اتاق فکر دینی فرهنگی اجتماعی

archi_arch

مدیر بازنشسته
کاش اینجوری بحث نمی کردیم اینجا شده صندلی داغ من . کاش شما هم نظریات خودتونو در این زمینه می نوشتید و در نهایت از من و بقیه می خواستید نظراتمونو به اون اضافه کنیم چند مدت دیگه می شد یک منبع از نظرات مختلف وهرکسی می تونست با استفاده از اون نظرات خودشو بهینه سازی بکنه
بینید من اصلا قصدم این نبود که شما رو مورد سوال و جواب قرار بدم!یا همون صندلی داغ که خودتون میگین.من فقط خواستم با این سوالا بحث رو شروع کنم و در واقع یه موضوعی رو مطرح کنم که روش بحث کنیم و در واقع هنوز که کاری نکردیم؟!!!!تازه میخوایم شروع کنیم و بعد ایشالله به همون منبع برسیم.و اگه سوالی نباشه بحثی راه نمیفته!منم هدفم همین بود که فقط شروع بشه.
این سوالا هم سوالای خودمه که چند وقتیه خیلی ذهنمو به خودش مشغول کرده و جوابی واسشون ندارم.منطقم یه جیزی میگه ولی میگن بعضی چیزها واقعیت داره و... خلاصه اگه میبینین موضوع خوبی نیست یا خشتون نمیاد بگین خوب منم ادامه نمیدم.

یکی نوشتید که یکی از دوستان زیست شناسی خوندتون ( بد بودن ذاتی بعضی انسانها به زیست شناسی چه ربطی داره)
خوب پس به چی ربط داره؟!!!:surprised: گفتم از نظر علمی و ژنتیکی و ... ثابت شده!

حالا چرا اینقدر سختش میکنی؟!!!راحتتر و عامیانه ترم میشه بحث کردا !!!:D

اینی که فرمودید بعضی فالگیرها از آینده خبر می دهند باید بگویم بدون قصد اساعه ادب کسانی که نزد یک فالگیر می روند آنقدر محدود و تک بعدی هستند که فالگیر باهوش با چند سوال و جواب ظاهراً بی مورد می فهمد که این آدم چه آینده ای می تواند داشته باشد. چون فالگیر اگر از این .......... بلد بود برای خودش یک کلاهی می بافت که تا آخر عمرش بگیره یک گوشه لم بده و حالشو ببره.
ببین من به عمرم نه پیش فالگیر رفتم نه دعا خون نه ....
تا حالا هم مثل شما همین نظرو داشتم و حتی دعارو نشنیده بودم!ولی تو این دو سالی که تو خوابگاه با بچه های شهرستانهای مختلف بود خیلی چیزها ازشون شنیدم.انگار این موارد تو شهرستانها بیشتره.
همین دعاخوندن یا دیدن اینده از روی قران یا همین فالهای چمیدونم قهوه و چایی و.... خیلیهاش خوب میگن الکیه و منم فکر میکردم همه اش همینه ولی خوب دوستام خیلیها رو دیدن و که رفتن و درست بوده و...
شما تا حالا خودت پیش فالگیر رفتی؟میدونی چه سوالایی میپرسه؟بعد حدس زدن خوب همیشه که دست در نمیاد!میاد؟
حالا این هیچی همون قران و از روی اون اینده رو دیدن؟یعنی اینم دروغه؟یا دعا؟یعنی شما هم دعا خوندن رو قبول نداری؟یا ارتباط با جن و روح و....
من با همون کسانی که قبول دارن بحث کردم و میگم.شما خودت تاحالا کسی از اونها رو دیدی؟

اصلا بچه ها کسی اینجا به اینها اعتقاد داره؟

راستی جواب بقیه ی حرفاتو الان ندادم چون قاطی میشه.حالا اینها باشه تا بعد اون بیماری ها و ... رو بگم.(بینم اصلا تا همین جا به نتیجه میرسیم! :surprised: )

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در مورد زیست شناسی احتمالاً همون بیماریهای مادرزادی منظورتونه که در یک جای دیگه نوشتم ابتدای خلقت یا به عبارتی به دنیا آمدن ما جبر هست . ما وقتی از قضا و قدر حرف می زنیم که وجود داشته باشیم سالم یا ناسالم . در همین حالت هم می بیند یکی می شود استفن هاوکینگ نظریه پرداز و فیزیکدان معروف و یکی می شود گدای سر کوچه . بقیه بحث بماند برای فردا ببخشید و ممنون

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببخشید دیروز ناتمام ماند.
خلاصه اعتقادات بنده بر این است که همانگونه که خداوند انسان را مسئول تمام کارهای خود می داند ما بر تمام کارهای خود اختیار کامل داریم و این اختیار طبیعتاً و بر اساس طبع انسانی مان محدود است ، مثلاً شما در خانه خوابیده اید که یکهو خانه آتش می گیرد و شما دیر از خواب بیدار می شوید و آنچنان فرصتی برای فرار ندارید . این طبع مادی و انسانی شماست که باید در فضائی خاص باشید ولی اینکه در آن لحظه بتوانید از تمام ظرفیت ذهن خود برای فرار یا خاموش کردن آتش استفاده کنید به خودتان بستگی دارد . یکی در این شرایط آنقدر بر سر خود زده و ناله می کند که میمیرد و دیگری سریعاً با یافتن راهی فرار کرده و زنده می ماند این مسئله را برای تمام مشکلات زندگی می شود تعمیم داد همانطور که گفتم یکی مثل استیفن هاوکینگ که تنها مغزش از نظر زیست شناسی سالم است از این داشته استفاده کرده و دنیا را متحیر می کند و یکی دیگر مثل او ............

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستی در مورد دعا گفته بودید اولاً دعا امری دو طرفه بین خدا و انسان است نه مثلثی سه گوش که شما بشینید و یکی دیگه برای شما دعا کنه دوم اینکه اون آدمی که برای شما دعا می نویسه یا دعا می خونه اگر کارش بی ایراد بود باز هم مثل همون فالگیره برای خودش کاری می کرد.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بیا ئید تو بحث.
البته این متن رو نوشتم دوباره بیام اول صف.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من واقعاً متاسفم برای خودمون وقتی وارد این باشگاه شدم فکر نمی کردم جوانهای این مملکت اینقدر در مورد مسائل مختلف قشری فکر کنند .
جوانهای امروز این مملکت سه دسته اند
1- یک دسته که نظام و کشور را قبول دارند که خودشون دو دسته اند یا واقعاً اسلام رو قبول دارند و دوست دارند بهش عمل کرده و به کشورشون خدمت کنند و دسته دوم ادای دسته اول را در می آورند. تو این دسته گروه دوم بسیار بسیار بیشتر از گروه اولند.

2 - دسته دوم اسلام رو قبول دارند ولی نسبت به نظام انتقاد دارند . اینها هرگز بی منطق از نظام انتقاد نمی کنند و آب به آسیاب دشمن نمی ریزند ( اونهائی که فکر می کنند دشمن وجود ندارد افکار بسیار خامی دارند) و از اسلام و مسلمان بودنشان نیز سواستفاده نمی کنند . این گروه بسیار انگشت شمارند.

3- این دسته اونهائی هستند که به هیچ صراطی مستقیم نیستند . نه اسلام را قبول دارند (و نه می توانند ردش کنند ) و نه نظام را قبول دارند و هیچ راه حل منطقی برای اصلاح امور پیشنهاد نکرده و هیچ راه مقابله ای برای جلوگیری از به قول خودشون حق کشی در جامعه انجام نمی دهند . دم از اسلام می زنند و در عین حال هیچ ابائی از مخلوط کردن هزاران فکر غیر اسلامی ندارند . در عین حالی که نماز خواندن را حداقل زبانی قبول می کنند به روابط جنسی قبل از ازدواج هم نگرش منفی ندارند ( منظورم فرد خاصی نیست و اگر هم باشد یکی از هزاران است). هر چیزی که طرف مقابلشان ( از نظر فکری) بگوید نادرست و عکس آن درست است بدون اینکه منطقی در پشت آن باشد.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گروه سوم بیش از 90 درصد جامعه ما را تشکیل می دهد و ماشاالله عوض اینکه نسل جوان ما از این نظر بهتر شوند مثل اینکه عقب گرد هم داریم. طرف هم می گوید مملکت باید درست شود و هم می گوید اگر مشکلی برای مملکت پیش آمد شما بروید جلو من نمی آیم . دم از عدالت می زند ولی در واقع منظورش خواسته های خودش است.
من می خواهم هر جور دلم خواست بگردم بخوابم بیدار شوم با هرکس که خواستم به هر صورتی خواستم ارتباط داشته باشم و اینها می شود دقیقاً معادل عدالت . حال این عدالت باعث ضایع شدن حق دیگران شد مهم نمی باشد. این است تفکر جوانهای ما
هیچ کس را در هیچ جای دنیا آدم حساب نمی کنیم. وقتی از فرهنگ خودمان از آنها سوال می کنیم به گذشته ای موهوم رجوعمان می دهند که هیچ چیز از آن معلوم نیست. خشایار شاه کبیر ما به خاطر اصرار چند مشاور احمق و بدون هیچ دلیلی ( بزرگترین دلیلشان شکست چند سال پیش ایران از یونان بوده ) می رود در بندر کاپادوکیه ( ترکیه ) 3 سال اردو می زند و به نوشته تواریخ حداقل 250000 نفر قشون جمع می کند تا به جنگ یک کشور کوچک برود و در نهایت هم به کمک یک خائن از جمع همان لشگر کوچک دشمن از شکست می گریزد . (پیروز نمی شود چون برتری بر سیصد نفر با آن قشون عظیم پیروزی نیست)

در همین مسئله پیشرفتهای علمی و فنی و نظامی در سالهای اخیر حتی به فرض دروغ بودن یا بزرگنمائی این بیشتر خودمان بودیم که می گفتیم این پیشرفتها به درد ما نمی خورد تا دشمنان خارجی این مملکت.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این باشگاه تالارهای غیر علمی اش بیشتر به درد بچه های دبیرستان و دانشجو می خوره . خوش باشید دیگر مزاحمتهای ما را نخواهید دید.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
البته از صفحات علمی اش تا حالا استفاده کرده ام و بعد از این نیز استفاده خواهم کرد.

به امید افزایش روز افزون سطح علم و فرهنگ این مملکت

vahid 12

عضو جدید
سلام
ببینید به نظرم بحث کمی گسیخته است من میخوام اگر ممکن است برای من برداشت خودتونو از مفهوم دعا و قضا و قدر در متون دینی و در اندیشه متدینین بگید تا من بتوان بر اساس بحث های مبنایی گفتگو کنم

vahid 12

عضو جدید
سلام
ببینید به نظرم بحث کمی گسیخته است من میخوام اگر ممکن است برای من برداشت خودتونو از مفهوم دعا و قضا و قدر در متون دینی و در اندیشه متدینین بگید تا من بتوان بر اساس بحث های مبنایی گفتگو کنم

بالا