Kavian_msh
عضو جدید
دوستان توی آزمونای جامع اوضاعتون چطور بود؟
راضی بودید؟
راضی بودید؟
سلام رفیق
در واقع نه چندان. من آزمون ماهان دادم. میانگین رتبه هام 350-400 بود!
به نظرتون رتبه های این آزمونها چقد با کنکور قابل مقایسه اس؟
دوستان عزیز
یه سؤال دارم, کسی می دونه آخرین رتبه قبولی استخراج شبانه شریف, تهران و امیرکبیر هر کدوم پارسال حدودا چند بوده؟
سلام
گزارش بدین چیکار کردین؟
من فقط افتخار دادم بیسکوییت و آب معدنی مو گرفتم.![]()
سلام بچه ها خسته نباشید ایشالا که همگی امتحانو خوب دادین
من امسال رشته شمارو شرکت کردم رشته خودم مکانیکه با 53 روز درس خوندن امروز فقط تونستم کلا 24تا سوالو جواب بدم البته واسه ترمو و زبان که گذاشته بودم اخر سر وقت کم اوردم میخواستم ببینم شانس قبولیم با این تعداد کم که جواب دادم چقدره
باتشکر
من 4تا فیزیکی زدم که انشالا رحمان درستن
1 دونه مکانیکی زدم اونم انشالا رحمان درست باشه
9تا ترمو زدم که بین 2تاش شک دارم. اونام به حول و قوه الهی انشالا رحمان درستن
45 ترمو
20 فیزیکی
5 مکانیکی
ریاضی زبان سفید
بنظرتون چند میشم؟آیا تهران میارم؟
![]()
من یه هفته خوندم اونم برای ترمو.
وواییییی اکسید بود؟ من فلز زدم :|نمودار الینگهام بود....کنکور 94 هم اومده بود....کپی همونم بود.....معلومم بود اکسیده ذوب شده....مثل مرد غلط زدم...مثل چی خونده بودم....
هر چی به ترمو فک میکنم اعصابم بیشتر خورد میشه...تو خونه که سر صبر حل میکنم....میبینم چه کردم
![]()
نمودار الینگهام بود....کنکور 94 هم اومده بود....کپی همونم بود.....معلومم بود اکسیده ذوب شده....مثل مرد غلط زدم...مثل چی خونده بودم....
هر چی به ترمو فک میکنم اعصابم بیشتر خورد میشه...تو خونه که سر صبر حل میکنم....میبینم چه کردم
![]()
به نظر من امسال جوری سوال طرح کرده بودن که ببینن بچه ها در برابر سوالای سخت چه عکس العملی نشون میدن. اول زبان با ریدینگ های طولانی و بعد مکانیکی با سوالای عجیب. درس ریاضی هم که برعکس سال های قبل راحت بوده.
من فک میکنم به خاطر تغییر سبک سوالا اصلا نمیشه درصدها و قبولی ها رو با پارسال مقایسه کرد. ولی مسلما درصدها نسبت به پارسال کمتره.
دقیقا با عجیب و غریب بودن مکانیکی موافقم !!
من هنوز موندم چجوری ممکنه توی مکانیکی فصل شکست و مخصوصا k1c که هر سال انقدر روش مانور میدادن ، انقدر امسال به گریفیث و ترک و شکست بی توجه شدن!!
ترمودینامیک که هر سال مانور روی فصل محلول ها بود امسال خیلی غریب افتاده بود و مهمتر از همه راجع به ریاضی ، من ریاضیو از راحت بودن سوتی دادم دو تا تا الان میدونم غلط زدم !!
انقد پیچیده فکر میکردم که یه سوالای راحتی رو تو ریاضی از دست دادم ، ینی اگه کنکور ، ریاضیش سخت تر بود من اینجوری سوتی نمیدادم به خدا
به نظر منم اصلا با پارسال قابل مقایسه نیست و هیچ جوره نمیشه هیچی رو تخمین زد . فقط باید منتظر جوابا موند
شنیدم سازمان سنجش اعلام کرده 1 خرداد میده جوابا رو ، اگه انقدر زود بده که خیلی عالیه ، شما هم شنیدید؟
واییی نههه تو دوهفته چطوری اون همه پاسخنامه رو تصحیح میکنن؟دقیقا با عجیب و غریب بودن مکانیکی موافقم !!
من هنوز موندم چجوری ممکنه توی مکانیکی فصل شکست و مخصوصا k1c که هر سال انقدر روش مانور میدادن ، انقدر امسال به گریفیث و ترک و شکست بی توجه شدن!!
ترمودینامیک که هر سال مانور روی فصل محلول ها بود امسال خیلی غریب افتاده بود و مهمتر از همه راجع به ریاضی ، من ریاضیو از راحت بودن سوتی دادم دو تا تا الان میدونم غلط زدم !!
انقد پیچیده فکر میکردم که یه سوالای راحتی رو تو ریاضی از دست دادم ، ینی اگه کنکور ، ریاضیش سخت تر بود من اینجوری سوتی نمیدادم به خدا
به نظر منم اصلا با پارسال قابل مقایسه نیست و هیچ جوره نمیشه هیچی رو تخمین زد . فقط باید منتظر جوابا موند
شنیدم سازمان سنجش اعلام کرده 1 خرداد میده جوابا رو ، اگه انقدر زود بده که خیلی عالیه ، شما هم شنیدید؟
واییی نههه تو دوهفته چطوری اون همه پاسخنامه رو تصحیح میکنن؟
البته پاسخنامه من نیاز ب تصحیح نداره سفیده![]()
تعداد شرکت کننده ها امسال کم بوده...
پاسخنامه ها رو که دستی صحیح نمیکنن.... خخخخخخ![]()
سلام ... دوستان به سوالات 8 و 28 زبان اعتراض بزنید
سوال 8 جوابش surreptitiously میشه که به غلط زدن superstitiously ( متن اصلی )
سوال 28 هم که فقط شرایط گزینه 3 درسته ولی تو کلید زدن 4
بله درسته , ممنوندوست عزیز سوال 28 درسته... متنو کمی با دقت بخونی به جواب 4 میرسی![]()