ترک کردن آدمها هم آدابی دارد اگر آداب ماندن نمیدانید لااقل درست ترکشان کنید تا ترک برندارند!!! :gol:
م مریم مباشر فرد عضو جدید Mar 22, 2012 #1 ترک کردن آدمها هم آدابی دارد اگر آداب ماندن نمیدانید لااقل درست ترکشان کنید تا ترک برندارند!!!
م مریم مباشر فرد عضو جدید Mar 22, 2012 #3 اره ولی خب بعضی وقت ها مجبوریم .خوبه حداقل بدونیم چه جوری باید جدا شد
nice_Alice مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Mar 22, 2012 #4 مریم مباشر فرد گفت: ترک کردن آدمها هم آدابی دارد اگر آداب ماندن نمیدانید لااقل درست ترکشان کنید تا ترک برندارند!!! کلیک کنید تا باز شود...
مریم مباشر فرد گفت: ترک کردن آدمها هم آدابی دارد اگر آداب ماندن نمیدانید لااقل درست ترکشان کنید تا ترک برندارند!!! کلیک کنید تا باز شود...
مهندس نفت کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Mar 22, 2012 #5 سلام اصلا ترک کردن دوست ندار م وقت ترک کردن غم دنیا تو دلم میاد
م مریم مباشر فرد عضو جدید Mar 23, 2012 #6 مهندس نفت گفت: سلام اصلا ترک کردن دوست ندار م وقت ترک کردن غم دنیا تو دلم میاد کلیک کنید تا باز شود... سلام امیدوارم هرگز این موضوع رو تجربه نکنین
مهندس نفت گفت: سلام اصلا ترک کردن دوست ندار م وقت ترک کردن غم دنیا تو دلم میاد کلیک کنید تا باز شود... سلام امیدوارم هرگز این موضوع رو تجربه نکنین
mona-70 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 23, 2012 #7 همیشه واسم سخت بوده وگریه آور.بهخصوص وقتایی که می خوام برم ملایر.