مفهوم این مثل این است که میگه با هم دیگه کاری نداشته باشید و هر کی راه خودش رو بره من از این منظر گفتم.
من الان این تاپیک و دیدم.باید بخشید ولی من خودم یه دوروزی نبودم و وقتی هم که اومدم این تاپیک به قهقرا رفته بود!این شد که ندیدمش.این یه اتفاق بود و متاسفانه من نمیتونم دلیلی برای این رفتار شمار پیدا کنم.در ضمن بقیه ی دوستان هم گفتن که اینجا فرومه و اتاق چت نیست و ممکنه کاری پیش بیاد و نشه با وجود انلاین بودن و حتی دیدن پست جدید به تاپیک اومد و بحث کرد.بنابراین فکر نمیکنم این برداشت شما واسه عدم علاقه درست باشه.از طرفی من خودم اول از همه اومدم و بحث و شروع کردم و خیلی هم به این بحثها(در صورت منطقی بودن و نتیجه دادن)علاقه دارم.البته یاداوری این مورد هم بد نیست که بگم کسی اگه نخواد بحث کنه نمیشه به زور اونو مجبور کرد!!!و این حرف شما این برداشت رو میرسونه که شما هم مثل خیلیا میخواین به زور مردمو به بهشت بفرستین!!!!!! و این نتیجه ای جز گریزون شدن از دین و ... (همینی که الان درگیرش هستیم) نداره.ببخشید خانم کماندار (archor) من 3 ساعتی اینجا برق نداشتم . در مورد سوالتون باید بگم از نظر من احمقانه ترین تعریف در زندگی اعتقاد به قضا و قدره از این حیث که یکی بگه تمام بلاها یا نعمتهائی که بر من وارد می شود بخاطر قسمت و قضا و قدر هست. از نظر من قضا و قدر و تاثیر آن بر زندگی یک آدم پویا آنقدر کم است که می توان از تاثیر آن چشم پوشی کرده و آن را صفر در نظر گرفت.
انشاالله که کامل و گویا بوده باشد .
من باید برم خونه هر سوالی داشتید ویا سایر بچه ها داشتند فردا صبح در خدمتتون هستم.
درود و دوصد بدرود