Diamond.B
کاربر فعال
معين جان اگر اين تميزه واي به كثيفش ...
مطمئنا با توجه به قرار گيري اون شوت و اون گاري زيرش كلي خاك دور و بر ريخته شده توي گود ... در اين شك ندارم . بتن دستي ميتونه بتن بسيار خوبي باشه در اين شكي نيست ولي اگر واقعا طرح اختلاطش خوب باشه و در اجرا هم عمل بشه و مصالحش هم واقعا مرغوب باشه ... مثلا به جاي ماسه شسته ماسه خاكي نباشه ... در اكثر موارد كيفيت مصالح بسيار نامرغوب هست .
در مورد ارتفاع سقوط بتن يكبار بتن از بتونير مياد توي شوت بعد از توي شوت مياد توي اون گاري يا فرقون و بعدش از فرقون ريخته ميشه داخل فونداسيون .. به نظر من دانه بندي بتن بهم ميخوره چون 2 بار اين بتن از جايي به جاي ديگه ريخته ميشه ... يعني اصوليش اينه كه از شوت بايد مستقيم به محل بتن ريزي ريخته بشه نه مثل حالت بالا ...
دوم اينكه بتن فونداسيون هميشه از نوع آماده هست مگر اينكه كار كوچيك باشه مثل اين كار كه ميشه دستي انجام داد البته به شرطي كه بتن ريزي در طي يك روز به اتمام برسه . و ترجيحا بين بتن ريزي وقفه نيفته . اين مهم ترين دليله كه در 98% موارد بتن فونداسيون از نوع بتن آماده هست . من معتنقدم كه كارخانجاتي هستن كه بتن آماده خوب از نوع مرغوب توليد ميكنن . حالا جاي سئواله چرا توي اين ساختمون از بتن دستي استفاده شده ؟؟؟ آيا در اون شهر بتن آماده نيست يا بتن آماده مرغوب پيدا نميشه يا اينكه سازنده براي كم كردن هزينه هاش بتن دستي ساخته ؟
با توجه به شكل بد زمين و 3 طبقه بودن ساختمان آسانسور وجود نداره پس چرا اون 2 تا چشمه داخلي خالي از خاك هست ؟ امكان داره فشار بتن اون ديواره آجري رو خراب كنه چون ضخامت اون ديوار فقط 10 سانت هست در حاليكه درستش اينه كه 20 سانت باشه . هر چند مثلا داخل چشمه ها رو مهار گذاشته كه فشار بتن رو خنثي كنه ولي اين موردي هست كه بايد خيلي بهش توجه كرد من شخصا ديدم كه فشار بتن ميتونه اون ديوار رو درجا خراب كنه و اونوقت اتفاقي ميفته كه جبرانش بسيار سخته . مگه يك رج ديگه به اين ديوار اضافه كردن چقدر خرج داره ؟
به نظر من كه سازندش خيلي خسيس تشريف داره
در كل چون همش بايد بتونير كار كنه مرتب تا بتن رو حاضر كنه بتن ريزي منقطع انجام ميشه نه پيوسته و اين هم از نطر يك مهندس عمران حالت مطلوبي نيست و پيوستگي اين بتن نسبت به بتن آماده كمتر ميشه مسلما ...
اون قسمت هم كه خاكبرداري نشده براي مثلا پايداري ساختمان مجاور هست كه بعد از اتمام فونداسيون خاكش برداشته ميشه و آرماتور ريشه فونداسيون كه از قبل تعبيه شده اونجا كار ميزارن و اون تيكه رو بتن ريزي ميكنن . من كه از اين سيستم اصلا خوشم نمياد به شخصه ... چون باز هم بحث كم شدن پيوستگي بتن هست ...
البته ناظر نميتونه به اين چيزا گير بده البته توي اين كشور ولي اصولا بايد به همه اينا گير داد ... خنده داره اگر يك ناظر به اين چيزا گير بده بهش ميگن طرف تازه مدركشو گرفته توو باغ نيست ...
ضمنا معين جان من نگفتم كارگاه ضعيف عمل كرده اينو با 2 تا عكس نميشه پي برد ولي با اطمينان زياد ميگم كارگاه كثيف و بي نظمي هست ... اينو ميتونم با حتي يك عكس هم پي ببرم . و ضمنا احتمال اينكه يك كارگاه كثيف و بي نظم , ضعيف هم عمل كنه بسيار بالاست .
---------------------------------------------------------------
سلام به مهندس رضا-آقا من خیلی ارادت به شما دارم-خیلی هم دوستون دارم-من تمام این تاپیکو دنبال کردم و تمام صحبتاتونو خوندم اما باید یه چیزی رو بگم که مهندس جان شما احتمالا تا به الان خودتون صاحب ملک نبودید یا از جیب خودتون خرج نکردید(با عرض معذرت) چون الان من یکستله که صحبتای شما رو میخونم میفرمایید مگه چقدر خرج داره؟خب مهندس جان قطره قطره جمع گردد....اینم خرجاش سر میکشه به فلک
در مورد قسمت اول حرفاتون بگم که نمیشه که از روی عکسی که آقا معین گذاشته تشخیص داد که مصالح خوبه یا نه
آقا رضا بنده محاسبات انجام میدم و میدونم که بتن فنداسیون خیلی اهمیت زیادی نسبت به سایر اجزا نداره-حقیقتا نداره-حالا یه مقدارم از ثالبش بزنه بیرون اتفاق خاصی نمی افته-مهندس معین هم گفته فقط فنداسیون مثله اینکه دستی ریخته شده و این همه جا عرفه-مگر اینکه در کشوری که شما زندگی می کنه همه چیز فرق داره
در مورد قسمت بعدی ما چکار داریم که چرا وسطش خالیه-اصلا از کجا می دونید آسانسور نداره؟مهندس جان ما وظیفه ی اجرای سازه از روی نقشرو داریم-که من فکر می کنم شما اصلا توجهی به نقشه ندارید
من مهندس جان باز هم ازتون معذرت میخوام
مهندس جان از مدل آرماتور بندیشون توی صفحه قبل میشه تشخیص داد که خسیس نیستن
و در قسمت بعد اگر لطف کنید بفرمایید در منطقه ی شما چطور در یک سازه ی کوچیک که خودتون هم خرج کننده باشید چطور ساختمان مجاور رو پایدار می کنید؟ممنون میشم بگید
و در آخر مهندس جان شما توی کارگاه کثیف نرفتی که به این میگی کثیف
معذرت-خدانگهدار