ادامه تحصیل در خارج از کشور

coentrao

عضو جدید
سلام
از همه منهدسان عزیز راهنمایی میخام
من میخاستم بعد از گرفتن ارشد از ایران برم.چند تا سوال دارم
1.اگه بخام از ایران برم ب نظر شما ارشد کدوم گرایش رو انتخاب کنم؟
2.کسی میدونه برای از ایران رفتن باید چیکار کرد؟
ممنون:)

hassan2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

گرایش طراحی .
اشتباه نکنم باید بورسیه تحصیلی بگیری. فکر کنم راه های دیگه ای باشه که حضور ذهن ندارم.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سلام،برای ادامه تحصیل در خارج از کشور بهترین راه بورسیه تحصیلی هست مثلا با دادن مقاله.....
برای سوال دومت یه تاپیک سراغ دارم که بدردت میخوره،اطلاعات خوبی میتونی بدست بیاری:

[h=1]ادامه تحصیل در آلمان[/h]

لیختن اشتاین

عضو جدید
سلام،برای ادامه تحصیل در خارج از کشور بهترین راه بورسیه تحصیلی هست مثلا با دادن مقاله.....
برای سوال دومت یه تاپیک سراغ دارم که بدردت میخوره،اطلاعات خوبی میتونی بدست بیاری:

ادامه تحصیل در آلمان

سلام.//.

چند تا مقاله ؟؟
تو چه سطحی؟؟
برا ارشد چطور؟؟؟؟

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.//.

چند تا مقاله ؟؟
تو چه سطحی؟؟
برا ارشد چطور؟؟؟؟

سلام،راستش من زیاد اطلاع رو سطحش ندارم،ربطی به تعدادشم نداره،یه مقاله توپ باشه و بفهمن بارعلمیشو داری رو هوا میزنت.....
مثلا یکی از آشنایانم صنعتی اصفهان میخوند یه مقاله فرستاد و از نظرشون تایید شد و بورسیه گرفت رفت کانادا.....
غیر بورسیه هم میشه رفت که تو آن تاپیک همه چی رو توضیح داده...یاعلی

لیختن اشتاین

عضو جدید
سلام،راستش من زیاد اطلاع رو سطحش ندارم،ربطی به تعدادشم نداره،یه مقاله توپ باشه و بفهمن بارعلمیشو داری رو هوا میزنت.....
مثلا یکی از آشنایانم صنعتی اصفهان میخوند یه مقاله فرستاد و از نظرشون تایید شد و بورسیه گرفت رفت کانادا.....
غیر بورسیه هم میشه رفت که تو آن تاپیک همه چی رو توضیح داده...یاعلی

ای بابا دانشگاه اصفهانم کجا بود.//.
یعنی به ما نمی دن .//.
مقاله رم مینویسم ..دو تا شم مینویسم./../ فقط مطمئنی؟؟؟؟؟/

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی به ما نمی دن .//.

مطمئن هستم که آن فقط یه مقاله فرستاد و آنو سریع قبول کردن و رقت و دیگم پیداش نشد!!!!البته شرایط دیگم شاید در نظر بگیرن....مثل زبان قوی....آن پسر خداییش خیلی قوی بود.....معدلشم بالا بود....حالا نمیدونم معدل براشون مهم بود یا نه!!!
باز با دوستان دیگه مشورت کنی بهتره.....

لیختن اشتاین

عضو جدید
مطمئن هستم که آن فقط یه مقاله فرستاد و آنو سریع قبول کردن و رقت و دیگم پیداش نشد!!!!البته شرایط دیگم شاید در نظر بگیرن....مثل زبان قوی....آن پسر خداییش خیلی قوی بود.....معدلشم بالا بود....حالا نمیدونم معدل براشون مهم بود یا نه!!!
باز با دوستان دیگه مشورت کنی بهتره.....

بله..دست شما درد نکنه همی....تشکر میشه./

arash_arn

عضو جدید
من فکر می‌کنم نظر خیلی‌ از دوستان در اینجا از بورسیه همون فاند (Fund) هستش درسته؟...اگه منظور این نیستش‌ و خود بورسیه (scholarship) مدّ نظر هستش که داستان فرق داره به کلی‌

آخرین ویرایش:

arash_arn

عضو جدید
چه قدر وقت داری، سال چندم هستی‌ و کی‌ می‌خوای که اقدام کنی‌ برای رفتن؟
سلام

arash_arn

عضو جدید
هدفت کدوم کشور هستش؟
سلام

سلام.//.

چند تا مقاله ؟؟
تو چه سطحی؟؟
برا ارشد چطور؟؟؟؟

arash_arn

عضو جدید
برای ارشد بیشتر معدل و رزومه مهمه. همچنین زمینه فعالیتت مهم که به استاد بخوره. داشتن مقاله خیلی‌ خیلی‌ خوب هستش ولی‌ مهمتر داشتن معدل خوب، نمرهٔ آیلتس یا تافل بالا و جی‌آرای ( برای آمریکا و چند تا دانشگاه خاص توی کشورای دیگه) هستش. برای پذیرش لیسانس به ارشد اینا می‌تونه که تاثیر بیشتری داشته باشه
سلام

سلام.//.

چند تا مقاله ؟؟
تو چه سطحی؟؟
برا ارشد چطور؟؟؟؟

یعنی به ما نمی دن .//.

arash_arn

عضو جدید
خوب برای ژاپن که کلا برنامت فرق داره باید با استاد هماهنگ کنی‌ بعدم باید در امتحان وررودی دانشگاه شرکت کنی‌ البته این خلاصش هستش
سلام

سلام.//.

چند تا مقاله ؟؟
تو چه سطحی؟؟
برا ارشد چطور؟؟؟؟

ژاپن..اگرم شد کشورایه اروپایی./....مخصوصا اسپانیا...:w11:

samane456

اخراجی موقت
من فکر می‌کنم نظر خیلی‌ از دوستان در اینجا از بورسیه همون فاند (Fund) هستش درسته؟...اگه منظور این نیستش‌ و خود بورسیه (scholarship) مدّ نظر هستش که داستان فرق داره به کلی‌

سلام،میبخشید،منظورتون از فاند و بورسیه چیه؟این دوتا فرقشون چیه؟بعدش من چطوری مثلا با یه استاد تو ژاپن با توجه به زمینه فعالیتم هماهنگ کنم؟؟!!!!

samane456

اخراجی موقت
برای ارشد بیشتر معدل و رزومه مهمه. همچنین زمینه فعالیتت مهم که به استاد بخوره. داشتن مقاله خیلی‌ خیلی‌ خوب هستش ولی‌ مهمتر داشتن معدل خوب، نمرهٔ آیلتس یا تافل بالا و جی‌آرای ( برای آمریکا و چند تا دانشگاه خاص توی کشورای دیگه) هستش. برای پذیرش لیسانس به ارشد اینا می‌تونه که تاثیر بیشتری داشته باشه
برای این که بورسیه یه کشور اروپایی رو بگیریم،باید چه اقداماتی رو انجام بدیم؟چه چیزایی رو باید ارسال کنیم براشون؟

arash_arn

عضو جدید
شما به عنوان یه دانشجو میتونید به عنوان حال تمرین و یا دستیار تحقیق مشغول باشید که عمد‌تاً همه کسایی که پذیرش میگیرن اینطوری گرفتن یعنی‌ برای کاری که می‌کنید پول می‌گیرید...ولی‌ در مقابل بورسیه شما کاری در همون موقع انجام نمی‌دید و بستگی به نوع بورسیتون شما ممکن که بدن تعهد خدمت داشته باشید.
خیلی‌ راحت رسومتونو با ایمیل میفرستید برای استاد!!! و براش توی ایمیل از خودتون توضیح میدید...البته تلاش بسیاری می‌خواد
سلام،میبخشید،منظورتون از فاند و بورسیه چیه؟این دوتا فرقشون چیه؟بعدش من چطوری مثلا با یه استاد تو ژاپن با توجه به زمینه فعالیتم هماهنگ کنم؟؟!!!!

sina_oonline

عضو جدید
فاند اینه که دانشگاه هزینه زندگی و تحصیلتون رو در ازای کاری که براش می کنید (کار تحقیقاتی یا کمک استادی )میده scholarship که نمی دونم معنیش بورسیه میشه یا نه :-؟ به دانشجو های خیلی نخبه تعلق میگیره این هزینه ها رو بدون این که کار کنید میده دانشگاتون

پ.ن: گویا دوست بالایی زودتر توضیح دادن :)

اپلای و ادمیشن گرفتن داستان مفصلیه که در لینک زیر می تونید به وفور در موردش بخونید
http://www.applyabroad.org/forum

samane456

اخراجی موقت
شما به عنوان یه دانشجو میتونید به عنوان حال تمرین و یا دستیار تحقیق مشغول باشید که عمد‌تاً همه کسایی که پذیرش میگیرن اینطوری گرفتن یعنی‌ برای کاری که می‌کنید پول می‌گیرید...ولی‌ در مقابل بورسیه شما کاری در همون موقع انجام نمی‌دید و بستگی به نوع بورسیتون شما ممکن که بدن تعهد خدمت داشته باشید.
خیلی‌ راحت رسومتونو با ایمیل میفرستید برای استاد!!! و براش توی ایمیل از خودتون توضیح میدید...البته تلاش بسیاری می‌خواد

من درست متوجه نشدم که فاند چه فرقی با بورسیه داره!!!فاند اگه بگیریم یعنی باید هم کار میکنیم و هم پول میگیریم و هم تحصیل میکنیم؟؟؟
بورسیه تحصیلی چطوره؟بورسیه تحصیلی که کار نمیکنیم؟؟فقط درس میخونیم دیگه؟؟

samane456

اخراجی موقت
فاند اینه که دانشگاه هزینه زندگی و تحصیلتون رو در ازای کاری که براش می کنید (کار تحقیقاتی یا کمک استادی )میده scholarship که نمی دونم معنیش بورسیه میشه یا نه :-؟ به دانشجو های خیلی نخبه تعلق میگیره این هزینه ها رو بدون این که کار کنید میده دانشگاتون

پ.ن: گویا دوست بالایی زودتر توضیح دادن :)

اپلای و ادمیشن گرفتن داستان مفصلیه که در لینک زیر می تونید به وفور در موردش بخونید
http://www.applyabroad.org/forum

توضیحتون بهتر بود ممنون،اپلای حالا چیه؟فرقش با آن دوتا چیه؟

samane456

اخراجی موقت
به نظرم بورسیه بهتره،باید چه شرایطی داشته باشیم؟برای زبان، تافل یا آیلتس فرقی نمیکنه؟
مقاله آی اس آی چند تا باید داشته باشیم؟
دانشگاه لیسانس تاثیر داره؟
دیگه چه شرایطی باید داشته باشیم؟
ممنون،منتظرم:)

arash_arn

عضو جدید
ببینید استادی که شمارو میگیره در واقع شمارو استخدام می‌کنه و از پولی‌ که از تحقیقاتش در میر به شما پول میده یا این که شمارو حل تمرین می‌کنه و بهتون پول میده...به این میگن فاند...برای بورسیه شما کار نمی‌کنید ولی‌ ممکن بسته به نوع بورسیتون بعد‌ها نسبت به جایی که بورستون کرده تعهد خدمت داشته باشید
در مورد اروپا خیلی‌ بستگی به کشور داره که میتونید در سایت دانشگاه دلخواهتون همشو پیدا کنید
برای این که بورسیه یه کشور اروپایی رو بگیریم،باید چه اقداماتی رو انجام بدیم؟چه چیزایی رو باید ارسال کنیم براشون؟

من درست متوجه نشدم که فاند چه فرقی با بورسیه داره!!!فاند اگه بگیریم یعنی باید هم کار میکنیم و هم پول میگیریم و هم تحصیل میکنیم؟؟؟

لیختن اشتاین

عضو جدید

ببخشید من متوجه نشدم .. حل تمرینو کجا باید گرفت..اینجا یا اونجا؟؟؟؟

arash_arn

عضو جدید
نه کشور به کشور فرق داره...در ژاپن استاد تقریبا همه کار هستش

یعنی چی مگه همه جا یه جور نیست؟؟
با استاد چرا؟؟؟؟

samane456

اخراجی موقت

به نظرم بورسیه بهتره،باید چه شرایطی داشته باشیم؟برای زبان، تافل یا آیلتس فرقی نمیکنه؟
مقاله آی اس آی چند تا باید داشته باشیم؟
دانشگاه لیسانس تاثیر داره؟
دیگه چه شرایطی باید داشته باشیم؟
ممنون،منتظرم:)

فهمیم آقا آرش:)مرسی....اینام جواب بدین،برای بورسیه تحصیلی باید چه کار کنیم؟چیا رو باید ارسال کنیم؟گام به گام توضیح بدین،اگه خواستین خلاصه کنین:)

arash_arn

عضو جدید
بستگی به جایی داره که می‌خواد بورسیتون کنه خیلی‌ خیلی‌ مراحل فرق داره و فکر نکنید که گرفتن فاند و یا بورسیه می‌تونه راحت باش، مخصوصاً توی این بحران اقتصادی
فهمیم آقا آرش:)مرسی....اینام جواب بدین،برای بورسیه تحصیلی باید چه کار کنیم؟چیا رو باید ارسال کنیم؟گام به گام توضیح بدین،اگه خواستین خلاصه کنین:)

بالا