اتاقی برای متفکران(لطفا وارد شوید)!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان ارجمندم...............................
توی این تاپیک قصد و نیتی دارم که پس از رسیدن به هدف مورد نظرم اونو اعلام می کنم

خواسته:از دوستانی که شرایط زیر رو دارند خواهشمندم وارد تاپیک بشن و اسم نویسی کنند:
1.کسانی که در جشنواره های جوان خوارزمی و جشنواره ی خوارزمی و چشنواره ی رازی شرکت داشته اند.
2.کسانی که اختراع ، ابداع و اکتشافی داشته و یا ترجیها" به ثبت رسانده اند.
3.کسانی که در المپیادهای کشور و بین المللی در علوم پایه و یا تخصصی مقاماتی کسب کرده اند
4.کسانی که رساله و یا کتابی در دست چاپ و یا انتشار نموده اند.
5.کسانی که مقاله و یا تزی در یک ژورنال معتبر به ثبت رسانیده اند.

پس از اعلام نام ونام خانوادگی و نام تولیدات علمی و افتخاراتتان پروسه ی ثبت نام در این تاپیک به پایان می رسد . این تاپیک باعث جهشی به سمت انسجام بیشتر در باشگاه مهندسان ایران می گردد،پس هم اکنون نام نویسی کنید.:gol::gol::gol:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعی می کنم در آینده ای نه چندان دور خودم بیام و اسم نویسی رو شروع کنم................ممنون:)

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتما باید یکی از این گزینه هایی که اعلام کردید باشیم؟:surprised:
بله دوست من،درسته که سنگ محک متفکر بودن گزینه های بالا نیست.....اما برای هدف اصلی باید از گزینه های فوق تیعیت کنیم.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حامد سرلکی هستم......مقاله نویس انجمن ریخته گران ایران و مجله ی ریخته گری
- عضو افتخاری جامعه ی قالبسازان ایران
نویسنده ی مقالات 15 گانه ی تحلیل صنعت ایران(با نام فولاد قلم)...به ثبت رسیده در سایت و پژوهشکده ی تکنولوژی نوین(این سایت به دلیل مسایلی بسته شد)
نویسنده ی پژوهش آلیاژها و عوامل خارجی-دورنمایی از فولادها-چشم اندازی از متالورزی هفتگانه
- سرپرست و بنیانگذار مرکز پژوهشهای متالورژی خوارزمی(k.m.r.c)
-حضور در 3 دوره ی جشنواره ی جوان خوارزمی(با عناوین استانی و مرحله ی آخر هنوز شروع نشده)
- صاحب اختراعات و ابداعاتی از جمله:سرمته های حفاری آلفا و بتا(طرح کارآفرینی یرگزیده ی وزارت صنایع و معادن)-دستگاه روکش دهی و عملیات حرارتی همزمان(در حال ساخت)-مبتکر الگویی مدرن برای سیبستمهای تعلیق تحت تنش(m.s.s) -مبتکر تکنولوژی ساخت چدن دو گونه (G.d)-طراح بدنه ی هلیکوپتر جاسوسی شهاب(در مراحل پایانی است)-مبتکر آلیاژ فوق العاده ی تیتامیک(در حال پژوهشات)-مشاور طرح بهینه سازی اسلحه ی ......(در حال آغاز)-سازنده ی پاتیل با کارآیی آخال گیری همزمان(به عنوان مشاور)-طراح بازوی تخریب هوشمند(به زودی ارائه خواهد شد).
-مولف کتاب متالورژی هفتگانه با همکاری دانشکده ی مواد و متالورژی دانشگاه بیرمنگهام انگلستان در سال آتی
-نفر اول سال 87 در المپیاد علمی کارشناسی رشته ی ریخته گری مواد در تهران(مرحله ی کشوری در مرداد ماه)

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امیدوارم تاپیک کمی شلوغ تر بشه چون ایده ای که در ذهن دارم برای باشگاه بسار مفید هست.;)

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکاری کردم که خودمو تو یکی از گزینه ها جا بدم نشد....:biggrin:
(ببخشید شوخی بود)

نویسنده ی مقالات 15 گانه ی تحلیل صنعت ایران(با نام فولاد قلم)...به ثبت رسیده در سایت و پژوهشکده ی تکنولوژی نوین(این سایت به دلیل مسایلی بسته شد)
نویسنده ی پژوهش آلیاژها و عوامل خارجی-دورنمایی از فولادها-چشم اندازی از متالورزی هفتگانه
-حضور در 3 دوره ی جشنواره ی جوان خوارزمی(با عناوین استانی و مرحله ی آخر هنوز شروع نشده)
- صاحب اختراعات و ابداعاتی از جمله:سرمته های حفاری آلفا و بتا(طرح کارآفرینی یرگزیده ی وزارت صنایع و معادن)-دستگاه روکش دهی و عملیات حرارتی همزمان(در حال ساخت)-مبتکر الگویی مدرن برای سیبستمهای تعلیق تحت تنش(m.s.s) -مبتکر تکنولوژی ساخت چدن دو گونه (G.d)-طراح بدنه ی هلیکوپتر جاسوسی شهاب(در مراحل پایانی است)-مبتکر آلیاژ فوق العاده ی تیتامیک(در حال پژوهشات)-مشاور طرح بهینه سازی اسلحه ی ......(در حال آغاز)-سازنده ی پاتیل با کارآیی آخال گیری همزمان(به عنوان مشاور)-طراح بازوی تخریب هوشمند(به زودی ارائه خواهد شد).
-مولف کتاب متالورژی هفتگانه با همکاری دانشکده ی مواد و متالورژی دانشگاه بیرمنگهام انگلستان در سال آتی
-نفر اول سال 87 در المپیاد علمی کارشناسی رشته ی ریخته گری مواد در تهران(مرحله ی کشوری در مرداد ماه)
ای ول بابا
دمت گرم
کارت بیسته
منم بلدم با microsoft word کار کنما :sweatdrop:

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جای بسی تامل داره که در انجمن علمیی در این سطح افراد متفکری به تعداد انگشتان یک دست نیست............باید به حالش گریست!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

همه ی این کارا رو خودت تنهایی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا بهت تبریک می گم

فکر نمی کردم اینقدر فعال باشی;)

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه ی این کارا رو خودت تنهایی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا بهت تبریک می گم

فکر نمی کردم اینقدر فعال باشی;)
خواهش می کنم....البته همونجور که مشاهده می کنید در معدودی از اونا مشاور بودم.این کارها در طول 3 سال اتفاق افتاد.....ولی انگار توی جمع مهندسی ما کسی نیست که اینجا اضافه بشه:(

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
سلام اشکان جان .......................از حضورتون ممنون
میتونم بپرسم اسمش چیه و با کدوم انتشارات قرار داد بستید؟؟؟

در ضمن در موردش کمی توضیح میدید؟؟؟
کتاب راهنمای hysys پیشرفته در زمینه pipesys و economix
فعلا" در دست ویرایشه و هنوز برا چاپ نرفته
---
از آشنایی با فرد فعالی چون شما خوشبخت شدم

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتاب راهنمای hysys پیشرفته در زمینه pipesys و economix
فعلا" در دست ویرایشه و هنوز برا چاپ نرفته
---
از آشنایی با فرد فعالی چون شما خوشبخت شدم
اشکان جان خیلی خوشحالم که به عنوان یک مدیر ارشد و فردی مولف در تاپیک من شرکت کردید..در ضمن پیرو اهداف این تاپیک ، تاپیکی در دست تهیه دارم که موضوع اصلی رو در بر می گیره........:)

Asal729

عضو جدید
من اگه امکانات شهراي بزرگ رو داشتم ميدونستم ازشون چه جوري استفاده کنم ................
اما بالا خره اختراعي اکتشافي خواهم کرد..............

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اگه امکانات شهراي بزرگ رو داشتم ميدونستم ازشون چه جوري استفاده کنم ................
اما بالا خره اختراعي اکتشافي خواهم کرد..............
اگه کمکی از دسته ما بر بیاد در خدمتیم!

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کار شما اشتباهه میدونید چرا؟ به 2 دلیل:
اولا ادیسون خنگ بود و شد ادیسون. پس هرکس سر و صداش زیاده معنیش این نیست که خیلی بلده...
دوم اینکه من خودم هیچی ندارم ولی اگه قرار باشه مثل تولید کباب پز گواهینامه ثبت اختراع بدن (!) حدودا یه 200 اختراعی دارم من ولی کسی نمیداند