sheryz
عضو جدید
ولی من باز اعتراضمو مینویسم، دید و نور یکسان روی کیفیت نور موثره. طبق نوشته نویفرت رختشویخانه از ضروریات نیست
اگه دقت کنی گفته تو کیشه پس تو اقلیم گرم و مرطوب لزومی نداره همه ی اتاقا نورگیر باشن
ولی من باز اعتراضمو مینویسم، دید و نور یکسان روی کیفیت نور موثره. طبق نوشته نویفرت رختشویخانه از ضروریات نیست
میبخشید اگه رو حرفم پافشاری میکنم ولی ممنون از راهنماییتون، چون تو جزیره کیشه اتفاقا بهتره که دید و نور یکسان و از جهت مناسب داشته باشه نه جهات مختلف، لزومی نداره همه اتاقا نورگیر باشن؟!!! شما حاضری پول هتل 4 ستاره بدی بری تو اتاقی که نورگیر نیست!!!اگه دقت کنی گفته تو کیشه پس تو اقلیم گرم و مرطوب لزومی نداره همه ی اتاقا نورگیر باشن
هیچ، حالا که فکر میکنم دلیل اصلی که بهتره دید و نور یکسان داشته باشه همون اقلیم کیشه، ممنون از دقتنویفرت حرفی از اقلیم زده؟
علاوه بر سالن معمول یه سالن هم برای مهمانی ها و مجالس دارهچه طور دید و نور یکسان در طراحی یک هتل آن هم 4 ستاره به اندازه داشتن حد اقل 2 سالن غذاخوری اهمیت ندارد؟ یک هتل 4 ستاره با یک سالن غذاخوری هم کارش راه می افتد ولی اگر اتاق ها نور و دید کافی نداشته باشند کیفیت هتل افت می کند و بسیاری از اتاق های هتل وضعیت نامناسبی پیدا می کنند ( مثلن یک اتاق مجبور به داشتن پنجره ی رو به غرب باشد!!!) من فکر می کنم گزینه 2 جواب درست سوال است.![]()
علاوه بر سالن معمول یه سالن هم برای مهمانی ها و مجالس داره
میشه نور یکسان برای یه منطقه گرم و مرطوب که نور از هر جهتی مناسب نیست ضرورت اقلیمی دونست ولی عدم لزوم رختشویخانه صریحا در نویفرت اومدهبه هر حال منم رختشوی خانه زدم یادمه تو یه تست درک اینو زده بودم! اگه اعتراض بدی منم اعتراض می دم میشه دوتا! فقط بگو دقیقا کجای نویفرت صفحه و پاراگراف!
ولی اون نور یکسان با نورگیر بودن فرق داره ها !!!
بیاین اون سردر جام رو هم اعتراض بدیم! اون عنصر اسمش سرده! سردرایوان! نه خود ایوان! حالا چون این مجموعه لزوما یه سردر خالص هم داره نمیشه اسم سردر ایوان رو کرد ایوان اونو کرد ایوان!
خدمات رختشویی برای هتل می توان توسط موارد زیر مهیا گردد:بببین نور یکسان منظورش صرفا جهت نیس! منظورش نسبت به بقیه اتاق هاس ! ممکنه یکی کمتر یا بیشتر باشه! دلیلی به یکسان بودن نور در تمام اتاق ها نیست ! خوب حالا اینی که من اینجا می بینم ننوشته احتیاج نیست! می تونی عین جمله مد نظرتو رو برام بنویسی!
تربت جام هم:
" سبک شناسی معماری ایران" پیرنیا:ص 254.... پاراگراف سوم: " یکی از ویژگی های ساختمان های خراسانی بلندای ایوان و به ویژه "سردر" آن است! "چکاد بلند مد نظر سوال بوده که چکاد جزیی ازسردراست وقتی در سوال کلمه ی " عنصر" استفاده می شه یعنی اسم جزء و تخصصی اون جز آورده بشه! ایوان بخشی از مجموعه است که سردری دارد! بنابراین اسم عنصر الزاما سردر است و به اون عنصر نمیشه ایوان گفت! سردر ایوان در نگاه کلی ایوان است و در نگاه جزیی تر سردر!
حتما اشاره کنید در اعتراضتون به این جمله لطفا : این مجموعه دارای سردری خالص در ورودی مجموعه است اما وجود این سردر نمی تواند باعث شود کلمه ی "سردر ایوان" به "ایوان" تبدیل شود صرفا به این دلیل که با آن سردر ورودی قابل تمیز شود!( فک نکنن ما نمی دونیم که مجموعه سردر هم داره!
بچه ها سوال 4 زبان ( آ ) رو من فکر میکنم 3 میشه نظرتون چیه؟
الآن یعنی چی؟ یعنی سرکاریم؟زنگ زدم سازمان سنجش گفتم این دفتر چه هاتون کد نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفت داریم روش کار می کنین فردا کدشو می زنیم
به هر حال کد این دفترچه ها A هست ولی A513 که دارین روو اون حساب حرف می زنید نیست احتمالا A318 هست . خیلی از سوالا تو همه دفترچه ها دقیقا عین همن مثل 5 تا سوال اول درک عمومی ولی بعضیاشون عوض می شن .شاید اصلا نیازی به اعتراض فرستادن نباشه
در ضمن منم زدم سردر
مسجد جامع کرمان هم عکساش هست یک گنبد هم داره
الآن یعنی چی؟ یعنی سرکاریم؟پاک گیج شدم
دیشب تا حالا دو تا سکته مغزی داشتم، یه ایست قلبی، 4 بارم گم شدم!!!
واسه میله منم اعتراض دارم چون با رسم خط موازی با پرتو خورشید میله مشخص شده می توان میله دوم را تصویر کرد و آنگاه اندازه یک و نیم برابر برست خواهد آمد . اما در مورد پارکینگ آیا اتومبیل فقط جای پارک می خواهد ؟ نکنه از هوا با جرثقیل میره تو پارک . کفش فوشی و کتاب فروشی هم قبلا بحش شد فقط صندلی ذهنتونا برد سمت کتاب فروشی که نباید خودتونا گول بزنیدجای اعتراض اینجاست
http://92.242.195.67/noetrequest/
احتمالا فردا راه میوفته منک 4 تا سوال درک عمومی(میله-پارکینگ-کتاب و مقوا- کفش فروشی) و یه سوال زبان(سوال 6 زبان واضحه که اشتباهه)و سوال آخر منظر و سوال مسجد جامع کرمانو اعتراض دارم
همه اتاقها باید از نور طبیعی بهره مند بشن.لزومی نداره همشون روبه جنوب باشن.درضمن ممکنه شمالش دریا باشه که دید مناسبی داره.دلیل نمیشه تو جبهه جنوب که نور مناسبه اتاق نداشته باشیم که؟پس الزاما دید و نور واسه اتاقها یکسان نیست
شگفت انگیز ترین قسمت مجموعه بناهای آرامگاه شیخ جام ایوان می باشد. ایوان با ارتفاعی حدود 27 متر در برابر گنبد خانه قرار گرفته است و با قوس هشت قسمتی و سقف نیم گنبدی کاربندی شده است و در طرفین ایوان مسجد کرمانی و مسجد گنبد سفید قرار گرفته که از داخل ایوان دو در گاه به آن ها راه دارد. دو گلدسته کوتاه شش ضلعی به ارتفاع تقریبی پنج متر در بالای ایوان جای گرفته که ساخت آنها را به شخصی به نام "شیخ اسماعیل خان مستوفی الممالک" که مستوفی کل کابل و قندهار در زمان نادر شاه است نسبت می دهند.
نمای جلوی ایوان شامل دو بخش می شود: نخست قسمتی که طاق ایوان را در بر می گیرد و مستقل از گنبد خانه است پس از این قسمت دیواره پشت پیشانی ایوان قرار گرفته است که در دو طرف آن بدنه شش ضلعی مناره ها قرار دارد و در هریک از آن ها دری تعبیه شده است که از آن طریق می توان به رواق پشت ایوان راه یافت.
بخاطر همین سوال تو درک اومده تا درکتون را بسنجه عزیزم . ابعاد اتاق خواب را با راهرو نمی گیرند اما حتما برای ابعاد تخت خواب جای کافی در نظر می گیرند. حل شد ؟مگه وقتی میگن ابعاد اتاق خواب حداکثر چه قدره راهرو هارو هم حساب می کنن؟
گفته ابعاد پارکینگ در محوطه باز !!!!
میله رو من هم 1.5 زدم
اون سواله رو هم کفش فروشی
کتاب و مقوا رو هم یا کد دفترچه ما باهاش فرق داره یا قطعا غلطه من ب زده بودم
درصد های من اینان به نظر شما رتبم چند میشه؟
زبان 19
فن 53
تاریخ 40
درک 50
منظر 43