archi_arch
مدیر بازنشسته
بینید من اصلا قصدم این نبود که شما رو مورد سوال و جواب قرار بدم!یا همون صندلی داغ که خودتون میگین.من فقط خواستم با این سوالا بحث رو شروع کنم و در واقع یه موضوعی رو مطرح کنم که روش بحث کنیم و در واقع هنوز که کاری نکردیم؟!!!!تازه میخوایم شروع کنیم و بعد ایشالله به همون منبع برسیم.و اگه سوالی نباشه بحثی راه نمیفته!منم هدفم همین بود که فقط شروع بشه.کاش اینجوری بحث نمی کردیم اینجا شده صندلی داغ من . کاش شما هم نظریات خودتونو در این زمینه می نوشتید و در نهایت از من و بقیه می خواستید نظراتمونو به اون اضافه کنیم چند مدت دیگه می شد یک منبع از نظرات مختلف وهرکسی می تونست با استفاده از اون نظرات خودشو بهینه سازی بکنه
این سوالا هم سوالای خودمه که چند وقتیه خیلی ذهنمو به خودش مشغول کرده و جوابی واسشون ندارم.منطقم یه جیزی میگه ولی میگن بعضی چیزها واقعیت داره و... خلاصه اگه میبینین موضوع خوبی نیست یا خشتون نمیاد بگین خوب منم ادامه نمیدم.
خوب پس به چی ربط داره؟!!!یکی نوشتید که یکی از دوستان زیست شناسی خوندتون ( بد بودن ذاتی بعضی انسانها به زیست شناسی چه ربطی داره)

حالا چرا اینقدر سختش میکنی؟!!!راحتتر و عامیانه ترم میشه بحث کردا !!!

ببین من به عمرم نه پیش فالگیر رفتم نه دعا خون نه ....اینی که فرمودید بعضی فالگیرها از آینده خبر می دهند باید بگویم بدون قصد اساعه ادب کسانی که نزد یک فالگیر می روند آنقدر محدود و تک بعدی هستند که فالگیر باهوش با چند سوال و جواب ظاهراً بی مورد می فهمد که این آدم چه آینده ای می تواند داشته باشد. چون فالگیر اگر از این .......... بلد بود برای خودش یک کلاهی می بافت که تا آخر عمرش بگیره یک گوشه لم بده و حالشو ببره.
تا حالا هم مثل شما همین نظرو داشتم و حتی دعارو نشنیده بودم!ولی تو این دو سالی که تو خوابگاه با بچه های شهرستانهای مختلف بود خیلی چیزها ازشون شنیدم.انگار این موارد تو شهرستانها بیشتره.
همین دعاخوندن یا دیدن اینده از روی قران یا همین فالهای چمیدونم قهوه و چایی و.... خیلیهاش خوب میگن الکیه و منم فکر میکردم همه اش همینه ولی خوب دوستام خیلیها رو دیدن و که رفتن و درست بوده و...
شما تا حالا خودت پیش فالگیر رفتی؟میدونی چه سوالایی میپرسه؟بعد حدس زدن خوب همیشه که دست در نمیاد!میاد؟
حالا این هیچی همون قران و از روی اون اینده رو دیدن؟یعنی اینم دروغه؟یا دعا؟یعنی شما هم دعا خوندن رو قبول نداری؟یا ارتباط با جن و روح و....
من با همون کسانی که قبول دارن بحث کردم و میگم.شما خودت تاحالا کسی از اونها رو دیدی؟
اصلا بچه ها کسی اینجا به اینها اعتقاد داره؟
راستی جواب بقیه ی حرفاتو الان ندادم چون قاطی میشه.حالا اینها باشه تا بعد اون بیماری ها و ... رو بگم.(بینم اصلا تا همین جا به نتیجه میرسیم!