میگم باید حتما مایع دار باشیم تا بریم خارج ؟ راهی نداره که خرج رو دولت بده و این بورسیه مورسیه که میگن چیه ؟ من دانشگاه آزاد ورامین درس میخونم (سما)./
سلام دوست عزيز ميخواستم بدونم اين مدرسه ايتاليايي ها كجاست آدرس يا شماره اي از اين مدرسه ميتونيد در اختيار من قرار دهيدنه عزیزم ترمی 5 تومن نیست، اولش برای اینکه ثابت کنی پشتوانه مالی داری 5 تومن پول میدی به سفارت وقتی رفتی اونور همون پول رو بهت برمی گردونن، اگر توی سال تحصیلی نمراتت بالاتر از یک حدی باشه بورسیه می گیری ، برای اطلاعات بیشتر به مدرسه ایتالیایی ها زنگ بزنید!
سلام دوست عزيز ميخواستم بدونم اين مدرسه ايتاليايي ها كجاست آدرس يا شماره اي از اين مدرسه ميتونيد در اختيار من قرار دهيد
ممنون از لطف شما
میگم باید حتما مایع دار باشیم تا بریم خارج ؟ راهی نداره که خرج رو دولت بده و این بورسیه مورسیه که میگن چیه ؟ من دانشگاه آزاد ورامین درس میخونم (سما)./
خوب نرو دیگهسلام خدمت دوستان
من دانشجوی ترم 4معماری کارشناسی در یکی از دانشگاههای دولتی هستم و طبق روال موجود در این مملکتقصد مهاجرت به امریکا برای ادامه تحصیل دارم حالا می خواستم ببینم ایا این درسایی که توی این 4 ترم پاس کردم قابل تبدیل به درسای اونجا هست ؟اگه اره چه جوری میتونم معادلای اونا را پیدا کنم؟ وبا توجه به اینکه تا پایان تحصیلمون مدرکی از طرف دانشگاه بهمون نمی دن چه جوری میتونم درسایی که خووندما به دانشگاههای امریکا ارائه بدم؟ خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطف کنه و بگه
ممنون
خوب نرو دیگه
همین جا بمون
همین کارا می کنین وروجک هی غصه می خوره
e
چطوری دلت میاد؟
سلام خدمت دوستان
من دانشجوی ترم 4معماری کارشناسی در یکی از دانشگاههای دولتی هستم و طبق روال موجود در این مملکتقصد مهاجرت به امریکا برای ادامه تحصیل دارم حالا می خواستم ببینم ایا این درسایی که توی این 4 ترم پاس کردم قابل تبدیل به درسای اونجا هست ؟اگه اره چه جوری میتونم معادلای اونا را پیدا کنم؟ وبا توجه به اینکه تا پایان تحصیلمون مدرکی از طرف دانشگاه بهمون نمی دن چه جوری میتونم درسایی که خووندما به دانشگاههای امریکا ارائه بدم؟ خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطف کنه و بگه
ممنون
سلام منم دانشجوی پیام نور هستم می خواستم ببینم اگه واسه ارشد بخوام برم خارج از کشور مدرک ما رو قبول دارند یا از اول باید اونجا همه چی رو دوباره بخونیم؟گه کسی شرایط رفتن به کانادا رو میدونه هزینش پذیرشش بگه ممنون میشم
اگر کسی بخواد از ترم اول لیسانس تا ترم آخر دکترا در رشته معماری و شهرسازی در خارج از ایران تحصیل کنه کدوم دانشگاه مناسبتره ؟ مثلا در کانادا یا استرالیا ! و کدوم دانشگاهها امکانات بهتری ارائه میدن ؟ از نظر هزینه ها و خوابگاهها و بورسهای تحصیلی و ... ؟
لطفا اگر اطلاع دقیقی دارین بهم جواب بدین . به خصوص اگر کسی در دانشگاهی در خارج تحصیل میکنه و میتونه کاملا شرایطش رو توضیح بده .
متشکرم
salam, man khodam dar US mashghoole be tahsil hastam.
inja daneshgahash khooban. University of Virjinia No. 1 hast ba'desh MIT ba'desh ham University of Maryland.
ostad ha inja osulan kari nemikonan, va hamash hemmate khode daneshjooe. boors ham kheili sakht midan. agar bekhaid khodetoon hazine konid ke ye 40 miliunin kenar bezarid.
bazam age kari toonestam baratoon bokonam begid
سلام دوست عزیز در امریکا
آزمون عملی معماری در دانشگاههای امریکا به چه نحو است مرسی گیلدا
اشتباه نکنید ترکیه الان کمتر دانشکاهی پیدا میشه که زبان ترکی تدریس کنن 1سال باید زبان انگلیسی بخونی ازمون ارشدشم واسه خارجی ها فقط ریاضی و زبان ترکی اما ریاضیش واسه ما که از ریاضی متنفریمدوسته عزيز آگه ترك باشي ميتوني بري دانشگاه تركيه چون به تركا تخفيف شهريه ميدن يعني ارزونتر از ايران در مياد...تدريس دانشگاه تركي استامبوليه اما اگه غير ترك باشي بايد اونوقت برات انگليسي تدريس مي شه كه اونم شهريش بيشتر از ايران درمياد...
ميشه لطفا منو در زمينه تحصيل كارشناسي ارشد معماري در خارج از كشور راهنمايي كنيد![]()
سلام حالا یک سوال عجیب ولی واقعی!!
اگه کسی لیسانس غیر معماری داشته باشه (ارتباطات)میتونه واسه ارشد بره خارج از کشور؟ پذیرش میدن؟ مثلا مالزی!!!!؟
تورو خدا جوابمو بدینا!! طرف علافه این جوابهههه!!![]()