دالان از تو انتظار نداشتمممم تو که دوست خوبمییی![]()
دعا کردن مگه بده؟ یکیم منو دعا کنه تا خوب شم

دالان از تو انتظار نداشتمممم تو که دوست خوبمییی![]()

خب میدونم دیگه اون اصا به این جور چیزها فکر نمیکنه میشه کمک کنید فراموشش کنم فکر میکنم اینطوری بهتره چون دارم بیخودی خدمو خسته میکنم رسیدن بهش محالهخب شاید بهت اهمیت بده !!
از کجا میدونی بی اهمیتی براش؟؟

دعا کردن مگه بده؟ یکیم منو دعا کنه تا خوب شم![]()
اگه واسش مهم نیستی چرا غصه می خوری؟؟ واسه یکی بمیر که واست تب کنه..............شایدم واسش مهمی رو نمی کنه!!نه بابا اون دختره فرق میکنه اصلا من واسش مهم نیستم اونم تو فکر این جور چیزا نیست فقط دوستیم یه دوست معمولی شایدم من زیاده روی کردم نمیدونم![]()
( اول فک کنو بعد باهاش جدی حرف بزن
...........یهو واسه یه حس زودگذر با احساس یه دختر بازی نکنی!! شاید بهت علاقه مند شه!! :| ):دیواقعاااا؟؟؟؟؟؟:-D
اورین اورین))
بیا دعا کنیم خوب شه![]()
خب همه چیز که به دعا نیست به نظرم خود ادمها باید واسه خودشون کار بکننند نه اینکه هرکاری رو به خدا واگذار کنند

خب میدونم دیگه اون اصا به این جور چیزها فکر نمیکنه میشه کمک کنید فراموشش کنم فکر میکنم اینطوری بهتره چون دارم بیخودی خدمو خسته میکنم رسیدن بهش محاله![]()
اگه واسش مهم نیستی چرا غصه می خوری؟؟ واسه یکی بمیر که واست تب کنه..............شایدم واسش مهمی رو نمی کنه!!
دخترا معمولا رو نمی کنن.......باس خودت بفهمی( اول فک کنو بعد باهاش جدی حرف بزن
...........یهو واسه یه حس زودگذر با احساس یه دختر بازی نکنی!! شاید بهت علاقه مند شه!! :| )
:دی
به حق این شبای عزیز![]()
خب میدونم دیگه اون اصا به این جور چیزها فکر نمیکنه میشه کمک کنید فراموشش کنم فکر میکنم اینطوری بهتره چون دارم بیخودی خدمو خسته میکنم رسیدن بهش محاله![]()
خب همه چیز که به دعا نیست به نظرم خود ادمها باید واسه خودشون کار بکننند نه اینکه هرکاری رو به خدا واگذار کنند

منم قبول دارم حرفت رو اما باید به اینم فک کنن که یه قدرتی بالاتر ازقدرت خودشونم تو دنیا هس![]()
واییی چقد مظلوم شدی تو!!!
شاید بعدا افسوس بخوری ک چرا رهاش کردی!! یکم بدای رسیدن بهش تلاش کنی بد نیس!!
اگه اون تو فکر این چیزا نیس خب تو کاری کن ب فکرش بیوفته!!;-)

درسته در هر حال اینو خوب میدونم بهش نمیرسم نمیخام بهش چیزی بگم میخام همون دوستی ساده رو باهاش داشته باشم اینطوری بهتره شاید ولی براش ارزوی خوشبختی دارم چون واقعا گلههه![]()
دوسش نداری..........خیالت راحت!!![]()

فکر میکنم خودمم قاطی کردم نمیدونم اصلا چیکار درسته ولی نمیشه اخههه میدونید این عشق عین عشقی میمونه که یکی عاشق یه بازیگر تلویزیون بشه میفهمید دقیقا اینطوریه وضعیت و کلا یک طرفست واسه همین موندم بیشتردوتا پستتو بخون............سرشار از تناقضضضضضض
از یه طرف پا پیش نذاشتی می گی نمی خوادتتتتتتتتتت
از یه بر می گی ادما باید خودشونو حرکت بدن!!
یه کاری بکن..........غیر مستقیم...........از دوستاش.........
آفرین !!!
این حرف خوبیه !!! باید تمام سعیت رو بکنی نتیجه رو به خدا بسپاری !!!

دوسش نداری..........خیالت راحت!!![]()
از کجا فهمیدی؟دوسش نداری..........خیالت راحت!!![]()
منم همینو میگم البته جسارت به احساس شریف دوستمون نشه![]()

...
خیلی فشار اومد روم
)شاید اینو نگم بهتره..........شاید به کسی بر بخوره!!
راز بقا دیدین که...........قوچه واسه فصل جفت گیریش همه رو می زنه.......اونم برا نیاز جنسیش
.............اونوخت ادمی که اشرف مخلوقات
و برا یه نفر حاضر نیست کاری بکنه ...ایا عاشقه؟؟/ من از شما می پرسم
...
( چه پستی گذاشتمخیلی فشار اومد روم
)
از کجا فهمیدی؟
مرسی دیگههه![]()
نیستی دیگه!!
پستاتو هرکی بخونه می فهمه عاشق نیستی!!
چن سالته؟؟
اهل کجایی؟؟
خسته نباشی من کلی پست میزنم اخرش اینو میگییی باشه اصلا نیستم![]()
یه جمله جالبی بود که می گفتتتتتتتت:مساله اینه ببین وقتی بدونی طرفت نمیمونه اینور چیکار میکنی؟ بازم براش میجنگی؟ میشه به نظرت؟

...........اگه هم که فقط دختر خوبیه
.........از همه بچه های کلاستون بهتره
............چمی دونم خانومه
...........همه ارزوشو دارن
..........توام داری!!
...........زیاد به خودت فشار نیارراس میگه خو اگه واقعا دوسش داری بهش بگومطینش کن ک دوسش داری و حاضری براش هرکاری انجام بدی شاید موند!!

شب خوشخسته نباشی من کلی پست میزنم اخرش اینو میگییی باشه اصلا نیستم![]()
شب خوش![]()

اوره ولی کلا کار دنیا همینه همیشه عشقا یه طرفست یکی همیشه تو عشق دیگری میسوزه![]()