اتاق فکر دینی فرهنگی اجتماعی

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مفهوم این مثل این است که میگه با هم دیگه کاری نداشته باشید و هر کی راه خودش رو بره من از این منظر گفتم.

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم مفهومش اینه که نظر و یا بهتر بگم، دین خودتون رو به دیگران تحمیل نکنین

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در بحث تحمیل بلانسبت همه دوستان اگر حماقتی وجود نداشته باشد تحمیلی هم محتمل نخواهد بود. از این نظر با شما موافقم که این مثل درست می باشد ولی بحث و گفتگو می تواند بصورت منطقی نظر من یا شما در مورد خاصی تغییر دهد.

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بحث من و شما، بله
اما در بحث منِ ضعیفه با ...
اصلا بگذریم
مثل اینکه باز خطر ناک شد.

abc_ramak

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا که هستیم :razz: غیر از اینه؟
خوب من برم مشقامو بنویسم
احتمالا امروز نتونم بیام
تا فردا ... بای
امیدوارم نتایج خوبی از این بحث حاصل شود

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
انشاالله منم اتفاقاً بعد از ظهر نیستم . خدا حافظ همتون باشه

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزان من اومدمو در خدمتهمه هستم بیائید تو و این مشعل رو روشن نگه دارید.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد مسائل اجتماعي صحبت كنيد رعايت قوانين راهنمائي رانندگي

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حیف که دختری و کم سن و سال وگرنه جواب این مسخره بازیهاتو بطور شایسته ای می دادم . یا جدی صحبت کن یا .................

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما لطفا درست صحبت كن واقعا جدي مي گم مگه اسم تاپيك نذاشتيد فرهنگي اجتماعي حداقل مي شه در اين زمينه صحبت كنيم در ضمن فهم و شعور به سن و سال نيست لطفا پست اديت كنيد :w00:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سوالی که کردید بیشتر دست انداختنی بود تا سوال واقعی . بحث در مواردی اتفاق می افتد که اختلاف نظری در اون مورد باشد آیا تا حالا شنیده اید یکی بگوید قوانین راهنمائی و رانندگی بیخودند .

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شايد در مسائل مذهبي به تفاهم نمي رسيم مي شه حداقل از نظر فرهنگي به هم كمك كنيم پيشرفت كنيم

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ولي خيلي از ما ها رعايت نمي كنيم فقط حرفش مي زنيم ميشه از اين مسئله شروع كرد و گسترش داد به مسائل ديگه و اينكه واقعا هر كدوم از ما چقدر رعايت مي كنيم

در ضمن كي گفته من كم سن و سالم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگر جدی پرسیدی من خیلی خیلی ازت معذرت می خوام ببخشید اشتباه کردم .
در مورد تمام قوانین است که ما هر آنچه را می پسندیم انجام می دهیم همی بحث قبلی یعنی اسلام گذشته از گسترش شمول آن نیز همانند همین قوانین است . متاسفانه ما ایرانی ها خود را عقل کل می دانیم بهمین علت در مورد قوانینی که مجموعه ای باخرد آنرا تنظیم کرده اند نیز همین عقل خود را کار انداخته و برای خود دستچین می نمائیم.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مثلاً در مورد همین حرف زدن با موبایل که جای دیگری هم به آن اشاره کردم . من نوعی وقتی شما بهم زنگ می زنید وقتی دوست دارم صحبت کنم برای خودم معنی اش اینه که کارم درسته و اشتباهی انجام نداده ام و اگر به خاطر این تصادف یا بلای دیگری سرم آمد باز از شما شاکی می شوم که چرا زنگ زدی نه از خودم که چرا جواب دادم یا اینکه به روش صحیح جواب ندادم.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولي هر كس بايد در شرايط قرار بگيره مثلا خود شما چقدر قوانين رعايت مي كنيد ؟ بطور كلي ؟

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من سعی می کنم و واقعاً می گم اون مقداری که اینجا شعار می دم بیشتر از اون مقدار خودم عمل هم می کنم . من متاسفانه گواهینامه ندارم ولی می دونم که راننده منظبطی خواهم بود اگر صاحب ماشین و گواهینامه بشم انشاالله

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا من یک بازرس قطعات خودرو بی پول و بی ماشین و ................. هستم . این اینترنت رو هم سر کارم دارم .و گرنه حتی افتخار آشنائی با عزیزانی چون شما هم برایم مقدور نبود.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
گول اسم شغلم رو نخورید از اون شغلهای باکلاس ولی بی پوله

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازرس شما بوديد اين ماشين ها چي توليد مي كنيد ؟ خدائي هنوز نخريدي بايد بري تعميرگاه

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا جان شما می خوای 7 میلیون بدی بعد یک بنز SLR تحویلت بدن . پراید بیشتر از این نمی تونست باشه دیگه آخه من برای سایپا کار می کنم البته غیر مستقیم از طریق یک شرکت خدمات مهندسی.
البته خدائیش من تو این چهار سالی که بازرس بودم شاهد افزایش بسیار زیاد کیفیت خودروهای سایپا بودم . خدائیش قلعه بانی مدیر عامل سایپا دمش گرم.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من دارم میرم تا یکشنبه تنور این تاپیک رو داغ نگه دارید ها . دمتون گرم و ممنون

archi_arch

مدیر بازنشسته
ببخشید خانم کماندار (archor) من 3 ساعتی اینجا برق نداشتم . در مورد سوالتون باید بگم از نظر من احمقانه ترین تعریف در زندگی اعتقاد به قضا و قدره از این حیث که یکی بگه تمام بلاها یا نعمتهائی که بر من وارد می شود بخاطر قسمت و قضا و قدر هست. از نظر من قضا و قدر و تاثیر آن بر زندگی یک آدم پویا آنقدر کم است که می توان از تاثیر آن چشم پوشی کرده و آن را صفر در نظر گرفت.
انشاالله که کامل و گویا بوده باشد .

من باید برم خونه هر سوالی داشتید ویا سایر بچه ها داشتند فردا صبح در خدمتتون هستم.

درود و دوصد بدرود
من الان این تاپیک و دیدم.باید بخشید ولی من خودم یه دوروزی نبودم و وقتی هم که اومدم این تاپیک به قهقرا رفته بود!این شد که ندیدمش.این یه اتفاق بود و متاسفانه من نمیتونم دلیلی برای این رفتار شمار پیدا کنم.در ضمن بقیه ی دوستان هم گفتن که اینجا فرومه و اتاق چت نیست و ممکنه کاری پیش بیاد و نشه با وجود انلاین بودن و حتی دیدن پست جدید به تاپیک اومد و بحث کرد.بنابراین فکر نمیکنم این برداشت شما واسه عدم علاقه درست باشه.از طرفی من خودم اول از همه اومدم و بحث و شروع کردم و خیلی هم به این بحثها(در صورت منطقی بودن و نتیجه دادن)علاقه دارم.البته یاداوری این مورد هم بد نیست که بگم کسی اگه نخواد بحث کنه نمیشه به زور اونو مجبور کرد!!!و این حرف شما این برداشت رو میرسونه که شما هم مثل خیلیا میخواین به زور مردمو به بهشت بفرستین!!!!!! و این نتیجه ای جز گریزون شدن از دین و ... (همینی که الان درگیرش هستیم) نداره.

اما در مورد جوابتون.مرسی که نظرتونو گفتین ولی راستش من میخواستم اینجا خیلی کلی و منطقی بحث بشه و نظر کسی مطرح نباشه ولی خوب متاسفانه شما صرفا نظر شخصی خودتنو مطرح میکنین ولی من هدفم یه بحث کلی بود.چون اگه قراره اینطوری پیش بره و در واقع شما به عنوان پاسخگو به مسائل دینی مطرح بشین اول از همه این سوال پیش میاد که ایا شما واقعا صلاحیت اینو دارین که بخواین به این سوالا جواب بدین؟(طبق بقیه ی پستهاتون و همچنین گفته ی خودتون در جواب من که پررنگش کردم) بنابراین ممنون میشم اگه قراره بحثی بشه خیلی کلی و با مدرک(ترجیحا قران) ونه فقط از روی باورهای شخصی بحث بشه.چون من خودم فقط در اون صورته که ادامه میدم.
راستی اینم بگم این جوابی هم که دادین درواقع جواب نبود!فقط گفتین من قبول ندارم!(یعنی پس ما هم لزومی نداره قبولش کنیم!!!یا اصلا درباره اش بحث کنیم چون شما قبولش ندارین!!!!یعنی همون تحمیل عقاید که بچه ها هم گفتن.)بنابراین با این منوال فکر نمیکنم دیگه جای بحثی بمونه و انتظار خوندن پاسخ شما و انتظار جواب دادن ما به تاپیک هم انتظار نا به جاییه.غیر از اینه؟

از اینها بگذریم بحث قضا و قدر اگه اشتباه نکنم تو قرانم اورده شده و همچنین سرنوشت و ... ولی خوب گاهی مسائلی پیش میاد که این دوتارو با مساله ی جبر درگیر میکنه و مرزی بینشون نمیشه قایل شد.این موضوع بود که من خواستم تا دربارش بحث بشه تا شاید به نتیجه برسیم.بحثی که دیدم تو تاپیک طالع انسانها واقعيته هم کمی داره پیش میاد.

بچه ها از همتون میخوام اگه میتونین کمک کنین تا شاید این مورد و خیلی موارد مبهم دیگه برامون حل بشه.:gol:
راستی من archor (کماندار)!!! نیستم بچه ها اینجا ارچی(از روی اسمم مخفف architect) یا مریم صدام میزنن.
موفق باشین

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من عذر می خوام مریم خانوم قصد اساعه ادب نداشتم .
من متولی این تاپیک نیستم و مثل همه بچه ها فقط نظر شخصی خودم رو می گم . پاراگراف اولتون مفهوم نیست احتمالاً به یک پست دیگر من اشاره داشتید که من در اون مورد توضیح داده بودم.
این تاپیک برای تبادل نظر همه بوجود اومده نه برای تبلیغات عقاید من .
نظر من هم در مورد قضا و قدر بر میگرده به تفسیر درست از قضا و قدر آمده در قران . تفسیر عموم در این مورد محدود و مقید کردن انسان است و من این را قبول ندارم . در ضمن شاید با جوابهای منطقی شما دوستان نظر احتمالاً نادرست من هم اصلاح شود.

archi_arch

مدیر بازنشسته
اینجوری که خوب بحثی راه نمیفته!خوب اجازه بدین من جزئی تر سوالارو مطرح کنم تا شاید بهتر نتیجه بگیریم.

میشه قضا و قدر رو تعریف کنین؟و همین تفسیری که میگین تو قران اومده رو توضیح بدین؟اینکه شما چه جوری این مساله رو قبول دارین؟از طرفی جبر رو چه جوی تعریف میکنین؟و اختیار رو چه جوری؟یعنی معتقدین جبر اصلا وجود نداره؟
شما مشکلات رو چی تعریف میکنین؟بیماریهاو...(اونهایی که ممکنه تمام زندگی یه ادم به هم بریزه و تمام عمرش باهاش درگیر بشه)و از همه مهمتر همون بحث طالع و اینکه میگن سرنوشت ادما از قبل مشخصه و...
من شنیدم از نظر زیست شناسی هم ثابت شده بعضی ادما ذاتا بدن!!!اینو یکی از دوستام که دانشجوی این رشته است گفت.
اگه معتقدین طالع وجود نداره پس اینهمه فالگیر و ... رو که به درستی اینده تو میگن چه جوری توجیه میکنین؟و همچنین کسانی که از روی قران اینده تو میگن.همینطور بحث دعا (منظورم همین دعا خوندن و در واقع ورد خوندنه!!!)اونو چه جوری توجیه میکنین؟
شما که قبول دارین لطف کنین اینهارو توضیح بدین تا دربارش بحث کنیم.
ممنون
راستی اون پاراگراف اول حرفم هم مربوط به پستهای دیگه تون بود که در اعتراض به ما گفته بودین بود.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کاش اینجوری بحث نمی کردیم اینجا شده صندلی داغ من . کاش شما هم نظریات خودتونو در این زمینه می نوشتید و در نهایت از من و بقیه می خواستید نظراتمونو به اون اضافه کنیم چند مدت دیگه می شد یک منبع از نظرات مختلف وهرکسی می تونست با استفاده از اون نظرات خودشو بهینه سازی بکنه .
یکی نوشتید که یکی از دوستان زیست شناسی خوندتون ( بد بودن ذاتی بعضی انسانها به زیست شناسی چه ربطی داره)
قضا و قدر میزان اقتضائات بشری و محدوده توان پذیرش یا کنشهای او را در عالم نشان می دهد و منظور از آن این است که ای انسان تو طبیعتاً یک سری محدودیت هائی داری مثلاً نمی تونی بیشتر از سی روز گرسنه بمونی (مثال عرض کردم) و یک سری توانائی مثلاً بعضی مرتاضها تا دو ماه زیر خاک می خوابند. و بر اساس اون تو برنامه ها و راههای رسیدن به آن را طراحی کن یعنی این محدودیتها آنقدر نازل است که خداوند در قران می فرمایند انسان می تواند (در سایه توانائی های خدادادی) مثل یا مثلی از خداوند بشود . البته اشاره شده است که خلقت خاص ذات خداوندی است و غیر از آن انسان به تمام توانائی های موجود در عالم امکان می تواند دست یابد. حال اینکه ما انسانها همیشه وقتی یک طرف را می گیریم طرف دیگر را ول می کنیم و وقتی ریاضت پیشه می کنیم و مرتاض می شویم دنیای متمدن و مادی را فراموش می کنیم این مشکل ماست. من زیاد مصدع اوقات نشوم
لطف کنید نظرات خود را نیز در این زمینه بنویسید

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینی که فرمودید بعضی فالگیرها از آینده خبر می دهند باید بگویم بدون قصد اساعه ادب کسانی که نزد یک فالگیر می روند آنقدر محدود و تک بعدی هستند که فالگیر باهوش با چند سوال و جواب ظاهراً بی مورد می فهمد که این آدم چه آینده ای می تواند داشته باشد. چون فالگیر اگر از این .......... بلد بود برای خودش یک کلاهی می بافت که تا آخر عمرش بگیره یک گوشه لم بده و حالشو ببره.

آخرین ویرایش:
بالا