عرض کردم مرد هستم،
عقیده شخصیم رو بیان کردم زشت بودنش از نظر شما برای من محترمه همونطور که زشت بودن حجاب از نظر من باید برای شما محترم باشه.
نگاه به ادیان هم بندازید هر دینی توهین به یک دین دیگه س ولی اینا میتونن در کنار هم با احترام زندگی کنند (وارد این مبحث نمیشم...)
اگه نمیدونید حجاب اجباره بهتره به مصوبه سال 58 مجلس رجوع کنید هیچ زن بالغی حق نداره یک تار از موی خودش و جز چهره و دست تا مچ رو در عموم از پوشش خارج کنه پس طبق قانون اجباره و طبق عرف هم هیچ زنی نمیتونه مثلا با تی شرت و شلوار بیرون بیاد امری که در 90 درصد دنیا خیلی عادیه ولی اینجا محکوم به شلاق میشه... شاید شما تو ایران زندگی نمیکنید و چیزی به اسم گشت ارشاد و بسیج ندیدید...
عامریکا آزاده !!؟؟ اصن مرگ بر عامریکا!
اولا مفهوم آزادی رو با حجاب اختیاری اشتباه نگیرید چیزی که در ایران خیلی ها فکر میکنن آزادی مساوی است با عند فحشا و بی بند وباری... این مال فقر فرهنگ ما ایرانی هاست. این سایت هم که معرفی کردید چیزی جز خاطرات یک توریست از زیارت ایران و بافت سنتی و نسبتا مدرن نیست، عقیده شخصیش رو راجع به خونگرم بودن و آدمیزاد بودن ایرانی ها بیان کرده و شاید هم گفته که بعله چقد حجاب خوبه و فلان. نظر شخصیشه. در آمریکا هم کم مسلمان سفت و سخت نیست. وبه طور قطع و یقین در پوشش خود آزادند کاری به اظهار نظرهای شخصی ندارم. اگه از آزادی پوشش خود ناراضی بودن حتما این رو بیان میکردن یا یک رفرنس آماری و نظرسنجی معتبر این رو بیان میکرد اگه شما سراغ دارید حتما برام بفرستید. ولی بذارید خیالتون رو راحت کنم چون من به نیویورک و لس آنجلس رفتم و مثل روز برام روشنه آزادی پوشش رو جزو حقوق بدوی و ابتدایی هر انسان میدونن و حجاب اسلامی رو 99.99 درصد برای خودشون نمی پسند چه زن چه مرد.، توریست های اینجا هم اغلب میخوان به فرهنگ شما احترام بگذارند...
تازه مردم عامریکا اغلب به شدت مذهبی اند. با ذهن های بسته.
در اروپا که حداقل یک سوم بی دین و بی خدا هستن خصوصا کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد و فلاند و نروژ و... جالبه بدونید در تمام دنیا این ها آزادترین نوع پوشش رو دارن و در عین حال کمترین آمار جرم و جنایت به طور کل و جرایم جنسی و تجاوز و آزاد کودک بالاخص.(خواستید منبع معتبر ارائه میدم) اون مدینه فاضله ای که امثال شما دم از اون میزنید اینا خیلی وقته دارن آرام و بی ادعا در اون زندگی میکنن. تمام ادیان و خدایان هم به زباله دان تاریخ فرستادن. هیچ ادعای مدیریت جهان هم ندارن.... همه این ها رو من از نزدیک هم در سوئد هم در فنلاد و همچنین در چک و فرانسه دیدم. زن حقوق کاملا برابر داره، یک زن هرگز حودش رو معذب یا تحت فشار یا پایین تر نمیبینه.
چرا راه دور، تشریف ببرید به همین کشور تازه به دوران رسیده امارات که داره ادای روشنفکرا رو درمیاره و در باطن همون افکار پوسیده رو دارن هنوز عرباش. ولی حجاب تقریبا آزاده در قیاس با ایران خیلی آزاده، و دوبی یکی از امن ترین شهرهای دنیا برای زنان و دختران هست، هرکس میخواد چادر و روبنده داره هر کس نمی خواد یه تاپ و شلوارک.. کسی جرات و جسارت به خودش نمیده که حتا یک نگاه شهوت آلود به یک خانم بکنه چون هم خیلی زشته هم قانون به شدت برحورد میکنه. به نظرم یک مدل خوب از این نظر برای خاورمیانه میتونه باشه.
میریم سراغ حیوانات، ببین دوست من، اینجا شما و بنده ظاهرا اهل دانش و مطالعه هستیم و باید حرفامون علمی و مستند باشه، و نه شبه علم و توهمات بشر در طول تاریخ،(یا کتاب دینی دبیرستان) از نظر علم امروز در دنیا و چیزی که در روش علمی اثبات شده(راجع به روش علمی سرچ کنید اگر نمیدونید) انسان یک نوع حیوان است و مغز تکامل یافته تر و هوش بیشتری نسبت به سایر حیوانات داره، و این ما رو لزوما برتر از اون ها نمیکنه، همونطور که یوزپلنگ قدرت دویدن برتر و خرس عضلات تکامل یافته تر و کوسه آرواره های قوی تری داره... که انسان نداره، از نظر علمی هیچ مفهومی برای روح و این داستان ها به اثبات نرسیده مطلقا و گونه انسان شاخه ای از شامپانزه ها تکامل پیدا کرده در طول میلیون ها سال و جد مشترک همه ما حیوانات همان تک سلولی های ار اقیانوس ها در ابتدای پیدایش حیات در زمین بوده.
این ها همه حقایق یا fact های علمی هست که به طور قطع و یقین اثبات شده. برای همش رفرنس دارم. حرف های من مطلقا نفی احلاقیات نیست زیرا معاشرت انسان ها با یکدیگر هم جزو تکامل ارزشمند اون هاست، و حتی حیوانات هم هر کدام اخلاقیات مخصوص به خود رو دارن. مثلا عدم تجاوز به زن و کودک جز اخلاقیات بارز انسانیه که به هیچ وجه نمیشه خلافش رو توجیه کرد. از بدو پیداش گونه انسان و تناسل بقا و عشق ورزی طبیعی بدون حجاب وجود داشته و در بسیاری از نقاط زمین چه قبیله های کاملا بی حجاب آفریقا چه کشورهای مدرنی مثل سوئد هنوز هم طبق روال طبیعی خود و به زیبایی جریان داره... تعامل مرد و زن مربوط به میلیون ها ساله نه همین 1400 سال اخیر!!!
شما فکر میکنید قبل از پیامبر اسلام هیچکس طرز تولید مثل و اخلاقیات رو نمیدونست؟ اون موقع که اون اعراب دختراشون رو زنده به گور میکردن و پبامبر اسلام زنان متعدد داشته و آیات خاص آن ها وجود دارد و هم با کودک 6 ساله (عایشه) ازدواج کرد. در روم و ایران فرهنگ و اخلاقیات بسیار درخشانی وجود داشته دانشگاه و بیمارستان و دادسرا وجود داشته... که بعد از اسلام هنوز خیلی از مردم بهش غبطه می خورن.
شاید حجاب برای شرایط اقلیمی و وضع مزاجی مردان عربستان در اون دوره میتونسته مناسب باشه. ولی برای قرن 21 ابدا.
افغانستان و پاکستان و ایران و عربستان کشورهایی هستن که بیشترین خشونت و تبعیض علیه زنان و کودکان در اون ها اعمال میشه و مدام در صدر لیست های نقض حقوق بشرند. (رفرنس مجوده) این یکی هم خودم بارها از نزدیک شاهدش بودم چون تو نیرو انتظامی سرباز بودم اکثرش ابدا رسانه ای نمیشه و در آمار هم ثبت نمیشه. (تجاوز و کودک آزاری)
تو همه این ها هم حجاب اسلام ناب محمدی اجرا میشه تازه تو ایران خوب اجرا نمیشه طالبان داشت طبق اسلام ناب اجرا میکرد که نذاشتن سر کار بمونن ملعونای کافر عامریکای جهان خوار.
شما داری حجاب رو با فرهنگ فقیر و مسموم فعلی ما ایرانی ها در ایران میسنجی که تا حدودی حق هم داری، ولی فرهنگ رو باید از یک جا اصلاح کرد هزینه های خودش هم داره.
شاد باشی
دوست عزیز
اگه اجباره و نباید یه تار مو دیده بشه الان شما تو یکی از شهرای ایران یه چرخی بزن ببین وضعه خانما چطوره؟؟؟
کی گیر داده؟
دیگه اونایی رو دیدیم ارشاد بردتشون که بهنه میومدن بیرون بهتر از اون تیپ بوده که بردن.
منم گفتم اجباری نیست و نبایدم باشه.
اما اگه کسی مسلمون شد باید از قوانینش پیروی کنه.
شما تا مدرسه نرفتید اختیار دارید هرجور که میخوای رفتار کنی و مشق و تمرین و ... نداشته باشی اما وقتی ثبته نام کردی مدیر میگه نظافت ؟ فلان بشه. مشق هر روز بنویسی و کلی کارها و قوانینه دیگه. حالا این اجباره؟؟؟ یا قانون؟؟؟
اون کشورهایی که گفتید
در اروپا که حداقل یک سوم بی دین و بی خدا هستن خصوصا کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد و فلاند و نروژ و... جالبه بدونید در تمام دنیا این ها آزادترین نوع پوشش رو دارن و در عین حال کمترین آمار جرم و جنایت به طور کل و جرایم جنسی و تجاوز و آزاد کودک بالاخص. اینشم ببینید که مردمی هستند که نمی دونه پدرش یا مادرش و ... کیه و کجان.
من دم از هیچ شهر و کشور و جایی رو نزدم و نمیزنم.
منم میگم حجابه اجباری اصلا خوب و درست نمیتونه باشه.
هر کشوری قانونی داره. اینجام اسلامیه و قانونش حجاب داره.
مثل همون کشورهایی که بی حجابی قانونه و با افراده با حجاب برخورد می کنن. حالا به اشکالی.