ارسال منابع هیدرولیک وپنوماتیک کاربردی

ali.eng

عضو جدید
دوستان اگر هر گونه منبع و مرجع آموزشی و یا کاربردی هیدرولیک وپنوماتیک خواستید با من تماس بگیرید براتون ارسال کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش ها: vern

rattling_boy

عضو جدید
دوستان اگر هر گونه منبع و مرجع آموزشی و یا کاربردی هیدرولیک وپنوماتیک خواستید با من تماس بگیرید براتون ارسال کنم
alfa_a4@yahoo.com

سلام می تونید نرم افزار Fluid sim رو وا3 دانلود بذارید.

البته نرم افزار همراه با کرک!!!

دموی نرم افزار توی سایت فستو هست ولی خوب ورژن دموی این نرم افزار بعد از گذشت 30 دقیقه از برنامه خارج میشه و نقشه رو هم سیو نمیکنه.

در ضمن می خواستم ببینم کاتالوگ های فستو رو دارید؟!

آخرین ویرایش:

rattling_boy

عضو جدید
دوستان خواهشن اگه قراره مطلب یا مقاله ای در اختیار بقیه دوستان قرار بدید توی همین پیج آپلود کنید که همه ازش استفاده کنن نه اینکه فقط به ایمیل یه فرد خاص ارسال کنید.

ممنون:gol::heart:

hameds

عضو جدید
[FONT=&quot]سلام[/FONT]​
[FONT=&quot] به نظرتون چه نرم افزاری برای طراحی مدارهای هیدرولیک و پنوماتیک خوبه؟[/FONT]
[FONT=&quot]دونبال یه نرم افزار قوی و کاربردی و خوب می گردم که بتونم باهاشون حرفه ای کار کنم.[/FONT]​
[FONT=&quot]در ضمن من نرم افزار [/FONT]demo [FONT=&quot] فستو رو دارم، اما اون قابلیت [/FONT]save [FONT=&quot]نداره و خیلی هم قوی نیست.[/FONT]​
[FONT=&quot]باتشکر[/FONT]​

saeed habibi

عضو جدید
darkhaste ettelaat

darkhaste ettelaat

سلام.من در مورد آب بندها،جنس،انواع و همچنین در مورد انواع سیال،موارد استفاده و تعمیرات جکها مطلب و کمک می خواستم.
در مورد *****ها،روغن زن های شیر پنوماتیک هم یک سری اطلاعات می خوام.

m.danial

عضو جدید
سلام مهندس. وقت بخير و ممنون از لطفتون به جامعه علمي.
اگه امكانش هست و در مورد آموزش نرم افزار طراحي مدارارت هيدروليكي مطلب دارين يا پروژه نمونه برام ارسال بفرماييد. با تشكر فراوان.

nemati_danial@yahoo.co.uk

sanat.madaran

عضو جدید
سلام
من دانشجوی مهندسی مکانیک هستم که در یک شرکت فروش قطعات هیدرولیک (مثل اتصالات استنلس استیل و شیرها) و پنوماتیک (مثل شیلنگ پنوماتیک و پرشر سوئیچ و...) به تازگی مشغول به کار شده ام. اما نمی دانم باید این اجناس را به چه شرکتی بفروشم.لطفا" در صورت امکان با ذکر مثال راهنمایی کنید.تشکر

بالا