ادمهای خوب شهر

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یک وبلاگی هست که خیلی وبلاگ با حالیه.
بر عکس خیلی سایتها و وبلاگها مطالبش به آدم امید و آرامش میده
حتی میشه از تجربیات آدمهای گفته شده الگو هم گرفت.اسمش هست ادمهای خوب شهر

برای نمونه یکی از مطالبش رو میاورم تا خودتون بخونید و انرژی بگیرید و باورتون بشه که هنوز هم زیادند آدمهای خوب اما گمنام.

مسیح چشم‌پزشک

کسی که بهم این چشم پزشک رو معرفی کرد گفت که خیلی آدم منصف و خوبیه، ولی فکر نمی‌کردم در این حد.
وقتی رفتم پیشش و مشکلم رو گفتم با دقت و حوصله گوش داد، بعد معاینه‌ام کرد و برام توضیح داد که نیاز به چه عمل جراحی‌ای داره و این عمل چقدر می‌تونه کمکم کنه. آخر هم بهم یکی از همکارهاش که توی اون عمل تجربه بیشتری داره رو معرفی کرد و برام یه معرفی نامه خطاب به همکارش نوشت. موقع بیرون اومدنم از اتاقش هم روی پرونده‌ای که برام درست کرده بود یه علامت زد و برام آرزوی سلامت و موفقیت کرد.
وقتی رفتم سراغ منشی دکتر تا هزینه ویزیت رو پرداخت کنم خانم منشی بهم لبخند زد و گفت آقای دکتر روی پرونده‌ت علامت زده که ویزیتت مجانی میشه. وقتی پرسیدم چرا بهم گفت احتمالاً نتونسته برات کار مفیدی بکنه و مشکلی که داشتی رو رفع کنه...
باورم نمی‌شد توی یه مطب تو بهترین و گرون‌ترین منطقه‌ی تهران بشه دکتری رو پیدا کرد که اینقدر انسان باشه. شاید تاثیر اسمش که "مسیح" بود باعث این همه مهربونیش شده بود. هرچی که بود مطمئناً یکی از آدم‌های خوب این شهر بود.

راستی اینم ادرس وبلاگ

http://adamhaye-khoob.blogspot.com/

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از داستان قشنگت وممنون ازمعرفی ویلاگ:gol:
حتما سرمیزنم
منم پزشک متخصص گوش وحلق وبینی میشناسم درخیابان ولیعصر که بیماران را کاملا رایگان ویزیت میکنه
یکی ازاقوام خودم هم جراح مغزواعصاب وستون فقراته وقبلا هقته ای یکباربه قم میرفت ومحانی ویزیت میکرد
هنوزهستند انسانهای شریف وبزگواری که مادیات نتونسته روی انسانیتشون تاثیربگذاره

آخرین ویرایش: