احساس میکنم عاشق شدم

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عشق یک طرفه مثل جاده ی یکطرفه است...خودت باید تنهایی تا آخرش بری...

ali.metal.eng

عضو جدید
بابا تو این دوره زمونه کو شوهر کی هست بره زن بگیره قطی شوهره

شما برو بهش بگو اگه با همین پیرهن برش نیومد خونت تو فقط برو دنبال کار بابا چون عاشقی که کشک نیست فردا بیاد خونه تو دو لقمه نون داری بهش بدی اصلا ؟؟؟

خخخخخ مرسی ولی اصلا اون براش این چیزا مهم نیست ...

ali.metal.eng

عضو جدید
مرسی دوستان من خیلی فکر کردم اخرش دیدم که کلا عشق و عاشقی چیز بدیه همیشه یا تو به طرف نمیرسی یا طرف به تو نمرسه کلا من خیلی تو زندگیم به سرنوشت معتقدم شاید اصلا ما قسمت هم نیستیم و شاید سرنوشت چیر دیگه ای میخاد کلا ما ادمها موجودات ضعیفی هستیم چون نمیتونیم زیاد تغییرات ایجاد کنیم تو مسائل خودمون و اگه هم بخاییم به زور چیری رو انجام بدیم عواقب خودش رو خواهد داشت
من که کلا بیخیالش شدم از اولشم اشتباه کرده بودم چون قسمت هم نیستیم ...:(

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی دوستان من خیلی فکر کردم اخرش دیدم که کلا عشق و عاشقی چیز بدیه همیشه یا تو به طرف نمیرسی یا طرف به تو نمرسه کلا من خیلی تو زندگیم به سرنوشت معتقدم شاید اصلا ما قسمت هم نیستیم و شاید سرنوشت چیر دیگه ای میخاد کلا ما ادمها موجودات ضعیفی هستیم چون نمیتونیم زیاد تغییرات ایجاد کنیم تو مسائل خودمون و اگه هم بخاییم به زور چیری رو انجام بدیم عواقب خودش رو خواهد داشت
کل عشق و عاشقی و مجنون شدنت و پی لیلی بودن،سر جمع نصف روز نبود
یعنی عاشق شدی داداش در حد فایل زیپ...فشرده و کم حجم.تبارک الله:D

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی رو بلدم:D ولی خداییش عشق بود دیگه خب بعضی عشقا زود ایجاد میشه یعنی نبود؟:(

راه خونه باباتو:)
نه نبود شاید توهمی از عشق بود
چه عشقی بود که کمتر از چند ساعت ایجاد شد و الان کمتر از 24 ساعت از بود و نبود استفاده میکنی :cool:

ali.metal.eng

عضو جدید
راه خونه باباتو:)
نه نبود شاید توهمی از عشق بود
چه عشقی بود که کمتر از چند ساعت ایجاد شد و الان کمتر از 24 ساعت از بود و نبود استفاده میکنی :cool:

خب اونقد گفتین نیست خودمم باورم شد خببب ولی در هر حال دوستش دارم حالا هرچی میخاد باشه ولی به نظرم هیشکی نمیتونه بین عشق و دوست داشتن فرقشو بفهمه:)

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام.:)
من تقریبا همه پستاتونو خوندم
یه چیزیو صادقانه بهتون میگم
نمیدونم از کجا میدونید به هم نمیرسید یا اون به شما احساسی نداره...
مطمئن باشیداگه اون دختر نسبت به شما احساسی داشته باشه نمیتونه الان احساساتشو بروز بده ....چون از جانب شما مطمئن نیست .
من بهتون پیشنهاد میکنم یه جوری بهش بفهمونید ...
در ضمن گفتید یک ساعته که عاشق شدید؟اره این عشقه اما دوست داشتن نیست...حواستون به احساساتتون باشه عشق خیلی زود میاد ومیره اما دوست داشتن اینطور نیست
براتون ارزوی موفقیت میکنم.:)

kimiaye_hasti

عضو جدید
چقدر حس بدی داره که عاشق یکی بشی که بدونی هیچ وقت بهش نمیرسی ولی بازم دوستش داشته باشی اره بعضی ادمها خیلی دوست داشتنی هستند شاید گذرا باشه ولی بعضیها واقعا بی نظیرند ولی دنیا هم بی تاثیر نیست
حس دوست داشتن یکی زیاد خیلی حس خوبیه ولی در عین حال با توجه به اینکه هیچ وقت بهش نمیرسی هزار بار بدتره:(

ناقلا نگفته بودی عاشقی.... :) به سلامتی

kimiaye_hasti

عضو جدید
کجا درس می خونی؟؟/
واس ارشد انتخاب نکنم اون شهرو:surprised:.............زمینگیرم نکنه!!:eek:

ماله شبای قدره:cool:......معلوم نی چنتا دختر تو رو از خدا خواستن.که حس عشق بهت دس داده!!! جدی نگیر!!.........قضیت از چه قراره؟؟:eek:

وای موادّی تو چقد باحالی.... :w15:

amirhosein20

اخراجی موقت
[h=2]این خانم دنبال شوهر میگردد! +عکس[/h]این خانم علیرغم داشتن اندام جذاب و صورت و موهای زیبایش در پیدا کردن شوهر با مشکل جدی روبرو شده است.خانم 25 ساله به نام "لوسی هرولد" که تیپ زیبایش خیلی ها را تحت تاثیر قرار میدهد این روزها به هر دری می کوید با دست خالی بر می گردد.
سایت خبری تحلیلی هنگام Hengamnews.com: این خانم علیرغم داشتن اندام جذاب و صورت و موهای زیبایش در پیدا کردن شوهر با مشکل جدی روبرو شده است.خانم 25 ساله به نام "لوسی هرولد" که تیپ زیبایش خیلی ها را تحت تاثیر قرار میدهد این روزها به هر دری می کوید با دست خالی بر می گردد. هرولد اخیرا با چاپ تصویری از خود روی مجله مردانه Zoo, Nuts and Loaded. سعی نمود نگاه برخی از جوانها را به سمت خود بکشاند اما بازهم موفق نبود. او حتی شبی در مراسم شو"تیک می اوت"ظاهر شد تا با نمایش تیپ اغواکننده اش برخی ها را بسوی خود جذب نماید اما با در بسته مواجه شد.
خانم هرولد ساکن انگلستان پس از اینکه هیچ روزنه امیدی نیافت تصمیم گرفت به اتفاق جک نولز سایت همسریابی برمینگهام را بوجود آورد تا ضمن تلاش برای رسیدن به آرزویش به سایر دخترانی که مشکل مشابه او را دارند کمک نماید.
لوسی می گوید خیلی از دوستان و طرفدارانم بر این باورند که خانم مدلی مثل من حتما نامزد دارد اما اینطور نیست. در پیدا نمودن نامزد حسرت بدل مانده ام. واقعا به کابوسی برایم بدل شده است. از ته قلبم آرزو می کنم همسری پیدا نمایم اما هیچ کس حتی در پارتی شبانه به خود اجازه نمی دهد با من یک لیوان نوشیدنی بنوشد.
وی که قبلا با بازیکن تیم راگبی"دنی کر" نامزد کرده و از یکدیگر جدا شده اند می گوید خیلی دوست دارم نامزدم را از طریق اینترنت پیدا کنم. وی در سخنانی می گوید از آنجاییکه کارش ایجاب می نماید در کشور به سفر بپردازد خیلی دوست دارد با فردی نامزد نماید که لهجه "برومی"برمینگهام داشته باشد. او افراد طایفه برومی را افرادی دوست داشتنی و عاشق می نامد. لوسی می افزاید در فضای مجازی اعتماد کردن خیلی سخت است. افراد به سختی چهره واقعی خود را به همدیگر نشان می دهند. خانم جک دوست لوسی می گوید با اینکه چند سال است با لوسی آشنایی دارم اما مجرد بودن او مرا هم به تعجب واداشته است.

منبع: دیلی خبر

kimiaye_hasti

عضو جدید
این خانم دنبال شوهر میگردد! +عکس

این خانم علیرغم داشتن اندام جذاب و صورت و موهای زیبایش در پیدا کردن شوهر با مشکل جدی روبرو شده است.خانم 25 ساله به نام "لوسی هرولد" که تیپ زیبایش خیلی ها را تحت تاثیر قرار میدهد این روزها به هر دری می کوید با دست خالی بر می گردد.
سایت خبری تحلیلی هنگام Hengamnews.com: این خانم علیرغم داشتن اندام جذاب و صورت و موهای زیبایش در پیدا کردن شوهر با مشکل جدی روبرو شده است.خانم 25 ساله به نام "لوسی هرولد" که تیپ زیبایش خیلی ها را تحت تاثیر قرار میدهد این روزها به هر دری می کوید با دست خالی بر می گردد. هرولد اخیرا با چاپ تصویری از خود روی مجله مردانه Zoo, Nuts and Loaded. سعی نمود نگاه برخی از جوانها را به سمت خود بکشاند اما بازهم موفق نبود. او حتی شبی در مراسم شو"تیک می اوت"ظاهر شد تا با نمایش تیپ اغواکننده اش برخی ها را بسوی خود جذب نماید اما با در بسته مواجه شد.
خانم هرولد ساکن انگلستان پس از اینکه هیچ روزنه امیدی نیافت تصمیم گرفت به اتفاق جک نولز سایت همسریابی برمینگهام را بوجود آورد تا ضمن تلاش برای رسیدن به آرزویش به سایر دخترانی که مشکل مشابه او را دارند کمک نماید.
لوسی می گوید خیلی از دوستان و طرفدارانم بر این باورند که خانم مدلی مثل من حتما نامزد دارد اما اینطور نیست. در پیدا نمودن نامزد حسرت بدل مانده ام. واقعا به کابوسی برایم بدل شده است. از ته قلبم آرزو می کنم همسری پیدا نمایم اما هیچ کس حتی در پارتی شبانه به خود اجازه نمی دهد با من یک لیوان نوشیدنی بنوشد.
وی که قبلا با بازیکن تیم راگبی"دنی کر" نامزد کرده و از یکدیگر جدا شده اند می گوید خیلی دوست دارم نامزدم را از طریق اینترنت پیدا کنم. وی در سخنانی می گوید از آنجاییکه کارش ایجاب می نماید در کشور به سفر بپردازد خیلی دوست دارد با فردی نامزد نماید که لهجه "برومی"برمینگهام داشته باشد. او افراد طایفه برومی را افرادی دوست داشتنی و عاشق می نامد. لوسی می افزاید در فضای مجازی اعتماد کردن خیلی سخت است. افراد به سختی چهره واقعی خود را به همدیگر نشان می دهند. خانم جک دوست لوسی می گوید با اینکه چند سال است با لوسی آشنایی دارم اما مجرد بودن او مرا هم به تعجب واداشته است.

منبع: دیلی خبر

این جا چه خبره؟ :eek:

تاپیک تو تاپیک شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:surprised:

فک نمیکنید این مطلب رو نباید تو این تاپیک میزدید؟
:razz: