ارشد94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
منم تستای 80به بعد رو میزنم اگه وقت شدقبلترها رو
به نظرتون برای انتقال ،ترمو و سیالات مهندسی شیمی رو بزنیم؟واقعا زیادی وقت میگیره
برای مقاومت که عمران مهم نیس نه؟

یه نظر راجع به کنترل:اگه کنترل رو تو دانشگاه خوب یاد گرفتید فصلای مهمش رو بخونید

دوستان لطفا اگه کسی خلاصه فضای حالت رو داره میشه اینجا بذاره؟واقعا مفهومش مشکله برام
سلام
اشتباه شما اینه که به جای اینکه مثلا کنکور سال ۷۵ مکانیک رو کار کنی . میای کنکور آزمایشی پارسه ۹۲ رو کار میکنی .
هر چند که همون کنکور آزمایشی ها هم سوالاشون رو از کنکور سال های گذشته انتخاب میکنن ولی معلوم نیست از رشته مکانیک انتخاب کنن یا نه .
به نظرم همونطور که بقیه دوستان گفتند شما بیشتر رو همون کنکور سال های گذشته تمرکز کن تا کنکور آزمایشی .
درسای تخصصی رو هم به نظرم فقط مکانیک رو کار کنید بهتره چون خیلی جاها هست که برای بقیه رشته ها مهمه ولی برای ما مهم نیست و سوال نمیاد ازش و بالعکس.
ولی در مورد ریاضی سوالای مکانیک رو از کنکور بقیه رشته ها میشه پیدا کرد . اگه ریاضی آقاسی رو کسی کار کرده باشه متوجه حرفم میشه . اکثر سوالای مکانیک رو تو درسنامه آقاسی یا دقیقا همون سوال یا شبیه اون سوال رو میشه پیدا کرد که ۱۰-۱۵ سال پیش برای بقیه رشته ها هم اومده بود .
در مورد کنترل هم ممنون ولی من همه درسا رو خوندم فقط یه کنترل رو حذف کردم . اگه اونم بخوام تستاش رو بزنم سر جلسه کنکور وقت کم میارم .

ehsan esf

عضو جدید
درس جديد اصن نخون دادا

همينا را كه خوندي را بتوني جمع بندي كامل كني حله تو هم كه زبانت خوبه فوقش وقت زياد مياري چندتا هم زبان بزن كار همون كنترل را برات ميكنه

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
اما این مطلب که درس جدید نخونیم اصلا در مورد همه درسی و همه شرایطی صدق نمیکنه

پارسال توی اون یک هفته تاخیر ازمون از طراحی که هیچی نخونده بودم یه مبحثو خوندم و تست همون مبحثو سر جلسه تونستم بزنم
80درصد درسارو پارسال توی دو ماه خودم به جز دینامیک که درصدم منفی شد و همه رو شانسی زدم بقیه درصدام میانگین 15بود ٰاینو گفتم که بدونید زمان گذاشتن برای بعضی مباحث واقعا ارزش داره
از بین باکس دینامیک کنترل تنها درسیه که بعضی تستاش رو فقط توی چند ثانیه میشه جواب داد
یعنی از بین 4تا درس کنترل کمتر از همه زمان میبره و اگه مطلب روبلد باشی فقط شروع میکنی به حل کردن برعکس دینامیکا که باید اول روش حل رو تحلیل کنی

پس طبق نظراکثریت فقط تست سراسری!!

خلاصه فضای حالت لطفا!!!!:gol::gol::gol:

nsharifi4

عضو جدید
سلام به همگی دوستان ، خسته نباشید!

من سوالات آزمون های سنجش رو از 50% اول به این ور تا همین امروز( یعنی 50% اول_ 25%سوم و چهارم_ آزمون جامع اول و جامع دوم که همین امروز بود) رو دارم ، اگه کسی لازم داره و به دردش میخوره میتونم در اختیارش بزارم ، فقط هزینه اینکه ببرم و اسکن کنم هر آزمون با جواب تشریحیش یعنی 2 تا دفترچه 4 هزار تومن که فقط هزینه اسکنه. امیدوارم که کمکی کرده باشم و همه موفق باشند!
(اگه کسی خواست ایمیل کنه )

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام خدمت همه بچهها
امتحان تموم شد پروژهاش تموم نشده
بابا اخه چرا این تررم استادا بدجور نمره میدن ,ازمایشگاه کل ورودی رو انداخته ,نمیدونم چشونه این استادا
سنجش شرکت کنم یا دوتای پارسه رو
من از تستای ۸۷ شروعیدم چون مدلشون عوض شده وقت کردم میرم سراغ ۸۰~۸۶ هفته اخرم میرم سراغ۹۳
حالا بنظرتون بلم ازمایشی یانه؟

r.mob

عضو جدید
من امروز ۵۰٪ کل دروس رو تموم کردم تستاشو هم تا سال ۷۰ کار کردم . به جز باکس ریاضی که فقط تستای خود کتابو زدم .
ولی عجیب استرسی گرفتم که نکنه از جاهایی سوال بیاد که تا حالا نیومده .
یا نکنه از اون جاهایی که حذف کردم سوال بیاد .
منم احتمالا آزمون آخر پارسه رو شرکت کنم .
کنکور مزخرفترین امتحان هست .

ehsan esf

عضو جدید
فك كنم دادا تقريبا همه همين فكرا دارن و استرسم كه طبيعيه

واقعا من موندم كي بود ميگفت كنكور فوق اسونتر از كارشناسيه

عجبا

M.ARIABOY

عضو جدید
واقعا کی همچین حرفی زده کی؟؟
من 87-88 رو زدم،کلا ناامید شدم ازشون، امیدوارم درست شه، درصدام خیلی داغون بودن سیالات دوروبر 40 میچرخید
چامدات و ریاضی هم دوروبر 20)))))))))):

veshki

عضو جدید
واقعا کی همچین حرفی زده کی؟؟
من 87-88 رو زدم،کلا ناامید شدم ازشون، امیدوارم درست شه، درصدام خیلی داغون بودن سیالات دوروبر 40 میچرخید
چامدات و ریاضی هم دوروبر 20)))))))))):

داداش منم مثه تو،فقط دیدی سوالای سیالات 88 رو ؟ چرا همه ش تشریحی بود ؟ : ))))))) فک کنم طراحا اون سال خیلی خسته بودن : ))))

M.ARIABOY

عضو جدید
داداش منم مثه تو،فقط دیدی سوالای سیالات 88 رو ؟ چرا همه ش تشریحی بود ؟ : ))))))) فک کنم طراحا اون سال خیلی خسته بودن : ))))

اره سیالاتش راحت بود انصافا,اگه چندتا اشتباه ریز نمیکردم ۶۰میزدم
ی سوال,جامداتش من پنج شش تا سوالشو نفهمیدم خیلی سخت بود

بچهها ی سوال سبین دوتای پارسه و یکی سنجش کدومو بهتره؟

r.mob

عضو جدید
کنکور ارشد برای بعضی رشته ها راحت تر از کارشناسی هست .
ولی برای مکانیک اصلا قابل مقایسه نیستن با هم .
واقعا دیگه سخت تر از مکانیک هم مگه رشته داریم ؟
هررر درسی رو میخونم کلی نکته و فرمول و .... داره . دریغ از یه درس که بگم این دیگه راحته .
دیگه این آخریا خسته شدم . در حسرت یه روز موندم که صبح از خواب بیدار بشم و به خودم نگم : خب امروز باید چی بخونم ؟

M.ARIABOY

عضو جدید
کنکور ارشد برای بعضی رشته ها راحت تر از کارشناسی هست .
ولی برای مکانیک اصلا قابل مقایسه نیستن با هم .
واقعا دیگه سخت تر از مکانیک هم مگه رشته داریم ؟
هررر درسی رو میخونم کلی نکته و فرمول و .... داره . دریغ از یه درس که بگم این دیگه راحته .
دیگه این آخریا خسته شدم . در حسرت یه روز موندم که صبح از خواب بیدار بشم و به خودم نگم : خب امروز باید چی بخونم ؟
والا همینه،تو کارشناسی مباحث کم بود
ولی تو اینجا مباحث خیلی زیاده،خیلی زیاده
من متوسط دزصدهام 20 جامدات و ریاضی و 20-30 واس سیالات، هر سری هم این موضوع داره تکرار میشه):
نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم)):

ehsan esf

عضو جدید
ولي من كلا حال ميكنم يكي از سخترين رشته ها را ميخونم
نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم)):

دادا ناراحت نباش كلا سر كنكور با اين ازمايشي ها خيلي فرق داره

يه چيزايي ياد ادم مياد كه باورشم سخته

دقيقا مثل امتحاناي پايان ترم كه بعضا چيزايي مينتويسي كه خودتم نميدوني چه طوري اينا نوشتي ((من كه خيلي اين طوري ميشم هههه))

M.ARIABOY

عضو جدید
ولي من كلا حال ميكنم يكي از سخترين رشته ها را ميخونم

دادا ناراحت نباش كلا سر كنكور با اين ازمايشي ها خيلي فرق داره

يه چيزايي ياد ادم مياد كه باورشم سخته

دقيقا مثل امتحاناي پايان ترم كه بعضا چيزايي مينتويسي كه خودتم نميدوني چه طوري اينا نوشتي ((من كه خيلي اين طوري ميشم هههه))
امیدوارم اینطور شه
انقدر نکته داره ک هر چی میخونی ی چیز جدید در میارن از ی جای دیگه
منم ازهمین خوشحالم ، دومین رشته سخت دنیاست مکانیک
موفق باشی

veshki

عضو جدید
سلام
1.اینکه میگن اگه درصدِ زبانُ تقسیم بر دو کنیم ترازش مساویه درصدِ ریاضی میشه چقد معتبره ؟
ینی منی که میتونم دور و بر 40-50 بزنم زبانُ میشه 20-25 ریاضی ؟

2.در اینکه سخته رشته مون شکی نیس،ولی عادت کردیم دیگه،واسه کنکور کارشناسی که میخوندیم میگفتیم اوووف،فیزیک و حسابان و اینا چقد سختن،بعد که رفتیم دانشگاه فک کردیم استاتیک از همه سخت تره،ولی هر ترمی که میرفتیم بالاتر میدیدیم استاتیک نسبت به اونا خیلی ساده تر بود.
الانم همینه.در اون لحظه سخته،ولی سال دیگه که همه رفتیم تو کلاسای ارشد نشستیم رابطه ی درسامون میشه مثه رابطه ی استاتیک و حسابان.

crb7

عضو جدید
سلام به همه
دوستان کسی درصدای شرکت کنندگان کنکور سالای اخیرو نداره که ببینیم این درصدایی که میزنیم در مقایسه با بقیه چطوریاس؟

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
کنکور ارشد برای بعضی رشته ها راحت تر از کارشناسی هست . ولی برای مکانیک اصلا قابل مقایسه نیستن با هم . واقعا دیگه سخت تر از مکانیک هم مگه رشته داریم ؟ هررر درسی رو میخونم کلی نکته و فرمول و .... داره . دریغ از یه درس که بگم این دیگه راحته .دیگه این آخریا خسته شدم . در حسرت یه روز موندم که صبح از خواب بیدار بشم و به خودم نگم : خب امروز باید چی بخونم ؟
والا همینه،تو کارشناسی مباحث کم بودولی تو اینجا مباحث خیلی زیاده،خیلی زیادهمن متوسط دزصدهام 20 جامدات و ریاضی و 20-30 واس سیالات، هر سری هم این موضوع داره تکرار میشه):نمیدونم چیکار کنم واقعا خسته شدم)):

سلام دوستان، انشاءالله که همتون رو به راه باشید،
کلا بحث سختی رشته ها و مقایسه اونا تو کنکور خیلی معنی نمیده، چون چه دروس راحت و چه سخت، بحث، بحث رقابته،
ولی از دو منظر میشه مقایسه هایی داشت،

اول از نظر نسبت متقاضی به ظرفیت که وضع تو رشته مکانیک وخیمه، تازه این در حالیه که خیلی از لیسانس های مکانیک ادامه تحصیل نمیدن و وارد بازار کار میشن، از اونجایی هم که از اقصی نقاط این مرز پر گهر همینجوری مهندس مکانیک رشد میکنه، اگه همه میخواستن ادامه تحصیل بدن که دیگه ...، این اولیش،

دوم از نظر حجم دروس که من واقعا حرفی واسه گفتن ندارم، چیزی که عیان است....،
این متقاضیای MBA کوفتشون نشه، همش ریاضی 1و2، زبان، GMAT !!!

حالا همه اینا وقتی بحرانی تر میشه که یکی وضع منو داشته باشه که نه عادت به برنامه بلند مدت دارم و نه به مطالعه منسجم در طول روز،از نیمه دوم آبان شروع کردم، روزی 4 تا 5 ساعت، هیچی دیگه تازه ترمو 2 رو شروع کردم، بعدشم کل انتقال، تازه میرسم به دوره کردن، خدا به دادم برسه. راستی باکس دینامیکم که کلا نخوندم!

آخرین ویرایش:

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام دوستان، انشاءالله که همتون رو به راه باشید،
کلا بحث سختی رشته ها و مقایسه اونا تو کنکور خیلی معنی نمیده، چون چه دروس راحت و چه سخت، بحث، بحث رقابته،
ولی از دو منظر میشه مقایسه هایی داشت،

اول از نظر نسبت متقاضی به ظرفیت که وضع تو رشته مکانیک وخیمه، تازه این در حالیه که خیلی از لیسانس های مکانیک ادامه تحصیل نمیدن و وارد بازار کار میشن، از اونجایی هم که از اقصی نقاط این مرز پر گهر همینجوری مهندس مکانیک رشد میکنه، اگه همه میخواستن ادامه تحصیل بدن که دیگه ...، این اولیش،

دوم از نظر حجم دروس که من واقعا حرفی واسه گفتن ندارم، چیزی که عیان است....،
این متقاضیای MBA کوفتشون نشه، همش ریاضی 1و2، زبان، GMAT !!!

حالا همه اینا وقتی بحرانی تر میشه که یکی وضع منو داشته باشه که نه عادت به برنامه بلند مدت دارم و نه به مطالعه منسجم در طول روز،از نیمه دوم آبان شروع کردم، روزی 4 تا 5 ساعت، هیچی دیگه تازه ترمو 2 رو شروع کردم، بعدشم کل انتقال، تازه میرسم به دوره کردن، خدا به دادم برسه. راستی باکس دینامیکم که کلا نخوندم!

حرفات قبول
منم دقیقا دیر شروع کردم
ولی بنشرم دیگه درس جدید نخون,بشین درسای قدیمی رو دوره کن,انتقال درس اسونیه میشه تستاشو زد
دینامیک خیلیا حذف میکنن,چون درس ریسکی.ای هست,سختم هست,من ب امید ده پونزده درصد میرم,اونم اگه بشه یا نشه

r.mob

عضو جدید
سلام به همه
دوستان کسی درصدای شرکت کنندگان کنکور سالای اخیرو نداره که ببینیم این درصدایی که میزنیم در مقایسه با بقیه چطوریاس؟

اینم برای سال 92 و 90

پیوست ها

• arshad.rar
    343 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Antikarisma

عضو جدید
دوستان من واقعا الان نمیدونم تو چه سطحیم یوخده استرسیده شدم بیاید انرژی بدید
این ریاضی نامرد آخر منو گرفتار کرد همه درسا رو تموم کردم جز ریاضی مهندسی و کنترل
کنکورهای سالای پیشو که میزنم همه درصدام حول و حوش 30 درصد زبانم 50 ریاضی 15!!!
کنترل قراره جزوه دوره کارشناسیمو بهم برسونن احتمالا بتونم تستاشو بزنم با همون جزوه این روزا هم هر روز کنکور یه سالی رو میزنم و تا آخر همون روز تمام سوالاتشو تحلیل و بررسی میکنم به نظرتون این روش جواب میده؟ اون همه خلاصه نویسی هم که نوشتم رو تا حالا فقط دو بار تونستم بخونم
فردا هم بریم پارسه عزیز روحیمون خراب تر شه بیایم :D
شما درصداتون تو چه فازیه؟

M.ARIABOY

عضو جدید
دوستان من واقعا الان نمیدونم تو چه سطحیم یوخده استرسیده شدم بیاید انرژی بدید
این ریاضی نامرد آخر منو گرفتار کرد همه درسا رو تموم کردم جز ریاضی مهندسی و کنترل
کنکورهای سالای پیشو که میزنم همه درصدام حول و حوش 30 درصد زبانم 50 ریاضی 15!!!
کنترل قراره جزوه دوره کارشناسیمو بهم برسونن احتمالا بتونم تستاشو بزنم با همون جزوه این روزا هم هر روز کنکور یه سالی رو میزنم و تا آخر همون روز تمام سوالاتشو تحلیل و بررسی میکنم به نظرتون این روش جواب میده؟ اون همه خلاصه نویسی هم که نوشتم رو تا حالا فقط دو بار تونستم بخونم
فردا هم بریم پارسه عزیز روحیمون خراب تر شه بیایم :D
شما درصداتون تو چه فازیه؟
ه بتونی تو یه روز تحلیل کنی و رفع اشکال ک عالیه
ولی بنظر من شما ی روز ازمون و تحلیل کن فرداش رفع اشکال,وگرنه کنکور دادن بدون رفع اشکال زیاد تو ی جاهایی ک مشکل داری تاثیر نداره
من متاسفانه نتونستم هیچ کنکوری ثبت نام کنم,تصمیم گرفتم فقط کنکورای سراسری رو بدم
منم درصدام ۲۵ ریاضی و جامدات ۳۵~۴۰سیاللت دینامیک ۵~۱۰ زبانم فعلا خالی میذارم سرکنکور وقت اوردم میرم میزنم,درصدات خوبه
۱۸ روز تحمل کنید تمومه

M.ARIABOY

عضو جدید
چندتا از اشتباهات خیلیا به خصوص من اینه ک ی سوال رو کامل نمینویسم،اخرش دچار اشتباهات محاسباتی میشیم
سوالایی ک شک داریمم میزنیم):
بچه ها رتبه هاتون و درصداروبگین ببینم کی چیکار کرده

Antikarisma

عضو جدید
چندتا از اشتباهات خیلیا به خصوص من اینه ک ی سوال رو کامل نمینویسم،اخرش دچار اشتباهات محاسباتی میشیم
سوالایی ک شک داریمم میزنیم):
بچه ها رتبه هاتون و درصداروبگین ببینم کی چیکار کرده

آخ گفتی همین بلا امروز تو پارسه سرم اومد دینامیک رو 10% زدم! :cry:
ولی خدا رو شکر سیالاتم رفت بالاتر نمیدونم این دفعه آسون بود یا هر چی 42% سیالات زدم + 25% زبان + 23% جامدات + ریاضی 13% ریاضی
تا امشب ناامید میشیم ایشالا از فردا بکوب دوباره

من این حرکت روزی یک کنکور رو خیلی بنظرم خوبه صبح از خودتون کنکور بگیرید بدون اینکه جوابهاشو نگاه کنید تا آخر برید بعد درصد بگیرید بعدش بعد از ظهر بشینید همون کنکور رو تحلیل کنید. به نظرم برا این موقع این راه بهترین روش بالا بردن بازدهی

M.ARIABOY

عضو جدید
آخ گفتی همین بلا امروز تو پارسه سرم اومد دینامیک رو 10% زدم! :cry:
ولی خدا رو شکر سیالاتم رفت بالاتر نمیدونم این دفعه آسون بود یا هر چی 42% سیالات زدم + 25% زبان + 23% جامدات + ریاضی 13% ریاضی
تا امشب ناامید میشیم ایشالا از فردا بکوب دوباره

من این حرکت روزی یک کنکور رو خیلی بنظرم خوبه صبح از خودتون کنکور بگیرید بدون اینکه جوابهاشو نگاه کنید تا آخر برید بعد درصد بگیرید بعدش بعد از ظهر بشینید همون کنکور رو تحلیل کنید. به نظرم برا این موقع این راه بهترین روش بالا بردن بازدهی

بچه ها من میخوام راهیان ارشد خفه کنم، کتاب 20 سال کنکور راهیان پر از اشتباهه، یک سال در میون دوتا اشتباه داره،سوالاتیم ک سنجش حذف کرده رو این راهیان حذف نکرده
من با نظرت مخالفم،من امروز کنکور ازمایشی خودمو دادم، فردا رو رفع اشکال میکنم، استثنا پس فردا هم رفع اشکال میکنم،واقعا مهندسی رو مشکل دارم،ترجیح میدم اشکالام رفع شه تا مدام کنکور بگیرم
خوش ب حالت من نمیتونم بیام بیرون ک کنکور ازمایشی برم):

saeedhashemi1371

عضو جدید
بچه ها من میخوام راهیان ارشد خفه کنم، کتاب 20 سال کنکور راهیان پر از اشتباهه، یک سال در میون دوتا اشتباه داره،سوالاتیم ک سنجش حذف کرده رو این راهیان حذف نکرده
من با نظرت مخالفم،من امروز کنکور ازمایشی خودمو دادم، فردا رو رفع اشکال میکنم، استثنا پس فردا هم رفع اشکال میکنم،واقعا مهندسی رو مشکل دارم،ترجیح میدم اشکالام رفع شه تا مدام کنکور بگیرم

سلام
کلا کتابای ارشد اشتباه خیلی زیاد دارن
من کتاب سنجش رو گرفتم حداقلش این هستش که جوابای خود سازمان سنجش هستش

peyman_beh

عضو جدید
سلام
کلا کتابای ارشد اشتباه خیلی زیاد دارن
من کتاب سنجش رو گرفتم حداقلش این هستش که جوابای خود سازمان سنجش هستش

سلام، اتفاقا کتاب سنجش بعضا واسه یه سوال اصلا راه حلی ارائه نداده و فقط گزینه رو زده یا اشتباهاتی هم داره، با توجه به تجربه کتاب های سیالات و انتقال حرارت راهیان، من خودم ترجیح دادم کتاب سنجش رو بگیرم ولی چیز درست درمونی از اب در نیومد

Hossein_sh_s

کاربر بیش فعال
غلط که خیلی زیاده، وقتی خود سازمان سنجش هر سال کلی غلط داره تو کنکور، دیگه از این موسسات چه انتظاری دارید؟
من خودم به نایی، شریعت پناهی، آقاسی و کریمی اعتماد کامل دارم، از هفته دیگه که شروع کنم به کنکور زدن جوابارو با این 4 نفر چک میکنم حتما.
من آخری سنجش و پارسه رو نوشتم، ببینم نتیجه چی میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا