THE SECRET
عضو جدید

بهم بگید آی تی رشته حوب و آینده داری هس یا نه؟
بعدشم بگید با چه درصدهایی میتونم این رشته رو تو علم وصنعت قبول شم؟

آخرین ویرایش:
اول شما رو به مقدساتتون قسم بدون هیچ تعصبی جوابمو بدید.
بهم بگید آی تی رشته حوب و آینده داری هس یا نه؟
بعدشم بگید با چه درصدهایی میتونم این رشته رو تو علم وصنعت قبول شم؟![]()
?! reallyآره رشته ی به روز و خوبیه...
اما حالا چرا میخوای بری علم و صنعت؟...
اصلا علم و صنعت تو لیسانس IT نداره...
زبانم که خوب هس!تو دنیا رشتهی خوبیه و تو اقتصاد و تجارت، غوغا کرده.
اما تو ایران؟!! رشتهی نوپاییه. باید توش بهروز باشی.
به نظرم باید زبانت هم قوی باشه.
کلّاً فکر میکنم الآن قبولی تو رشتههای مهندسی دانشگاههای سراسری تهران رتبهای در حدود 3000 میخواد.
درصدها هم متفاوته. تو چه درسایی قوی هستی؟
?! really
شما مطمئنی؟؟؟ولی آخه یکی تو مدرسه ما اینو قبول شده ها! ینی منظور شما اینه که فقط کاردانی آی تی داره؟مگه میشه؟؟؟![]()
?! really
شما مطمئنی؟؟؟ولی آخه یکی تو مدرسه ما اینو قبول شده ها! ینی منظور شما اینه که فقط کاردانی آی تی داره؟مگه میشه؟؟؟![]()
نه بابا مجازی چیه؟!میگفت با رتبه هزار اینو قبول شده!!!لیسانس نداره یعنی کاردانی داره؟؟؟...
دوست شمام یحتمل مجازی قبول شده... شما هم قبول میشی... کار سختی نیست...![]()
اینکه آی تی لیسانس داره رو میدونم بابا!سلام عزیزم.آی تی لیسانسش هم هست و من واقعا" خوشحالم که این رشتاه رو میخونم اما خیلی باید آپدیت باشی تو این رشته و مثل همه مهندسی ها باید ریاضیات و زبانت عالی باشه.
اینکه آی تی لیسانس داره رو میدونم بابا!
فقط اینکه آقای مجتبی گفت (علم و صنعت) نداره رو نمیدونم!
پس با این حساب باید بگم: زرررررشک...!ايشون به شما درست گفتن...آي تي توي مقطع ليسانس رو علم و صنعت نداره
پس با این حساب باید بگم: زرررررشک...!![]()
خب آخه....خب وقتي دانشگاهاي ديگع مثل تهران و اميركبير و خواجه نصير دارن چرا زرشك؟!؟!؟!؟
اولا مجازی واسه لیسانس خواجه نصیر داره نه علم و صنعتلیسانس نداره یعنی کاردانی داره؟؟؟...
دوست شمام یحتمل مجازی قبول شده... شما هم قبول میشی... کار سختی نیست...![]()
چرا؟!اولا مجازی واسه لیسانس خواجه نصیر داره نه علم و صنعت
علم و صنعت ارشد داره اونم نمیدونم IT داره یا نه
مجازیم بخوای بیای باید رتبت خوب باشه
فعلا تهران صنایغ و ITو کامپیوتر داره که خوب میدرسن
اما اگه میخوای IT بخونی واست مهم نیست کدوم دانشگاه یه پیام بهم بده رتبه ها رو واست در میارم
بازار کار تو ایران نداره هاااا
چرا؟!
بچه های آی تی که خیلی از بازار کارش تعریف میکنن!!!
چرا بابا! برام خیلی مهمه که کدوم دانشگاه درس بخونم.
شما میتونید یه سر به موسسات کاریابی که در سطح شهر هست بزنید و از وضعیت بازارکارش مطلع شید.
به شخصه ندیدم پشت هیچکدوم بنویسه به یک مهندس آی تی نیاز داریم!
ولی اطلاع دقیقی ندارم!
فكر نميكنم پشت همون در هم بنويسن به مهندس صنايع نياز داريم...معمولا پشت همچين درايي اين چيزارو نمينويسن
اگر آي تي نباشه شمايي كه مهندس صنايع هستين نصف بيشتره كاراتون ميخوابه...
آي تي رشته نوظهور توي ايرانه اما تمام دنيارو فراگرفته و روز به روز داره جديد و جديدتر ميشه
نازنین خانم چرا عصبانی میشید؟
من که خدای نکرده قصد توهین نداشتم . صد درصد رشته ی آی تی یه رشته ی تاپ جهانی هست ولی گفتم چون من تو اطلاعیه ها زیاد موقعیت شغلی براش ندیدم با تحقیق بیشتری انتخاب کنن .
اتفاقاً الان هر کاریابی میرم حتماً توش مهندسی صنایع میخوان. شاید به خاطر وجود چندین شهر صنعتی در قزوین باشه . من اگه میدیدم بازار کار صنایع خوب نیست همین الان رشتمو عوض میکردم چون میتونم .بگذریم بحث تاپیکو منحرف نکنم بهتره .
راستی ممنون میشم درباره ی وابستگی صنایع به آی تی تو پروفایلم توضیح بدید چون اطلاعی ندارم![]()
آخییییش.... یه ذره خیالم راحت شد!آي تي رشته خيلي خوبيه...تو ايران به نسبت بقيه رشته ها جديده ولي داره جاي خودشو باز مي كنه
زمينه كاريش هم خيلي گسترده س
كلا يكي از بهترين رشته هاس(اين كاملا بدون جانبداريه)![]()
توي اين رشته مهارت حرف اولو مي زنه....بي رودرواسي اگه از شريفم فارغ التحصيل بشي ولي درست و حسابي چيزي بلد نباشي به هيچ دردي نمي خوره...براي همينه كه اگه يه كلاس خارج از دانشگاه مثل CISCO يا MCSE رو بگذرونيد خيلي مي تونه مفيد باشه
اتفاقا من خيلي از دانشجوهاي اين رشته رو مي شناسم كه همين الانشم دارن كار مي كنن...بازار كار خوبي داره بهترم ميشه
آخییییش.... یه ذره خیالم راحت شد!
ولی بعضیا میگن تو دانشگاه (خصوصا آزاد) چیز زیادی یادت نمیدن و نیاز شدیدی به این کلاسهایی که نام بردید احساس میشه.
نظر شما چیه؟!
الان خیالت رو راحت تر میکنمآخییییش.... یه ذره خیالم راحت شد!
ولی بعضیا میگن تو دانشگاه (خصوصا آزاد) چیز زیادی یادت نمیدن و نیاز شدیدی به این کلاسهایی که نام بردید احساس میشه.
نظر شما چیه؟!
پس تو همه رشته ها وضع همینه...به نظرمن دانشگاه چیز خاصی به آدم یاد نمیده .یه دانشجو باید خودش علاقمند باشه و به دنبال علم بره !!!!!!
هرجا كه بخوني خودت بايد دنبالش باشيآخییییش.... یه ذره خیالم راحت شد!
نظر شما چیه؟!