saeed112865
عضو جدید
جواب كاج بود صفحه 32و 33 باغ ايراني تمثيلي از بهشتهمون سرو دوست من ، همین الان چک کردم.توی گوگل هم میتونی سرچ کنی.
جواب كاج بود صفحه 32و 33 باغ ايراني تمثيلي از بهشتهمون سرو دوست من ، همین الان چک کردم.توی گوگل هم میتونی سرچ کنی.
ابيانه درسته
تنها سوالي كه مطمئنم همينه
چون خودم رفتم
شما سوالا رو كجا گذاشتي؟
جواب كاج بود صفحه 32و 33 باغ ايراني تمثيلي از بهشت
ایمیل سوالات رسید؟پس کی سوالات میآد![]()
سروه!سرو چمانم هستهیچ کدوم نمی شد،جواب کاج بود.
سروه!سرو چمانم هست
(فکر کنم تو کتاب باغ ایرانی تمثیلی از بهشت گفته،اکثرا رفتیم از نزدیک هم دیدیم دیگه!)البته نخل هم هستجای خاصی از تخت جمشید و گفته بود؟
آجر جواب درسته چون ظرفيت و مقاومت حرارتي همزمان مهم هستند بر اساس تك تكشون نميشه قضاوت كردخوب البته سیستم فعال اصلا تو گزینه ها نبود
دودکش رو هم بیخیال
ولی کف سازیو اکثرا مثلsheryz می گن آجر ولی من زدم بتن چون ظرقیت حرارتیش بیشتره saeed112865 منظرش خوب بود فکر کنم از اونم باید بپرسم
سرو هم اگه باشه که من کلامو می ندازم هوا ولی تو کتاب باغ ایرانی تمثیلی از بهشت نوشته کاج
تو رو خدا این سوال رو بیخیال کنید.یا سرو یا کاج یا نخل.همه موارد نداشت؟ ببینیم کلید بعدا چی میزنه.
ایمیل سوالات رو دریافت کردین؟سروه!سرو چمانم هست
(فکر کنم تو کتاب باغ ایرانی تمثیلی از بهشت گفته،اکثرا رفتیم از نزدیک هم دیدیم دیگه!)البته نخل هم هستجای خاصی از تخت جمشید و گفته بود؟
معذرت می خوام ،قصدمن واقعا کلکل کردن با شما نیست ولی شما اگه فقط کتاب باغ ایرانی تمثیلی از بهشت رو خوندی من حداقل 10-12 تا کتاب منظر خوندم، تو همه اونا زده کاج.سروه!سرو چمانم هست
خدا خیرت بده جوون این دعوا رو با این سایت که فرستادی تموم کردی.با کمال تاسف درخت کاج درست بوووود.
اینم لینک اثباتش http://www.perse.blogfa.com/post-49.aspx
معذرت می خوام ،قصدمن واقعا کلکل کردن با شما نیست ولی شما اگه فقط کتاب باغ ایرانی تمثیلی از بهشت رو خوندی من حداقل 10-12 تا کتاب منظر خوندم، تو همه اونا زده کاج.
نه!بازم نمره منفی
بچه ها اینهمه سوالارو گفتیم!درصداتونو تقریبی می گید؟
اين جواباي منظريه كه مطمئنم:من همه بین 40 تا 50.منظر ممکنه زیر 40. حدودا طبق همین بحث هایی که کردیم.
وای خدا
همه ی اینا باعث می شه که اطلاعات دوستامون زیاد بشهخدا خیرت بده جوون این دعوا رو با این سایت که فرستادی تموم کردی.
استادای اسکیس کی رو معرفی می کنین؟
امروز همایش شقاقی بودم بد نبود.
دنبال کسی هستم که درک بالایی از نظر طراحی داشته باشه.
کار دستم خوبه . از نظر طراحیم بد نیستم
ملاک طراح سوال کتب مرجع است . یه نگاهی هم به ص 7 باغ ایرانی نعیما بیاندازید که صراحتا درخت سرو معرفی کرده استخدا خیرت بده جوون این دعوا رو با این سایت که فرستادی تموم کردی.
سیستم فعال
دودکش تا اونجا من میدونم نباید به هیچ عنوان شیب داشته باشه.
کف سازی هم میشه بتنی،چون سنگ نور بازتاب می کنه تو چشم آدم.آجر حرارت رو تو خودش ذخیره می کنه غروب می ده بیرون
فرم تئاتر به دلیل صدای زنده که از سن پخش می شود در جلو باریکتر از انتهای سالن است و در سینما که صدا از انتهای سالن پخش می شود باریکتر است . ضمن اینکه توی کتابهای اکوستیک فرم تئاتر را به سمت سن باریکتر نشان داده اندتو کتاب سبک شناسی پیرنیا،ص 212 حاشیه ی تصویر نوشته سه مدرسه
اون سوال درک که 3 تا شکل داده بود برای سالن سینما و تئاتر،شما چی جواب دادین؟
گزینه 2. تاتر افراد بیشتری به سن نزدیک باشند. اون مستطیل چون وسط که بهترین دید رو داره راهرو هست پس غلطه به نظر من.