مکانیک رشد میکنه، اگه همه میخواستن ادامه تحصیل بدن که دیگه ...، این اولیش،
دوم از نظر حجم دروس که من واقعا حرفی واسه گفتن ندارم، چیزی که عیان است....،
این متقاضیای MBA کوفتشون نشه، همش ریاضی 1و2، زبان، GMAT !!!
حالا همه اینا وقتی بحرانی تر میشه که یکی وضع منو داشته باشه که نه عادت به برنامه بلند مدت دارم و نه به مطالعه منسجم در طول روز،از نیمه دوم آبان شروع کردم، روزی 4 تا 5 ساعت، هیچی دیگه تازه ترمو 2 رو شروع کردم، بعدشم کل انتقال، تازه میرسم به دوره کردن، خدا به دادم برسه. راستی باکس دینامیکم که کلا نخوندم!
سلام به همه
دوستان کسی درصدای شرکت کنندگان کنکور سالای اخیرو نداره که ببینیم این درصدایی که میزنیم در مقایسه با بقیه چطوریاس؟
ه بتونی تو یه روز تحلیل کنی و رفع اشکال ک عالیهدوستان من واقعا الان نمیدونم تو چه سطحیم یوخده استرسیده شدم بیاید انرژی بدید
این ریاضی نامرد آخر منو گرفتار کرد همه درسا رو تموم کردم جز ریاضی مهندسی و کنترل
کنکورهای سالای پیشو که میزنم همه درصدام حول و حوش 30 درصد زبانم 50 ریاضی 15!!!
کنترل قراره جزوه دوره کارشناسیمو بهم برسونن احتمالا بتونم تستاشو بزنم با همون جزوه این روزا هم هر روز کنکور یه سالی رو میزنم و تا آخر همون روز تمام سوالاتشو تحلیل و بررسی میکنم به نظرتون این روش جواب میده؟ اون همه خلاصه نویسی هم که نوشتم رو تا حالا فقط دو بار تونستم بخونم
فردا هم بریم پارسه عزیز روحیمون خراب تر شه بیایم
شما درصداتون تو چه فازیه؟
چندتا از اشتباهات خیلیا به خصوص من اینه ک ی سوال رو کامل نمینویسم،اخرش دچار اشتباهات محاسباتی میشیم
سوالایی ک شک داریمم میزنیم):
بچه ها رتبه هاتون و درصداروبگین ببینم کی چیکار کرده
آخ گفتی همین بلا امروز تو پارسه سرم اومد دینامیک رو 10% زدم!
ولی خدا رو شکر سیالاتم رفت بالاتر نمیدونم این دفعه آسون بود یا هر چی 42% سیالات زدم + 25% زبان + 23% جامدات + ریاضی 13% ریاضی
تا امشب ناامید میشیم ایشالا از فردا بکوب دوباره
من این حرکت روزی یک کنکور رو خیلی بنظرم خوبه صبح از خودتون کنکور بگیرید بدون اینکه جوابهاشو نگاه کنید تا آخر برید بعد درصد بگیرید بعدش بعد از ظهر بشینید همون کنکور رو تحلیل کنید. به نظرم برا این موقع این راه بهترین روش بالا بردن بازدهی
بچه ها من میخوام راهیان ارشد خفه کنم، کتاب 20 سال کنکور راهیان پر از اشتباهه، یک سال در میون دوتا اشتباه داره،سوالاتیم ک سنجش حذف کرده رو این راهیان حذف نکرده
من با نظرت مخالفم،من امروز کنکور ازمایشی خودمو دادم، فردا رو رفع اشکال میکنم، استثنا پس فردا هم رفع اشکال میکنم،واقعا مهندسی رو مشکل دارم،ترجیح میدم اشکالام رفع شه تا مدام کنکور بگیرم
خوش ب حالت من نمیتونم بیام بیرون ک کنکور ازمایشی برم):
سلام
کلا کتابای ارشد اشتباه خیلی زیاد دارن
من کتاب سنجش رو گرفتم حداقلش این هستش که جوابای خود سازمان سنجش هستش
غلط که خیلی زیاده، وقتی خود سازمان سنجش هر سال کلی غلط داره تو کنکور، دیگه از این موسسات چه انتظاری دارید؟بچه ها من میخوام راهیان ارشد خفه کنم، کتاب 20 سال کنکور راهیان پر از اشتباهه، یک سال در میون دوتا اشتباه داره،سوالاتیم ک سنجش حذف کرده رو این راهیان حذف نکرده
من با نظرت مخالفم،من امروز کنکور ازمایشی خودمو دادم، فردا رو رفع اشکال میکنم، استثنا پس فردا هم رفع اشکال میکنم،واقعا مهندسی رو مشکل دارم،ترجیح میدم اشکالام رفع شه تا مدام کنکور بگیرم
خوش ب حالت من نمیتونم بیام بیرون ک کنکور ازمایشی برم):