آیا حجاب محدودیته؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوال واقعا... ببخشید ولی خیلی دموده شده هر دختری حجاب رو قبول داره میدونه ک حجاب مصونیت میاره ن محدودیت کسی ام ک قبول نداره هیچ جوره ب راه راست کشیده نمیشه من خیلی سعی کردم بعضیا رو قانع کنم ولی نشد کسی ک حجاب نداره از نظر من ی عروسک اسباب بازی تو دست مردا و پسراس ک اندازه ی سوزنم برا هیچ کس ارزش نداره
ببخشید ک این همه رک گفتم

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوال واقعا... ببخشید ولی خیلی دموده شده هر دختری حجاب رو قبول داره میدونه ک حجاب مصونیت میاره ن محدودیت کسی ام ک قبول نداره هیچ جوره ب راه راست کشیده نمیشه من خیلی سعی کردم بعضیا رو قانع کنم ولی نشد کسی ک حجاب نداره از نظر من ی عروسک اسباب بازی تو دست مردا و پسراس ک اندازه ی سوزنم برا هیچ کس ارزش نداره
ببخشید ک این همه رک گفتم

ببخشيد يه كم زياده روي كردين
زن حتي اگه بد حجاب هم باشه اگه بخواد ميتونه جلوي هر مرد و پسري بايسته و اگه نخواد حجاب هم كه داشته باشه كاري حل نميشه؟؟

mohamad_musavi69

عضو جدید
عرض کردم مرد هستم،
عقیده شخصیم رو بیان کردم زشت بودنش از نظر شما برای من محترمه همونطور که زشت بودن حجاب از نظر من باید برای شما محترم باشه.
نگاه به ادیان هم بندازید هر دینی توهین به یک دین دیگه س ولی اینا میتونن در کنار هم با احترام زندگی کنند (وارد این مبحث نمیشم...)

اگه نمیدونید حجاب اجباره بهتره به مصوبه سال 58 مجلس رجوع کنید هیچ زن بالغی حق نداره یک تار از موی خودش و جز چهره و دست تا مچ رو در عموم از پوشش خارج کنه پس طبق قانون اجباره و طبق عرف هم هیچ زنی نمیتونه مثلا با تی شرت و شلوار بیرون بیاد امری که در 90 درصد دنیا خیلی عادیه ولی اینجا محکوم به شلاق میشه... شاید شما تو ایران زندگی نمیکنید و چیزی به اسم گشت ارشاد و بسیج ندیدید...

عامریکا آزاده !!؟؟ اصن مرگ بر عامریکا!
اولا مفهوم آزادی رو با حجاب اختیاری اشتباه نگیرید چیزی که در ایران خیلی ها فکر میکنن آزادی مساوی است با عند فحشا و بی بند وباری... این مال فقر فرهنگ ما ایرانی هاست. این سایت هم که معرفی کردید چیزی جز خاطرات یک توریست از زیارت ایران و بافت سنتی و نسبتا مدرن نیست، عقیده شخصیش رو راجع به خونگرم بودن و آدمیزاد بودن ایرانی ها بیان کرده و شاید هم گفته که بعله چقد حجاب خوبه و فلان. نظر شخصیشه. در آمریکا هم کم مسلمان سفت و سخت نیست. وبه طور قطع و یقین در پوشش خود آزادند کاری به اظهار نظرهای شخصی ندارم. اگه از آزادی پوشش خود ناراضی بودن حتما این رو بیان میکردن یا یک رفرنس آماری و نظرسنجی معتبر این رو بیان میکرد اگه شما سراغ دارید حتما برام بفرستید. ولی بذارید خیالتون رو راحت کنم چون من به نیویورک و لس آنجلس رفتم و مثل روز برام روشنه آزادی پوشش رو جزو حقوق بدوی و ابتدایی هر انسان میدونن و حجاب اسلامی رو 99.99 درصد برای خودشون نمی پسند چه زن چه مرد.، توریست های اینجا هم اغلب میخوان به فرهنگ شما احترام بگذارند...
تازه مردم عامریکا اغلب به شدت مذهبی اند. با ذهن های بسته.

در اروپا که حداقل یک سوم بی دین و بی خدا هستن خصوصا کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد و فلاند و نروژ و... جالبه بدونید در تمام دنیا این ها آزادترین نوع پوشش رو دارن و در عین حال کمترین آمار جرم و جنایت به طور کل و جرایم جنسی و تجاوز و آزاد کودک بالاخص.(خواستید منبع معتبر ارائه میدم) اون مدینه فاضله ای که امثال شما دم از اون میزنید اینا خیلی وقته دارن آرام و بی ادعا در اون زندگی میکنن. تمام ادیان و خدایان هم به زباله دان تاریخ فرستادن. هیچ ادعای مدیریت جهان هم ندارن.... همه این ها رو من از نزدیک هم در سوئد هم در فنلاد و همچنین در چک و فرانسه دیدم. زن حقوق کاملا برابر داره، یک زن هرگز حودش رو معذب یا تحت فشار یا پایین تر نمیبینه.

چرا راه دور، تشریف ببرید به همین کشور تازه به دوران رسیده امارات که داره ادای روشنفکرا رو درمیاره و در باطن همون افکار پوسیده رو دارن هنوز عرباش. ولی حجاب تقریبا آزاده در قیاس با ایران خیلی آزاده، و دوبی یکی از امن ترین شهرهای دنیا برای زنان و دختران هست، هرکس میخواد چادر و روبنده داره هر کس نمی خواد یه تاپ و شلوارک.. کسی جرات و جسارت به خودش نمیده که حتا یک نگاه شهوت آلود به یک خانم بکنه چون هم خیلی زشته هم قانون به شدت برحورد میکنه. به نظرم یک مدل خوب از این نظر برای خاورمیانه میتونه باشه.

میریم سراغ حیوانات، ببین دوست من، اینجا شما و بنده ظاهرا اهل دانش و مطالعه هستیم و باید حرفامون علمی و مستند باشه، و نه شبه علم و توهمات بشر در طول تاریخ،(یا کتاب دینی دبیرستان) از نظر علم امروز در دنیا و چیزی که در روش علمی اثبات شده(راجع به روش علمی سرچ کنید اگر نمیدونید) انسان یک نوع حیوان است و مغز تکامل یافته تر و هوش بیشتری نسبت به سایر حیوانات داره، و این ما رو لزوما برتر از اون ها نمیکنه، همونطور که یوزپلنگ قدرت دویدن برتر و خرس عضلات تکامل یافته تر و کوسه آرواره های قوی تری داره... که انسان نداره، از نظر علمی هیچ مفهومی برای روح و این داستان ها به اثبات نرسیده مطلقا و گونه انسان شاخه ای از شامپانزه ها تکامل پیدا کرده در طول میلیون ها سال و جد مشترک همه ما حیوانات همان تک سلولی های ار اقیانوس ها در ابتدای پیدایش حیات در زمین بوده.
این ها همه حقایق یا fact های علمی هست که به طور قطع و یقین اثبات شده. برای همش رفرنس دارم. حرف های من مطلقا نفی احلاقیات نیست زیرا معاشرت انسان ها با یکدیگر هم جزو تکامل ارزشمند اون هاست، و حتی حیوانات هم هر کدام اخلاقیات مخصوص به خود رو دارن. مثلا عدم تجاوز به زن و کودک جز اخلاقیات بارز انسانیه که به هیچ وجه نمیشه خلافش رو توجیه کرد. از بدو پیداش گونه انسان و تناسل بقا و عشق ورزی طبیعی بدون حجاب وجود داشته و در بسیاری از نقاط زمین چه قبیله های کاملا بی حجاب آفریقا چه کشورهای مدرنی مثل سوئد هنوز هم طبق روال طبیعی خود و به زیبایی جریان داره... تعامل مرد و زن مربوط به میلیون ها ساله نه همین 1400 سال اخیر!!!

شما فکر میکنید قبل از پیامبر اسلام هیچکس طرز تولید مثل و اخلاقیات رو نمیدونست؟ اون موقع که اون اعراب دختراشون رو زنده به گور میکردن و پبامبر اسلام زنان متعدد داشته و آیات خاص آن ها وجود دارد و هم با کودک 6 ساله (عایشه) ازدواج کرد. در روم و ایران فرهنگ و اخلاقیات بسیار درخشانی وجود داشته دانشگاه و بیمارستان و دادسرا وجود داشته... که بعد از اسلام هنوز خیلی از مردم بهش غبطه می خورن.
شاید حجاب برای شرایط اقلیمی و وضع مزاجی مردان عربستان در اون دوره میتونسته مناسب باشه. ولی برای قرن 21 ابدا.

افغانستان و پاکستان و ایران و عربستان کشورهایی هستن که بیشترین خشونت و تبعیض علیه زنان و کودکان در اون ها اعمال میشه و مدام در صدر لیست های نقض حقوق بشرند. (رفرنس مجوده) این یکی هم خودم بارها از نزدیک شاهدش بودم چون تو نیرو انتظامی سرباز بودم اکثرش ابدا رسانه ای نمیشه و در آمار هم ثبت نمیشه. (تجاوز و کودک آزاری)

تو همه این ها هم حجاب اسلام ناب محمدی اجرا میشه تازه تو ایران خوب اجرا نمیشه طالبان داشت طبق اسلام ناب اجرا میکرد که نذاشتن سر کار بمونن ملعونای کافر عامریکای جهان خوار.

شما داری حجاب رو با فرهنگ فقیر و مسموم فعلی ما ایرانی ها در ایران میسنجی که تا حدودی حق هم داری، ولی فرهنگ رو باید از یک جا اصلاح کرد هزینه های خودش هم داره.

شاد باشی

دوست عزیز
اگه اجباره و نباید یه تار مو دیده بشه الان شما تو یکی از شهرای ایران یه چرخی بزن ببین وضعه خانما چطوره؟؟؟
کی گیر داده؟
دیگه اونایی رو دیدیم ارشاد بردتشون که بهنه میومدن بیرون بهتر از اون تیپ بوده که بردن.
منم گفتم اجباری نیست و نبایدم باشه.
اما اگه کسی مسلمون شد باید از قوانینش پیروی کنه.
شما تا مدرسه نرفتید اختیار دارید هرجور که میخوای رفتار کنی و مشق و تمرین و ... نداشته باشی اما وقتی ثبته نام کردی مدیر میگه نظافت ؟ فلان بشه. مشق هر روز بنویسی و کلی کارها و قوانینه دیگه. حالا این اجباره؟؟؟ یا قانون؟؟؟
اون کشورهایی که گفتید
در اروپا که حداقل یک سوم بی دین و بی خدا هستن خصوصا کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد و فلاند و نروژ و... جالبه بدونید در تمام دنیا این ها آزادترین نوع پوشش رو دارن و در عین حال کمترین آمار جرم و جنایت به طور کل و جرایم جنسی و تجاوز و آزاد کودک بالاخص. اینشم ببینید که مردمی هستند که نمی دونه پدرش یا مادرش و ... کیه و کجان.
من دم از هیچ شهر و کشور و جایی رو نزدم و نمیزنم.
منم میگم حجابه اجباری اصلا خوب و درست نمیتونه باشه.
هر کشوری قانونی داره. اینجام اسلامیه و قانونش حجاب داره.
مثل همون کشورهایی که بی حجابی قانونه و با افراده با حجاب برخورد می کنن. حالا به اشکالی.

mohamad_musavi69

عضو جدید
همونطور که چند صد سال طول کشید تا تونستن یکی از میکروب های گوشته خوک رو بفهمند باید چند صد ساله دیگه هم تحقیق کنن تا چندتای دیگشو بفهمن. تازه حالا در مورد فوایدی که اسلام از حجاب گفته رو به قبیله یا اقوامه خاص ندونسته و همگانیه و برای همه زمانها. اینم بعد چند سال میگن که حجاب اینطوره و این فواید رو داره.
حجاب یعنی پوشش درسته؟
شما یه عطر دارید این عطر رو چطور میتونی نگه داری که بوش اطرافیانت رو اذیت نکنه که غلیظ باشه یا اصلا نخوای اونم استفاده کنه؟
عطر رو تو یه ظرفه خاص و درپوشه خاص نگهش می داری و هر وقت خودت خواستی استفاده میکنی. حالا دره اون ظرف رو باز بزار و برو بیرون ببین چی میشه.
عطری برات میمونه؟؟؟ ایا تمامه مردم از بوش خوششون میاد؟؟؟؟ ایا این بی ملاحضگی دیگران نیست؟؟؟؟؟
ایا بوش رو حس نمی کنن؟؟؟؟؟؟
دوسته من عطر وجودت هم همینطوره. مراقبش باش.
این مثالی بود برا اینکه منظورمو بتونم برسونم.
ممنون

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد يه كم زياده روي كردين
زن حتي اگه بد حجاب هم باشه اگه بخواد ميتونه جلوي هر مرد و پسري بايسته و اگه نخواد حجاب هم كه داشته باشه كاري حل نميشه؟؟
زن با حجاب بدش خو ب خود ب نامحرم میگه من خودمو حراج تو کردم زن بدحجاب اگه بخواد از خودش دفاع کنه خنده داره

mohamad_musavi69

عضو جدید
دوستان؟
چرا وقتی حرف از حجاب میشه همه ما با چادر و مانتوه خانم ها گیر میدیم؟
ما وقتی میتونیم در مورده حجاب حرف بزنیم و حجاب داشته باشیم که معنیه خود حجاب رو فهمیده باشیم.
چرا وقتی حرف از اشاره میشه ما به انگشتا نگاه می کنیم؟
حجاب دو نوعه ظاهری و باطنی
هم برای مرد و هم برای زن.
کسانی هستند که فقط حجابه ظاهری (بدنی) کاملی دارند اما حجابه باطنشون خرابه و از افرادی هم که حجابه ظاهریه خوبی ندارن بدترن.
یعضیام حجاب ظاهری یا بدنیشون کامل نیست ولی حجابه باطنی کاملی دارن طوری که هیچ کسی جسارته اذیت یا چیزه دیگه ای رو نمی تونه داشته باشه.
نه اونطور و نه این طورش. باید توی همه چیز متعادل و کامل بود.
مردا هم باید حجاباشون رو رعایت کنن نه فقط خانم ها. چرا فقط از خانم ها میگید؟
شما میرید دکتر و براتون نسخه میده میگه فلان دارو رو بخور و فلان غذا ها رو دیگه نخور . چی بخور چی نخور حالا اگه ما رعایت کنیم خوب مریضیمون خوب میشه . رعایت نکنیم دکتر چیزیش نمی شه ما مریضیمون بدتر میشه.
اگه ما قبول داریم این دینه اسلام دینه خداییه که خوب بایدم همه دستوراتش رو رعایت کنیم بدونه چون و چرا. که میتونید هم با یکم فکر کردن تا حدودی دلیلش رو بدونید.
اگه میگید دین الهی نیست و انسانیه که بازم باید همینجا بدونید که اشتباه دارید میکنید چون بحث های علمیش. دلیلایی که اورده رو بعضیاشو تازه دانشمندای این دوره تونستن کشف کنن. پس یه انسانه معمولی یا به قوله بعضیا یه مرده عربه بی سواد نمی تونه این علوم رو ارائه بده.
این نیست که هرچیزه دین رو ما میخوایم قبول کنیم و بقیشو بگیم الکیه.
ببخشید سرتونو درد اوردم

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرض کردم مرد هستم،
عقیده شخصیم رو بیان کردم زشت بودنش از نظر شما برای من محترمه همونطور که زشت بودن حجاب از نظر من باید برای شما محترم باشه.
نگاه به ادیان هم بندازید هر دینی توهین به یک دین دیگه س ولی اینا میتونن در کنار هم با احترام زندگی کنند (وارد این مبحث نمیشم...)
همین جملت کافیه که پی ببریم چقدر واقع بینانه داری نگاه میکنی به قضایا و چی داری میگی کلا
هر دینی توهین به دینی دیگست :biggrin:
اول باید ببینیم از نظر شما دین چیه کلا
کدوم یکی از ادیان الهی به اون یکی توهین کرده؟مثلا مسیحیت به یهودیت توهین کرده؟ یا اسلام به مسیحیت توهین کرده؟
معلومه وقتی دیدگاهت به ادیان اینجوریه بحث کردن بر سر یک اصل کوچک از دین با شما هیچ فایده ای نخواهد داشت

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونطور که چند صد سال طول کشید تا تونستن یکی از میکروب های گوشته خوک رو بفهمند باید چند صد ساله دیگه هم تحقیق کنن تا چندتای دیگشو بفهمن. تازه حالا در مورد فوایدی که اسلام از حجاب گفته رو به قبیله یا اقوامه خاص ندونسته و همگانیه و برای همه زمانها. اینم بعد چند سال میگن که حجاب اینطوره و این فواید رو داره.
حجاب یعنی پوشش درسته؟
شما یه عطر دارید این عطر رو چطور میتونی نگه داری که بوش اطرافیانت رو اذیت نکنه که غلیظ باشه یا اصلا نخوای اونم استفاده کنه؟
عطر رو تو یه ظرفه خاص و درپوشه خاص نگهش می داری و هر وقت خودت خواستی استفاده میکنی. حالا دره اون ظرف رو باز بزار و برو بیرون ببین چی میشه.
عطری برات میمونه؟؟؟ ایا تمامه مردم از بوش خوششون میاد؟؟؟؟ ایا این بی ملاحضگی دیگران نیست؟؟؟؟؟
ایا بوش رو حس نمی کنن؟؟؟؟؟؟
دوسته من عطر وجودت هم همینطوره. مراقبش باش.
این مثالی بود برا اینکه منظورمو بتونم برسونم.
ممنون
همونطور که تو استرالیا تازه به این نتیجه رسیدن که باید یواش یواش تو مدارسشون دختر پسرارو تفکیک کنن چون درسشون بهتر میشه
به بقیشم میرسن یواش یواش

lopht

عضو جدید
نمیشه هر کی طاووس خواست خودش بره دنبالش، بزور بهش نچپونن !؟؟ ای بابا!
حجاب خیلی هم خوبه، عــــاالیه! موشکل نداره... هر کی دوست داشت رعایت کنه یه چیز کاملا شخصی و باید 100% غیر اجباری باشه. نباید به شعور اشخاص توهین کرد باید اجازه داد خودشون تصمیم بگیرن.

من حرفی که میزنم اصلا نمیخوام وارد کلیشه بشم بلکه به عنوان یک مرد، حجاب رو نه برای خواهرم نه مادرم نه همسرم نمی پسندم (البته در یک جامعه آزاد نه جامعه فعلی ایران که این کار یک تابوشکنی شدید و مردان اکثرا عقده جنسی... باید جا بیوفته) می تونن هرطور که مایلن حجاب داشته باشن.
باید یاد بگیریم که زن و مرد کاملا برابرند. و ما در این مورد با حیوانات هیچ تفاوتی نداریم کما اینکه در قرن ها گذشته در ایران و در 90% جهان امروز مشکلی از این بابت وجود نداشته و نداره.

اشتباه شما همینجاست که زن و مرد رو کاملا با هم برابر میدونید!
زن و مرد هر دو در جایگاه خودشون با هم برابرند....
اتفاقا در 90 درصد جامعه امروز مشکل آزادی وجود داره
چرا این روزا جلوی حجاب رو در سایر کشورها میگیرند!...به نظرتون مشکلی وجود نداره
فرانسه که خودش رو مهد تمدن و دموکراسی میدونه ناقض حقوق اولیه بشری شده
شبکه های ماهواره ای هیچ وقت واقعیت رو به ما نشون نمیدن
مطمئن باشید اونا هیچ وقت بد خودشون رو نمیگن دوست من!

hamid_eli

کاربر بیش فعال
من با اصل چادر یا حجاب مشکلی ندارم ولی با اجبارش تا دلت بخواد مشکل دارم
هر کسی مجاز پوشش رو خودش انتخاب کنه
و کسی نباید حجابو تحمیل کنه همین:gol::gol::gol:
ولی در حقیقت به هیچ عنوان حجاب محدودیت نیست!

jhangard

کاربر بیش فعال
اشتباه شما همینجاست که زن و مرد رو کاملا با هم برابر میدونید!
زن و مرد هر دو در جایگاه خودشون با هم برابرند....
اتفاقا در 90 درصد جامعه امروز مشکل آزادی وجود داره
چرا این روزا جلوی حجاب رو در سایر کشورها میگیرند!...به نظرتون مشکلی وجود نداره
فرانسه که خودش رو مهد تمدن و دموکراسی میدونه ناقض حقوق اولیه بشری شده
شبکه های ماهواره ای هیچ وقت واقعیت رو به ما نشون نمیدن
مطمئن باشید اونا هیچ وقت بد خودشون رو نمیگن دوست من!

ببین عزیز جان من اصلا کاری به عقیده شخصی خودم و عقیده شما راجع به حجاب ندارم هر دو باید محترم شمرده بشه! من عقیدم رو در دو صفحه قبل بیان کردم پایین هم نقل قولش میکنم... شبکه ماهواره ای چیه؟ من اکثر این کشورها رو سفر کردم از نزدیک قضایا رو پیگیری کردم... کار اونها هم کم اشکال نداره ولی کار ما خیلی خیلی مشکلات داره....

چیزی که من عرض میکنم اینه که داشتن یا نداشتن حجاب باید کاملا اختیاری باشه فکر نکنم هر عقل سلیمی یا هر مسلمون مومنی منکر این حق باشه.
یا به عبارت دیگه چه کسی این حق رو داره که برای امور کاملا شخصی افراد تعیین تکلیف کنه؟ ابدا کاری به غرب ندارم فکر کنید اصن اونا وجود ندارن. حجاب باید اختیاری باشه این جزو ابتدایی ترین حقوق انسانه.

زن و مرد هم اگر نیاز به حجاب داشتن با حجاب به دنیا می اومدن مثل قلب که نیازه، پس این نشون دهنده قوه ی اختیار برای حجاب یا عدم حجابه حتی در خود همین قرآن که باید مبنای حجاب شما باشه اومده: لا اکراه فی الدین، در دین هیچ اجباری نیست. والسلام

اگه نمیدونید حجاب اجباره بهتره به مصوبه سال 58 مجلس رجوع کنید هیچ زن بالغی حق نداره یک تار از موی خودش و جز چهره و دست تا مچ رو در عموم از پوشش خارج کنه پس طبق قانون اجباره و طبق عرف هم هیچ زنی نمیتونه مثلا با تی شرت و شلوار بیرون بیاد امری که در 90 درصد دنیا خیلی عادیه ولی اینجا محکوم به شلاق میشه... شاید شما تو ایران زندگی نمیکنید و چیزی به اسم گشت ارشاد و بسیج ندیدید...

عامریکا آزاده !!؟؟ اصن مرگ بر عامریکا!
اولا مفهوم آزادی رو با حجاب اختیاری اشتباه نگیرید چیزی که در ایران خیلی ها فکر میکنن آزادی مساوی است با عند فحشا و بی بند وباری... این مال فقر فرهنگ ما ایرانی هاست. این سایت هم که معرفی کردید چیزی جز خاطرات یک توریست از زیارت ایران و بافت سنتی و نسبتا مدرن نیست، عقیده شخصیش رو راجع به خونگرم بودن و آدمیزاد بودن ایرانی ها بیان کرده و شاید هم گفته که بعله چقد حجاب خوبه و فلان. نظر شخصیشه. در آمریکا هم کم مسلمان سفت و سخت نیست. وبه طور قطع و یقین در پوشش خود آزادند کاری به اظهار نظرهای شخصی ندارم. اگه از آزادی پوشش خود ناراضی بودن حتما این رو بیان میکردن یا یک رفرنس آماری و نظرسنجی معتبر این رو بیان میکرد اگه شما سراغ دارید حتما برام بفرستید. ولی بذارید خیالتون رو راحت کنم چون من به نیویورک و لس آنجلس رفتم و مثل روز برام روشنه آزادی پوشش رو جزو حقوق بدوی و ابتدایی هر انسان میدونن و حجاب اسلامی رو 99.99 درصد برای خودشون نمی پسند چه زن چه مرد.، توریست های اینجا هم اغلب میخوان به فرهنگ شما احترام بگذارند...
تازه مردم عامریکا اغلب به شدت مذهبی اند. با ذهن های بسته.

در اروپا که حداقل یک سوم بی دین و بی خدا هستن خصوصا کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد و فلاند و نروژ و... جالبه بدونید در تمام دنیا این ها آزادترین نوع پوشش رو دارن و در عین حال کمترین آمار جرم و جنایت به طور کل و جرایم جنسی و تجاوز و آزاد کودک بالاخص.(خواستید منبع معتبر ارائه میدم) اون مدینه فاضله ای که امثال شما دم از اون میزنید اینا خیلی وقته دارن آرام و بی ادعا در اون زندگی میکنن. تمام ادیان و خدایان هم به زباله دان تاریخ فرستادن. هیچ ادعای مدیریت جهان هم ندارن.... همه این ها رو من از نزدیک هم در سوئد هم در فنلاد و همچنین در چک و فرانسه دیدم. زن حقوق کاملا برابر داره، یک زن هرگز حودش رو معذب یا تحت فشار یا پایین تر نمیبینه.

چرا راه دور، تشریف ببرید به همین کشور تازه به دوران رسیده امارات که داره ادای روشنفکرا رو درمیاره و در باطن همون افکار پوسیده رو دارن هنوز عرباش. ولی حجاب تقریبا آزاده در قیاس با ایران خیلی آزاده، و دوبی یکی از امن ترین شهرهای دنیا برای زنان و دختران هست، هرکس میخواد چادر و روبنده داره هر کس نمی خواد یه تاپ و شلوارک.. کسی جرات و جسارت به خودش نمیده که حتا یک نگاه شهوت آلود به یک خانم بکنه چون هم خیلی زشته هم قانون به شدت برحورد میکنه. به نظرم یک مدل خوب از این نظر برای خاورمیانه میتونه باشه.

میریم سراغ حیوانات، ببین دوست من، اینجا شما و بنده ظاهرا اهل دانش و مطالعه هستیم و باید حرفامون علمی و مستند باشه، و نه شبه علم و توهمات بشر در طول تاریخ،(یا کتاب دینی دبیرستان) از نظر علم امروز در دنیا و چیزی که در روش علمی اثبات شده(راجع به روش علمی سرچ کنید اگر نمیدونید) انسان یک نوع حیوان است و مغز تکامل یافته تر و هوش بیشتری نسبت به سایر حیوانات داره، و این ما رو لزوما برتر از اون ها نمیکنه، همونطور که یوزپلنگ قدرت دویدن برتر و خرس عضلات تکامل یافته تر و کوسه آرواره های قوی تری داره... که انسان نداره، از نظر علمی هیچ مفهومی برای روح و این داستان ها به اثبات نرسیده مطلقا و گونه انسان شاخه ای از شامپانزه ها تکامل پیدا کرده در طول میلیون ها سال و جد مشترک همه ما حیوانات همان تک سلولی های ار اقیانوس ها در ابتدای پیدایش حیات در زمین بوده.
این ها همه حقایق یا fact های علمی هست که به طور قطع و یقین اثبات شده. برای همش رفرنس دارم. حرف های من مطلقا نفی احلاقیات نیست زیرا معاشرت انسان ها با یکدیگر هم جزو تکامل ارزشمند اون هاست، و حتی حیوانات هم هر کدام اخلاقیات مخصوص به خود رو دارن. مثلا عدم تجاوز به زن و کودک جز اخلاقیات بارز انسانیه که به هیچ وجه نمیشه خلافش رو توجیه کرد. از بدو پیداش گونه انسان و تناسل بقا و عشق ورزی طبیعی بدون حجاب وجود داشته و در بسیاری از نقاط زمین چه قبیله های کاملا بی حجاب آفریقا چه کشورهای مدرنی مثل سوئد هنوز هم طبق روال طبیعی خود و به زیبایی جریان داره... تعامل مرد و زن مربوط به میلیون ها ساله نه همین 1400 سال اخیر!!!

شما فکر میکنید قبل از پیامبر اسلام هیچکس طرز تولید مثل و اخلاقیات رو نمیدونست؟ اون موقع که اون اعراب دختراشون رو زنده به گور میکردن و پبامبر اسلام زنان متعدد داشته و آیات خاص آن ها وجود دارد و هم با کودک 6 ساله (عایشه) ازدواج کرد. در روم و ایران فرهنگ و اخلاقیات بسیار درخشانی وجود داشته دانشگاه و بیمارستان و دادسرا وجود داشته... که بعد از اسلام هنوز خیلی از مردم بهش غبطه می خورن.
شاید حجاب برای شرایط اقلیمی و وضع مزاجی مردان عربستان در اون دوره میتونسته مناسب باشه. ولی برای قرن 21 ابدا.

افغانستان و پاکستان و ایران و عربستان کشورهایی هستن که بیشترین خشونت و تبعیض علیه زنان و کودکان در اون ها اعمال میشه و مدام در صدر لیست های نقض حقوق بشرند. (رفرنس مجوده) این یکی هم خودم بارها از نزدیک شاهدش بودم چون تو نیرو انتظامی سرباز بودم اکثرش ابدا رسانه ای نمیشه و در آمار هم ثبت نمیشه. (تجاوز و کودک آزاری)

تو همه این ها هم حجاب اسلام ناب محمدی اجرا میشه تازه تو ایران خوب اجرا نمیشه طالبان داشت طبق اسلام ناب اجرا میکرد که نذاشتن سر کار بمونن ملعونای کافر عامریکای جهان خوار.

شما داری حجاب رو با فرهنگ فقیر و مسموم فعلی ما ایرانی ها در ایران میسنجی که تا حدودی حق هم داری، ولی فرهنگ رو باید از یک جا اصلاح کرد هزینه های خودش هم داره.

شاد باشی

jhangard

کاربر بیش فعال
همین جملت کافیه که پی ببریم چقدر واقع بینانه داری نگاه میکنی به قضایا و چی داری میگی کلا
هر دینی توهین به دینی دیگست :biggrin:
اول باید ببینیم از نظر شما دین چیه کلا
کدوم یکی از ادیان الهی به اون یکی توهین کرده؟مثلا مسیحیت به یهودیت توهین کرده؟ یا اسلام به مسیحیت توهین کرده؟
معلومه وقتی دیدگاهت به ادیان اینجوریه بحث کردن بر سر یک اصل کوچک از دین با شما هیچ فایده ای نخواهد داشت
تو جمله آخر کاملا باهات تفاهم دارم چون منم راجع به شما همینطور فکر میکنم، و دیگه اینکه تاپیک به بیراهه میره.... الطماث دوعا برادر.

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
متاسفم برای جامعه ایی که حجاب رو فقط به 4 تا تار مو میدونه اما اصلا نمیدونه حجاب چیه!
متاسفتر واسه اون آدمایی که مثه طوطی یه سری حرفا و اعتقادا رو تکرار میکنن

كاملا موافق هستم . اين حجاب اجباري ما خيلي باحاله
افرادي رو ديدم كه معلوم نيست اعتقادشون چطوريه. يعني چطوري ممكنه كسي كه به حجاب اعتقاد داره با ديدن يك فرد معمولي حالا نه بي حجاب
به اعتقاد خودش شك كنه؟
مثل داستان اون برنامه مزخرفي كه در غالب مستند چند وقت پيش نشون ميداد . يارو مرده رو آوردن صورتشو شطرنجي كردن ميگه من دخترم چادري بود مذهبي بود پسرم صبح تا شب تو مسجد بود همسرم مذهبي بود بعد ما يك ماهواره خريديم يك مدت بعد دخترم يهو فلان شد پسرم فلان شد زنم تركم كرد( دبيا!!! نكته رو ببين !
آخه اگر شما مذهبي هستي و اعتقادات مذهبي داري يا اصلا ماهواره تو خونت چه ميكنه؟ بابا دم خروس رو باور كنم يا قسم........ رو؟ از اين طرف شما مخالفيد با داشتنش بعد خودت ميري ميخري؟ بعدشم مگه كسي زورت كرده آخه خوب نخر . ميخري بعد ميگي آي فلانه
حالا اينا مهم نيست مهم اينجاشه . من موندم اون آقا و خانواده محترمش چه جور اعتقادي داشتن كه يك عمر مذهبي بودنشون با چند ماه فيلم و سريال ديدن فراموش شد و زير سول رفت؟ پس احتمالا خود اون آقا به همراه خانوادش اصلا به همون مذهبي بودن هم اعتقاد نداشته فقط الكي تقليد ميكرده و ظاهر سازي بوده به قول دوستمون مثل اون طوطي
چون من آدمي رو ميشناسم كه مذهبي هستش ولي داره تو كشوري زندگي ميكنه كه خيلي چيزها اونجا آزاده يعني شما با قدم زدن تو خيابون خيلي چيزها رو ميبيني ولي تو اين چند سال هنوز اون بنيانشو حفظ كرده و هنوزم مذهبيه . به كار روزمره خودش ميرسه . دخترش دانشجو يكي از دانشگاه هاي اونجاست و با اينكه داره با افراد به قول ما بي حجاب زندگي ميكنه ارتباط روزمره و اجتماعي خودشو داره و حالت مذهبي خودشم حفظ كرده .. فكر ميكنم به اين ميشه گفت اعتقاد تازه پدرش هم آدم خيلي نازيه . خودش مذهبيه ولي كسي رو زور نميكنه مذهبي باشه
اگر اعتقاد يك آدم با ديدن دو تا سريال به لرزه بيوفته كه ديگه نميشه گفت طرف اعتقاد داره
به قول پدر من آدم بايد ذاتش درست باشه يعني اگر يكي ذاتش تمايل به زندگي حتي بي بند و باري داشته باشه 20 سال هم به زور مذهبي نگهش داري و بالا سرش باشي تا يك روز اين زور نباشه يهو عوض ميشه و ميره سراغ ذات خودش . زوري نميشه كه آخه
الان ما تو كشورمون اقليت مذهبي زياد داريم . خب تو ماه رمضون همه چيز تعطيله تازه يكي تو خيابون چيزي بخوره ميگيرن سيبيلاشو دود ميدن بابا شايد يارو يك بيماري داره و از نظر پزشكي بايد الان يك چيز بخوره يا اصلا اقليته . آخه اين كه نشد دليل چون مردم روزه هستن كسي حق نداره چيزي بخوره چرا؟ بجز مسئله اخلاقي چه اتفاقي ميوفته؟ آخه اوني كه روزه گرفته اگر قرار باشه با ديدن خوردن يك نفر ديگه دستو پاش بلرزه بره روزشو بخوره كه نميشه . سست عنصره . حالا يك چيز خنده دار . تو ماه رمضون اگر بيرون چيزي بخوري پدر آدمو مامور ميگيره در مياره بعد از 12 ظهر به بعد تمام شبكه ها تي وي دارن غذا نشون ميدن . يكي كباب نشون ميده يكي برنامه ميذاره داره جوجه درست ميكنه يكي شيريني و............ خب اين ديدن تو تي وي با تو خيابون چه فرقي داره؟
خدارو شكر در رفتيم از اين جامعه راحت شديم

آخرین ویرایش:

عسل1

عضو جدید
من خودم چادری ام و چادرو محدودیت نمیدونم
البته حجاب فقط چادر نیست !هستن چادری هایی که حجابشون از مانتوییا کمتره و هستن مانتوپوش هایی که حجابشون از چادریا بهتره

e-eng

عضو جدید
بله قطعا محدودیت ...محدودیت بدیم هست
شخصا نه آرایش میکنم و نه به خودنمایی علاقه ای دارم بنظرم با این حجاب اجباری جامعه از کنترل داره خارح میشه! با این جامعه مریض ما گونی هم بپوشی بری بیرون هیچ فرقی به حالت نمیکنه و مصونیتی در کار نیست.

hoseinbargh

عضو جدید
بله قطعا محدودیت ...محدودیت بدیم هست
شخصا نه آرایش میکنم و نه به خودنمایی علاقه ای دارم بنظرم با این حجاب اجباری جامعه از کنترل داره خارح میشه! با این جامعه مریض ما گونی هم بپوشی بری بیرون هیچ فرقی به حالت نمیکنه و مصونیتی در کار نیست.

با سلام
حرف جالبی زدین
حجاب تنها به معنی پوشیدن چادر نیست
اما میشه گفت که بهترش چادره.
اما نه به هر شکلی .چون انسان نباید موجبات توجهات مردم رو به خودش فراهم کنه.
در کشور ما هم قومیت ها فراوونه.اسلام هم به این تنوع فرهنگها توجه کرده...
قران هم شکل کلی ججاب رو(اگه درست گفته باشم) بیان کرده...

e-eng

عضو جدید
با سلام
حرف جالبی زدین
حجاب تنها به معنی پوشیدن چادر نیست
اما میشه گفت که بهترش چادره.
اما نه به هر شکلی .چون انسان نباید موجبات توجهات مردم رو به خودش فراهم کنه.
در کشور ما هم قومیت ها فراوونه.اسلام هم به این تنوع فرهنگها توجه کرده...
قران هم شکل کلی ججاب رو(اگه درست گفته باشم) بیان کرده...

بنظرم حجاب واسه هر جامعه ای لازمه....اما حجاب چیه؟!
به نظرم حجاب به روسری و چادر دست و پا گیری نسیت که خانومارو نسلهاست درگیر خودش کرده...حجاب نگاهه، رفتاره، شعور برخورده. اینها باید به دختر بچه 9 ساله یاد داده بشه تو مدرسه و خونه و نه چادر سیاه و زشتی که تمام بدنش و نه شعورش رو درگیر میکنه!!

در قرآن مسلمون ها هم حجاب در حد پوشاندن سینه زنان آمده و نه این سیاه به تن کردن و پوشاندن کل بدن.

خیلی خنده داره ما هنوز در خم همان کوچه ایم که 2000 سال پیش بوده ایم. ول کنید این حجاب و نیازهای اولیه انسان رو... چرا انقدر هنوز کوته فکریم ما؟!!

e-eng

عضو جدید
دخترای عزیز که معتقدن حجاب محدودیته دلیلشو دیشب گفتم دیگه.شماها فقط دنبال این هستید که راحت باشید و حاضر نیستید کمی به خودتون سختی بدین بخاطر چیزی که تو دینتون هست و خدا براتون واجب کرده.

:surprised: شما برو یه زن محجبه چادری بگیر به بقیه چیکار داری؟! آخه چیکار دارید به لباس پوشیدن و دین مردم.
خدایا صبر بده.

levrone

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بنظرم حجاب واسه هر جامعه ای لازمه....اما حجاب چیه؟!
به نظرم حجاب به روسری و چادر دست و پا گیری نسیت که خانومارو نسلهاست درگیر خودش کرده...حجاب نگاهه، رفتاره، شعور برخورده. اینها باید به دختر بچه 9 ساله یاد داده بشه تو مدرسه و خونه و نه چادر سیاه و زشتی که تمام بدنش و نه شعورش رو درگیر میکنه!!

در قرآن مسلمون ها هم حجاب در حد پوشاندن سینه زنان آمده و نه این سیاه به تن کردن و پوشاندن کل بدن.

خیلی خنده داره ما هنوز در خم همان کوچه ایم که 2000 سال پیش بوده ایم. ول کنید این حجاب و نیازهای اولیه انسان رو... چرا انقدر هنوز کوته فکریم ما؟!!

دقيقا !

تربيت بعد شعور بعد ذات و افكار درست و سالم
اين دقيقا چيزيه كه يك بچه چه دختر و چه پسر رو ميتونه احيا كنه . آخه بچه 9 ساله كه شما گفتيد اگر با اين روش كه عرض كردم بزرگ بشه كجا و..............
ولي اكثر ما يك مشت دري وري تو گوش اين بچه ميكنيم و آخرش هم كه بزرگ ميشه به نظرش بايد از اين مثل مزخرف كه ميگه خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو پيروي كنه !
واقعا موندم اين مثل رو كي گفته و از كجا در اومده ولي واقعا بدتر از اين نديدم . يعني چي؟ همه كار بگن ولي براي تابلو نشدن همرنگ جماعت شو؟
يا مثل اون آقاي .............. (اسم نميبرم) به زور دختر بچه 6 ساله رو چادر سرش كن؟ مگه قرار 9 سالگي نبوده؟ كاسه داغ تر از آشي؟
حالا اون دختر معصوم كوچولو چي ميدونه؟ ذهنش پر از سواله كلي جا داره تا تربيت بشه ولي ...!
ولي اگر اون بچه بياد يهو يك سوال بپرسه و با اين كار كه من نميخوام چادر سرم كنم مخالفت كنه چي ميشه؟
50 نفر با چشمو ابرو ميرن طرفش و چشم غره در آخر هم ميگن اي واي استغفر الله بچه خجالت بكش دين گفته اين گفته اون گفته بعضي وقتها هم تند برخورد ميشه . و.............. خب اونم آخرش به اين نتيجه ميرسه كه راهي نداره و بايد تابع خانواده يا جامعه اي باشه كه نه همه ولي افرادي توش اينشكلي هستند
من دختر خواهرم 10 سالشه يك روز اومد گفت يكي از مسئولهاي مدرسمون اذيتم ميكنه همش تو صف و............... جلومو ميگيره و خلاصه داستان دار شده بود
قرار بود پدرش بره مدرسه كه چرا اين دختر لاك زده منم باهاش رفتم ولي نميذاشتن بريم تو خلاصه با يك داستاني رفتيم تو يكي اومد مثل شمر لباس پوشيده بود و سيبيلاش بيشتر از باباي من و ابروهاشم مثل پوست درخت اومدو شروع كرد گفتن كه آي اين بايد لباس فلان داشته باشه و............. در آخر هم گفت چرا لاك زده ! قبلش خواهر زادم رو زياد ديده بودم از مدرسه فراري بود و اصلا دوست نداشت درس بخونه .
من كه زنه رو ديدم گفتم خدايي اين بچه حق داره من اينو ديدم گرخيدم واي به حال اين بچه ها .
خوشم اومد حرفهاي زنه كه تموم شد پدرش زد تو پره زنه و گفت پرونده دختر منو بده از اينجا ميبرمش
ميدوني جالبش كجاست؟
اون يك بچه است كه تا به نظر من 30 سالگي زمان شادي و تركوندنشه 30 سال به اون طرف يكم انرژي آدم كم ميشه
خب اين بچه الان كه تا مياد يكم بخنده ميزني تو پرش ميگي سنگين باش اينجا مدرسس مياد با دوستاش شاد باشه سركوبش ميكني مياد رنگ شاد بپوشه حالشو ميگيري بزرگم كه ميشه همينه پس كي بايد اين آدم از زندگيش لذت ببره؟ هميشه بايد دپرس باشه؟ يا هميشه درگير دين؟ يا هميشه عزاداري كنه كه ؟ وفاتم كه نباشه باز همينه ما شادي هامونم مثل عزاداريه مثل اين مولوديا ! نميشه تشخيص داد شادن يا نه!!. رنگ لباس مشكي و سورمه اي؟
موزيك تحريم؟ همه چيز به جاي خودش خوبه دينو قرآن و............ زمان خودش و زندگي هم جاي خودش نميشه كه مدام درگير دين باشي .
من الان خواهر زاده خودم رو با سال گذشته مقايسه ميكنم
سال گذشته هميشه غايب بود از مدرسه
نمراتش در حد 10 و 11 بود هميشه هم از مدرسه بد ميگفت يك روز كه تعطيل بود انگار دنيارو بهش دادي
حالا الان . ديگه روپوشو مقنعش چيه سرشون ميكنن نداره .. هر روز 1 ساعت رود از رفتن به مدرسه بيدار ميشه و كلي موهاي خودش رو ميبافه و شادي ميكنه در صورتي كه قبلا با زور از رخت خواب بلند ميشد . رنگ لباساش هميشه شاده . نمره هاي باور نكردني ميگيره چون ميگه معلمم رو دوست دارم و به خاطر همين درسي كه ميده رو دوست دارم و بهش توجه ميكنم تا خوشحالش كنم!( نكته رو ديدي؟ تو اين سن تربيت شده و معني قدر داني از معلم رو فهميده)
و.............................. حالا من يك سوال دارم اسلام كه خود خدا گفته بهترين و كامل ترين دينه گفته بايد صبح تا شب بزني تو سر خودت و از زندگي هيچي نفهمي؟ يا گفته كل شبانه روز درگير دين باش (هر كاري هم دوست داري بكن) ؟
من كه فكر نميكنم اين حرف اسلام باشه
ما مدعي هستيم مسلمونيم يارو مسيحيه يك خطا ميكنه و ازش هم مدركي ندارن !!! ميدونه اگر بگه من اينكارو كردم پوستشو ميكنن ولي وقتي قراره قسم بخوره اگه اعدامش هم بكني قسم دورغ نميخوره . تازه ميره پيش كشيش اعتراف هم ميكنه
بعد ما!!!!!!!!! خطا چيه اصلا به خطا نميرسه طرف ميخواد يك معامله بكنه هزار تا قسم و آيه ميخوره كه اي نميدونم به حضرت عباس بي رنگه به كي قسم دسته چكم تموم شده به پير به پيغمبر خودم خريدم اينقدر بوده و.....................
صد رحمت به كافر بابا
تازه همه دين و سالم بودن افكار يك آدم كه به حجاب نيست
الان گفتم اين كه چادر سرت كني بعد دروغ بگي ديگران رو اذيت كني و........ دو زار نمي ارزه .
ولي در كل كسي حق نداره چيزي رو به كسي تحميل كنه و زور كنه . اوني كه دوست داره چادر سرش كنه براي خودش محترمه و دليلش هم براي خودش و برعكس اوني هم كه نميخواد همينطور . اگر خانم چادري براش حجاب محدوديت نيست و اذيت نميشه خب كسي كه چيزي نگفته ادامه بده و به زندگيش برسه ولي نياد تو مخ ديگران كنه كه نه چادر سرت كن محدوديت نيستو يكم سختي چيزي نيست و از اين جور چيزها شما زندگي خودت رو بكن عزيز
اوني هم كه با چادر مخالفه حق نداره به فرد چادري گير بده .تو دو طرف همينه هركس مختاره روش زندگي خودش رو انتخاب كنه
ولي اگر بحث به دين برسه مهمتر از چادر و حجاب افكار سالم . شعور و تربيت يك فرده كه براي خودش . خانوادش و جامعه تعيين كننده است

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالاخره با همه اين بحث ها ، اخرش نفهميديم حجاب محدوديت هست يا نه

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
نه
بستگی داره حجاب رو تو چی ببینید
هم میشه حجاب داشت هم میشه آزاد بود
حجاب فقط چادر نیست
البته من خودم از چادر خوشم میاد، اونم یه جور پوششه

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله. مشخصه که محدودیته. اصلا دستورات ادیان الهی برای همینن؛ محدود کردن بشر... البته در راستای به دست آوردن آزادی واقعی.

حجاب رو میذاریم کنار. تاکید دین برای به دست آوردن مال حلال؛ یعنی محدود کردن انسان به روش ها و ابزارهای محدود برای مال اندوزی. انسان محدود میشه که مال غیر رو تصرف نکنه یا با رشوه گرفتن و رانت خواری و ربا ثروت به دست نیاره. خب؟ انتخاباش کم میشه. در عوض حداقل آزادی که کسب میکنه، آزاد شدن از بندِ بوسیدن دست و پای هر کس و ناکس و باج دادن برای به دست آوردن چرک کف دسته و در نهایت صرفا بنده ی توانایی و زور بازوی خود شدنه.
[به تعبیر یه نفر؛ به جای اینکه صبح به صبح پاشه بگه: یا مردم! میگه: یا خودم! حالا یا خدا رو بی خیال میشیم. به این میگن حریت و آزادی.]

و حالا حجاب اونم از نوع چادر که استارتر فرمودن؛ بله! محدودیته. به نظر من باید شعار حجاب محدودیت نیست، مصونیت است، اینجوری اصلاح بشه:
حجاب محدودیت است ولی مصونیت می آورد!

پوشیدن چادر در گرمای تابستان یه چیزیه مثل زره پوشیدن تو کوره! و پوشیدن ساق دست هم دست کمی از اون نداره.
با چادر نمیتونی به راحتی تو پارک ورزش دلخواهت رو انجام بدی. باید خودت رو محدود کنی به باشگاه یا جاهای خلوت یا مخصوص بانوان که بتونی با فراغ بال ورزش کنی.
فکر کنید به تفاوت مهمانداری با چادر و بدون چادر. به دویدن برای رسیدن به مترو و اتوبوس، بدون چادر و با چادر و...
خیلی محدودیت ها و سختی های دیگه که نباید نفیشون کرد.

و مهمتر از همه ی این محدودیت ها؛ باید دید اون چه چیزیه که یه نفرِ دارای عقل سالم رو قانع میکنه که این محدودیت ها رو بپذیره و سختی هاش رو به جان بخره.
قطعاً دلایل محکمی پشتتش هست؛ که با وجود اونها، این محدودیتها عددی نیستند!

شاعر می فرماید: من از آن روز که در بند توام آزادم!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.