نخیر . نباید بگی!من کار دارم بگم؟؟؟
اقای مدیر من اینقده دوس دارم مدیر بشم ولی نمیدونم چیکار کنم تا مدیر شم!!!
ادمین جون من کاری باهات ندارم .... ولی اینو بهت بگم که خیلی دوستت دارم....یعنی بهتر بگم عاشقتم ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ببخشید یه سوالم دارم .... چطور میشه مدیر یه تالار بشم ؟
پاچه خار...ادمین جون من کاری باهات ندارم .... ولی اینو بهت بگم که خیلی دوستت دارم....یعنی بهتر بگم عاشقتم ....
.
.
.
.
.
.
.
ببخشید یه سوالم دارم .... چطور میشه مدیر یه تالار بشم ؟
به تو مدیریت یه تاپیکو نمیدن چه برسه به تالار
![]()
پاچه خار...![]()
باید آدم بیشعوری بشی....
حاضری؟
یه سری از بچه های گل باشگاه با ادمین آقا درد دل دارن!
ولی از اونجایی که هیچجوری نمیشه با ایشون ارتباط برقرار کرد این تاپیکو زدم تا شاید صدای ما به گوششون برسه.....منت بذارید به تاپیک ما قدم رنجه بفرمایید!
ادمین جون منتظریم!
لطفا" تاپیکو بالا نگه دارید دوستان....
باید آدم بیشعوری بشی....
حاضری؟
ادمین جونم ...اگه منو مدیر کنی سیستمی طراحی میکنم که این اعضای جدید اخراجی رو شناسایی کنه .... تا یدونه پستم نتونن بدن
محیط لطیف اینجا رو خشن می کنن![]()
همینو بگو....سلام .
خداييش اين فروم خيلي آزادي داده ! من تا حالا نديدم فرومي اينطوري باشه به جز بلك مايس .
شما بريد فروم هايي كه فقط تخصصي كار ميكنن و جزء اولين هاي ايران هستند ، ببينيد چطوري Banne ميكنن.
كساني توي اون فروم ها بودن كه هر كدوم از لحاظ تخصص اونقدر بالا بودن ، كه همه ي مديراي اينجا رو بذارين روي هم به پاي يكيشون هم نميرسيدن !
يه حركت كوچولو و ضد قوانين ، درجا بن !
اينجا شما پدر ادمين رو در آورديد بابا![]()
كسي اينجا هست كه به جز اين باشگاه ، به فروم هاي ديگه هم سري زده باشه و آشنا باشه ؟
اگه باشه حرف منو تاييد ميكنه .
نه دیگه
توهین نداشتیم
همه مدیرا هم که بد نیستن
حالا وقتی مدیر شدم میبینی .... همه ی تاپیکاتو قفل می کنم .......نه اصلا اخراجت می کنم
اگه می تونی تو هم بکن ...... تازه من اعتقاد قلبیم رو به ادمین گفتم
ادمین جون خیلی دوستت دارم
حالا که گفتمنخیر . نباید بگی!
وقتی شماها اینقد راحت توهین میکنید انتظار نداشته باش مدیرا به خصوص ادمین با شما خوب رفتار کنهباید آدم بیشعوری بشی....
حاضری؟
سلام .
خداييش اين فروم خيلي آزادي داده ! من تا حالا نديدم فرومي اينطوري باشه به جز بلك مايس .
شما بريد فروم هايي كه فقط تخصصي كار ميكنن و جزء اولين هاي ايران هستند ، ببينيد چطوري Banne ميكنن.
كساني توي اون فروم ها بودن كه هر كدوم از لحاظ تخصص اونقدر بالا بودن ، كه همه ي مديراي اينجا رو بذارين روي هم به پاي يكيشون هم نميرسيدن !
يه حركت كوچولو و ضد قوانين ، درجا بن !
اينجا شما پدر ادمين رو در آورديد بابا![]()
كسي اينجا هست كه به جز اين باشگاه ، به فروم هاي ديگه هم سري زده باشه و آشنا باشه ؟
اگه باشه حرف منو تاييد ميكنه .
توقبل از مدیر شدن یه شونه به موهات بزن....
ضرر نداره....
موقع لبخند زدن هم کمی لطیف تر بخند![]()
ببین اگه مدیر شدی که حتما میشی به من بگو چون کار خصوصی باهات دارم.میخوام مدال افتخار بهت بدم![]()
دمت گرم سوفی.................آخه یکی نیست بگه ادمین من و برا چی محدود کردی ؟!!.......که دیگه نمیتونم تایپیک هوا کنم........اگه اینجا حرفمون رو نزنیم بس کجا بزنیم............هان لابد باید تو این سایت از قیمت نخود لوبیا گوجه تخم مرغ صحبت کنیم..........یا بگیم لیلی مجنون مرد بودن یا زن.........اگه اینجا هم حرفی زده میشه مرتبط با مشکلات جامعست...............بس برا چی من و محدود کردید تا نتونم تایپیک بزنم.........براتون متاسفم..........واقعاً که...............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
شکار یکی از بچه ها در پروف ادمین ( طرفدارهای شکار لحظه ها بیان تو ) | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
وقتی ادمین عصبانی میشود | گفتگوی آزاد | 70 | |
![]() |
درخواست از ادمین | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
ادمین کاربر ها رو ....هم حساب نکرد. | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
ادمین اخطار 4 امتیازی گرفت!! | گفتگوی آزاد | 2 |