ادامه تحصیل رشته معماری در خارج از ایران

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
تفاوت کالج با دانشگاه چیه؟

سلام به دوستای عزیزم.
یه موضوع هست که خیلیا سوال میکنن.
الان توضیح میدم.
فرق اصلی کالج با دانشگاه تو اینه که کالج فوق لیسانس نداره و نهایتا تا لیسانس داره، اون هم نه همه ی کالج ها. خیلی از کالج ها فقط تا کاردانی داران.
فرقه دوم توی هزنیه ی کالج و دانشگاهه. توی کالج هزینه خیلی خیلی کمتره. میتونم بگم تقریبا نصفه. مثلان اگه توی کالج ۱۴ واحد میشه ۲۰۰۰$ این تعداد واحد تو دانشگاه میشه ۴۰۰۰$.
برای همین اکثردانشجو ها تا ۶۰ واحد رو تو کالج پس میکنن، بعد این ۶۰ واحد رو انتقال میدان به دانشگاه و ۶۰ واحد هم انجا میخونن که مدرکه کارشنسی یا لیسانس رو بگیران.
نکته ی خیلی مهم اینه که این هزینه تغییر پذیره. چه جوری؟ اگر کسی توی اون ایالات زندگی نکنه هزینش ۲ برابر میشه. یعنی ی حالته بومی برای دانشگاه و دانشجو در نظر گرفته میشه.
مثلان اگه ی نفر تو ایالت کالیفرنیا زندگی میکنه و بخواد بره ایالت تگزاس برای دانشگاه، هزینش ۲ برابره. و این ۲ برابر بودن تا زمانیه که ۱ سال تو اون ایالات زندگی کنه . البته این ۱ سال برای همه ی ا یالت ها نیست مال بعضی از ایالات ها ۳ یا ۶ ماه هست.یعنی از ساله دوم هزینش نصف میشه.
تنها صورتی که هزینه0 (صفر) میشه گرفتن بورسیه هست. که اون هم ی شرایطه خاصی داره. تازه بعضی وقتا میگن % ی از شهریه باید توسط خود دانشجو پرداخت بشه.
سوالی نیست؟

armin.eleman

عضو جدید
مهناز جان شرایط تحصیلو خارج از کشورو میدونی؟؟
یا منبعی سراغ داری که بشه ازش اطلاعات گرفت؟؟؟؟؟؟؟

armin.eleman

عضو جدید
آدرسو سایتو بهم میدی؟
دانشگاهای کانادا چطورن؟؟؟منظورم معماریشون؟

آخرین ویرایش:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدرسو سیتو بهم میدی؟
دانشگاهای کانادا چطورن؟؟؟منظورم معماریشون؟

از دانشگاه های کانادا اطلاعی ندارم.
هر دانشگاهی آدرس خودشو داره. اسم دانشگاه رو که سرچ کنی اولین وب مال دانشگاهه. آخرش هم edu داره.
مثلا:
www.umd.edu

کوچی کوچی

عضو جدید
هدیه جان من می دونم تو امریکا اینجوری می شه ولی مالزی رو نمی دونم.

سلام مهناز جان!منم همچین سوالی خیلی وقته که برام پیش اومده!به فرض من صنایع خوندم حالا می تونم برم معماری بخونم؟؟ کارشناسی ؟ و آیا امکان گرفتن مقداری حتی اندک فاند هست؟ مرسی :gol:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مهناز جان!منم همچین سوالی خیلی وقته که برام پیش اومده!به فرض من صنایع خوندم حالا می تونم برم معماری بخونم؟؟ کارشناسی ؟ و آیا امکان گرفتن مقداری حتی اندک فاند هست؟ مرسی :gol:

عزیزم خوشبختانه رشته ی ارشد می تونه غیر مرتبط باشه.;)
بستگی به دانشگاهت داره مه چقدر بتونه پول بهت بده برای فاند یا بورسیه.

lady -memar

عضو جدید
مرسی از مطالبتون.اما ای کاش اینجام شرایطو جوری فراهم میکردن که کسی قصد رفتن نکنه.;)

razeshab2005

عضو جدید
دانشگاه

دانشگاه

این یه لیست هست از دانشگاه های آمریکا که رشته معماری ارائه میدن

مارال عزیز از بابت لیستت ممنونم;)

razeshab2005

عضو جدید
شرایط

شرایط

سلام به دوستای عزیزم.
یه موضوع هست که خیلیا سوال میکنن.
الان توضیح میدم.
فرق اصلی کالج با دانشگاه تو اینه که کالج فوق لیسانس نداره و نهایتا تا لیسانس داره، اون هم نه همه ی کالج ها. خیلی از کالج ها فقط تا کاردانی داران.
فرقه دوم توی هزنیه ی کالج و دانشگاهه. توی کالج هزینه خیلی خیلی کمتره. میتونم بگم تقریبا نصفه. مثلان اگه توی کالج ۱۴ واحد میشه ۲۰۰۰$ این تعداد واحد تو دانشگاه میشه ۴۰۰۰$.
برای همین اکثردانشجو ها تا ۶۰ واحد رو تو کالج پس میکنن، بعد این ۶۰ واحد رو انتقال میدان به دانشگاه و ۶۰ واحد هم انجا میخونن که مدرکه کارشنسی یا لیسانس رو بگیران.
نکته ی خیلی مهم اینه که این هزینه تغییر پذیره. چه جوری؟ اگر کسی توی اون ایالات زندگی نکنه هزینش ۲ برابر میشه. یعنی ی حالته بومی برای دانشگاه و دانشجو در نظر گرفته میشه.
مثلان اگه ی نفر تو ایالت کالیفرنیا زندگی میکنه و بخواد بره ایالت تگزاس برای دانشگاه، هزینش ۲ برابره. و این ۲ برابر بودن تا زمانیه که ۱ سال تو اون ایالات زندگی کنه . البته این ۱ سال برای همه ی ا یالت ها نیست مال بعضی از ایالات ها ۳ یا ۶ ماه هست.یعنی از ساله دوم هزینش نصف میشه.
تنها صورتی که هزینه0 (صفر) میشه گرفتن بورسیه هست. که اون هم ی شرایطه خاصی داره. تازه بعضی وقتا میگن % ی از شهریه باید توسط خود دانشجو پرداخت بشه.
سوالی نیست؟

مهناز جون بابت اطلاعاتی که دادی ممنون
به نظرتون بهتره خارج ادامه تحصیل بدیم یا همینجا ؟
مزیت ها و معایبش رو میشه حدس زد ولی بزرگترین هاش چیه؟

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهناز جون بابت اطلاعاتی که دادی ممنون
به نظرتون بهتره خارج ادامه تحصیل بدیم یا همینجا ؟
مزیت ها و معایبش رو میشه حدس زد ولی بزرگترین هاش چیه؟

خواهش می کنم.:gol:
من همیشه می گم بستگی به خود ادم داره و شرایطش....
مزیت: خوب می شه گفت امکانات دانشگاه.
معایب: هرینه ی خیلی زیاد تحصیل

آخرین ویرایش:

head of flower

عضو جدید
چه تایپیک خوبی!
سلام! یه شوال دارم، دانشگاه محل تحصیل چقدر تو فاند گرفتن تاثیر داره؟؟ من ارشد زنجان قبول شدم، به نظرتون امیدی دیگه به فاند گرفتن نیست واسه دکترا؟
تو این دو سال فوق، باید زبان بخونم و پورتفویلو ی خوبی جمع کنم، سابقه کار و نمون کارای خوب؟ درسته؟ یا کار دیگه ای هم بکنم؟
ممنون بچه ها:w27:

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه تایپیک خوبی!
سلام! یه شوال دارم، دانشگاه محل تحصیل چقدر تو فاند گرفتن تاثیر داره؟؟ من ارشد زنجان قبول شدم، به نظرتون امیدی دیگه به فاند گرفتن نیست واسه دکترا؟
تو این دو سال فوق، باید زبان بخونم و پورتفویلو ی خوبی جمع کنم، سابقه کار و نمون کارای خوب؟ درسته؟ یا کار دیگه ای هم بکنم؟
ممنون بچه ها:w27:

دانشگاهی که میخوای برای دکترا بخونی مهمه. واستا یه مثال بزنم
شما الان دانشگاه زنجان داری ارشد می خونی حالا دوسال دیگه میخوای واسه دکتراapply بدی.
الان می خوای بورسیه یا فاند بگیری، درسته؟
دانشگاهی که اپلای می دی مهمه....نه دانشگاهی که درس خوندی :smile:
بجز پورتفویلو و زبان، ریکامندیشن از استادان هم خیلی مهمه.
موفق باشی.:gol:

baharani

عضو جدید
سلام...دوستان راهنماییم کنید plz
من لیسانس اقتصاد نظری هستم خیلی دوست داشتم ارشد معماری / طراحی داخلی می خوندم ..اما دانشگاه های خارج از کشور تا جایی من من میدونم ( چون به چند تاشون mail زدم و جوابی که دادن ) رشته ارشد باید مرتبط باششه با لیسانس.... می خواستم بپرسم کسی دانشگاهی و سراغ داره که من بتونم با لیسانس غیر مرتبط فوق لیسانس معماری بخونم؟
ممنون دوستان

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...دوستان راهنماییم کنید plz
من لیسانس اقتصاد نظری هستم خیلی دوست داشتم ارشد معماری / طراحی داخلی می خوندم ..اما دانشگاه های خارج از کشور تا جایی من من میدونم ( چون به چند تاشون mail زدم و جوابی که دادن ) رشته ارشد باید مرتبط باششه با لیسانس.... می خواستم بپرسم کسی دانشگاهی و سراغ داره که من بتونم با لیسانس غیر مرتبط فوق لیسانس معماری بخونم؟
ممنون دوستان
می شه بپرسم با کدوم دانشگاه ها در تمیاس بودید و چه کشوری؟:surprised:

elaheh_

عضو جدید
من کمک زیادی نمیتونم بکنم ولی همون چیزیو که میدونم میگم
به نظر من آلمان گزینه خوبی میتونه باشه.بیشتر شهراشم این رشترو داره
شرایطش رسوندم ربان آلمانی تا یه حدی که فک میکنم b2 باشه و امتحان دادن تو موسسه گوته تهران برای کسب نمره قبولی
یک شرط دیگشم اینکه یکی از معدل های 4 ساله دبیرستانتون بالای 15 باشه
اگر که تو یکی از دانشگاهای سراسری ایرانم پذیرفته شده باشین که امتیاز محسوب میشه واسه مخارج
هزینشم در هر رشته ای مرتبط با اون بهتون کار میدن که میشه روش حساب کرد یعنی خرج تحصیل با خودت نه خونواده

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
School of Architecture & Design
University of Tasmania

دانشگاه monash استرالیا
The University of Newcastle

دانشگاه چالمر...سوید

من در مورد این دانشگاه ها نمی دونم..... ولی می دونم تو امریکا می شه رشته ی غیر مرتبط باشه.

head of flower

عضو جدید
دانشگاهی که میخوای برای دکترا بخونی مهمه. واستا یه مثال بزنم
شما الان دانشگاه زنجان داری ارشد می خونی حالا دوسال دیگه میخوای واسه دکتراapply بدی.
الان می خوای بورسیه یا فاند بگیری، درسته؟
دانشگاهی که اپلای می دی مهمه....نه دانشگاهی که درس خوندی :smile:
بجز پورتفویلو و زبان، ریکامندیشن از استادان هم خیلی مهمه.
موفق باشی.:gol:

درسته میخوام بورسیه بگیرم... خوب ببینین من 2تا دوست داشتم که هر دو فوق تربیت مدرس بودن اما یکیشون لیسانسش دانشگاه تهران بوده یکیشون دانشگاه شمال... اونکه لیسانس شمال بوده هم نمره ی تافلش و هم تعداد مقالاتش و هم نمره ها ی فوقش از اون یکی بالاتر بوده.. جفتشون واسه ایتالیا apply میکنن.. اونیکه تهران بوده لیسانسش.. اون فاند میگیره اما اون یکی هیچی! حتی بدون فاند هم راش ندادن!
اینه که من نتیجه گرفتم دانشگاه هم مهمه یا شایدم شانس!

در مورد ریکامندیشن ، باید استاد مطرح باشه؟ یا این مطرح بودن استاد تاثیر نداره؟مثلا کسی که از گلابچی(!) ریکامندیشن میگیره شانسش بیشتره؟

به نظرتون شانس گرفتن کدوم دانشگاهها بالاتره؟ به خصوص دانشگاههای کانادا؟

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته میخوام بورسیه بگیرم... خوب ببینین من 2تا دوست داشتم که هر دو فوق تربیت مدرس بودن اما یکیشون لیسانسش دانشگاه تهران بوده یکیشون دانشگاه شمال... اونکه لیسانس شمال بوده هم نمره ی تافلش و هم تعداد مقالاتش و هم نمره ها ی فوقش از اون یکی بالاتر بوده.. جفتشون واسه ایتالیا apply میکنن.. اونیکه تهران بوده لیسانسش.. اون فاند میگیره اما اون یکی هیچی! حتی بدون فاند هم راش ندادن!
اینه که من نتیجه گرفتم دانشگاه هم مهمه یا شایدم شانس!

در مورد ریکامندیشن ، باید استاد مطرح باشه؟ یا این مطرح بودن استاد تاثیر نداره؟مثلا کسی که از گلابچی(!) ریکامندیشن میگیره شانسش بیشتره؟

به نظرتون شانس گرفتن کدوم دانشگاهها بالاتره؟ به خصوص دانشگاههای کانادا؟

من نمی دونم...
راستش من کسی رو می شناسم که دانشگاه آزاد ارشدش رو گرفته و الان هم داره دکترا می خونه و هم داره درس می ده.

خیلی باید تحقیق کنی در مورد دانشگاه.

در مورد استاد فکر نمی کنم.... همون که استاد درس تخصصی باشه کفایت می کنه ولی باید خوب بنویسه.
ببخشید اینو می گم ولی خیلی ازاساتید تنیلی می کنن و می گن خودتون ریکامندیشن بنویسید ما امضا می کنیم و این به نظرم درست نیست چون دانشگاه ها واقعا دید استاد رو نسبت به دانشجو می خوان و ریزه کاری مهمه براشون.

من امریکا هستم نه کانادا.... از کانادا هیچ اطلاعی ندارم...شرمنده.

head of flower

عضو جدید
من نمی دونم...
راستش من کسی رو می شناسم که دانشگاه آزاد ارشدش رو گرفته و الان هم داره دکترا می خونه و هم داره درس می ده.

خیلی باید تحقیق کنی در مورد دانشگاه.

در مورد استاد فکر نمی کنم.... همون که استاد درس تخصصی باشه کفایت می کنه ولی باید خوب بنویسه.
ببخشید اینو می گم ولی خیلی ازاساتید تنیلی می کنن و می گن خودتون ریکامندیشن بنویسید ما امضا می کنیم و این به نظرم درست نیست چون دانشگاه ها واقعا دید استاد رو نسبت به دانشجو می خوان و ریزه کاری مهمه براشون.

من امریکا هستم نه کانادا.... از کانادا هیچ اطلاعی ندارم...شرمنده.

واقعا ممنون که وقت میذارین و دونه دونه با حوصله جواب میدین:w27:
خوب دانشگاه آمریکا چی؟ کدومش شانس گرفتن فاند بالاتره ؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم:redface:

masi_65

عضو جدید
من شنیدم بورسیه از دانشگاه مقصد تقریبا الان محاله مگه اینکه نخبه باشی.این درسته بچه ها؟

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا ممنون که وقت میذارین و دونه دونه با حوصله جواب میدین:w27:
خوب دانشگاه آمریکا چی؟ کدومش شانس گرفتن فاند بالاتره ؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم:redface:

خواهش می کنم :gol:

دانشگاه های اینجا هم سخت گیری های خاص خودشون رو دارن.
باید با دانشگاه در تماس باشی که هر دانشگاه هم شرایط خاص خودش رو داره.

masi_65

عضو جدید
تو امریکا یا کانادا کدوم دانشگاهها هستن که این شرایطو نداشته باشه؟یعنی راحتتر بورس کنن و البته از دانشگاههای معتبر تو معماری

tina36010

عضو جدید
من ترم3 کارشناسی معماریم . دانشگاه آزاد .

می خوام واسه ارشد برم خارج از کشور (انگلستان ،ایتالیا ،فرانسه ، مالزی ) برای ادامه تحصیل

کسی هست که بهم بگه که باید از الان چیکار کنم ؟؟؟(به غیر از گرفتن مدرک زبان )

یه جورایی هیچ اطلاعاتی ندارم

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سئوال... شما ها چرا چسبیدید به آلمان و سوئد و اینا :surprised:
اتریش هم دانشگاه هاش خیلی عالیه. یکی از دوستام اونجا درس خونده. از معماریش که خیلی تعریف می کرد و می گفت هزینه هم خیلی کمه.
از طرفی دانشگاه وین دانشگاه مطرحیه و حتی امریکا هم مدرکشو قبول داره.;)
شهرش هم که....فوق العادست...بهشته:heart:

آخرین ویرایش:
بالا