jon_sina2000
عضو جدید
از دوستان خواهش میکنم اعتراض ندن به سنجش چون اونوقت حق ما نسبت به اون جوابا ضایع میشه
ما رو اون جوابها حساب کردیم

ما رو اون جوابها حساب کردیم

دوستانی که برای ارشد می خوانند یک نکته ای رو می خواستم بهشون یادآوری کنم .
من خودم هم امسال برای ارشد خوندم ودرحال حاضر بیش از 5 سال سابقه کار در زمینه معماری وساختمان دارم . درآمدم هم خوبه . از اطرافیانم کسانی هستند که ارشد معماری دارند ولی من حاضر نیستم اونها رو برای کار استخدام کنم . چرا؟ چون سواد ندارند . اگر عشق مدرک دارید که هیچ ولی اگر می خواهید درآینده بازار کار برای خودتون کسی باشید ،سوادتون رو ببرید بالا . امسال قبول نشدی فدای سرت سال بعد. سوادت که رفت بالا. همین خودش عالیه . درضمن خودتون رو معطوف معماری نکنید. حتما از رشته هایی مثل نقشه برداری عمران ومدیریت هم اطلاعات کسب کنید . خلاصه اینکه یه نفر با مدرک کاردانی می تواند ارزشمند تر از یک نفر با دکترا باشد وحتی درامدش هم بالاتر باشد . کاری نکنید که تو محیطهای کاری به ریشتون بخندند . وقتی با مدرک ارشد معماری هنوز هم نمیدونی نسبت اختلاط ملات ماسه سیمان چیه؟ سنگ بجستان چه شکلیه؟ از طراحی یک منزل مسکونی مطابق با قوانین شهرداری عاجزی. برای یکبار هم که شده "حس وحدت" رو ورق نزدی . از دیکانستراکشن هم فقط اسمشو یاد گرفتی و روی طرحهای نامفهومت میزاری .
حالا کد دفترچه هرچی که هست، باز مربوط به سوالای ص 30 تاپیکه دیگه، درسته؟بچه ها یه خبر جالب،سازمان سنجش اعلام کرد که کلید های ارائه شده مربوط به دفترچه A هست.مشاهده پیوست 46328
حالا کد دفترچه هرچی که هست، باز مربوط به سوالای ص 30 تاپیکه دیگه، درسته؟
پس کدوم سوالاست؟ آخه سوالای ص 30 به جز درک همه چیزش همخونی داره!!!نه خیر مربوط به ص 30 نیست.
واقعا ممنونم من نمي دونستم دو سري سوال بوده پس ماهان درستهاین هم باغ شازده یا شاهزاده ماهان کرمان.
![]()
فکر می کنم واضح باشه
مرسي از راهنمايي و توجه شماسوالات سری A و D تفاوتشون در ترتیب سوالات نیست ، بلکه در ترتیب گزینه هاست . بنابراین گزینه 2 در سری A میشه گزینه 3 در سری D
سنجش بايد خودش هم دفترچه بذاره هم كليد كه اين مشكلا پيش نياد ،تازه من فهميدمنه خیر مربوط به ص 30 نیست.
4سری سوال بوده،الانم که اعلام کرده کلید ها ماله دفترچه A هست.سنجش بايد خودش هم دفترچه بذاره هم كليد كه اين مشكلا پيش نياد ،تازه من فهميدم،حالا چند سري سوال بوده دو سري يا باز بيشتر؟ A, D؟
من نظر خودم رو گفتم و استنباط شخصیم رو نسبت به این سوال.
امیدوارم همه موفق باشن برا شخصه من تفاوتی نداره اصلا هم فرصت خوندن نداشتم و با اطلاعات عمومی شرکت کردم اگه همه سوالا هم غلط زده باشم ناراحتی ندارم.
من این ناراحتی ها رو دو سال پیش تجربه کردم.
به نظر منم كه نظرتون كاملا منطقي حتي اگه دانشجو ها دقت كنن سوال اشاره كرده به اجزاي تشكيل دهنده نه كليت گنبد !!اميدوارم كه اين سوال حداقل اصلاه شه
خب سوالات ص 30 تاپیک هم آ هست دیگه، چرا میگین فرق داره؟4سری سوال بوده،الانم که اعلام کرده کلید ها ماله دفترچه A هست.
خب سوالات ص 30 تاپیک هم آ هست دیگه، چرا میگین فرق داره؟
سلام دوستان
اینا درصدای منه
به نظرتون مجاز میشم ؟
امیدی هست ؟
برم دنبال اسکیس ؟
زبان 25
فن 35
تاریخ 65
درک 50
منظر 50
چطوری تونستی 6 ماه روزی 12 ساعت درس بخونی؟بعد از 6ماه روزی12 ساعت درس خوندن این درصدامه:
زبان:40
فن:33
تاریخ:33
درک:30
منظر:53
قبل از کنکور مطمئن بودم رتبم زیر 100 می شه .تو آزمونای اکسین از900 نفر 20 شدم.اگه قراره با این سوالا ارشد قبول بشیم من ترجیح میدم قید ارشد رو بزنم.من که میرم سنجش اعتراض می کنم.
به کسایی که می خوان سال بعد شرکت کنن توصیه میکنم .جز تاریخ معماری هیچ درس دیگه ای نخونین .هر چی بیشتر بخونین بدتره .نفر اول پارسال پشتیبان من بود .خودش می گفت دوماه بیشتر نخونده.
ممنون. ولی من دخترم
ارزوی موفقیت واسه هرکی تلاش کرده
سلام دوستان
اینا درصدای منه
به نظرتون مجاز میشم ؟
امیدی هست ؟
برم دنبال اسکیس ؟
زبان 25
فن 35
تاریخ 65
درک 50
منظر 50
خانم شما ميشه درصداتو بذاري با كليد سنجش كه انقدر ميگي درك عمومي 50 امسال زده پايين هست!!!!؟نه اصلا امکان نداره قبول بشی مخصوصا درصد درک عمومیت که خیلی پایینه بیخیال اسکیس بشو
بنظرم اميدت را از دست نده مجاز ميشي حالا رتبت نمي دونم ولي خيلي بد نميشه،موفق باشيسلام دوستان
اینا درصدای منه
به نظرتون مجاز میشم ؟
امیدی هست ؟
برم دنبال اسکیس ؟
زبان 25
فن 35
تاریخ 65
درک 50
منظر 50
خانم شما ميشه درصداتو بذاري با كليد سنجش كه انقدر ميگي درك عمومي 50 امسال زده پايين هست!!!!؟