rf_niloofar
عضو جدید
یه بلیت هم به من بدید لطفا(بلیت اتوبوس هم بود عیبی نداره)اگه خودتون هم همراش میرین دو تا بلیط بدم خدمتتون![]()
یه بلیت هم به من بدید لطفا(بلیت اتوبوس هم بود عیبی نداره)اگه خودتون هم همراش میرین دو تا بلیط بدم خدمتتون![]()
یه بلیت هم به من بدید لطفا(بلیت اتوبوس هم بود عیبی نداره)
خانم محترم شما حجابتون اشکال دارهیه بلیت هم به من بدید لطفا(بلیت اتوبوس هم بود عیبی نداره)
نه دیگه آواتار شما مشکل داره، اگه بلیط به کهریزک می خواین، بهتون بدن..
عمو شما احیانا سرمهماندار ما نیستین ؟ای ول به ولت...![]()
خانم محترم شما حجابتون اشکال داره
این بلیط هواپیمای توپولوف خدمت شما که مقصدش هم شانزهلیزه پاریس هست
ولی بین راه سقوط خواهد کرد (خدمات ویژه)
چشمشما بلیت رو بده من با خودم چتر نجات می برم![]()
چشم
بفرمائید خدمت شما
ولی تو صحرای برهوته هپروته چیه ، فرود اومدین جونتون به گردن خودتونه![]()
بالاخره توپولوفه دیگهعربستان و ...رو ردکنم حله بقیه اش اروپاست فرقی نمیکنه
بالاخره توپولوفه دیگه
دیدی انداختت همینجا تو دشت کویر خودمون
به هر حال سفر بی خطر![]()
مرسي داداشيمجید جون هلیا اشنا هستش گیر بهش نده
در ضمن خوب هوای همشری هات رو داری ها![]()
آفرین همین دعا رو بخونی شانزه لیزه رو هم رد کردیبا امن یجیب و .. تا اون جا میریم ایشالله
راستی امضات خیلی قشنگه مال دکتر شریعتیه؟
اول مشخص کنید میخواین این دنیا رو بگردین یا اون یکی دنیا رو ؟بله
تو اون یکی تایپیک یادم بنداز بدم![]()
خوب بابک خان الوعده وفا...بلیط سفر دور دنیای منو بده:دی
عزیزم بگو بینم قاضی چه حکمی واست بریدهببخشيد ميشه منو به يه جاي خوش اب و هواتر تبعيد كنيد
![]()
بیا با توپولف بریم شانزه لیزهببخشيد ميشه منو به يه جاي خوش اب و هواتر تبعيد كنيد
![]()
حالا نقدا همین دنیا رو بده تا برای اون دنیا هم بعدا مزاحمت میشماول مشخص کنید میخواین این دنیا رو بگردین یا اون یکی دنیا رو ؟
که من هم ببینم باید واست توپلوف آماده کنم یا بوئینگ 787![]()
اون نسخه مال تو بودبیا با توپولف بریم شانزه لیزه
من برم بوئینگ رو بیارمحالا نقدا همین دنیا رو بده تا برای اون دنیا هم بعدا مزاحمت میشم
فک کنم باید دور توپولف رو خط بکشی![]()
آی قربونتبه اواتار منم بلیط میدین می خواد بره یه جایی یه ذره سیاه بشه![]()
اون نسخه مال تو بود
تو که هنوز اینجا ئی
بیا برو سوار شو بینم
دعا و چترت هم یادت نره
من برم بوئینگ رو بیارم
این جای پارک رو نگه دار الان میارمش
آی قربونت
تو مکانیکی دس تنها بودم
بیارش همینجا ازش کار میکشم![]()
ممنون!maskhare
................
چشم خواهر . حتما میدم بچه ها پی گیری کننمن حجابم خوبه، جایزه سفر به یک کشور خوش آب و هوا بدین بقیه هم یاد میگیرن.عکسمم به عنوان نمونه بزنین سر در باشگاه![]()
لطفا مشخص کن که اون فرد:جناب قاضی یکی از این افراد تو دلش داشت به یه چیز بد فکر میکرد
مجازات اونو هم مشخص کنید
دختر زیبا ما رو چه به فتوا؟ ما یه عمر هستش که فتوا میدن واسمون!ایییییول خیلی باحال بود
میگم بیا فتوا بده که دیگه هر کی ازش تجاوز کرد اعدام بهش واجب بشه!!!!!!!!!
به نظر میاد عینکت مورد داره! یادم باشه به بچه ها بگم زیر نظر داشته باشندتمن چیزی نمیگم که شناسایی نشم...![]()
به به داداش محقق ما . خوبی؟butterfly تو کی کی میخوای دست برداری از این پست های قشنگ![]()
بلیط شانزه لیزه تو باطل شدشما بالاخره مسئول بلیتی یا خلبانی یا مکانیک؟ بعد از ظهر ها مسافر کشی هم می کنی؟؟![]()
زنلطفا مشخص کن که اون فرد:
مرد بود یا زن
به جاندار فکر میکرد یا بیجان
خواب بود یا بیدار
مست بود یا هشیار
حضر بود یا سفر
سیر بود یا گرسنه
مسلمان بود یا غیره
و در اینجا لازم هست که از زحمات قاضی کشیک آقای بابک که درنبودن من زحمت رتق و فتق امور حجاب رو کشیدن کمال تشکر رو داشته باشم!!
جناب قاضی شما رو واسه خودش کنار گذاشتهوااااااااااااای!!! هیچکس از من ایراد نگرفت نیست که من آخر عفاف و حجاب بودم به خاطر همین
حالابلیطایه منو لطف کنین کن برم راستی منو کجا می فرستییییییییییین ( شکلک ناز کردن و پشت چشم نازک کردن)
شما از چشمان نجیب برادران دور مونده بودین. به عنوان یه برادر سعی میکنم درمراوده های حضوری بیشتر راجع به حجاب و علی الخصوص بی حجابی با شما سخن بگویم.وااااااااااااای!!! هیچکس از من ایراد نگرفت نیست که من آخر عفاف و حجاب بودم به خاطر همین
حالابلیطایه منو لطف کنین کن برم راستی منو کجا می فرستییییییییییین ( شکلک ناز کردن و پشت چشم نازک کردن)
بابک نگو این حرفها رو! بهش نمیگن کنار گذاشتن! ما که مرد راه حق هستیم و قصدمون فقط فی سبیل الله هست اسمش رو نمیگیم واسه خودمون کنار گذاشتن. میگیم درست نیست با آبروی یک دوشیزه محترمه در جلوی جمع بازی کردن، در خفا سعی در ارشاد خواهیم داشت!!جناب قاضی شما رو واسه خودش کنار گذاشته
صب کن خودش بیاد بینیم چی میگه![]()
آقای قاضی با این حرفت یاد یکی افتادم که خواستم اینجا بگم .بابک نگو این حرفها رو! بهش نمیگن کنار گذاشتن! ما که مرد راه حق هستیم و قصدمون فقط فی سبیل الله هست اسمش رو نمیگیم واسه خودمون کنار گذاشتن. میگیم درست نیست با آبروی یک دوشیزه محترمه در جلوی جمع بازی کردن، در خفا سعی در ارشاد خواهیم داشت!!
آقای قاضی با این حرفت یاد یکی افتادم که خواستم اینجا بگم .
تو شهرک صنعتی کاخونه ای بود که صاحابش همیشه مینشست تو کوچه جلو در سالن .
معروف هم بود که از آخوندها و نظام بدجور شاکیه .
یه بار با پدرم که رد میشدیم با این آقا سلام و احوالپرسی کردیم و صحبتها کشید به درازا
پدرم ازش ماجرای این نفرتش رو پرسید .
این هم شروع کرد به داستان تنفرش :
وقتی انقلاب شد خواهر و نامزدخواهرم رو به جرم جاسوسی گرفتند .
نامزد خواهرم توبه کرد و آزاد شد . ولی خواهرم توبه نکرد و به اعدام محکوم شد .
رفته بودیم جنازشو تحویل بگیریم . من تو سالن پکر نشسته بودم که از در یه آخوند فرتوت که از اون دنیا فرار کرده بود اومد بیرون و مقداری پول خرد ریخت تو مشتم و رفت .
وقتی هوشم اومد سرجاش پرسیدم این پولها رو واسه چی داد به من ؟
گفتند خواهرت چون باکره بود و اعدام خانم باکره مجاز نیست واسه همین حاج آقا ایشون رو واسه خودشون عقد کرده بودند . این پول هم مال همون صیغه بود![]()
بلههههههههههههههههنه
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ درباره احکام شرعی استفاده از اینترنت و چت کردن | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
نقدی بر احکام اسلام | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
.احکام سنگین برای فعالان دانشجویی؛ اولین تماس مجید توکلی!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
A | طرح موضوع یا همین تاپیک زدن ........ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
طرح داد و ستدلایک | گفتگوی آزاد | 21 |