اخبار کنکورها

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزئیات تغییر نحوه پذیرش دانشجوی دکتری/ حذف آزمون کتبی تخصصی دانشگاهها

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از تغییر در نحوه پذیرش دانشجوی دکتری، حذف تدریجی آزمون کتبی تخصصی دانشگاهها برای ورود به این دوره و برگزاری آزمون عمومی سراسری خبر دادند.محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تغییر در نحوه پذیرش دانشجو در دوره دکتری در دست بررسی است که در صورت تصویب برای پذیرش دانشجو در این دوره یک مرحله آزمون عمومی به صورت سراسری برگزار می شود. پس از آن داوطلبان چند برابر ظرفیت به دانشگاهها معرفی و با بررسی دانشگاهها انتخاب می شوند.
وی ادامه داد: این آزمون اولیه عمومی امتحان زبان نیست اما احتمال دارد با آزمون زبان یکی باشد و یا اینکه به صورت جداگانه برگزار شود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: همچنین وزارت علوم در حال بررسی برای برگزاری چند بار در سال این آزمون است تا در صورتی که هر داوطلب نتوانست نمره مورد قبول را دریافت کند بتواند مجددا در امتحان شرکت کند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر هر دانشگاه برای پذیرش دانشجوی دکتری به صورت مستقل اقدام می کند و این آزمون نیز تنها یک بار در سال برگزار می شود.
سرورالدین ادامه داد: اما با تصویب این طرح، امتحان کتبی تخصصی که در حال حاضر دانشگاهها برگزار می کنند دیگر وجود نخواهد داشت و داوطلبانی که نمره حد نصاب آزمون عمومی را دریافت کرده باشند برای سایر مراحل گزینش که شامل مصاحبه می شود به دانشگاهها مراجعه می کنند.
وی درباره تغییر در برگزاری آزمون کارشناسی ارشد نیز گفت: برای آزمون کارشناسی ارشد تا کنون چیزی تصویب نشده اما هر آنچه تصویب شود در راستای تسهیل کار داوطلبان و حفظ استقلال دانشگاهها است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این زمینه به مهر گفت: در حال برنامه ریزی برای تغییر در نحوه پذیرش دانشجو در دوره دکتری هستیم و ممکن است این شیوه برای سال آینده تحصیلی اجرایی شود.
حسین نادری منش اظهار داشت: بر اساس این تغییر، پذیرش دکتری شامل یک آزمون عمومی می شود و به مرور زمان آزمون کتبی تخصصی که هر دانشگاه به طور جداگانه برگزار می کند نیز حذف می شود.
وی افزود: تغییر در نحوه پذیرش دانشجو بیشتر در دوره دکتری مد نظر است و کارشناسی ارشد در فاز بعدی قرار دارد.

تاریخ : 28/1/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
برگزاری کنکور دکتری سراسری؛ دیدگاههای موافق و مخالف

خبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: در حالی که مسئولان وزارت علوم از تغییرات در نحوه پذیرش دانشجوی دکتری بوسیله برگزاری آزمون عمومی و سراسری خبر داده اند روسای دانشگاهها معتقدند تغییری که باعث رعایت عدالت آموزشی شود مورد تایید آنها است.به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین سرورالدین رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با مهر با اشاره به این تغییرات یادآور شد: تغییر در نحوه پذیرش دوره دکتری در صورت تصویب به صورت دو مرحله ای خواهد بود.
وی اضافه کرد: آزمون عمومی به صورت سراسری برگزار می شود. پس از آن داوطلبان چند برابر ظرفیت به دانشگاهها معرفی و با بررسی دانشگاهها انتخاب می شوند. این آزمون اولیه عمومی امتحان زبان نیست اما احتمال دارد با آزمون زبان یکی باشد و یا اینکه به صورت جداگانه برگزار شود.
حسین نادری منش معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در همین زمینه به مهر گفت: در حال برنامه ریزی برای تغییر در نحوه پذیرش دانشجو در دوره دکتری هستیم و ممکن است این شیوه برای سال آینده تحصیلی اجرایی شود.
رئیس دانشگاه بوعلی همدان: نقش اساتید در گزینش دانشجوی دکتری کمرنگ می شود
محمدعلی زلفی گلی رئیس دانشگاه بوعلی همدان معتقد است نقش اساتید در گزینش دانشجوی دکتری به دنبال برگزاری آزمون عمومی دکتری و حذف آزمون کتبی دانشگاهها کمرنگ می شود و گفت: یکی از آسیبهای برگزاری آزمون عمومی دکتری کمرنگ شدن نقش اساتید در گزینش دانشجو است.
زلفی گل به مهر گفت: با برگزاری آزمون عمومی دکتری همکاری استاد با دانشجوی دکتری که از شناخت خوبی نسبت به آن برخوردار نیست همراه می شود که این این امر همکاری را به حالت اجباری تبدیل می کند. در این صورت ممکن است انگیزه دانشجو برای پایان نامه کاهش یابد و علاقه چندانی به موضوع پایان نامه نداشته باشد.
وی تأکید کرد: البته برگزاری آزمون عمومی دکترا و حذف تخصصی آن موجب حذف رانت و پارتی بازی و ایجاد عدالت در دانشگاهها خواهد شد.
رئیس دانشگاه کاشان: تغییرات آزمون دکتری موجب رفع تبعیض در امر پذیرش می شود
سید جواد ساداتی نژاد - رئیس دانشگاه کاشان به مهر گفت: برگزاری آزمون دکتری به طور عمومی در دانشگاههای سراسر کشور موجب رفع تبعیض در امر پذیرش می شود و آنچه در این زمینه حائز اهمیت است، عملکرد دانشگاهها در امر پذیرش دانشجوی دکترا است چرا که بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد نگرانی عدم پذیرش در دانشگاههای مطرح کشور را دارند.
وی با بیان اینکه برخی داوطلبان مقطع دکتری معتقدند در دانشگاههای بزرگ و مطرح کشور پذیرش دانشجو با بی عدالتی صورت می گیرد، ادامه داد: برخی دانشگاهها دانشجویان خود را برای تحصیل در مقطع دکتری در اولویت قرار می دهند که این اقدام ممکن است به طور ناخودآگاه صورت گیرد.
رئیس دانشگاه الزهرا (س): استقلال دانشگاهها خدشه دار نشود
دکتر محبوبه مباشری - رئیس دانشگاه الزهرا (س) معتقد است آزمون سراسری برای پذیرش دوره های تحصیلات تکمیلی دکتری می تواند جنبه های مثبت و منفی توامان به همراه داشته باشد اما بهتر است استقلال دانشگاهها در این زمینه حفظ شود.
وی در گفتگو با مهر افزود: واگذاری دوره های تحصیلات تکمیلی دکتری می تواند جنبه های مثبت و منفی توامان داشته باشد.
مباشری اظهار داشت: البته می توان استقلال دانشگاهها را در پذیرش دانشجوی دکتری حفظ کرد و چارچوب و ضوابطی برای نحوه طراحی سئوال تدوین کرد و با نظارت بر آزمونهای دانشگاهها از آسیب پذیرش اختصاصی جلوگیری کرد.
رئیس دانشگاه اراک: عدالت برقرار می شود
ملک سلیمانی مهرنجانی - رئیس دانشگاه اراک تغییر در نحوه پذیرش دانشجوی دکتری را مثبت ارزیابی کرد و گفت: ایجاد آزمون عمومی برای پذیرش دوره دکتری موجب برقراری عدالت در سطح دانشگاهها می شود.
وی در گفتگو با مهر با بیان اینکه در این صورت داوطلبان با شرایط یکسان مورد آزمایش قرار می گیرند افزود: آزمون عمومی قطعا با استقبال و مشارکت دانشگاهها مواجه خواهد شد.
رئیس دانشگاه ارومیه: جوانان به آینده امیدوار می‌شوند
حسن صدقی گمچه - رئیس دانشگاه ارومیه گفت: پذیرش سراسری در آزمون دکتری به عدالت آموزشی منجر می شود و در عین حال استقلال دانشگاهها را نیز نقض نمی کند. تغییر در آزمون پذیرش در دوره دکتری به صورت سراسری مثبت است چرا که باعث می شود عدالت برقرار شود.
وی به مهر گفت: اگر شرایط یکسانی برای همه فراهم شود جوانان نسبت به آینده خود امیدوار می شوند. برگزاری آزمون سراسری برای دوره های دکتری علاوه بر عادلانه کردن آموزش به دسترسی بهتر فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد هم منجر می شود.
رئیس دانشگاه اصفهان: آزمون دکتری ساماندهی می خواهد
محمدحسین رامشت - رئیس دانشگاه اصفهان معتقد است برگزاری آزمون دکتری نیاز به ساماندهی دارد و دو مرحله ای شدن آن به ارزیابی بهتر توان علمی شرکت کنندگان می انجامد.
وی در گفتگو با مهر افزود: تجارب نشان می دهد که پیش زمینه برای آزمون دکتری بسیار مهم است. با دو مرحله ای شدن آزمون دکتری، داوطلبان می توانند در مرحله اول امتیازات لازم را کسب کنند و از سوی دیگر با آمادگی وارد آزمون مرحله بعدی شوند.
رامشت اظهار داشت: در حال حاضر تعداد آزمون های دکتری هر روز بیشتر می شود و افرادی نیز بدون آمادگی در این آزمون تنها به صرف ارزیابی خود شرکت می کنند که این مسئله باعث افزایش زحمت برای اجرا کنندگان آزمون می شود.
رئیس دانشگاه اصفهان اظهار داشت: برگزاری آزمون دکتری از سوی یک سازمان واحد مانند سازمان سنجش می تواند ساماندهی آزمون دکتری کمک کند.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه: آزمون سراسری مانع گزینش اصلح می‌شود
دکتر محمد مهدی خدایی رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه با تاکید بر لزوم ایجاد استاد محوری برای پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاهها گفت: در آزمون دکتری به طور عمومی ممکن است انتخاب اصلح صورت نگیرد.
وی در گفتگو با مهر یادآور شد: در روش استاد محور، استاد با شناخت بهتری که از دانشجو دارد می تواند دانشجویان بهتری را از لحاظ بار علمی برای مقطع دکتری انتخاب کند که این روش همان شیوه غیر متمرکز پذیرش دانشجوی دکتری است. آزمون دکتری چنانچه به صورت متمرکز و عمومی برگزار شود ضمن اینکه مسئله عدالت قطعا رعایت می شود اما ممکن است انتخاب اصلح به درستی به انجام نرسد.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین: کنکورسراسری مشکل را حل می‌کند
عبدالعلی آل بویه رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین گفت: در حال حاضر دانشجویان برای ورود به مقطع دکتری در دانشگاههای معتبر با اعمال نظر مواجهند بنابراین برگزاری آزمون سراسری دکتری می تواند این مشکل را رفع کند.
وی به مهر گفت: اغلب دانشگاهها دانشجویان خود را به دلیل شناخت بهتر برای مقطع دکتری جذب می کنند و به طور کل با تبعیض در پذیرش دانشجو برای مقطع دکتری مواجه هستیم. اگر آزمون دکتری به صورت عمومی برگزار شود اما پذیرش نهایی را دانشگاهها انجام دهند مشکلات حاضر در امر پذیرش دانشجو مرتفع خواهد شد.
به گزارش مهر، به نظر می رسد دغدغه های روسای دانشگاهها در هر بخش از نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری به شکل خاصی بروز می کند اما در نهایت همگان اتفاق نظر دارند که عدالت آموزشی با برقراری آزمون اولیه به صورت عمومی بیشتر رعایت خواهد شد.
از سوی دیگر بحران ورود به تحصیلات تکمیلی در کشور در حال افزایش است و موجب شده است به دلیل ظرفیت های محدود دانشگاهها در دوره های تحصیلی تکمیلی، موجی برای خروج از کشور و تحصیل در دوره های دکتری ایجاد شود که لازم است مسئولان این موضوع را با دقت بیشتری بررسی کنند.

تاریخ :28/1/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرح اصلاح پذیرش دانشجو تغییر کرد/ راه اختصاص سهمیه به متاهلان باز شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پی ایراد شورای نگهبان بر مصوبه مجلس تعیین هرگونه سهمیه بندی جدید در دانشگاها را از انحصار مجلس خارج کردند.به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز یکشنبه بررسی ایرادات شورای نگهبان در خصوص طرح برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی را در دستور کار داشتند.
پیش از این مجلس با تصویب این طرح مقرر کرده بود از تاریخ تصویب این قانون سهمیه بندی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی اعم از رشته های پزشکی و غیر پزشکی در کلیه دانشگاه های دولتی و غیر دولتی بجز مواردی ممنوع است.
نمایندگان با ابقاء سهمیه های قبل برای ورود به دانشگاه تاکید کرده بودند کلیه قوانین مغایر با این قانون از جمله قانون تخصیص سهمیه برای زنان در پذیرش دستیاری رشته های تخصصی پزشکی مصوب 1372 لغو و هرگونه سهمیه بندی جدید با تصویب مجلس شورای اسلامی خواهد بود .
اما شورای نگهبان در بررسی این مصوبه به عبارت "و هر گونه سهمیه بندی جدید با تصویب مجلس شورای اسلامی می باشد" ایراد گرفته بود که نمایندگان مجلس با حذف این عبارت مصوبه مذکور را اصلاح کردند تا نظر شورای نگهبان نسبت به آن تامین شود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه سال گذشته جزئیات طرحی را به تصویب رساندند که بر اساس آن مصوبه دولت برای اختصاص 20 درصد کارشناسی ارشد به متاهلان از این پس جایی در سهمیه بندی های دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی نداشته باشد.
دولت پیش از آن بر اختصاص سهمیه به متاهلان برای شرکت در دوره های کارشناسی ارشد تاکید داشت که مجلس این دیدگاه را غیر کارشناسی و غیر ضروری می دانست .
با ایراد شورای نگهبان و مصوبه امروز مجلس راه برای اجرای خواست دولت در اختصاص سهمیه به متاهلان باز شده است .

تاریخ : 29/1/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
راه اختصاص سهمیه کنکور به متاهلان بازنمی‌شود/ برداشت غلط ازحذف یک جمله

گمان باز شدن دست دولت برای اختصاص سهمیه های جدید بدون نظر مجلس رئیس کمیسیون آموزش مجلس را به موضعی واداشت تا با تاکید بر شفافیت قانون اصلاح پذیرش دانشجو هرگونه تردید برای امکان ایجاد سهمیه های جدید بدون کسب اجازه از مجلس را منتفی سازد.به گزارش خبرنگار مهر، وقتی نمایندگان مجلس یکشنبه 29 فروردین ماه برای رفع ایرادی که شورای نگهبان به "طرح اصلاح پذیرش دانشجو" وارد دانسته بود نسبت به حذف یک جمله از متن این طرح اقدام کردند گمان باز شدن دست دولت برای اختصاص سهمیه های جدید بدون نظر مجلس قوت گرفت اما علی عباسپور تهرانی فرد رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی این گمانه را رد می کند و معتقد است قانون اصلاح پذیرش دانشجو چنان شفاف است که هرگونه تردیدی برای باز شدن دست دولت جهت ایجاد سهمیه های جدید بدون کسب اجازه از مجلس را منتفی می سازد.
"و هر گونه سهمیه بندی جدید با تصویب مجلس شورای اسلامی می باشد." جمله ای است که شورای نگهبان در بررسی مصوبه مجلس درباره اصلاح پذیرش دانشجو مورد ایراد دانسته بود. این مصوبه مجلس در راستای برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی است. نمایندگان مردم در صحن علنی روز یکشنبه مجلس با حذف این جمله سعی کردند نظر شورای نگهبان را تامین کنند.
سابقه نه چندان دور در تایید وجود نگاه ویژه در نمایندگان مجلس درباره ساماندهی سهمیه ها جهت ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی و دوره های تخصصی به روزهای پایانی سال گذشته برمی گردد. نمایندگان مجلس دوم اسفند ماه سال گذشته جزئیات طرحی را به تصویب رساندند تا مصوبه دولت برای اختصاص 20 درصد کارشناسی ارشد به متاهلان دیگر جایی در سهمیه بندی های دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی نداشته باشد.
برخی حذف جمله "و هر گونه سهمیه بندی جدید با تصویب مجلس شورای اسلامی می باشد." از متن مصوبه مجلس را به عنوان ضامن باز شدن راه برای اجرای خواست دولت در اختصاص سهمیه هایی (مانند سهمیه متاهلان برای ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی) دانستند که دولت بخواهد صرفا با مصوبه خود اجرایی کند. اما علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرگزاری مهر در این باره توضیحاتی ارائه کرد.
علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: "اینکه تغییر طرح اصلاح پذیرش دانشجو منجر به باز شدن دست دولت برای ایجاد سهمیه های جدید شده است برداشتی خلاف واقع است. متن قانون کاملا روشن است. متن قانون سهمیه بندی در پذیرش دوره های تحصیلات تکمیلی و دوره های تخصصی را به جز در مواردی ممنوع کرده و مواردی که مجاز به استفاده از سهمیه هستند را نیز برشمرده است."
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از سهمیه رزمندگان و خانواده معظم شهدا، سهمیه نخبگان و دانشجویان ممتاز، سهمیه مناطق محروم برای پزشکی و سهمیه جهت تخصص های خاص برای ارتش و نیروهای نظامی به عنوان سهمیه هایی برشمرد که قانون آنها را مجاز دانسته است.
عباسپور افزود: "غیر از مواردی که در قانون مصوبه مجلس به صراحت ذکر شده است سهمیه دیگری برای دوره های تحصیلات تکمیلی و دوره های تخصصی وجود ندارد. لذا سهمیه بندی متاهلین برای دوره های تحصیلات تکمیلی و یا هر سهمیه دیگری اصلا وجود ندارد."
وی ایجاد سهمیه های جدید برای پذیرش دانشجو را در اختیار مجلس شورای اسلامی دانست و به مهر گفت: "اگر دولت فکر می کند سهمیه جدیدی مانند سهمیه متاهلین می تواند ایجاد شود باید لایحه ای تقدیم مجلس کند. اگر مجلس موافقت کرد و اجازه داد آن سهمیه ایجاد می شود."
رئیس کمیسیون آموزش مجلس در پاسخ به مهر درباره معنای حذف جمله "و هر گونه سهمیه بندی جدید با تصویب مجلس شورای اسلامی می باشد." از متن مصوبه مجلس درباره اصلاح پذیرش دانشجو چیست گفت: "این جمله لزومی نداشت. این بحث شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. اصلا بحث این نبود که با حذف این جمله دیگر دولت اجازه دارد با تصمیم خود سهمیه های جدید ایجاد کند. بحث شورای عالی انقلاب فرهنگی در چندین مورد است که شورای نگهبان اشکال می گیرد."
عباسپور تهرانی فرد درباره آنچه که تحت عنوان "بحث شورای عالی انقلاب فرهنگی" یاد می کرد به مهر گفت: "اعتقاد داریم شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگاه تصویب قانون ندارد. در کنار مجلس شورای اسلامی، قوه قانونگذار دیگری نداریم. تعبیری در گذشته صورت گرفته که باید وضعیت این تعبیر روشن شود. متاسفانه شورای عالی انقلاب فرهنگی قانونگذاری می کند. اصلا هیچ دلیلی وجود ندارد که قانون مطبوعات را مجلس تصویب کند و قانون نشر کتاب را شورای عالی انقلاب فرهنگی."
نماینده مردم تهران در مجلس و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به مهر گفت: "بارها گفته ایم که حتی شورای نگهبان بالای سر شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود ندارد یعنی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی حتی تایید شورای نگهبان را هم نمی خواهد لذا بعضا خلاف قانون اساسی است. یک مورد درباره دیوان عدالت اداری مطرح شده بود که خلاف قانون اساسی بود و رئیس قوه قضاییه مطرح کردند که این قانون را اجرا نمی کنند چون خلاف قانون اساسی است. در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با صراحت آمده است که مجلس مرجع قانونگذاری است و در کنار مجلس نیز شورای نگهبان است."
عباسپور در پاسخ به اینکه در صورتی که دولت نتواند سهمیه متاهلین را از موضع دولت به کرسی بنشاند آیا رئیس دولت از جایگاه ریاست شورای عالی انقلاب فرهنگی می تواند این نوع سهمیه ها که مصوبه مجلس نیستند را اجرایی کند، گفت: "با توجه به اینکه مجلس درباره سهمیه های تحصیلات تکمیلی دارای مصوبه است، شورای عالی انقلاب فرهنگی علی الاصول نمی تواند وارد شود."
وی خاطرنشان کرد: "جمله ای که شورای نگهبان خواستار حذفش شده بود اصلا از این جهت نبود که دولت هر چه در زمینه سهمیه بندی ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی و دوره های تخصصی خواست را بتواند تصویب و اجرایی کند. قانون مجلس تصریح دارد که فقط آنچه در قانون آمده است می تواند جزء سهمیه بندی محسوب شود و سهمیه دیگری نمی تواند اختصاص پیدا کند."
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: "20 درصد سهمیه متاهلین که دولت اعلام کرده است هیچ جایگاهی ندارد و حذف است. قانون نیز درباره سهمیه های دوره های تحصیلات تکمیلی و دوره های تخصصی کاملا مشخص است."
عباسپور تهرانی فرد در تشریح جزئیات سهمیه هایی که قانون برای دوره های تحصیلات تکمیلی و دوره های تخصصی مجاز برمی شمرد به مهر گفت: "سهمیه رزمندگان و خانواده معظم شهدا مجاز است. نخبگان و دانشجویان ممتاز می توانند از سهمیه استفاده کنند. افرادی که رتبه های اول را کسب می کنند و معدل های خاص در مقاطع فوق لیسانس و دکتری دارند با ضوابط وزارت علوم با سهمیه و بدون آزمون وارد می شوند."
وی افزود: "سهمیه مناطق محروم برای پزشکی در نظر گرفته شده تا عامل جذب پزشک متخصص برای مناطق محروم باشد. البته در گذشته نیز وزارت بهداشت این کار را انجام می داد اما از بین مدیرانی که در مناطق محروم بودند. این روند را یک تبعیض می دانستیم لذا آن را حذف کردیم و وضع شد که هر فردی حاضر شود تعهد خدمت 5 ساله برای نقاط محروم بدهد می تواند از این سهمیه 10 درصدی استفاده کند."
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: "سهمیه برای تخصص هایی که برای ارتش و نیروهای نظامی نیاز است که در گذشته نیز 5/2 درصد در نظر گرفته شده بود. این سهمیه مازاد است و برای تخصص هایی است که نیروهای نظامی در آن زمینه ها پزشک نیاز دارند."
عباسپور تاکید: "در قانون جدید مصوب مجلس درباره این سهمیه ها آمده است که قوانینی که مغایر قانون جدید هستند لغو شوند. از جمله قانونی که در سال 74 برای رشته های تخصصی در نظر گرفته شده بود لغو شد. یعنی قانونی که می گفت 50 درصد سهمیه های تخصص به زنان اختصاص پیدا کنند لغو شد چون در زمان تصویب این قانون پزشکان متخصص واقعا کم بودند اما اکنون در مقطعی هستیم که برعکس شده یعنی پزشکان متخصص مرد کم داریم لذا دیگر لزومی دیده نمی شد که قانون سال 74 همچنان ادامه پیدا کند. ضمن اینکه تاکید داریم سهمیه تخصصی برای بیماری های خاص زنان به قوت خود باقی است."

تاریخ : 30/1/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
توزیع کارت کنکور ارشد دانشگاه آزاد از 20اردیبهشت/ رقابت 450هزار داوطلب

معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه از آغاز توزیع کارت آزمون از 20 اردیبهشت ماه به صورت اینترنتی خبر داد.محمدرضا مهرادفر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در روزهای 23، 24 و 25 اردیبهشت با حضور بیش از 450 هزار داوطلب در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.
وی افزود: کارت ورود به جلسه این آزمون از 20 اردیبهشت به صورت اینترنتی توزیع می شود و داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون، کارت ورود به جلسه خود پرینت (چاپ) کنند.
مهرادفر با بیان این که تعداد نوبت امتحانی داوطلبان بر روی کارت جلسه درج شده است، خاطرنشان کرد: آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در277 کد رشته امتحانی و در 121 واحد دانشگاهی در سراسر کشور برگزار می شود.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: 57 درصد داوطلبان این آزمون مردان و 43 درصد زنان هستند.
مهرادفر با اشاره به افزایش 20 درصدی رشته محل از افزایش ظرفیت پذیرش خبر داد و به مهر گفت: امسال حدود 30 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد این دانشگاه پذیرش خواهند شد.
تاریخ : 4/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسامی 34 دانشگاه مجری پذیرش دانشجوی فوق لیسانس بدون پایان نامه

شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجوی آموزش محور (بدون پایان نامه) در 34 دانشگاه کشور موافقت کرد. دوره هایی که به گفته مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی تعداد دانشگاههای مجری آنها افزایش یافته است.به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس مصوبه این شورا دانشگاههای ارومیه، اراک، اصفهان، الزهرا (س)، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی شریف، تهران، تبریز، تربیت معلم تهران، تربیت مدرس، بوعلی سینا، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم وصنعت ایران، فردوسی مشهد، هنر تهران، هنر اسلامی تبریز، هنر اصفهان، شهید باهنر کرمان، رازی، یزد، شهید چمران اهواز، مازندران، زنجان، بین المللی امام خمینی (ره)، فردوسی مشهد، شیراز، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، سمنان، کردستان، سیستان و بلوچستان و گیلان می توانند یک بار به پذیرش دانشجوی آموزش محور در مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند.
رجبعلی برزویی مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی پیش از این در گفتگو با مهر درباره طرح پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد به صورت آموزش محور و آموزشی و پژوهشی محور در سال تحصیلی آینده گفت: سال گذشته 14 دانشگاه مجری این طرح بودند و به شیوه آموزش محور اقدام به پذیرش دانشجو کردند اما امسال تعداد دانشگاههای مجری این طرح به 30 دانشگاه افزایش می یابد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه این دوره ها از نظر اعتبار برابر با دوره های آموزش پژوهش محور هستند و می توانند با توجه به تقاضای جامعه برای آموزش عالی ظرفیت سازی کنند، تصمیم گرفتیم برای سال آینده تحصیلی تعداد دانشگاههای مجری آموزش محور را افزایش دهیم.

مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: دانشگاههای مجری دانشگاههای قوی و معتبر هستند. ضمن اینکه تلاش کردیم دانشگاههایی که مأموریتهای آموزشی بیشتری دارند نسبت به برگزاری دوره آموزش محور در کارشناسی ارشد اقدام کنند.

وی افزود: به عنوان مثال دانشگاه پیام نور که سیاست نیمه حضوری دارد و در راستای مجازی شدن حرکت می کند و همچنین دانشگاههای مجری دوره های مجازی می توانند در برگزاری این دوره ها فعال تر از سایر دانشگاهها عمل کنند.

برزویی اظهار داشت: امیدواریم با افزایش دانشگاههای مجری پذیرش دانشجوی آموزش محور در کارشناسی ارشد بدون اینکه فشاری از نظر کیفیت به آموزش عالی بیاوریم ظرفیت لازم برای متقاضیان ورود به دوره های کارشناسی ارشد ایجاد شود.

وی اضافه کرد: با اجرای این طرح، ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در سال تحصیلی آینده حدود 20 درصد افزایش خواهد داشت که این میزان نسبت به سالهای گذشته بسیار قابل توجه خواهد بود.

به گزارش مهر، از سال گذشته در کنکور کارشناسی ارشد دو نوع شیوه پذیرش اعمال شد شیوه پذیرش آموزشی پژوهشی یکی از این روشها است که در آن دروس تئوری به همراه پایان نامه ارائه می شود وزارت علوم با سیاستی جدید در راستای افزایش ظرفیت در دوره های تحصیلات تکمیلی روش آموزش محور را نیز به روش پذیرش دانشجو در کنکور کارشناسی ارشد اضافه کرد که در این شیوه تمامی واحدها به صورت تئوری ارائه و دانشجو از گذراندن پایان نامه معاف می شود.

تاریخ : 6/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال گذشته روز اول خرداد اعلام شد... امسال هم احتمالا اواخر اردیبهشت اعلام بشه...
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعلام نتایج کنکور کارشناسی ارشد در 31 اردیبهشت/ انتخاب رشته در خرداد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 در 31 اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: پس از اعلام نتیجه اولیه داوطلبان مجاز این آزمون می توانند نسبت به انتخاب رشته در خرداد ماه اقدام کنند.
محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: نتایج نهایی آزمون در هفته اول شهریور ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org منتشر می شود.
وی گفت: در کنکور کارشناسی ارشد امسال حدود 12 درصد داوطلبان یعنی 45 تا 50 هزار نفر پذیرفته می شوند.
رئیس سازمان سنجش اظهار داشت: تعداد شرکت کنندگان در این آزمون نسبت به سال گذشته 100 هزار نفر بیشتر بود و کنکور در سلامت و امنیت برگزار شد.

به گزارش مهر، براساس اعلام شورای گسترش آموزش عالی در کنکور کارشناسی ارشد امسال دانشگاههای ارومیه، اراک، اصفهان، الزهرا (س)، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی شریف، تهران، تبریز، تربیت معلم تهران، تربیت مدرس، بوعلی سینا، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم وصنعت ایران، فردوسی مشهد، هنر تهران، هنر اسلامی تبریز، هنر اصفهان، شهید باهنر کرمان، رازی، یزد، شهید چمران اهواز، مازندران، زنجان، بین المللی امام خمینی (ره)، فردوسی مشهد، شیراز، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، سمنان، کردستان، سیستان و بلوچستان و گیلان می توانند به صورت یک بار پذیرش دانشجوی آموزش محور ( بدون پایان نامه) بپذیرند.

در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 برای 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحانی در گروه علوم انسانی، 13 کد رشته امتحانی در گروه علوم پایه، 27 کد رشته در گروه فنی و مهندسی، 25 کد رشته در گروه کشاورزی، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکی (فقط برای دانشگاه تربیت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکی دانشجو پذیرش می شود
تاریخ : 15/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزئیات توزیع کارت کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

کارت کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از 20 اردیبهشت ماه و کارت کنکورهای فراگیر دانشگاه پیام نور در مقاطع کاردانی به کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد از 27 اردیبهشت ماه توزیع می شود.به گزارش خبرنگار مهر، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 23 تا 25 اردیبهشت ماه سال 89 با حضور بیش از 450 هزار داوطلب در تهران و شهرستانها در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود.

این آزمون در 277 رشته برگزار خواهد شد که بیشترین متقاضیان مربوط به رشته‌های حسابداری، حقوق جزا و مدیریت اجرا هستند و به طور کلی 20 درصد از داوطلبان به این رشته‌ ها اختصاص دارند.

کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از روزهای 20 تا 22 اردیبهشت ماه 89 از طریق سامانه اینترنتی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.net منتشر می شود.

57 درصد داوطلبان این آزمون مردان و 43 درصد زنان هستند.

نتیجه نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 89 دانشگاه آزاد در نیمه اول شهریور ماه 89 منتشر می شود.

تاریخ : 18/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارنامه اولیه کنکور ارشد 31 اردیبهشت منتشر می شود/ انتخاب رشته از 5 خرداد

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار کارنامه اولیه کنکور کارشناسی ارشد در 31 اردیبهشت خبر داد و گفت: داوطلبان مجاز می توانند از 5 خرداد نسبت به انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد اقدام کنند.حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی از ساعت 20 روز جمعه 31 اردیبهشت ماه بر روی سایت اینترنتی این سازمان به نشانی www.sanjesh.org منتشر می شود و داوطلبان برای دسترسی به نتیجه آزمون خود باید شماره داوطلبی یا شماره پرونده و همچنین مشخصات شناسنامه ای خود را در سایت وارد کنند.
وی اظهار داشت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون نیز که شامل شرایط، ضوابط و ظرفیت پذیرش رشته‌ها است، در سایت اینترنتی این سازمان قابل دسترس خواهدبود آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی می‌شوند در صورت تمایل به دریافت اصل دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌ می‌توانند از روز سه‌شنبه 4 تا دوشنبه 10 خردادماه به مراکز پستی شهرستان محل اقامت خود مراجعه و نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: به داوطلبان مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1389 توصیه می‌شود، ابتدا نسبت به تهیه و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی اقدام کرده و کد رشته محل‌های مورد نظر خود (حداکثر 100 کد رشته محل) را از میان کد رشته‌ امتحانی مجاز انتخاب و کد رشته‌ محلهای انتخابی را ابتدا به ترتیب اولویت علاقه مرتب و سپس در فرم پیش نویس درج کنند.

وی اظهار داشت: داوطلبان می توانند در محدوده زمانی که از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 5 خرداد تا ساعت 24 روز دوشنبه 10 خردادماه در نظر گرفته شده است، برای انتخاب رشته به سایت سازمان مراجعه و با وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام و یا شماره پرونده و کد رهگیری ثبت نام اولیه، نسبت به ثبت کد رشته‌ محلهای انتخابی و تکمیل فرم مذکور اقدام کنند.

توکلی افزود: پس از تایید نهایی کد رشته‌ محلهای انتخابی توسط داوطلب، رمز 15 حرفی توسط سیستم به عنوان رسید در اختیار داوطلب قرار داده خواهد شد.

تاریخ : 20/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
افزایش پذیرش بدون کنکور درکارشناسی ارشد/ شرایط پذیرش ممتازین با کنکور

مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی ممتاز در کنکور کارشناسی ارشد خبر داد و گفت: با تصمیماتی که اتخاذ شد ظرفیت پذیرش دانشجو در کنکور ارشد از طریق آزمون و بدون آزمون افزایش یافت.دکتر رجبعلی برزویی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: وزارت علوم در راستای توجه به تقاضای اجتماعی پشت صف کنکور کارشناسی ارشد با رعایت حفظ بار علمی و کیفیت آموزش عالی در این دوره، اقدام به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد بدون کنکور از میان دانشجویان ممتاز می کند.
وی اظهار داشت: این موضوع طی جلسه ای با معاونین آموزشی برخی دانشگاهها به عنوان راهکاری برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد پیشنهاد شد و در شورای هدایت استعدادهای درخشان مورد تصویب قرار گرفت.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: بر اساس آئین نامه قبلی، پذیرش بدون کنکور 10 درصد اول دانشجویان ممتاز هر رشته محل به دوره کارشناسی ارشد امکانپذیر بود و دانشگاهها معمولا این 10 درصد را از میان دانشجویان خود جذب می کردند.
وی افزود: اما براساس آئین نامه جدید مقرر شد، این 10 درصد به 20 درصد افزایش یابد ضمن اینکه دانشگاهها موظف شدند 10 درصد مازاد را از دانشجویان ممتاز سایر دانشگاهها بپذیرند.
شرایط پذیرش دانشجوی ممتاز از طریق کنکور
برزویی با اشاره به پذیرش دانشجوی ممتاز از طریق کنکور کارشناسی ارشد اظهار داشت: علاوه بر این سازمان سنجش آموزش کشور نیز در کنکور کارشناسی ارشد از میان دانشجویان ممتازی که 80 درصد نمره آخرین فرد قبول شده در رشته محل را داشته باشند، دانشجو می پذیرد.
ظرفیت پذیرش دانشجوی ممتاز از طریق کنکور تغییر کرد
وی گفت: اما بر اساس تصمیمات جدید ظرفیت پذیرش دانشجوی ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد از طریق کنکور نیز تغییر و افزایش پیدا کرد.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی اظهار داشت: در سنوات گذشته و بر اساس قوانین موجود سازمان سنجش در هر کد رشته محل یک دانشجو با سهمیه ممتازی معرفی می کرد اما با تصمیمات جدیدی که اتخاذ شده است مقرر شد اگر رشته محلی ظرفیتی برابر با یک تا چهار نفر داشته باشد، یک دانشجوی ممتاز و اگر رشته محلی بیش از چهار نفر ظرفیت داشته باشد، سازمان سنجش می تواند دو نفر دانشجوی ممتاز را در آن رشته محل معرفی کند.

تاریخ : 21/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه سهمیه بندی در پذیرش تحصیلات تکمیلی مشخص شد

رئیس جمهور قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی را که 29 فروردین به تصویب مجلس شورای اسلامی و اول اردیبهشت به تایید شورای نگهبان رسید برای اجرا ابلاغ کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، با ابلاغ این قانون، سهمیه بندی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی اعم از رشته های پزشکی و غیرپزشکی از تمامی دانشگاه های دولتی و غیردولتی به جز مواردی که در این ماده واحده آمده، ممنوع است.
قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و اصلاحات بعدی به قوت خود باقی است و صددرصد پذیرش در رشته های تخصصی زنان و زایمان به خانم ها اختصاص می یابد.
در بخش دیگر ماده واحده این قانون آمده است: 10درصد سهمیه مازاد بر ظرفیت در رشته های دستیاری پزشکی (رشته های مورد نیاز وزارت بهداشت) که به مناطق محروم اختصاص می یابد، متعلق به داوطلبان بومی است و پذیرفته شدگان مکلف هستند به مدت سه سال برابر طول مدت تحصیل را صرفا در مناطق محروم خدمت کنند و افرادی که سابقه خدمت در این مناطق را دارند حداکثر تا پنج سال از تعهد خدمت شان کسر می شود.
در بخش دیگر این قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تکمیلی و تخصصی اضافه شده که 10 درصد سهمیه مازاد بر ظرفیت در مقطع دکتری برای مربیان رسمی (حداقل یک نفر) منوط به کسب حداقل 80 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده، اختصاص می یابد.
همچنین 5/2 درصد سهمیه مازاد بر ظرفیت دستیاری به نیروهای مسلح در رشته های مورد نیاز با تایید وزارت بهداشت منوط به کسب حداقل 80 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده اختصاص می یابد.
طبق تبصره یک این ماده، مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اختصاص سهمیه برای نخبگان و استعدادهای برتر به قوت خود باقی است.
بر این اساس کلیه قوانین و مقررات سهمیه‌بندی برای تحصیلات تکمیلی به جز موارد مصرح در این قانون - از جمله قانون تخصیص سهمیه برای زنان در پذیرش دستیاری رشته‌های تخصصی پزشکی- لغو شد.

تاریخ: 22/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد 58 رشته جدید دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد موافقت کرد.

شورای گسترش آموزش عالی با تاسیس 58 رشته در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاههای کشور موافقت کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، با تصویب شورای گسترش آموزش عالی، رشته های کارشناسی ارشد طراحی شهری و مهندسی خودرو ویژه فرهنگیان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، میکروبیولوژی و فقه و مبانی حقوق اسلامی در دانشگاه ایلام، مکانیک (تبدیل انرژی )، علوم گیاهی (سیستماتیک اکولوژی )، فقه و مبانی حقوق اسلامی و مهندسی مکانیک (طراحی کاربردی )در دانشگاه یاسوج، مهندسی مکانیک ( تبدیل انرژی ) و مهندسی عمران (رودخانه ) در دانشگاه صنعتی جندی شاپور، فلسفه علم در دانشگاه اصفهان، فقه و مبانی حقوق اسلامی در دانشگاه شهید باهنر کرمان، مهندسی مواد (شناسایی و انتخاب مواد ) و کامپیوتر (هوش مصنوعی ) در دانشگاه تبریز، مهندسی عمران (سازه ) در دانشگاه صنعتی ارومیه، علوم کامپیوتر در دانشگاه علوم پایه دامغان، ایمنی، بهداشت و محیط زیست در دانشگاه تهران، شیمی تجزیه در پیام نور مرند، فیزیک نظری در پیام نور تبریز، زبان و ادبیات فارسی در پیام نور آران و بیدگل، شیمی فیزیک در پیام نور شیراز راه اندازی می شود.
همچنین شورای گسترش در این مقطع با راه اندازی رشته های اقلیم شناسی در برنامه ریزی محیطی در پیام نور سقز، مهندسی عمران (خاک و پی) و مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی شیراز، آموزش زبان انگلیسی در مجتمع آموزش عالی ایرانشهر ، علوم باغبانی در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین، برق (قدرت ) در دانشگاه سیستان و بلوچستان، زبان شناسی رایانشی در دانشگاه صنعتی شریف، فقه و مبانی حقوق اسلامی در دانشگاه سمنان، علوم کتابداری و اطلاع رسانی، زبان و ادبیات انگلیسی و علوم تصمیم و مهندسی دانش در دانشگاه تربیت معلم موافقت کرد.
ایجاد رشته های زبان و ادبیات انگلیسی در دانشگاه گیلان، بهداشت، ایمنی و محیط زیست در دانشگاه صنعت نفت، مرتع داری، زیست فناوری گرایش میکروبی، فیزیولوژی، مدیریت سیستم و بهره وری، تاریخ تشیع و مهندسی شیمی در دانشگاه فردوسی مشهد، معماری منظر در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، علوم باغبانی، آموزش زبان انگلیسی و مهندسی عمران (سازه) در دانشگاه گیلان واحد بندر انزلی، برنامه ریزی شهری و منطقه ای در دانشگاه علامه طباطبایی، ترویج کشاورزی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، ترویج و آموزش کشاورزی در دانشگاه بوعلی سینا، کشاورزی اکولوژیک در دانشگاه زابل، مهندسی معماری در دانشگاه زنجان، برنامه ریزی شهری و فیزیولوژی ورزشی در دانشگاه کردستان، مهندسی عمران (خاک و پی )، بیماری شناسی گیاهی و مکانیک ماشینهای کشاورزی در دانشگاه رازی، محیط زیست و فیزیک حالت جامد در دانشگاه ملایر و عرفان اسلامی در دانشگاه محقق اردبیلی نیز در مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی می شوند.

تاریخ : 28/2/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
معاون سازمان سنجش از اعلام نتايج اوليه آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي كشور از ساعت 20 روز جمعه 31 ارديبهشت ماه گفت: انتخاب رشته حدود 200 هزار داوطلب مجاز آزمون كارشناسي ارشد از پنجم خرداد ماه آغاز مي‌شود.
دكتر ابراهيم خدايي تصريح كرد: داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد مي‌توانند با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org و درج شماره داوطلبي يا شماره پرونده و همچنين مشخصات شناسنامه اي خود از نتايج آزمون مطلع شوند.
وي گفت: سازمان سنجش در راستاي دولت الكترونيك و براي ارائه خدمات مطلوب به داوطلبان و تسريع در رسيدگي به درخواست‌ها و جلوگيري از اتلاف وقت، سيستم پاسخگويي اينترنتي را راه اندازي كرده است.
خدايي افزود: دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اين آزمون كه شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشته‌ها است، در سايت اينترنتي سازمان قرار دارد و آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته‌هاي تحصيلي مي‌شوند، درصورت تمايل به دريافت اصل دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره 2)، مي‌توانند طي روزهاي 4 الي 10 خرداد ماه به مراكز پستي شهرستان محل اقامت خود مراجعه و نسبت به دريافت آن اقدام كنند.
وي به داوطلبان مجاز آزمون كارشناسي ارشد توصيه كرد: ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (دفترچه شماره2) اقدام كرده و كد رشته محل‌هاي مورد نظر خود (حداكثر 100 كد رشته محل) را از ميان كد رشته‌ امتحاني مجاز و يا كد رشته‌هاي امتحاني مجاز انتخاب و كد رشته‌ محلهاي انتخابي را ابتدا به ترتيب اولويت علاقه مرتب كنند و پس از آن كد رشته‌هاي انتخابي را در فرم پيش نويس (فرم پيش‌نويس در دفترچه راهنماي شماره 2 چاپ شده است) به ترتيب علاقه به كد رشته محل‌هاي انتخابي درج و پس از اطمينان از صحت كد رشته محل‌هاي انتخابي، در محدوده زماني كه از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه پنجم خرداد الي ساعت 24روز دوشنبه 10 خرداد ماه است، نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند.
به گفته خدايي، داوطلبان مي‌توانند براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه و با وارد كردن اطلاعات كارت اعتباري ثبت نام و يا شماره پرونده و كد رهگيري ثبت نام اوليه، نسبت به ثبت كد رشته‌ محلهاي انتخابي و تكميل فرم مذكور در مدت زماني كه در نظر گرفته شده، اقدام كنند.
وي تاكيد كرد: پس از تاييد نهايي كد رشته‌ محل‌هاي انتخابي توسط داوطلب، رمز 15 حرفي توسط سيستم به عنوان رسيد در اختيار داوطلب قرار داده خواهد شد.
خدايي با اشاره به تفاوت نحوه انتخاب رشته اين دوره آزمون كارشناسي ارشد نسبت به دوره‌هاي گذشته تصريح كرد: در گذشته داوطلبان تنها امكان انتخاب 50 رشته محل را داشتند كه در اين دوره به منظور تسهيلات بيشتر و به دليل افزايش تعداد رشته محل‌ها، امكان انتخاب رشته داوطلبان به صد انتخاب افزايش يافته است.
معاون سازمان سنجش افزود: داوطلبان همچنين مي‌توانند تا 13 خرداد ماه با مراجعه به سايت سازمان به نسبت به تكميل فرم درخواست بررسي اقدام و حداكثر پس از مدت 72 ساعت با وارد كردن شماره رمز و كاربر پاسخ خود را دريافت كنند.
خدايي در پايان با توصيه به داوطلبان نسبت به خودداري از مراجعه حضوري به سازمان اظهاركرد: به مكاتباتي كه پس از مهلت تعيين شده و يا به طريق ديگري صورت گيرد هيچگونه ترتيب اثري داده نخواهد شد .
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
213 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد مجاز شدند/ آمار قبولی های نهایی

معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه 213 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 مجاز به انتخاب رشته شدند، گفت: از تعداد کل متقاضیان ورود به کارشناسی ارشد بالغ بر 55 هزار نفر پذیرفته می شوند.ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: با احتساب متقاضیانی که در دو رشته شرکت کرده بودند، بالغ بر 222 هزار نفر در آزمون مجاز شدند.
وی درباره آمار قبول شدگان نهایی در کنکور کارشناسی ارشد اظهار داشت: از تعداد کل مجازین آزمون اسامی 50 هزار نفر به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام می شود که با احتساب استعدادهای درخشانی که با تأیید سازمان سنجش معرفی می شوند، این تعداد به بیش از 55 هزار نفر می رسد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبان مجاز می توانند نسبت به انتخاب 100 کد رشته محل اقدام کنند.
وی افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی این آزمون که شامل شرایط، ضوابط و ظرفیت پذیرش رشته‌ها می شود، از روز سه ‌شنبه 4 خرداد تا روز دوشنبه 10 خرداد در سایت اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قابل دسترس خواهد بود. آن دسته از داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی شده اند، در صورت تمایل به دریافت اصل دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی نیز می‌توانند با مراجعه به باجه مرکزی پست در هر شهرستان و در شهرستانهای بزرگ به مناطق پستی مربوط در مهلت مذکور، نسبت به دریافت آن در قبال پرداخت وجه مربوط، اقدام کنند.
خدایی اظهار داشت: داوطلبان باید در محدوده زمانی که از ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 5 تا ساعت 24 روز دوشنبه 10 خردادماه در نظر گرفته شده است، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند
تاریخ:1/3/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
امکان اصلاح معدل در کنکور ارشد/ جلوگیری از ثبت نام در صورت مغایرت معدل

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه امکان اصلاح معدل داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 فراهم شد گفت: در صورت داشتن مغایرت در معدل دانشگاه از ثبت نام داوطلبان در صورت قبولی جلوگیری به عمل می آورد.ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 باید در زمان انتخب رشته که مهلت آن از 5 تا 10 خرداد در نظر گرفته شده است همزمان نسبت به تأیید و یا در صورت مغایرت، اصلاح معدل خود نیز اقدام کنند.
وی اظهار داشت: بر این اساس و به دلیل اینکه معدل در قبولی داوطلبان تأثیر دارد، داوطلبان مجاز باید حداکثر دقت را در بحث معدل داشته باشند و مشکل مغایرت معدل را حل کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: طی بخشنامه ای که به دانشگاهها ابلاغ شده است دانشگاهها در صورت داشتن مغایرت معدل داوطلبان در هنگام قبولی از آنها ثبت نام به عمل نمی آورند.
تاریخ :1/3/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهلت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد تمام شد/ مهلت تمدید نمی شود

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور از پایان یافتن مهلت انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 خبر داد و گفت: مهلت انتخاب رشته در این آزمون تمدید نمی شود.حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد از ساعت 12 روز چهارشنبه 5 خردادماه آغاز شد و تا ساعت 24 روز گذشته 10 خردادماه ادامه داشت.
وی افزود: 213 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 مجاز به انتخاب رشته شدند که با احتساب متقاضیانی که در دو رشته شرکت کرده بودند، بالغ بر 222 هزار نفر در آزمون مجاز شدند.
ابراهیم خدایی - معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور نیز پیش از این به مهر گفت: نسبت جنسیتی مجازین در این آزمون تقریبا 50 به 50 است یعنی از تعداد کل مجازین به انتخاب رشته، 3/49 درصد زن و7/50 درصد مرد هستند.
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش در این آزمون نیز اظهار داشت: از تعداد کل مجازین آزمون اسامی 50 هزار نفر به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام می شود که با احتساب استعدادهای درخشانی که با تأیید سازمان سنجش معرفی می شوند، این تعداد به بیش از 55 هزار نفر می رسد.

تاریخ : 11/3/89
 

omidshsh

عضو جدید
امکان اصلاح معدل در کنکور ارشد/ جلوگیری از ثبت نام در صورت مغایرت معدل

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه امکان اصلاح معدل داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 فراهم شد گفت: در صورت داشتن مغایرت در معدل دانشگاه از ثبت نام داوطلبان در صورت قبولی جلوگیری به عمل می آورد.ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 باید در زمان انتخب رشته که مهلت آن از 5 تا 10 خرداد در نظر گرفته شده است همزمان نسبت به تأیید و یا در صورت مغایرت، اصلاح معدل خود نیز اقدام کنند.
وی اظهار داشت: بر این اساس و به دلیل اینکه معدل در قبولی داوطلبان تأثیر دارد، داوطلبان مجاز باید حداکثر دقت را در بحث معدل داشته باشند و مشکل مغایرت معدل را حل کنند.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: طی بخشنامه ای که به دانشگاهها ابلاغ شده است دانشگاهها در صورت داشتن مغایرت معدل داوطلبان در هنگام قبولی از آنها ثبت نام به عمل نمی آورند.
تاریخ :1/3/89
آقا یه سوال
اگه معدلی که به سازمان سنجش اعلام کردیم
کمتر از معدل واقعیمون باشه چی میشه؟
مثلا معدل واقعیمون 14 باشه ولی 13.75 اعلام کنیم.
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمون سراسری دكتری در بهمن ماه برگزار می‌شود

رییس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: آزمون دكترای تخصصی به صورت متمركز و سراسری در نیمه دوم 89 برگزار می‌شود.
دكتر سرور الدین عدالت در گزینش دانشجو را از دیگر سیاست‌های وزیر علوم عنوان كرد و با اشاره به متمركز شدن پذیرش دانشجو در دوره دكترای تخصصی، افزود: با توجه به افزایش تعداد داوطلبان دوره دكترا در مقابل محدودیت ظرفیت‌ها، در راستای پاسخگویی به مطالبات داوطلبان و از آنجایی كه در برخی موارد در شیوه فعلی حق افراد ضایع می‌شد، نحوه پذیرش داوطلبان دوره دكترا تغییر كرد.
وی تصریح كرد: درمرحله اول آزمون متمركز دكترای تخصصی كه نیمه دوم سال 89 برگزار می‌شود، اسامی پذیرفته شدگان دو یا سه برابر میزان ظرفیت معرفی شده و پس از آن دانشگاه‌ها طبق ضوابط خود پذیرفته‌شگان مرحله اول را بررسی و پذیرفته شدگان نهایی را از میان آنان اعلام می‌كنند.
وی با بیان اینكه طبق گفته وزیرعلوم احتمالا آزمون دكتری بهمن ماه به صورت سراسری برگزار می‌شود، گفت: ثبت‌نام‌ها نیز قبل از برگزاری آزمون انجام شده و مهر ماه سال90 به این شیوه، پذیرش دانشجو صورت می‌گیرد .
رییس‌سازمان سنجش در خاتمه با تاكید بر استقلال دانشگاه‌ها، متمركز شدن آزمون دكترا را مغایر با استقلال دانشگاه‌ها ندانست و افزود: پیشنهاد خود مسوولین دانشگاه‌ها به برگزاری متمركز آزمون بود و اگر از روسای دانشگاه‌ها در این زمینه نظر سنجی شود، نتایج نشانگر موافقت آنها خواهد بود، چرا كه برگزاری هر آزمون به صورت مجزا برای دانشگاه‌ها مشكلات عدیده‌ای به همراه دارد.

تاریخ : 24/3/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز

مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم گفت: براساس تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان، ظرفيت پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌ها افزايش يافت.
رجبعلي برزويي، مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس افزود: براساس تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان، ظرفيت پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌ها افزايش يافته است.

وي با بيان اين‌كه بر اساس آئين‌نامه قبلي10درصد دانشجويان ممتاز هر رشته محل تحصيلي به دوره كارشناسي ارشد راه مي‌يافتند، گفت: بر اساس آئين‌نامه قبلي10درصد دانشجويان ممتاز هر رشته محل تحصيلي به دوره كارشناسي ارشد راه مي‌يافتند كه با تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان اين ميزان به 20 درصد افزايش يافته است.

مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم اظهار كرد: دانشگاه‌ها معمولاً 10 درصد دانشجويان ممتاز را از ميان دانشجويان خود جذب مي‌كردند كه براساس آيين‌نامه جديد دانشگاه‌ها موظف شدند 10 درصد مازاد را از دانشجويان ممتاز ساير دانشگاه‌ها پذيرش كنند.

وي گفت: بر اساس تصميمات جديد ظرفيت پذيرش دانشجوي ممتاز در مقطع كارشناسي ارشد از طريق كنكور نيز تغيير و افزايش پيدا كرد.

 

فرهنگ

مدیر بازنشسته




مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم گفت: براساس تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان، ظرفيت پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌ها افزايش يافت.
رجبعلي برزويي، مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس افزود: براساس تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان، ظرفيت پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه‌ها افزايش يافته است.

وي با بيان اين‌كه بر اساس آئين‌نامه قبلي10درصد دانشجويان ممتاز هر رشته محل تحصيلي به دوره كارشناسي ارشد راه مي‌يافتند، گفت: بر اساس آئين‌نامه قبلي10درصد دانشجويان ممتاز هر رشته محل تحصيلي به دوره كارشناسي ارشد راه مي‌يافتند كه با تصويب شوراي هدايت استعدادهاي درخشان اين ميزان به 20 درصد افزايش يافته است.

مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم اظهار كرد: دانشگاه‌ها معمولاً 10 درصد دانشجويان ممتاز را از ميان دانشجويان خود جذب مي‌كردند كه براساس آيين‌نامه جديد دانشگاه‌ها موظف شدند 10 درصد مازاد را از دانشجويان ممتاز ساير دانشگاه‌ها پذيرش كنند.

وي گفت: بر اساس تصميمات جديد ظرفيت پذيرش دانشجوي ممتاز در مقطع كارشناسي ارشد از طريق كنكور نيز تغيير و افزايش پيدا كرد.


جالبه که رییس تحصیلات تکمیلی دانشکده ما با 20 درصد مخالفه :mad:
 
آخرین ویرایش:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزئیات لغو ثبت نام در آزمون تافل/ آزمون ثبت نامیهای قبلی پابرجاست

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه در حال حاضر برای افرادی که پیش از این در آزمون تافل ثبت نام کرده اند و آزمون آنها چهار ماه آینده برگزار می شود مشکلی وجود ندارد، گفت: مشکل اصلی در ثبت نام متقاضیان چهار ماه آینده این آزمون است.ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بحث لغو برگزاری آزمون تافل برای افرادی که پیش از این ثبت نام کرده اند نیست گفت: مشکل آزمون تافل در حال حاضر بحث ثبت نام برای آزمون است.
وی گفت: البته در این خصوص آزمون برای افرادی که چهار ماه آینده آزمون دارند و پیش از این نسبت به ثبت نام اقدام کرده اند، برگزار می شود و مشکل تنها برای ثبت نامهای چهار ماه آینده است.
معاون سازمان سنجش گفت: ضمن اینکه طی ای میلی که موسسه ای تی اس برای سازمان سنجش ارسال کرده است آزمون جی آر ای که در کنار آزمون تافل یکی از آزمونهای موسسه ای تی اس است با مشکل مواجه نیست و مطابق گذشته ثبت نام برای شرکت در آن انجام و از متقاضیان آزمون گرفته می شود.
وی اظهار داشت: برای آزمون تافل و ثبت نام 4 ماه آینده آن نیز در حال مکاتبه با موسسه ای تی اس هستیم و پیش بینی می شود با ایجاد راهکارهایی برای پرداخت هزینه ثبت نام و انتقال وجه به موسسه، مشکل برطرف شود.
معاون سازمان سنجش آموزش پیش از این از عدم برگزاری آزمون تافل در ایران برای افرادی که در دوره های جدید باید ثبت نام کنند خبر داده و گفته بود: برگزاری آزمون تافل در ایران به دلیل عدم پرداخت حق وجه ثبت نام با مشکلاتی روبرو شده است که متقاضیان این آزمون در حال حاضر نمی توانند در داخل برای شرکت در آزمون اقدام کنند.

ابراهیم خدایی به مهر گفته بود: سایت ای تی اس که مسئول برگزاری آزمون تافل در سراسر جهان است منتشر کرده که متقاضیان آزمون تافل در ایران در حال حاضر نمی توانند در داخل ایران برای شرکت در این آزمون اقدام کنند.
وی با اشاره به دلیل این قطع همکاری با ایران گفته بود: به دلیل عدم پرداخت حق وجه ثبت نام آزمون تافل مشکلاتی پیش آمده که با مذاکراتی که انجام می دهیم در حال رفع آن هستیم.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور افزوده بود: پیش از این هزینه ثبت نام برای موسسه فرستاده می شد اما الان برای ارسال آن مشکلاتی وجود دارد که ما در حال بررسی راههایی برای ارسال هزینه هستیم.

وی اظهار داشته بود: امیدواریم مطابق با اعلام موسسه ای تی اس تا 22 ژولای ( 31 تیرماه) این مشکلات برطرف شود.

خدایی در پاسخ به این سئوال که آیا برخی اظهارات مبنی بر لغو آزمون تافل در ایران به دلیل تحریمهای اخیر صحت دارد به مهر گفته بود: نه اینگونه نیست اما با توجه به قطع همکاری بانکی ایران با کشورهای خارجی و عدم ارسال هزینه ثبت نام، این موسسه در تشریح دلایل به وجود آمدن مشکل به تحریمها استناد می کند.

به گزارش مهر، موسسه ای تی اس که برگزاری آزمون تافل در سراسر جهان را بر عهده دارد اعلام کرده است، متقاضیان آزمون تافل در ایران فعلا قادر نخواهند بود در داخل ایران ثبت‌نام کنند و در این آزمون شرکت کنند.

این موسسه آمریکایی در وب‌ سایت خود نوشته که این موسسه به دنبال را‌ه‌حل جایگزین برای دریافت هزینه متقاضیان این آزمون است.

آزمون تافل، آزمون زبان انگلیسی برای غیرانگلیسی زبانان است و توانایی آنان در تسلط به این زبان را می‌سنجد شرکت در این آزمون از جمله پیش‌شرط‌های تحصیل در عمده دانشگاه‌های جهان است که حد نصاب نمره آن بسته به دانشگاه‌های مختلف، تفاوت دارد.

بر اساس سایت رسمی موسسه ای تی اس، بیش از هفت هزار موسسه در بیش از 130 کشور جهان برای پذیرش دانشجویان خارجی، اعطای بورس تحصیلی و فارغ التحصیلی، نمره تافل را ملاک قرار می‏دهند.

تاریخ : 26/04/89
 

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
با لحاظ تغييرات در آزمون ارشد، آزمون به صورت دو يا سه بار در سال برگزار مي شود

معاون آموزشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري درمورد آخرين تصميم گيري ها دربازنگري آيين نامه آزمون هاي سراسري در كليه مقاطع، با بيان اينكه به طور مستمر درحال بررسي هستيم كه سيستم ورودي آزمون ها درتمامي مقاطع بهينه شود، گفت: براين اساس به عنوان نمونه مجلس از ما خواسته است كه آزمون ورود به دانشگاه در مقطع كارشناسي حذف و برداشته شود كه راهكارهاي اجرايي آن در حال انجام است.

دكترحسين نادري منش، افزود: درمقطع كارشناسي ارشد نيز بحث اين است كه نوع امتحان را دو مرحله اي كنيم و در واقع يك امتحان برگزار شود و بيش از ظرفيت به دانشگاه ها اعلام شود تا دانشگاه ها پس از بررسي و مصاحبه پذيرش دانشجو داشته باشند.

وي درادامه با بيان اينكه با دو مرحله اي شدن آزمون كارشناسي ارشد دانشگاهها نيز حق انتخاب در چهارچوب بهترين ها را خواهند داشت، گفت: درحال حاضر دربرخي رشته هاي خاص مقطع كارشناسي ارشد آزمون به صورت دو مرحله اي است، بدين نحو كه بيش از دو يا سه برابر ظرفيت به دانشگاه ها معرفي و پس از انجام مصاحبه پذيرش انجام مي شود.


با لحاظ تغييرات در آزمون ارشد، آزمون به صورت دو يا سه بار در سال برگزار مي شود

معاون آموزشي وزير علوم با اشاره به مشكل برگزاري آزمون كارشناسي ارشد به صورت دو مرحله اي، گفت: برگزاري آزمون به شيوه ذكرشده نيازمند زمان مناسب و بيشتر است.

وي با بيان اينكه برگزاري آزمون ارشد به صورت دو مرحله اي درحال بررسي و ارزيابي است در باره اجرايي شدن اين تغييرات براي سال جاري نيز گفت: اين موضوع در دست بررسي است و زمان اجراي آن مشخص نيست.


آزمون دكتري امسال به صورت پايلوت براي چند دانشگاه اجرايي مي شود

نادري منش درباره آخرين تصميم گيري ها در آزمون دكتري، اظهاركرد: آزمون دكتري امسال به صورت پايلوت براي چند دانشگاه اجرايي خواهد شد كه در صورت نهايي شدن اسامي دانشگاه ها، آگهي آن اعلام مي شود.

معاون آموزشي وزارت علوم در پايان خاطرنشان كرد: درآيين نامه نوع آزمون ها، بحث اين است كه شكل آزمون ها تغييركند.
تاریخ : 28/4/89
 
بالا