fattahpour
عضو جدید
سلام دوستان....
من رتبه ام توی منابع آب 15 شده... به نظرتون چه دانشگاهی رو اول و دوم و سوم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من رتبه ام توی منابع آب 15 شده... به نظرتون چه دانشگاهی رو اول و دوم و سوم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان....
من رتبه ام توی منابع آب 15 شده... به نظرتون چه دانشگاهی رو اول و دوم و سوم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام..
بعد از دانشگاههای تهران کجا بزنم؟؟؟؟
اهواز خیلی دوره...
دکتری هم میخوام ادامه بدم...
چه دانشگاههای دکتری هم دارن؟؟ شما میدونید؟
عالیه دوست عزیز تبریک میگم شما تهران بزنی حتما قبولی بعد تهران اهواز بعد تبریزسلام دوستان....
من رتبه ام توی منابع آب 15 شده... به نظرتون چه دانشگاهی رو اول و دوم و سوم بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوستان
من فکر میکنم اهواز از نظر سازه و منابع آب از تهرانم بالاتره و رتبه اول رو داره
ولی یه مشکل بزرگم برای کسایی مثل من داره که راهش خیلی دوره و خیلی هم گرمه
من پارسال اهواز قبول شدم ولی بخاطر همین دو مورد نرفتم
پس مسائل دیگه ای هم تو تصمیم گیری تاثیر داره
سلام به دوستان
پاسخ نقل قول باز نشد اینجا براتون می نویسم
1)امسال پردیس ابوریحان چه روزانه و چه شبانه دانشجو در گرایش منابع آب نمی پذیره
2) پارسال با وجود ابوریحان با رتبه 14 دانشکده کشاورزی واحد کرج قبولی داشتیم و مدرس هم با یکم بالاتر میشد قبول شی
3)با این وضع که هرسال تعدادی دانشگاه اضافه یا کم میشن نمیشه دقیق گفت این جارو بزن دکتری هم داره اما قظعا دانشده کشاورزی دانشگاه تهران واحد کرج و دانشگاه تبریز خواهد داشت.
امسال دانشگاه صنعتی اصفهانم منابع فقط مرد بر میداره که می دونم استادای لیسانسشون خیلی خوب بودن دیگه نمی دونم دوسال بعد چی میشه دکتری می ذاره یا نه
4) اهواز دوره اما من شنیدماز نظر مهندسی آب رتبه دومرو بعد از دانشگاه تهران داره
موفق باشید![]()
بله...اینم شانس من که دانشگاه ابوریحان دانشجوی ارشد منابع نمیگیره!!!!!
شما دعا کنید من حداقل تربیت مدرس قبول بشم...
ممنون از توجهتون ...
موفق و موید باشید.....
سلام دوستان....
تبریک می گم.انشا الله موفقیت های بهتر و بیشترسلام دوستان....
از شانس گند منم هست لیست دانشگاه ها و ظرفیتا به مراتب بیش از رتبه ها حالمو گرفت!
تبریک می گم.انشا الله موفقیت های بهتر و بیشتر![]()
تبریک میگم دوست عزیز
توصیه من :
1) تهران
2) تربیت مدرس
3) اهواز رو نزن که از نظر منابع اصلا قوی نیست فقط دهن پر کنه ( اینو از طرف کسانی میگم که خودشون دارن اهواز منابع میخونن )
4) ببین از نظر مسافت کدوم به شهرتون نزدیکتره ، همون رو بزن
در کل به نظرم احتمال قبولیت تو تربیت مدرس زیاده ، توکل بر خدا
بچه ها انتخاب رشته کیه؟؟
ممنونم...
بله تهران و تربیت مدرس رو اول و دوم میزنم..
اما سومی رو نمیدونم چیکار کنم...بوعلی سینا همدان یا مشهد؟؟؟
تبریز و ارومیه و اهواز خیلی دورن...
توکل به خدا ..
مچکرم..
هیچکس نیست مارو راهنمایی کنه با رتبه 1109میشه پیام نور قبول شد(منابع آب)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شک نکن دانشگاه مشهد بهتر از بوعلی سیناست
شما حتما دانشکده کشاورزی تهران قبولی نشد مدرس وبه نظرم اینجارو از دست نده پشیمون نمیشی
سلام دوست عزیز
شما اگه یکم زحمت بکشی و یه نگاه به دفترچه بندازی میبینی که اصلا تو گرایش منابع آب پیام نوری وجود نداره
پس شما فقط میتونی به پردیس ها دل ببندی که اونم هزینش خیلی بالاست و اگر وضع مالیت خیلی خوبه میتونی انتخابش کنی
ممنونم دوست عزیز
بعد این پردیس خودگردان هزینش نسبت به آزاد بیشتره؟؟؟؟