توی تست حرفی از میز نزده.فقط صندلی گفته.به نظرم جواب کتابخونه کاملا منطقیه
تو کتابفروشی های بلاد کفر صندلی و میز هم میذارن
در ضمن نکته ی مهم این سوال ایستادن به مدت طولانی جلوی قفسه ها بود... که فقط در مورد کتابفروشی صدق میکنه
کسانی که اشتباه زدن نگران نباشن چون همه زدن کفشفروشی
دوستان!این درصد میانگین چی هست دقیقا؟!!یعنی مثل تراز ه؟
من از اکثر دوستام و بچه های اینجا شنیدم که میانگین درصداشون حدود 40 تا 55 بوده حدودا.با این حساب رقابت خیلی سنگینه و مثلا ممکنه که من حتی مجاز هم نشم!
اگر به سوال طراح نگاه کنیم می بینیم که گفته برای نشستن صندلی {پیش بینی شده } که این می تواند به عدم لزوم آن اشاره داشته باشد وگرنه می توانست بطور مثال بگوید تعدادی صندلی در آن قرار دارد . گفته طراح مبنی بر پیشبینی صندلی می تواند دلیل بر همان کسانی باشد که ایستاده کتاب را ورق می زنند . دوم اینکه من کسی را نمی شناسم که برای کفش زنامه و یا بچگانه به همه جای فروشگاه سرک بکشد. سوم اینکه طولانی بودن ایستادن نمی تواند در مورد انتخاب کفش صدق کند . وقت صحبت از طولانی شد یعنی همان زمانی که خود بارها برای مطالعه کتاب پای قفسه ها گذرانده ایم . در هر صورت اگر کلید کفش فروشی باشد حداقل دو جای سوال طراح جای اشکال داردتوی تست حرفی از میز نزده.فقط صندلی گفته.
کتاب فروشی اگه صندلی داشته باشه میز هم می خواذ.
از نظر زمان هم بستگی به خیلی چیزا داره.فکر نکنم انتخاب کفش اونم توی قفسه هایی که در هر مترش 50 تا کفش گذاشتن خیلی سریع اتفاق بیفته.
خارج از بحث کتاب فروشی های توی ایران و خارج از کشور .کفش فروشی های آفریقا هم صندلی داره و وجود صندلی اصلا ارتباطی با کشور پیش رفته و جهان سوم نداره.
تو کتاب فروشی سر پا هم میشه کتاب رو یه ورق زد ، ولی تو کفش فروشی سرپا نمی شه کفش عوض کرد.
گفته بودم شماره های استادان طائفه و شقاقی رو میدم:
استاد طائفه:09123835921
استاد شقاقی:09122308752
دوست عزیز فارسی تایپ کنید این از قوانین اینجاست.goli joon az tarahaye soal shomare nagerefti
?age oonaro ham dari mishe bedi
معیاری برای اینکه خودت رو با بقیه مقایسه کنی.
آره امسال فکر کنم رقابت سنگین باشه و به قول مرکز معماری ،امسال میانگین درصد نفرات برتر با آخرین نفرات مجاز تفاوت خیلی کمی داره.و این مساله اهمیت اسکیس رو بیشتر می کنه.
البته باید اینم بگم که این روند در سالهای دیگه هم به همین شکل خواهد بود.دلیلش هم سوالات نیست ، دلیلش شرکت کننده ها هستن که با انگیزه ی بیشتری شرکت می کنند.
اگر به سوال طراح نگاه کنیم می بینیم که گفته برای نشستن صندلی {پیش بینی شده } که این می تواند به عدم لزوم آن اشاره داشته باشد وگرنه می توانست بطور مثال بگوید تعدادی صندلی در آن قرار دارد . گفته طراح مبنی بر پیشبینی صندلی می تواند دلیل بر همان کسانی باشد که ایستاده کتاب را ورق می زنند . دوم اینکه من کسی را نمی شناسم که برای کفش زنامه و یا بچگانه به همه جای فروشگاه سرک بکشد. سوم اینکه طولانی بودن ایستادن نمی تواند در مورد انتخاب کفش صدق کند . وقت صحبت از طولانی شد یعنی همان زمانی که خود بارها برای مطالعه کتاب پای قفسه ها گذرانده ایم . در هر صورت اگر کلید کفش فروشی باشد حداقل دو جای سوال طراح جای اشکال دارد
این رو جدی گفتید؟پارسال با میانگین 31.70 درصد رتبه شده بود 1300 و با میانگین 37.8 در صد رتبه شده بود 400
امسال هم فکر نمی کنم تغییر خیلی زیاده بکنه
پارسال با میانگین 31.70 درصد رتبه شده بود 1300 و با میانگین 37.8 در صد رتبه شده بود 400
امسال هم فکر نمی کنم تغییر خیلی زیاده بکنه
رفتم چک کردم اشتباه شده بوداگه منظورتون از پارسال سال 89 هست که (با میانگین 37.8 در صد رتبه شده بود 400 ) به نظرم مشکوکه!!مطمئنید؟
چون من کارنامهء رتبهء 780 رو با میانگین درصد 37.63 دارم!!!
با تو موافقم . کسی که این سوال رو بی جواب گذاشته بهترین انتخاب رو کرده .عجب سوالی بوده. کاملا سر کاری.فکر کنم از این سوالا بود که اصلا نباید جواب میدادیم.
رفتم چک کردم اشتباه شده بود
اون 33.45 که 1297 شده بود که خودم بودم .سال اولمون بود درست نخونده بودم. -رتبه 400 هم الان ازش پرسیدم گفت 41 درصد بوده من درصدایی که خودمون از رو پاسخ نامه گرفتیمو یادم بود تو کارنامه بیشتر شد
این جمله گهربارو هم از من داشته باشید:
فرقی بین رتبه 200 و 700 نیست شاید 3 درصد. چون میانگین ها نزدیک هم اند با اسکیس همه این رتبه ها جابجا میشه
بچه ها من کد107 شقاقی هستم دوشنبه ها.کسی 107 هست؟