كم كه نيست . ولي دوستان من كه سال پيش بدون كنكور قبول بودن و هيچ چي نخونده بودن با اين يك سوم هم نتيجه نگرفتن.
نمي دونم من كه خيلي استرس دارم.
استرس نداره كه !
شما در هر صورت قبوليد ! فقط تفاوتش در دانشگاه محل قبوليتون هست همين .
موفق باشين
كم كه نيست . ولي دوستان من كه سال پيش بدون كنكور قبول بودن و هيچ چي نخونده بودن با اين يك سوم هم نتيجه نگرفتن.
نمي دونم من كه خيلي استرس دارم.
ببخشيد يه سوال؟؟؟؟؟بنظر شما يك سوم كمه ؟!!!!
رتبه 900 ميشه 300 !!!
و 300 ميشه 100 !!!
كمه ؟!
ببخشيد يه سوال؟؟؟؟؟
سهميه ي يك سوم و كه فرموديد براي سالهاي بعد تاثير نداره؟
اول از این که بین حرفا و مشورتتون سوال می پرسم عذرخواهم
میشه بدونم برنامه ریزیتون واسه کنکور ، تا کی هست؟منظورم اینه تا کی می تونید تموم کنید؟؟؟
به اتاق مشورت ما خوش اومدين
من طبق آزمون هاي مدرسان پيش ميرم و اونچيزي كه اونا برنامه ريزي كردند تا واواخر آذر ماه تموم ميشه مباحث .
ممنون...
یه سوال دیگه،درسی مثه عملیات حرارتی چقد میتونه موثر باشه؟
با توجه به وقت کمی که من دارم به نظرتون اگه فقط به خواص فیزیکی اکتفا کنم،کافیه؟
عمليات حرارتي در قالب خواص فيزكي سوال مياد، يك تا سه تا سوال معمولاً مياد كه نسبتاًساده هستن .
حداقل سعي كنيد كه فيزيكي و ترمو رو بخونيد، .
البته نبايد اميدي به قبولي داشته باشيد . اما تجربه نشون داده 90 درصد كساني كه تو ارشد رتبه خوب آووردن ،2 سال كنكور دادن و كنكور اول رو حداقل 3- 4 تا درس رو خونده بودند
اشتباه من رو تكرار نكنيد ! ايكاش سال گذشته 1 دور زده بودم ... اونوقت واسه امسال اميد به تك يا دورقمي داشتم
اما با اين شرايط فعلي ...
![]()
ببینید بستگی داره کدوم دانشگاه هستید به نظرمن اگه جزء دانشگاهای تهران مثل شریف وعلم صنعت و و.......هستید مطمن باش خودشون برا ارشد میگیرند من خودم بدون کنکور برای ارشد اومدم در جریانش هسمدوستان، شرمنده وسط بحثتون ...
میخوام نظرتونو بدونم!
من دارم از شرکت تو کنکور منصرف میشم ... البته شرکت میکنماااا ولی فک نمیکنم رتبهی خوبی بیارم ...
شرایطم طوری هس که میتونم تو دانشگاه خودم بدون کنکور قبول بشم ... ولی اگه واسه کنکور وقت بذارم ممکنه این ترم معدلم پایین بیادو نتونم از این امتیاز استفاده کنم! ولی از طرفی اینجارو نمیخوام!!!
موندم چیکار کنم؟! خوندن واسه کنکورو امید به قبولی در جای بهتر یا حفظ معدل و گذشتن از کنکور ؟!!!
بله کاملا درسته.اما در مورد ریاضی ...
من شخصا نظرم اینه که واسه همه نمیشه گفت ریاضی رو بخون !
درسته که اگه ریاضی رو بزنیم عالی میشه ... ولی فکرش رو بکنین اگه نزنیم چی میشه ! چون با توجه به این وقت باقی مونده هر کسی باید با یه برآیند کلی تصمیم بگیره ... فرضا یکی هست هنوز واسه تخصصی هاش کامل آماده نیست . از طرفی ریاضیاتشم ضعیفه !
خب اگه بخواد ریاضی بخونه مسلما زمان زیادی رو ازش میگیره ... به بهای اینکه درسای تخصصیش رو نمیتونه مسلط بشه و تهش هم احتمال ریاضی زدنش 1% هست ! این آدم ضرر کرده !
اما اگه کسی هست تا الان خیالش از تخصصی هاش راحته ... بیاد یه چند تا مبحث زیاضی انتخاب کنه و بخونه !
در کل منظورم اینه که وقتی ریسک ریاضی انقدر بالاست ... باید زمانی خونده بشه که به درسای دیگه لطمه نزنه ! ...
در هر حال نظر من این بود ... موفق باشیـــــــــــم![]()
در مورد آزمون آزمایشی:دوستان من هیچ جوره مجاب نمیشم که آمون آزمایشی ها رو ثبت نام کنم ! ... میترسم روحیه م رو خراب کنه ! : خراب تر : !! ... اون آزمون کلی های ماهان کی هست !؟ میشه بعدا ثبت نام کرد !؟
واسه عملیات حرارتی خیلی روانم درگیر شده ! ... چیزه خاصی نیست ... ولی از این بابت که حفظیه من مشکل دارم ! چیکار کنم بنظرتون !؟
توی مکانیکی هم قسمت مبانی رو مشکل دارم ! ...
ترمو رو هم به تازگی شروع کردم ...
واسه هر 3 درس هم کتابای جهش رو دارم ... بنظرتون اینا کافیه !؟
و یه سوال دیگه برای یه شخص دیگه:
کسی که درسا رو یک دور کامل با تست هاش خونده ... ( به این منظور که 1 دور همینجوری خونده تا یاد بگیره ولی خیلی مسلط نیست ) / چه پیشنهادی دارین تو این مدت باقی مونده !؟
بره تست ها رو چندین بار دیگه دوره کنه تا مسلط بشه ؟! ... یا چکیده ی رفرنس هاش رو بخونه !؟ ...
اما در مورد ریاضی ...
من شخصا نظرم اینه که واسه همه نمیشه گفت ریاضی رو بخون !
درسته که اگه ریاضی رو بزنیم عالی میشه ... ولی فکرش رو بکنین اگه نزنیم چی میشه ! چون با توجه به این وقت باقی مونده هر کسی باید با یه برآیند کلی تصمیم بگیره ... فرضا یکی هست هنوز واسه تخصصی هاش کامل آماده نیست . از طرفی ریاضیاتشم ضعیفه !
خب اگه بخواد ریاضی بخونه مسلما زمان زیادی رو ازش میگیره ... به بهای اینکه درسای تخصصیش رو نمیتونه مسلط بشه و تهش هم احتمال ریاضی زدنش 1% هست ! این آدم ضرر کرده !
اما اگه کسی هست تا الان خیالش از تخصصی هاش راحته ... بیاد یه چند تا مبحث زیاضی انتخاب کنه و بخونه !
در کل منظورم اینه که وقتی ریسک ریاضی انقدر بالاست ... باید زمانی خونده بشه که به درسای دیگه لطمه نزنه ! ...
در هر حال نظر من این بود ... موفق باشیـــــــــــم![]()
بله کاملا درسته.
اما اگه بتونید حداقل چند تا از مباحث ریاضی رو توی کل برنا مه تون پخش کنید مثلا شبی 1 ساعت بهش اختصاص بدید، هم یه تفریحی هستش وسط درسهای تخصصی، هم وقتی ازتون نمیگیره، هم امیدوار میشید که دارید درصدتون رو بالا میبرید.
من بودم حداقل مباحث انتگرالهای ریاضی 2 رو میخوندم.![]()
به نظر من خوندن ریاضی و زبان باید روزانه باشه یعنی هر روز حدود 1 ساعت برای ریاضی صرف بشه 1 ساعت زبان و بقیه وقت رو برای دروس تخصصی صرف کتیم
چون دوست خود من با اینکه دروس تخصصی اش رو خیلی بالا نزد با ریاضی رتبه اش رو خیلی بالا برد
بنظر من روزانه نمیشه ریاضی و زبان رو به درسای دیگه اضاف کرد اخه ریاضی رو تو یکی دوساعت بخونی بجایی نمیرسی وقتش کمه
من خودم شب رو گذاشتم واسه خوندن زبان ریاضی رو هم تو برنامم جا دادم مثل درسای دیگه
خوبه اگر اینطوری نتیجه می گیرید ...ولی من روزانه می خونم از هر دو تاش چون وقتی ریاضیو می خونم می ذارم کنار دفعه بعد که می رم سراغش احساس می کنم اولین باره این مباحث رو دارم می خونم .
چی کار کنم ریاضیم ضعیفه ولی خوب درسای تخصصیم بد نیست
بنظر من شما ریاضی 1 و 2 رو نخون بجاش معادلات و مهندسی بخون چون تستاش راحت تره البته این حرف من نیس حرف دکتر هفت برادران مولف ریاضی مهندسی ماهان واستاد ریاضی مهندسی خودمه
ایشاله که موفق باشی
ایشاله شریف میبینیم هم رو