اختلاف در ماه هاي قمري و شمسي

Nazanin07

عضو جدید
در ضمن در رابطه با تاریخ عاشورا که دوستان مطمئن نظر دادن و من با احتمال و همون احتمال من هم حمله شد بهش بگم که :

طبق محاسبات انجام شده دانشمندن اسلامی تاریخ روز عاشورا 12 یا 21مهر بوده.

خب شما هم به حرف مطمئن خودتون هم کمی حمله کنید بد نیست. تا بی حساب شه!

حرف من این بود که تقویم شمسی ثابت هست،مثلا همون فرض کنی عاشورا 21 مهر بوده،پس یعنی عا شورا 21 مهر بوده و هست(فرض کردم ها)
پس باید خیلی بی معنی باشه که تو تمام روزهای سال ما بیایم عزاداری کنیم،
یا تمام شب های سال رو شب نزول قرآن درنظر میگیریم دیگه درصورتیکه اینطور نیست و یه زمان مشخص داشته
نمیشه که هرسال یه روز رو درنظر بگیریم
مثله اینه که عید نوروز که فقط مختص بهار هم هست رو بیای اول پاییز بگیری،میشه؟و هرسال تغییرش هم بدی!!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف من این بود که تقویم شمسی ثابت هست،مثلا همون فرض کنی عاشورا 21 مهر بوده،پس یعنی عا شورا 21 مهر بوده و هست(فرض کردم ها)
پس باید خیلی بی معنی باشه که تو تمام روزهای سال ما بیایم عزاداری کنیم،
یا تمام شب های سال رو شب نزول قرآن درنظر میگیریم دیگه درصورتیکه اینطور نیست و یه زمان مشخص داشته
نمیشه که هرسال یه روز رو درنظر بگیریم
مثله اینه که عید نوروز که فقط مختص بهار هم هست رو بیای اول پاییز بگیری،میشه؟و هرسال تغییرش هم بدی!!!!

من منظورتو فهمیدم.میدونم که از چه مشکلی حرف میزنی.

به نظر من خدا تقویم طبیعت رو با تقویم انسانی جدا کرده.

احتمالا تقویم قمری رو برای امور انسانی و زاد و ولد و عبادات و احکام زندگی تعیین کرده و تقویم شمسی رو برای طبیعت.

ما وقتی به مشکل خوردیم(البته مشکل واقعی نیستا) که خواستیم دو تا تقویم رو با هم داشته باشیم.همون دو تا هندونه برداشتن.

والا الان اونایی که فقط تقویم هجری قمری دارن مثل ما دوگانگی ندارن و تعجب نمیکنن که یه فصل گرما یا سرماشون هی جابجا میشه.اونها همه امورشون با تقویم و حرکات ماه هست.

ولی ما یه سری امورمون با حرکات ماه هست یه سری امورمون با حرکات خورشید.خب این میشه که شما میای سوال میکنی.

این مشکلی که شما گفتی برای همین دوگانگیه.

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب معلومه ديگه ، ما با خورشيد كار ميكنيم ، بخاطر همين هميشه تاريخ روزهامون توي يك فصل ميفته ، چون فصل با خورشيده

در حقيقت روزهاي ما هم ميچرخه و تغيير ميكنه اما چون با خورشيده و با فصل ميچرخه متوجه نميشيم ، ميتونيد اين چرخش رو با اسم هاي هفته بهتر درك كنيد ، مثلا امسال امروز شده جمعه سال ديگه ممكنه بشه يك شنبه

اما اونا با ماه كار ميكنن بنابراين با فصل نميچرخه و اين گردش روزگار بهتر درك ميشه

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی توی تقویم قمری ماهها جای ثابتی ندارن و چرخشی عمل میکنند ،(مثلا همین ماه رمضان که از فروردین تا اسفند جاهاش تغییر کرده)
خب حالا به نظرتون این قضیه چطور میشه،مثلا نیمه شعبان میشه 26تیر،بعد یبار میره تو مهر،یبار تو بهمن و همینطور اصلا معلوم نمیشه واقعا کی بوده؟ یجوری بخوای حساب کنی همه روزها رحلت هستن و همه روزها مبعث و همه ماه ها موسم حج!! ازخیلی هها پرسیدم کسی نتونسته جوابی بده،
شما بگید این چطور میشه بالاخره

تاریخ ها و سالگردها قرار دادی هستند که ما آدم ها بین خودمون تصویب کردیم, چه فرقی داره اگه مراسم عاشورا رو هر 350 روز یا هر 500 روز یا هر 800 روز برپا کنیم, فقط یه قاعده و قانون بین خودمونه, پس سخت نگیرید. عربها دوست دارن هر 355 روز سالشون رو عوض کنن و ما هم هر 365 روز. اونا چرخش ماه رو مبنا قرار دادند و ما چرخش زمین رو. اصلا چرا شما برعکس به جریان نگاه نمیکنی, شما بیا تاریخ قمری رو ثابت فرض کن و تاریخ شمسی رو هر سال 10 روز ببر جلو!

اما این وسط قشنگی تاریخ شمسی که باعث شده خیلی از ملل ازش استفاده کنن تناسب فصل ها با تاریخ هست. یعنی وقتی هوا گرمه ماهها تیر مرداد و شهریور هستن و وقتی سر میشه دی و بهمن و اسفند. امیدوارم منظورمو گرفته باشین!!! :ی

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا تقویم مزخرفیه

این همه سر ما رو و فک ما رو در اوردی و ما رو به جون هم انداختی که اخر اینو بگی.
خب بگو از اول میخواستم اینو بگم الکی منطق و فلسفه و علم و ابر وباد و مه و خورشید رو نیاریم وسط .

در ضمن اونها هم دقیقا همین جمله رو به شما بگن یا مثلا طرفدارهای تقویم میلادی بیان به تقویم شما بد بگن خوشت میاد؟؟؟هر کسی تقویم خودشو داره و ازش استفاده میکنه.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به دوستان خوب و مهندس
اميد كه تاپيك به بحث هاي سياسي و غيره كشيده نشه !!
تشكر از توضيحات خوب و مفيد reza4321