دوستان عزیز میگید دلیل وجود طراح چیه .....دلیل من اینه چرا باید آخرین حلقه تکامل انسان باشه.........چرا باید این مراحل طی میشد و در نهایت به انسان می رسید با این همه توانایی و قدرت تفکر که میتونه خودش باعث خلق موجودی دیگر بشه همون عروسک های زنده رو گفتم برین سرچ کنید جن پت یا شبیه سازی و تولید سوپر من در آمریکا که زنومشونXYY هست وخیلی توانایی های دیگه که واقعا اشرف مخلوقاته .........هدف طراح خلق انسان بود همین دلیل من اینه چون تکامل سیر شده و به انسان ختم شده پس هدف طراح خلق انسان بود.........خواهش میکنم دقیق بخونید.....................البته شاید دیگران دلایل دیگه ای هم داشته باشن ولی دلیل من اینه...........و اینکه یکی از دلایل من شگفتی هست که در کارکرد سلول وهمانند سازی ژنوم هست واقعا شگفت انگیز هست منظور من از نظم توالی ژنوم هست که از چهار نوکلئوتید این همه تنوع خلق شده.......ترتیب این هاست که این همه تنوع به وجود آورده گفتم زبان حیات از چهار کلمه تشکیل شدهA_T_C_G ..............همه چیز با نظم خاصی پیش میره..تولد مرگ.............و طراح من هم کسی جز خدا نیست.........اینا دلایلم هستن دوس ندارم وارد بحث بشم چون حرف همدیگرو خوب نمی فهمیم رشته های تحصیلی متفاوتن کاش یکی بودن اون موقع تخصصی بحث میکردیم