ترجیح می دم بترشم تا با شما کنار بیامهه هه هه من واسه این گفتم که یه قاضی گیرت بیاد نترشی.
حالا میخای یکم فک کن![]()
نصف که چیزی نیستعزیز من
ممیدونی پات چقد خرج کردم ؟
نمیدونی که چقد رشوه دادم به این شاهینه که بیخیال شه
حالا منو تنها میذاری میری؟
میخوای با احساسات من بازی کنی ؟
به جایه اینکه اینهمه الکی بریز بپاش کنی خوب نصفشو میدادی به خودمبعدشم شاهین چیکاره است ؟
طرف من حاجی بود که اونم ...
![]()
بستگی به جرمش داره
کهریزک و گوانتانامو و اوین و ابوغریب و صحرای بزرگ آفریقا با هواپیما نیمه سالم توپولوف و . . . .
خیلیه
اما شما که دیگه استثنا هستین![]()
دوبرابر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نصف که چیزی نیست
دو برابرشو میدم بهت
حالا راضی ؟
برم یه بلیط شانزه لیزه و لاس وگاس واسه دوتامون اوکی کنم ؟![]()
همشون وضعشون خوبهدوبرابر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه برادرا اینقدر وضعشون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب نگو میدم ارمین ازت حرف بکشهوا همه چیو که نمیشه گفت چه توقعایی دارین شمام
ایششششششششششششششش
نگهبان اقا رو تا دم منزلشون همراهی کنیدسن دین اولسون شهر یاتسون![]()
هستم حالا ببینم چی میشه
خودت خوبی دادا![]()
تو ساکت میدمت بازداشتگاه هاااااااااتو خودت لنگ در هوایی بعد میخای ضامن مجید بشی
خیلی دلتم بخاد
طیب طیب الله احسنت بارکلله
اخه دیدمت گفتم شاید برادرن گشت ارشاد گرفته باشنت برای همین اومدی احوال منو بپرسیوا مگه هرکی جواب سلام داد یه کاری داره؟ همه قاضیا اینقدر ماشاالله با جنبه و ظرفیتن؟
ایشششششششششششششش
تکلیف جیز است که جاج مجید فرموده خواندن یک صیغه ی محرمیت و......راستی من یه سوال از برادرا داشتم و اونم اینکه اگر شما یه نفرو گرفتین خواستین به راه راست هدایتش کنین و اون متقاعد نشد اونوقت تکلیفش چیه؟
من نماینده حاجی هستم حرف اضافی نباشه ساکتعزیز من
ممیدونی پات چقد خرج کردم ؟
نمیدونی که چقد رشوه دادم به این شاهینه که بیخیال شه
حالا منو تنها میذاری میری؟
میخوای با احساسات من بازی کنی ؟
ساکت تو کی رشوه دادی به من حاج مجید داره دروغ میگه مثل هاپو
به جایه اینکه اینهمه الکی بریز بپاش کنی خوب نصفشو میدادی به خودمبعدشم شاهین چیکاره است ؟
طرف من حاجی بود که اونم ...
![]()
اخه کجاش بی حجابه؟؟؟8:باغبان 65:
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar149030_30.gif
به علت عدم پوشش آرنج تا مچ دست و گرفتن حالت تو رو خدا منو ببینین به پرداخت جریمه نقدی محکوم میگردد. میزان این جریمه بعدا اعلام میگردد.
رو سریت کواخه کجاش بی حجابه؟؟؟![]()
اعتراضضضضضضضض![]()
لاقل ادمو محاکمه میکینید خبرم بدینبیایم دفاع
خواهرم بعضی وقتها انسان باید دور و بریهاش رو در اولویت بزلره. این قاضی بابک فرد بسیار مخلص و با ایمانیه. باور بفرمایید هیچ کس به اندازه ایشون دقت در مورد جرایم بصری نداره! با ظرفت تمام تمام بانوان بی حجاب رو بر انداز میکنه که مبادا اسلام بر باد بره. شما اگه شکایتی داری بیا پیش خودم امروز مخصوص ملاقات عمومی با خانمهای بد حجابه عزیز!نه
من دیگه با حاج آقا قهرم
خب خواهر بچه ها جوابتون رو دادن اگر به مکانهای یاد شده اعتراض داشتید به صورت خصوصی وقت ملاقات بگیرین تا بعد یه فکری بکنم واستون!!راستی من یه سوال از برادرا داشتم و اونم اینکه اگر شما یه نفرو گرفتین خواستین به راه راست هدایتش کنین و اون متقاعد نشد اونوقت تکلیفش چیه؟
خواهر شما با این اعتراض خوبه که هنوز میزان جریمه نقدیتون مشخص نشده.دارم کار میکنم چجور حجاب کنم؟؟؟نه تو بگو؟؟؟
اگر تو تتونستی موقع کار اونم باغبانی حجاب کنی منم میکنم![]()
خواهرم بعضی وقتها انسان باید دور و بریهاش رو در اولویت بزلره. این قاضی بابک فرد بسیار مخلص و با ایمانیه. باور بفرمایید هیچ کس به اندازه ایشون دقت در مورد جرایم بصری نداره! باظرفت تمام بانوان بی حجاب رو بر انداز میکنه که مبادا اسلام بر باد بره. شما اگه شکایتی داری بیا پیش خودم امروز مخصوص ملاقات عمومی با خانمهای بد حجابه عزیز!
بمیرم چقدر آخه شماها زحمت میکشین ، صبح تا شب تو خیابونا ،شب تا صبح تو پارتیا ، بعدشم چی هیشکی قدرتونو ندونه الهی
خب خواهر بچه ها جوابتون رو دادن اگر به مکانهای یاد شده اعتراض داشتید به صورت خصوصی وقت ملاقات بگیرین تا بعد یه فکری بکنم واستون!!
گفتم که من هم متقاعد شدم هم ارشاد مرسی![]()
خداوند شما خواهر نکته بین را برای خانواده اتان حفظ نماید. انهایی که مثل شما قدر ما را میدانند بسیار اندکند. در سایه پر مهر عدالت ما خرم باشید!!
بمیرم چقدر آخه شماها زحمت میکشین ، صبح تا شب تو خیابونا ،شب تا صبح تو پارتیا ، بعدشم چی هیشکی قدرتونو ندونه الهی
گفتم که من هم متقاعد شدم هم ارشاد مرسی![]()
خداوند شما خواهر نکته بین را برای خانواده اتان حفظ نماید. انهایی که مثل شما قدر ما را میدانند بسیار اندکند. در سایه پر مهر عدالت ما خرم باشید!!
آقای bettrfly سبز، پس چی شد شعار مبارزه با فساد این آواتارها؟؟؟؟
این آواتارهای مستهجن که هنوز تو باشگاه دیده میشوند!!!
فرکانس کدوم تاپیک را میخواهی؟
راستی حاجی دیدی طی یک کار فرهنگی پارازیت دادیم رو تاپیک هایی که دلمون نمیخواست مردم بخونن؟ فرکانس جدید این تاپیکارو نداری؟! حاجخانوم کمی تمایل دارند این دشمنان رو از نزدیک مطالعه کنند و گر نه ما فقط تاپیکهای استانی رو میخونیم!!
ان شااللرد که بزودی شز تمامی مفاسد از سر ما برداشته شود. اجر شما هم با لرد. خودش در بهشت ده بیست تا حوری دو آتشه شاسی بلند نصیبتان بفرماید.فرکانس کدوم تاپیک را میخواهی؟
اگه فرکانس تاپیک1 را میخواهی،رفته روی یوتلست.
البته سربازان گمنام ما آنجا را هم در ساعاتی از شبانه روز مورد لطف و مرحمت قرار میدهند.
به هر حال در باشگاه فقط باید یک نفر حرف آخر را بزنه،چند صدایی آشوب به پا میکنه.
تبعيدعزیزم بگو بینم قاضی چه حکمی واست بریده![]()
بريمبیا با توپولف بریم شانزه لیزه
ممنون كي بيام؟با مجید صحبت کردم شما میای مشهد پیش خودم![]()
اخي چقدرم چشم و گوش بسته تو باشگاه پيدا ميشهآره سریع اینارو جمع کنین تا چشم و گوش بقیه اعضای باشگاه باز نشده
منم برای طرفداریتون دارم شعار تنظیم میکنم
موفق باشین![]()
بیا بلیم خونمون ببینم چلا پش گلیه میکنیتبعيد![]()
بلیظ شما قبلا صادر شده و مهر تحویل هم خوردهپس این بلیط سفر دور دنیای من چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیخوام.دسته منکه نرسیدهبلیظ شما قبلا صادر شده و مهر تحویل هم خورده
ببین کجا انداختیش![]()
ای خدااااااااااااااااا از دست این خانموانمیخوام.دسته منکه نرسیده...دادی به کی برام بیاره؟
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ درباره احکام شرعی استفاده از اینترنت و چت کردن | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
نقدی بر احکام اسلام | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
.احکام سنگین برای فعالان دانشجویی؛ اولین تماس مجید توکلی!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | طرح موضوع یا همین تاپیک زدن ........ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
طرح داد و ستدلایک | گفتگوی آزاد | 21 |