سوگلییی
عضو جدید
فک میکنن تحفسخانم دختر خاله چرا دخترا تو کف شوهرن؟
فک میکنن تحفسخانم دختر خاله چرا دخترا تو کف شوهرن؟
بلهههههههههههههههههههههههه من ترم اولم
خدایییش راست گفتم یا دروغ؟ جون حامد راستشو بگو
این ماه گل تا الآن کجا بود؟ راست میگه آقا حامد! هنوز تو فاز دبیرستانیت!خدایییش راست گفتم یا دروغ؟ جون حامد راستشو بگو
چون قسم دادی البته کارت درست نیست ادم بخاطره یه چیزه کوچیک که قسم نمیده ولی تو ترم اول هم دختر هم پسر مثل همن خوب جوگیرن دیگه
نخیر! فقط شما دخترا تو جوین.چون قسم دادی البته کارت درست نیست ادم بخاطره یه چیزه کوچیک که قسم نمیده ولی تو ترم اول هم دختر هم پسر مثل همن خوب جوگیرن دیگه
نه نه ... نکشی دختر خاله ..دارن اغفالت میکننپس مطمئن دیگه تایید میکنی
این ماه گل تا الآن کجا بود؟ راست میگه آقا حامد! هنوز تو فاز دبیرستانیت!
نه نه ... نکشی دختر خاله ..دارن اغفالت میکنن
.
.
.
همون مالبورو بهتره ....ادمو نمیبره فضا بجاش میری تو توهم فانتزی..یه دفه حس میکنی احمدی نجادی!!!!
خوب یکم اره خوب اخه دخترا ترم اول دوست دارن بهم پز بدن چقدر پیشنهاد داشتن و با اومدنشون چقدر دانشگاه اباد کردنجدی میگم-اون لپ مطلب و بگو
بابا احمدی نزاد... خامنه ای... فیرزو آبادی...نه نه ... نکشی دختر خاله ..دارن اغفالت میکنن
.
.
.
همون مالبورو بهتره ....ادمو نمیبره فضا بجاش میری تو توهم فانتزی..یه دفه حس میکنی احمدی نجادی!!!!
خوب یکم اره خوب اخه دخترا ترم اول دوست دارن بهم پز بدن چقدر پیشنهاد داشتن و با اومدنشون چقدر دانشگاه اباد کردن
خوب یکم اره خوب اخه دخترا ترم اول دوست دارن بهم پز بدن چقدر پیشنهاد داشتن و با اومدنشون چقدر دانشگاه اباد کردن
قابل توجه ماه گل:
پسره اگه ماشین داشته باشه براش غش میکنن یا اگه پیشنهاد ازدواج بده...
ای حال میده اینارو از زبون یکیشون بشنویم
بهت برنخوره ها اما از دخترا اعتراف گرفتن خیلی سخته
داش حامد بپرس چند تا خواستگار داشتی؟ سریع اعتراف میکنن!
ببخشید مهگل. اون که تو فازه احمدی نجاده تو هم مهگل.بابا مهگل نه ماه گل نه این طور هم نیست میشه بگی پس چرا من تا الان غش نرکدم اخه یه دختر 18 19 ساله بهش پیشنهاد ازدواج بدن به چه درددش می خوره که بخواد غشم بکنه تازه ماشینم خوب الان همه دیگه ماشین دار ن
بددددددددددددددددددد پسرام همینن دوست دارم ترم اول انقدر خودشون بگیرن که دخترا فکر کنن چی هستن
مهگل: حامد خجالتیه. می پرسه چند تا خواستگار داشتی؟من و با اینا در ننداز
خودت بپرس
نه پسر خاله به جای سیگار پسته میخورمدختر خاله هم کینگ بکش هم اسی. اما مار نه!
به حرف شادمهر گوش نکن دختر خاله.
.
.
اغفال شدی رفت ...
.
.
.
چی بگم والا.....من به هیچکس توهین نکردم
با بابک هم شوخی داریم
مگه نه بابک؟
من زوجشما!.
.