آی خدا چیکار کنم؟!

عطیه 67

عضو جدید

سلام دوستان
یه مشکلی دارم که ازتون راه حل می خواستم!:)
اگه یه کتابی تو زمینه ی روان شناسی بخرید و خودتون اون کتابو بخونید یا خونده باشید و مطمئن باشید که راه حل های ارائه شده توی کتاب به درد یه بزرگ تری مثل پدر مادرتون می خوره ولی تاحالا دستشون از این تیپ کتابا ندیده باشید و احساس کنید شاید همین طوری بهشون دادن این کتاب ممکنه دلخورشون کنه یا این که فکر کنن شما دارید تو کارشون فضولی می کنید یا چیز های مشابه !؛چه جوری این کتابو بهشون میدین
با چه مقدمه ای یا چه روشی ؟! ؟! که ناراحتم نشن و بفهمن قصدتون خیره !
ممنون میشم اگه کمکم کنید چون واقعاً گیر افتادم! :gol:

r2fm

عضو جدید
سلام چندروزي از كتاب و مضاياش تعريف كن تا اونا علاقه مندو كنجكاو بشان بعد يه روز كه همه خونه هستن با خوشحلي اونو به اونا نشون بده

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دخمل
منم مشکل تورو دارم
راستش ما ربون پدر مادرامون رو بلد نیستیم، بلد نیستیم چطور باهاشون برخورد و رفتار کنیم

میشه بگی اون چه کتابیه که میخوای بهش بدی ؟ من اینکارو کردم، کلی کتاب به بابام دادم

ولی هیچ که هیچ، شاید ناراحن شده بود و به روش نیاورد، ولی گفت این چیزا بدرد من نمیخورن !!!

میدونی چراا این حرفو میزنن ؟ چون ما هنوز یاد نگرفتیم چطوری باهاشون حرف بزنیم، خوب بابای من بیشتر از 30 سال از من بزرگتره، چیکار میتونم کنم ؟ یعنی بیام اون کتاب رو از نو خودم بنویسم ؟ یا نه، من الن بلد نیستم حرف بزنم و فکر میکنم تفکر یه فردی که 30 سال از من بزرگتره هم مثله منه

نمیدونم چی بگم
راه حل رضا هم بی‌فایدست، البته دی اینجا، شاید اون کتاب رو ازت بگیرن و بخونن، ولی مطئنی که روش لحظه‌ای فکر میکنن یا مطمئنی همون معنایی رو واسه اونا داره که واسه مااا ؟

راهی دیدی به منم بگو

فقط یه کاری میتونی انجام بدی، اونگونه عمل و رفتار کن که بزرگترا هم اونگونه مثل تو عمل کنن سرانجام !!!

این همین الان به ذهنم رسید، شاید عملی باشه!! خودم انجام میدم ببینم چی میشه، مخفیانه انجام نده، طوری که پدر مادرت بفهمن و ازت سوال بپرسن چرا تفکرت اینگونست، چرا اینگونه رفتار میکنی و اونوقت میشینی توضیح میدی، قشنگ و با دلیل، و به نتیجه رسیدن تو، اونا هم به نتیجه خواهند رسید

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این قانون طبیعته تو همه جای دنیارو هم اگه بگردی همیشه جوونا 1 نسل جلوترن و عقایدشون فرق میکنه
هنر مال اون والدینی هست که مطابق شرایط روز و در چارچوب شرع بچه هاشون رو تربیت کنن

essyh2003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتابو بگیر دستت بعد شب و روز با خودت نگهش دار پای صبحونه توی رخت خواب و...
بعد اونا شک میکنن ببینن چیه نکنه بچمون داره منحرف میشه:w46:اونوقت یه روز دم دستشون قرار بده:w16:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
كتاب رو بذار دم دست مامانت.اگه بيكار شد نگاهش كنه!توش با ماژيك خط بكش!باز كنه كنجكاو شه چي رو خط كشيدي!
ولي كلا مامان من مي گه ما كه سنمون مي ره بالا چشمامون ضعيف مي شه خودش كه عاشق خوندن بوده اعصابش نمي گشه!چون خوب نمي بينه!مي گه كاش برام يكي بلند بخونه!يا cd ‌بشه!:gol:

pishoo

عضو جدید
عطیه عزیز به مادرت بگو تحقیق داری
1. بگو نمیرسی از روی کتاب بنویسی ازش خواهش کن قسمتایی که می خوای و برات خلاصه بنویسه. اینطوری مجبوره بخونه. بگو تحقیق مال اندشه یا اخلاق اسلامیه
2. بگو یه نظر سنجی راجع به این کتاب باید از چند نفر یا اعضای خانوادت بکنی، بعد ازشون بخواه که بخونن و نظز بدن;)

seeemesooo

عضو جدید

سلام دوستان
یه مشکلی دارم که ازتون راه حل می خواستم!:)
اگه یه کتابی تو زمینه ی روان شناسی بخرید و خودتون اون کتابو بخونید یا خونده باشید و مطمئن باشید که راه حل های ارائه شده توی کتاب به درد یه بزرگ تری مثل پدر مادرتون می خوره ولی تاحالا دستشون از این تیپ کتابا ندیده باشید و احساس کنید شاید همین طوری بهشون دادن این کتاب ممکنه دلخورشون کنه یا این که فکر کنن شما دارید تو کارشون فضولی می کنید یا چیز های مشابه !؛چه جوری این کتابو بهشون میدین
با چه مقدمه ای یا چه روشی ؟! ؟! که ناراحتم نشن و بفهمن قصدتون خیره !
ممنون میشم اگه کمکم کنید چون واقعاً گیر افتادم! :gol:
سي دي هاي دكتر هولاكوئي روبخريد و خودتون با صداي بلند گوش كنيد طوري كه آنها هم ناخود آگاه بشنوند علاقه مند كه شدند در تائيد گفته هاي دكتر اون كتاب رومعرفي كنيد
مطالب مربوط به خشم افسردگي وسوس اضطراب ايشون وافعا گيراست
اگر موافق بوديد و مخالف قوانين سايت نباشه طي پيام شخصي برايم ارسال كنيد طريق تهيه اش را اعلام ميكنم:gol:

taravat_tree

عضو جدید
نظرات دوستان رو خوندم . :w05:
خودم این مشکل رو ندارم . ولی وقتی مطرحش کردید ، به نظرم خیلی جالب اومد .
البته سعی ندارم راهکار نشون بدم . چون بلد نیستم .
ولی ....
سعی نمیکردم اون کتابو نشون پدر یا مادرم بدم .
چون مطمئنم اون کتاب فقط واسه مدت دو روز یا حداکثر یه هفته مورد توجهشون قرار میگیره و سعی میکنن بهش عمل کنن . بهدش رو به فراموشی میره ...
یا اصلا کار به دو روز هم نمیکشه . والدین اکثر ما اونقدر مغرور هستن که فکر کنن این کتاب به دردشون نمی خوره .

ashkyekom

عضو جدید
نظرات دوستان رو خوندم . :w05:
خودم این مشکل رو ندارم . ولی وقتی مطرحش کردید ، به نظرم خیلی جالب اومد .
البته سعی ندارم راهکار نشون بدم . چون بلد نیستم .
ولی ....
سعی نمیکردم اون کتابو نشون پدر یا مادرم بدم .
چون مطمئنم اون کتاب فقط واسه مدت دو روز یا حداکثر یه هفته مورد توجهشون قرار میگیره و سعی میکنن بهش عمل کنن . بهدش رو به فراموشی میره ...
یا اصلا کار به دو روز هم نمیکشه . والدین اکثر ما اونقدر مغرور هستن که فکر کنن این کتاب به دردشون نمی خوره .
با سلام بچه ها هیچ میدونید که کتابهای روانشناسی و کلا علم روانشناسی که در دنیا تدریس می شود یک امر واحدی نیست یعنی نظر 2 متخصص یک جور نیست

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه‌ی کتابهای روانشناسی آره
ولی کتابایی هست که واقعیت زندگی هستن
همه جا هم دیده میشه

1 - یکیش کتاب راز
2- 10 رازی که همه باید بدانند

عطیه 67

عضو جدید
سلام دوستان نظراتتونو خوندم از این که می بینم همه باهم هم دردیم خوشحال نیستم اما دل گرم تر شدم که اگه بهشون دادم اما بی فایده بود خیلی تو ذوقم نخوره !:biggrin:
اینم نمیدونم چرا که بزرگ ترامون فکر می کنن ما ها نمی تونیم بهشون کمک کنیم یااینکه همه چیز تو این زمانو میدونن یا حتی هر حرکتیمونو بی احترامی میدونن!

seeemesooo

عضو جدید
سلام دوستان نظراتتونو خوندم از این که می بینم همه باهم هم دردیم خوشحال نیستم اما دل گرم تر شدم که اگه بهشون دادم اما بی فایده بود خیلی تو ذوقم نخوره !:biggrin:
اینم نمیدونم چرا که بزرگ ترامون فکر می کنن ما ها نمی تونیم بهشون کمک کنیم یااینکه همه چیز تو این زمانو میدونن یا حتی هر حرکتیمونو بی احترامی میدونن!
يه راه ديگش عمل كردن به توصيه هاي كتابه
حالا نميدونم در چه رابطه يا عملكردي ميخواهيد به اونها القا كنيد
اما مسئله را در كتاب خوب مطالعه كنيد ومثل يك هنرپيشه اون رو عملي اجرا كنيدموثر تره
مثال تو يه كتاب خوندم اگر تحت تاثير مخاطبانتان قرار ميگيريد وچيزي را ميگوئيد كه نبايد بگوئي از فرمول صفحه سوزن خوده استفاده كن
قديما يه دستگاههايي بود به اسم گرامافون كه يه سوزن داشت و صفحه آهنگ رو روي اون ميزاشتن آهنگ پخش ميكرد گاهي وزن گير ميكرد و يك قطعه از آهنگ رو مدام پخش ميكرد
در اين روش سوال كننده از شما مطلب را ميپرسه وشما مثل صفحه سوزن خورده فقط يك جواب من نميدونم رو تكرار ميكنيد
من اين كار رو درمحل كارم اجرا كردم بعد از مدتي مثل يه ويروس پخش شد وهمه ياد گرفتند وهمانند سازي رواني كردند:gol:

Mehdi.A

عضو جدید
می شه بگید خودتون چطوری با این کتاب آشنا شدید؟
به چه دلیلی مطمئنید که این کتاب به درد افراد مورد نظر شما هم می خورد؟
مطمئنید که خودشان تا به حال این کتاب را نخوانده اند؟ (و یا به روشهای دیگری جهت رفع مشکلشان اقدام نکرده اند)
آیا شما با خواندن این کتاب مشکلات مربوط به خودتان را حل کرده اید؟ (شاید بهتر باشد فعلا وقتتان را صرف خودتان کنید)
درک می کنم که قصد کمک دارید، اما آیا طرف مقابل هم کمک می خواهد؟

عطیه 67

عضو جدید
می شه بگید خودتون چطوری با این کتاب آشنا شدید؟
به چه دلیلی مطمئنید که این کتاب به درد افراد مورد نظر شما هم می خورد؟
مطمئنید که خودشان تا به حال این کتاب را نخوانده اند؟ (و یا به روشهای دیگری جهت رفع مشکلشان اقدام نکرده اند)
آیا شما با خواندن این کتاب مشکلات مربوط به خودتان را حل کرده اید؟ (شاید بهتر باشد فعلا وقتتان را صرف خودتان کنید)
درک می کنم که قصد کمک دارید، اما آیا طرف مقابل هم کمک می خواهد؟

من این کتاب رو تو یکی از کتاب فروشی ها دیدم اول بازش کردم سر فصلاشو دیدم بعد دوستم گفت نویسنده ی خوبیه اما با این حال خودمم این کتابو کامل خوندم و به نظرم همونیه که می تونه مشکلشونو حل کنه!
می دونم نخوندنش چون جز در زمینه ی مذهبی و رشتشون و مسائل عام کتابای دیگه ایی اونم روان شناسی نخوندن و تو کتاب خونشون نیست
با خوندنش مشکلای خودمم تا حدی حل شد.
شما فقط در صورتی کسی ازتون کمک بخواد کمکش می کنید؟!
این کتاب کتابیه درباره ی آقایون و خانوما و منظوراتشئن از یه سری صحبت ها بهم که بخوبی تحلیل شده! برای این می خوام بهشون بدم که رابطه ی خوبشونو دوباره بهشون برگردونم همین و همین!
شما می تونید کمکم کنید؟!:)

Mehdi.A

عضو جدید
والا من چند سال پیش این کتابهای وضعیت آخر و ماندن در وضعیت آخر (تامس هریس) را خوندم و به نظرم خیلی جالب اومد. راستش اون موقع من در برقراری ارتباط با پدر و مادرم (چرا دروغ؟ با همه) مشکل داشتم (راستش خیلی هم مشکل داشتم). این کتابها کمک خوبی به من کردند. خلاصه بعد از یه مدت نسبتا طولانی، روزی حضرت پدر بر من وارد شد کمی لب فروهشته و نرگس جانش خسته که ای شیره جان (من رو می گفت) ترا چندیست چه شده که در طراوت پیشی گرفته ای ز ماقبل و خلق را سخن بسیار است از منش نیکوی تو که تا پیش تر تو را اینگونه ندانستمی. خلاصه اینکه پرسید معلوم هست چه مرگیت شده، خیلی فرق کردی و البته بهتر هم شدی (بماند که ادعا فرمودند باز هم به ایشان رفته ام). من هم پدرم مثل پدر شما اصلا اهل این چیزها نیست. نصف کتابخونش کتابهای ذبیح اله منصوری و مابقیشم کتابهای تاریخی دیگه از جمله کتابهای عشق من استاد باستانی پاریزی است. هنوز هم اهل روانشناسی و این سوسول بازیها نیست. ولی تغییرات من بهش فهموند که روشهایی برای بهتر بودن و بهتر زندگی کردن وجود داره که بعضی آدمها، خیلی از آدمها و گاهی همه آدمها می تونن ازشون بهره ببرند. پدر من هم به کمک من برخی از این روشها رو که براش جالب بود به کار بست.
ببینید عطیه، پرسیدید که تا کسی از من نخواهد من کمکش نمی کنم؟ نه نمی کنم. به نظر من بدترین کمک، کمکیه که آدم نخواهد. اصلا این اسمش کمک نیست، به نظر من دخالت یا فوضولیه. این که از شما پرسیدم مشکلاتتون حل شده به همین خاطر بود. اگر مشکلات شما واقعا حل شده باشه و نمود بیرونی هم داشته باشه، بقیه را هم متوجه خواهد کرد. آنوقت اگر کسی مایل به چنین تجربه ای باشد، شما احتمالا می توانید به وی کمک کنید.
موضوع خیلی ساده است. می گویند اگر می خواهی دنیای بهتری داشته باشی اول خودت بهتر شو. کسی که تمایلی به بهتر شدن خودش نداره، از دنیایی که داره راضیه.
نمی دونم کمکی کردم یا نه، ولی شاید تجربیاتم بدردتون بخوره.

seeemesooo

عضو جدید
با سه وضعيت شخصيت افراد بزرگ سال متحول ميشه
شيفتگي مذهبي
شرايط اردوگاه جنگي
عشق واقعي
جز اين سه وضعيت هر تحول شخصيتي موقتي است
شكل گيري شخصيت تا 4 سالگي است