احساس میکنم عاشق شدم

ali.metal.eng

عضو جدید
خب شاید بهت اهمیت بده !!
از کجا میدونی بی اهمیتی براش؟؟
خب میدونم دیگه اون اصا به این جور چیزها فکر نمیکنه میشه کمک کنید فراموشش کنم فکر میکنم اینطوری بهتره چون دارم بیخودی خدمو خسته میکنم رسیدن بهش محاله:(

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
نه بابا اون دختره فرق میکنه اصلا من واسش مهم نیستم اونم تو فکر این جور چیزا نیست فقط دوستیم یه دوست معمولی شایدم من زیاده روی کردم نمیدونم:(
اگه واسش مهم نیستی چرا غصه می خوری؟؟ واسه یکی بمیر که واست تب کنه..............شایدم واسش مهمی رو نمی کنه!!
دخترا معمولا رو نمی کنن.......باس خودت بفهمی:D( اول فک کنو بعد باهاش جدی حرف بزن:cool:...........یهو واسه یه حس زودگذر با احساس یه دختر بازی نکنی!! شاید بهت علاقه مند شه!! :| )

واقعاااا؟؟؟؟؟؟:-D
اورین اورین :)))
:دی

بیا دعا کنیم خوب شه:)

به حق این شبای عزیز:redface:

دالان بهشت

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب همه چیز که به دعا نیست به نظرم خود ادمها باید واسه خودشون کار بکننند نه اینکه هرکاری رو به خدا واگذار کنند

منم قبول دارم حرفت رو اما باید به اینم فک کنن که یه قدرتی بالاتر ازقدرت خودشونم تو دنیا هس:)

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب میدونم دیگه اون اصا به این جور چیزها فکر نمیکنه میشه کمک کنید فراموشش کنم فکر میکنم اینطوری بهتره چون دارم بیخودی خدمو خسته میکنم رسیدن بهش محاله:(

واییی چقد مظلوم شدی تو!!!
شاید بعدا افسوس بخوری ک چرا رهاش کردی!! یکم بدای رسیدن بهش تلاش کنی بد نیس!!
اگه اون تو فکر این چیزا نیس خب تو کاری کن ب فکرش بیوفته!!;-)

ali.metal.eng

عضو جدید
اگه واسش مهم نیستی چرا غصه می خوری؟؟ واسه یکی بمیر که واست تب کنه..............شایدم واسش مهمی رو نمی کنه!!
دخترا معمولا رو نمی کنن.......باس خودت بفهمی:D( اول فک کنو بعد باهاش جدی حرف بزن:cool:...........یهو واسه یه حس زودگذر با احساس یه دختر بازی نکنی!! شاید بهت علاقه مند شه!! :| )

:دی

به حق این شبای عزیز:redface:

درسته در هر حال اینو خوب میدونم بهش نمیرسم نمیخام بهش چیزی بگم میخام همون دوستی ساده رو باهاش داشته باشم اینطوری بهتره شاید ولی براش ارزوی خوشبختی دارم چون واقعا گلههه:smile:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

خب همه چیز که به دعا نیست به نظرم خود ادمها باید واسه خودشون کار بکننند نه اینکه هرکاری رو به خدا واگذار کنند

دوتا پستتو بخون............سرشار از تناقضضضضضض:razz:
از یه طرف پا پیش نذاشتی می گی نمی خوادتتتتتتتتتت
از یه بر می گی ادما باید خودشونو حرکت بدن!!:mad:

یه کاری بکن..........غیر مستقیم...........از دوستاش.........

farhoudi

عضو جدید

آفرین !!!
این حرف خوبیه !!! باید تمام سعیت رو بکنی نتیجه رو به خدا بسپاری !!!

ali.metal.eng

عضو جدید
واییی چقد مظلوم شدی تو!!!
شاید بعدا افسوس بخوری ک چرا رهاش کردی!! یکم بدای رسیدن بهش تلاش کنی بد نیس!!
اگه اون تو فکر این چیزا نیس خب تو کاری کن ب فکرش بیوفته!!;-)

نچ نمیخام نمیشه اخه اینو مطمئنم فکر میکنم من زیاده خواهمم اون خیلی بهتر از منه شاید اونم دنبال یکی باشه که بهتر از خودشه خوب :(

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
درسته در هر حال اینو خوب میدونم بهش نمیرسم نمیخام بهش چیزی بگم میخام همون دوستی ساده رو باهاش داشته باشم اینطوری بهتره شاید ولی براش ارزوی خوشبختی دارم چون واقعا گلههه:smile:

دوسش نداری..........خیالت راحت!!:smile:

ali.metal.eng

عضو جدید
دوتا پستتو بخون............سرشار از تناقضضضضضض:razz:
از یه طرف پا پیش نذاشتی می گی نمی خوادتتتتتتتتتت
از یه بر می گی ادما باید خودشونو حرکت بدن!!:mad:

یه کاری بکن..........غیر مستقیم...........از دوستاش.........
فکر میکنم خودمم قاطی کردم نمیدونم اصلا چیکار درسته ولی نمیشه اخههه میدونید این عشق عین عشقی میمونه که یکی عاشق یه بازیگر تلویزیون بشه میفهمید دقیقا اینطوریه وضعیت و کلا یک طرفست واسه همین موندم بیشتر

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
شاید اینو نگم بهتره..........شاید به کسی بر بخوره!!:cool:

راز بقا دیدین که:biggrin:...........قوچه واسه فصل جفت گیریش همه رو می زنه.......اونم برا نیاز جنسیش:biggrin:.............اونوخت ادمی که اشرف مخلوقات:smile: و برا یه نفر حاضر نیست کاری بکنه ...ایا عاشقه؟؟/ من از شما می پرسم:cool:...
( چه پستی گذاشتم:mad: خیلی فشار اومد روم:cool: )

ali.metal.eng

عضو جدید
شاید اینو نگم بهتره..........شاید به کسی بر بخوره!!:cool:

راز بقا دیدین که:biggrin:...........قوچه واسه فصل جفت گیریش همه رو می زنه.......اونم برا نیاز جنسیش:biggrin:.............اونوخت ادمی که اشرف مخلوقات:smile: و برا یه نفر حاضر نیست کاری بکنه ...ایا عاشقه؟؟/ من از شما می پرسم:cool:...
( چه پستی گذاشتم:mad: خیلی فشار اومد روم:cool: )

مساله اینه ببین وقتی بدونی طرفت نمیمونه اینور چیکار میکنی؟ بازم براش میجنگی؟ میشه به نظرت؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مساله اینه ببین وقتی بدونی طرفت نمیمونه اینور چیکار میکنی؟ بازم براش میجنگی؟ میشه به نظرت؟
یه جمله جالبی بود که می گفتتتتتتتت:
من به خاطر کارای اشتباهی که انجامشون دادم زیاد ناراحت نیستم.............بیشتر به خاطر اون کارای درستی که انجامشون ندادم ناراحت!!;)

داداش اگه دوسش داری برو جلو;)...........اگه هم که فقط دختر خوبیه:cool:.........از همه بچه های کلاستون بهتره:cool:............چمی دونم خانومه:cool:...........همه ارزوشو دارن:cool:..........توام داری!!:cool:...........زیاد به خودت فشار نیار:smile:..........به دخترا خوب خیلیا فک می کنن...............ولی اخرش نصیب یه نفر می شن............نصیب اونی که شجاعتشو داره بره جلو......

ناراحت نشی ها........معلومه که دوسش نداری......والا دنبال راهی می گشتی که بهش نزدیک شی..نه راهی که فراموشش کنی!!:smile:

ali.metal.eng

عضو جدید
راس میگه خو اگه واقعا دوسش داری بهش بگومطینش کن ک دوسش داری و حاضری براش هرکاری انجام بدی شاید موند!!

عمرا اول اینکه اون نمیمونه دوم اینکه من نمیزارم یکی به خاطر من حتی اگه عاشقم بودددد به ارزوهاش نرسه
گاهی وقتها عشق یعنی اینکه از خودت بگزری به نظرم چون خودخواهی نشون میده عاشق نیستی ولی اینکه یکی رو واقعا بخای هیج وقت به خاطر خودت جلوشو نمیگری :(

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا تو این دوره زمونه کو شوهر کی هست بره زن بگیره قطی شوهره

شما برو بهش بگو اگه با همین پیرهن برش نیومد خونت تو فقط برو دنبال کار بابا چون عاشقی که کشک نیست فردا بیاد خونه تو دو لقمه نون داری بهش بدی اصلا ؟؟؟