آیا میتونی کسی که قلبت را شکسته ببخشی؟

آیا میتونی کسی که قلبت را شکسته ببخشی؟

• بله

رای: 61 56.0%
  • خیر

رای: 48 44.0%

• مجموع رای دهندگان
    109

sahel70

عضو جدید
من میبخشم ولی اینکه دوباره باهاش وارد رابطه شم به این آسونیا نیست
تو موقعی که زمانش بوده از من رد شده و رفته حالا که سرش به سنگ خورده برگشته نباید به راحتی قبولش کرد یا ممکنه همون ویژگی های بد گذشتشو داشته باشه
ولی فرق ایت بین کسی که خودش رفته تا کسی که زمونه مجبور به رفتنش کرده
من اگه طرف دومی دوباره بیاد حتما قبولش میکنم

نفس ج

عضو جدید
شاید به حرف بخشیدمش اما توی دلم اصلا نمیتونم ببخشمش حتی اگه عاشقش باشم ..........
وقتی قلبت شکست دیگه میشه چینی بند زده و هیچوقت مثل روز اولش نمیشه............

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبخشمش اما دیگه اجازه نمی دم تو زندگیم پاشو بذاره هرگزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشین بره بابا اون که دل میشکنه بدبختر از این حرفاست که دیگه نفرینت بگیرتش آهت بگیرتش

ولش کن بره این قشر و خدا زدتشون ...

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچوقت کسی ک دلمو بشکنه نمیبخشم :)

Silence92

عضو جدید
کاربر ممتاز
صور کنید پسری را با تمام وجود دوست داشتید و او هم چنین احساسی به شما داشته است. خیلی از پسرها معتقدند دخترها بعد از ورود به دانشگاه بر خلاف میل آنها تغییر می کنند. همین اتفاق سبب ناسازگاری آن پسر با شما میگردد. شما تلاش خود را میکنید که به او بفهمانید دانشگاه هیچ چیزی را بین شما تغییر نخواهد داد اما سرانجام حسادت او سبب جدایی شما میگردد. او دو سال بعد ازدواج میکند و سه سال بعد که در زندگی خود شکست میخورد از طریق آشنایان سعی میکند دوباره خود را وارد زندگی شما کند شما چه خواهید کرد؟
محاله بهش اجازه ورود به زندگیمو بدم..البته اگه واقعا طبق گفته شما من تقصیری نداشتم و اون در دنیای توهمات خودش بوده و همه چیز ، قلب و احساس و شخصیتم، و حتی زندگی خودش و دختر بیچاره دیگه ای رو نابود کرده..این آدم احتمالا ثبات شخصیت نخواهد داشت...

afshin-18

عضو جدید
تجربه ندارم ولی احتمالا بعد از تنبیه بدنی (چک و لگد ) میشه هر کسی رو بخشید:D

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی سخته! اما همیشه از خدا میخوام این قدرتو بهم بده که بتونم همه رو ببخشم...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
میبخشم اما فراموش نمیکنم تا دیگه اجازه تکرارشدنشو ندم
ب اونم میگم فراموش نکردم تا بفهمه چقد شکسته شدن دل سخته و تاوان داره

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چنان دلمو شکسته ک صداشو شنیدم بخدا
نمیبخشمش

اصراری ب بخشیدنش نیس
باور من اینه ک تا وقتی اونو نبخشی دل خودته ک اروم نمیگیره... من اگه ببخشم بخاطر خودم اینکارو میکنم تا ب ارامش برسم
حتی شاید ب اون نگم بخشیدمش تا عذابش همیشه همراهش باشه!! اما میبخشم

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصراری ب بخشیدنش نیس
باور من اینه ک تا وقتی اونو نبخشی دل خودته ک اروم نمیگیره... من اگه ببخشم بخاطر خودم اینکارو میکنم تا ب ارامش برسم
حتی شاید ب اون نگم بخشیدمش تا عذابش همیشه همراهش باشه!! اما میبخشم

مارال جان اجی من نمیتونم بخدااااااااا

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جان اجی من نمیتونم بخدااااااااا

عزیزم...
میفهممت
بعضی از ادما واقعا لایق و شایسته بخشش نیستن.اما من از لیاقت و ارامش خودت دارم حرف میزنم.و تو لایق ارامشی
انشالا زمان ارومت میکنه عزیزدلم...

M@HY@R93

عضو جدید
اونایی که میگین میبخشم و ببخشش خوبه منم همین شرایطو داشتم رفت و بعد چند سال برگشت و من از رو علاقم بعد اینکه کلی حالشو گرفتم بالاخره بخشیدمش ولی الان مثه سگ پشیمونم که ای کاش نمیبخشیدمش چون اون بدتر از قبل شده راحت بگم گرگتر از قبل. نصیحتم بهتون اینه راهی که یکبار رفتین و تهش بن بسته دیگه نرید حتی اگه هیچ راه دیگه ایی نداشتین بازم راهی که میدونید تهش چیه و تجربش کرذین نرید فقط خودتونو بازی میدین و آخرش عذابایی که کشیدین بیشتر از قبل میشه خیلی بیشتر از قبل .... چون اونی که از ته دل بخوادتون نمیره نمیتونه بره چه برسه بره ازدواج کنه حالا برگرده ....

B.seda

عضو جدید
ببخشش یه سری ادما یعنی فرصت دادن بهشون تا اینبار دیگه کلا نابودمون کنن .به نظر منکه هر آدمی ارزش بخششو نداره

بالا