با نام خردداد عاقل خواه و با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت همه و هرکه همراه
با عرض معذرت ؛ مثل اینکه بنده زیاد پرحرفی کردم و آقایون معطل شدن .
پس ، با اجازه از حضورتون مرخص میشم و دیگه مزاحم نمیشم . امیدوارم بنده رو ببخشید .
بسم رب الزهرا
با سلام به همگي دوستان
هر چند به دوستان پيشنهاد كرده بودم كه پستهاي غير قرآني رو در اين تاپيك نذارن،اما انگار باز هم توجهي نميشه!!
دوست عزيز، من از شما حداقل انتظار داشتم، به تفكر دوستان احترام بذاريد، در حالي كه همه دوستان به خاطر پيشنهاد شما بود كه بررسي آيات رو از هفته اي 10 آيه داريم ميرسونيم يك آيه! خب اين غير از اينه كه شما نظر داديد و ما هم اطاعت كرديم و خواستيم از نظر شما دوست عزيز هم استفاده كنيم؟
انگار شما از پيغام بنده كه در پاسخ پيغام خودتون داده بودم ناراحت شديد
به نظر اومد همينجا پيغامي كه براي شما فرستادم رو قرار بدم تا دوستان نظر بدن كه آيا حرف بدي زدم كه باعث رنجش شما شده و دليل رفتنتون شده؟!
سلام دوست عزيز
ممنون از پستها و پيغامهاتون
بابت تمام زحماتتون كه ميكشيد يه دنيا سپاس
ولي دوست عزيز، جسارتا با عرض پوزش فراوان فكر نميكنيد ما سريع نميريم بلكه شما داريد كند پيش ميريد!دوست عزيز، فعاليت ما هفته اي 10 آيه بود، حالا شده سه روز يك آيه!!!الانم فكر ميكنيد زياده؟!!
دوست عزيز، نميدونم اصرار شما براي چيه؟ در صورتي كه خيلي راحت ميتونيد تمام مطالبي كه در اين چند روزه هم گذاشتيد در يك پست ميذاشتيد! ما همه خير سرمون تحصيلكرده هستيم، ديگه به نظرم لازم نيست اينقدر با طمانينه و با آرامش فراوان پيش بريم!
دوست عزيز، خيلي از همين تعداد اندك دوستان هم ممكنه تا چند وقت ديگه اينجا باشن و حتي به خاطر كندي پيشرفت ،تاپيك رو ترك كنند! هدف ما مسلما تفكر و تامل بيشتر در قرآنه و براي اين موضوع هم گرد هم اومديم، ولي خب به نظرتون نبايد تمام جوانب رو در نظر گرفت؟
اگه باز هم فكر ميكنيد اين سه روز كمه، نظر بنده اينه كه شما يه مقدار سرعتتونو بيشتر كنيد و يا حتي مطالبتونو در يك فايل wordقرار بدين و در عرض اون سه روز در تاپيك بذاريد تا دوستان دانلود كنند و استفاده كنند
اگر مصرانه بر اين هستيد كه هفته اي يه آيه بشه،من تاپيكي به نشاني زير قرار دادم
به نظر شما، در تاپيك "اتاق تفسير قرآن كريم" ، چه تعداد آيات بهتره مورد بحث قرار بگيره؟
خوشحال ميشم كه شما مواضع و دلايل خودتون اونجا مطرح كنيد و ممنون ميشم اينو به دوستان بسپاريد كه چه روشي رو ميپسندند
اگر دوستان موافق بودند كه هفته اي يه آيه بشه، همونو اجرا ميكنيم
باتشكر فراوان به خاطر تمام زحماتتون
موفق و پيروز و سلامت باشيد
ياحق
خب،آيا در اين پيغام حرف بدي زدم؟
نميدونم دليل رفتن شما چيه؟!ولي دوست عزيز تاپيك
به نظر شما، در تاپيك "اتاق تفسير قرآن كريم" ، چه تعداد آيات بهتره مورد بحث قرار بگيره؟تنها و تنها به خاطر نظر شما زده شده تا همه دوستان در اين موضوع شركت كنند و نظر بدن، وگرنه اين تاپيكها نه براي منه نه ارثيه بنده است، هر كس به نظر بنده حق نظر داره و تا اونجايي كه توانم بوده سعي كردم با سعه صدر برخورد كنم، حالا به نظرتون كوتاهي كردم در قبال اين موضوعات؟
اگر احساس ميكنيد كوتاهي از بنده سر زده،خيلي رك و صريح به بنده بگيد همانطور كه خودم صحبت ميكنم، مطمئن باشيد بدون اينكه ذره اي ناراحت بشم اين مسئوليت رو به دوستان ميسپارم! باور كنيد از سر همين موضوع خيلي از وقتم گرفته ميشه، ولي تنها براي رضاي خدا و خود قرآن و خدمت به دوستان عزيز خودم اينجام
در كل، هيچ كس به نظرم راضي نيست كه شما بريد و موضوعات خودتونو نيمه كاره بذاريد
بنده نقدي به شما داشتم، انتظار هم داشتم در محيطي صميمانه اين نقد ادامه داشته باشه، نه اينكه رفتن رو به ماندن ترجيح بدين
در مجموع، اين تاپكي براي همه دوستانه و اون تاپيك نظرسنجي براي گرفتن نظرهمه دوستان زده شده، اگر هفته اي يه آيه تصويب شد، بدون هيچ ناراحتي همون رويه رو ادامه ميديم و افتخار هم ميكنيم كه روشمون با پشتوانه دوستان داره پيش ميره و به قول دوست خوبم آقا وحيد، حضور دوستان در همين تاپيكها و نظرسنجي ها باعث مباهات و انگيزه گرفتن تمام كساني هست كه در اين تاپيكها فعاليت دارن
اگر همه دوستان بخوان اينجوري برن، ديگه كي ميخواد بعدها اين تاپيك رو ادامه بده؟
در آخر، عاجزانه عاجزانه عاجزانه درخواست ميكنم در اين تاپيك تنها به موضوعات قرآني پرداخته بشه و براي بحثهاي اينچنيني به تاپيك مركز تصميم گيري تاپيك حفظ قرآن باشگاه مهندسان ايران مراجعه كنيد
براي همگي شما آرزوي سلامتي سعاد و عاقبت به خير دارم
ياحق