آیا حاضرید با یک سیاه پوست ازدواج کنید؟ (با شمایل آفریقایی)

آیا حاضرید با یک سیاه پوست ازدواج کنید؟ (با شمایل آفریقایی)

• بله

رای: 29 29.9%
  • خیر

رای: 68 70.1%

• مجموع رای دهندگان
    97
وضعیت
موضوع بسته شده است.

qholi

عضو جدید
و نظرتون هم کاملا محترمه.. اون هم نظر بنده بود. و البته براش دلایلی دارم که به اختصار بیان کردم اما خیلی مفصل تر و مدلل تر از این هاست.
حالا شما هم بگید بر چه اساسی میگید در اینکه انسانند شکی نیست؟ چون شواهد و قرائن نشون میده که از لحاظ فیزیکی گرفته تا فرهنگ و تفکر و کارکرد اجتماعی و شیوه زندگی، از زمین تا آسمون با انسان تفاوت دارن (یا اگه ناراحت میشید ازین به بعد میتونم بگم با نژاد سفبد)
نژاد پرستی خیلی بده... اگه یادت باشه اون عرب نژاد پرستم از طرف امام معصوم طرد شد!!!!
پیشنهاده داداشونه: خودتو با بقیه مقایسه نکن و یا اگرم میکنی از همه ی لحاظ مقایسه کن!!!

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر دین رو وارد بحث کنیم، دین میگه همه از آدم و حوا بوجود اومدیم، بنابراین اصلا سیاه پوست ها نباید وجود خارجی داشته باشن.. اما نه دوست خوبم، من مذهبی نیستم، اگر مایلید علمی بحث کنیم. البته نظر شما بر مبنای قران بسیار محترم و قابل تفکره. اما من با اجازتون وارد این بحث نمیشم.
درباره قیاس بنده با اون آلمانی یهودی که یک زن مسلمان رو کشت هم.. فقط میتونم بگم ممنون از لطفتون. ایشون به گمانم یه آدم خشک مقدس و بی سواد بودن، بنده دانشجوی دکترا هستم، دوستان قدیمی باشگاه بنده رو کاملا میشناسن، به شدت مخالف خشونت و بی احترامی به هر انسان، با هر دین و آیین و تفکر هستم. اما بازم سپاس

qholi

عضو جدید
اگر دین رو وارد بحث کنیم، دین میگه همه از آدم و حوا بوجود اومدیم، بنابراین اصلا سیاه پوست ها نباید وجود خارجی داشته باشن.. اما نه دوست خوبم، من مذهبی نیستم، اگر مایلید علمی بحث کنیم. البته نظر شما بر مبنای قران بسیار محترم و قابل تفکره. اما من با اجازتون وارد این بحث نمیشم.
درباره قیاس بنده با اون آلمانی یهودی که یک زن مسلمان رو کشت هم.. فقط میتونم بگم ممنون از لطفتون. ایشون به گمانم یه آدم خشک مقدس و بی سواد بودن، بنده دانشجوی دکترا هستم، دوستان قدیمی باشگاه بنده رو کاملا میشناسن، به شدت مخالف خشونت و بی احترامی به هر انسان، با هر دین و آیین و تفکر هستم. اما بازم سپاس
پس ای داداش من که شما باید آدم روشن فکری باشی.... چرا نه خدا وکیلی چرا یه انسان رو با یه حیوون مقایسه میکنی؟؟
نه میخوام بدونم چرا؟

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w16:
اونا چشمشون به هم رنگ خودشون عادت کرده اگه با ما ازدواج کنن هر روز باید عینک آفتابی بزنن!!!!!
چه استعداد طنزی دارید شما:biggrin:
نـــــــــــــــه!!!!اولا اینکه من خیلی ظریفم و هیکلشون بدون استثنا 3برابر منه دوم این که..............
نمیخوام دیگه زور که نیس:w13:
البته اینم فراموش نکنیم که خدارو باید به داده و ندادش شکر کنیم و به خودمون مغرور نشیم
وگر نه چوب خدا صدا نداره اگه بزنه دوا نداره
اصلا به غرور بنده یا شخص دیگه ای مربوط نمیشه دوست خوبم.. اصلا بحث من شخصی نیست. یه نگرانی عمیق درباره آینده نژاد غیر سیاه و فرهنگشه که در حال ادغام و ذوب شدنه. یه جا خوندم که تا سال2500 میلادی، رنگ پوست همه انسانهای روی زمین شکلاتی و چشماشون نیمه بادامی خواهد بود.
با سپاس و احترام

qholi

عضو جدید
اگر چه اگه ما آدما هرچی داریم با دینمون کامل میشه اما با توجه به این حرفتون وارد بحث دین هم نمیشم!!!
اما میتونم وارد بحث انسانیت بشم که!!!

soraya_shz

عضو جدید
نه واقعا نمي شه . من توي يه مقاله خوندم كه بعضي از قبايلشون از يه سري وسايل استفاده مي كردن كه بيني بچه هاشون پهن تر بشه و يا از بچگي كفش هايي پاشون مي كردن كه فرم پاهاشون در هين رشد تغيير كنه و خيلي چيزهاي ديگه ، اينا واسشون حسن محسوب مي شده .... حالا ما سالي 2 تا عمل مي كنيم كه بينيمون كوچيك تر بشه مي ريم گونه مي ذاريم .... نه ... خداييش مي شه؟؟؟
تفاهم بايد تو زندگي باشه كه مي بيني كه نيست ، بگذريم از ساير مسائل مهمتر

qholi

عضو جدید
این آدما هستن که جلوی پیشرفت هم رو میگیرن....

l0vin

عضو جدید
ما ميگيم انسانند چون قوه تكلم و عقل رو دارن. شامپانزه رو دمشو برداري باز نميتونه حرف بزنه. نتونستن اختراعي داشته باشن چون هميشه كشوراي افريقايي تحت استعمار بودن. نظرت شبيه اعراب دوران جاهليته.... شما مسلمون نيستي نه؟؟

qholi

عضو جدید
نه واقعا نمي شه . من توي يه مقاله خوندم كه بعضي از قبايلشون از يه سري وسايل استفاده مي كردن كه بيني بچه هاشون پهن تر بشه و يا از بچگي كفش هايي پاشون مي كردن كه فرم پاهاشون در هين رشد تغيير كنه و خيلي چيزهاي ديگه ، اينا واسشون حسن محسوب مي شده .... حالا ما سالي 2 تا عمل مي كنيم كه بينيمون كوچيك تر بشه مي ريم گونه مي ذاريم .... نه ... خداييش مي شه؟؟؟
بستگی داره دل کجا گیر کنه!!!!!!!!!!

qholi

عضو جدید
ما ميگيم انسانند چون قوه تكلم و عقل رو دارن. شامپانزه رو دمشو برداري باز نميتونه حرف بزنه. نتونستن اختراعي داشته باشن چون هميشه كشوراي افريقايي تحت استعمار بودن. نظرت شبيه اعراب دوران جاهليته.... شما مسلمون نيستي نه؟؟
شدیدا موافقم
اما جناب صاحاب تاپیک گفتن تو بحث دینی وارد نشید!!!

leila s

عضو جدید
به نظر منم تا چند سال اینده تعداد دورگه های سیاه خیلی زیاد میشه

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس ای داداش من که شما باید آدم روشن فکری باشی.... چرا نه خدا وکیلی چرا یه انسان رو با یه حیوون مقایسه میکنی؟؟
نه میخوام بدونم چرا؟
شما لطف دارید. بنده هم مقایسه ناثوابی نکردم دوست من، میدونید که جامعه شناس ها به انسان میگن حیوان اجتماعی. و در لغت "حیوان" یعنی "مشمول زندگی" و از ریشه "حی" به معنی "زنده" میاد.
ضمن اینکه بنده فقط عرض میکنم که این نژاد (سیاه) با بقیه نژاد های انسانی تفاوت عمیقی داره (در مقیاس تفاوت نژاد های انسان با انسان) و با توجه به عملکرد بدشون در جامعه آمریکا و جاهای دیگه که با سفید ها زندگی کردن، و با توجه به اینکه در زمینه پیشرفت های علمی که منجر به آسایش بشریت میشه هیچ تاثیر پر رنگی نداشتند، مخالف آمیزش این دو نژاد هستم.

qholi

عضو جدید
شما لطف دارید. بنده هم مقایسه ناثوابی نکردم دوست من، میدونید که جامعه شناس ها به انسان میگن حیوان اجتماعی. و در لغت "حیوان" یعنی "مشمول زندگی" و از ریشه "حی" به معنی "زنده" میاد.
ضمن اینکه بنده فقط عرض میکنم که این نژاد (سیاه) با بقیه نژاد های انسانی تفاوت عمیقی داره (در مقیاس تفاوت نژاد های انسان با انسان) و با توجه به عملکرد بدشون در جامعه آمریکا و جاهای دیگه که با سفید ها زندگی کردن، و با توجه به اینکه در زمینه پیشرفت های علمی که منجر به آسایش بشریت میشه هیچ تاثیر پر رنگی نداشتند، مخالف آمیزش این دو نژاد هستم.
اولا به نظر من جامعه شناسا بهتره به جای اسم حیوان که الان به صورت سگ و گربه و ببر و پلنگ و ایناس از اسم موجود زنده استفاده کنن!!!
فلذا من حیوان اجتماعی رو اصلا در مورد وصف آدم قبول ندارم...
ثانیا اینکه پیشرفت نکردن دو دلیل داشته که اگه بخوایم عامیانه بگیم پخمگی خودشون و حق خوری آدمای دیگه از اونا بوده... از قدیم میگفتن عقل سالم در بدن سالم!!!! وقتی که همه ی سرمایه های ملیشون رو بعضیا ببرن به یغما معلومه نتیجش مرض و بیماری های مختلف و بدبختی میشه!
ثالثا منم نگفتم دوست دارم زن افریقایی بگیرم!!! من گفتم "هرجا دل گیر کنه"!!!!

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید دوست خوبم، روند تکامل اون بینی و لب و جمجمه و رنگ پوست رو بهشون داده، اون که مثلا ژاپنی ها پای دختران رو از بدو تولد محکم با پارچه میبست تا کوچیک بشه، یا قبایلی توی آفریقا که با چند تکه سنگ نعلبکی شکل از بچگی کاری میکنن که لب پایینشون تبدیل به یک حلقه بزرگ بشه، یا چیزهای امثال اینها اصلا یک بحث دیگه است و کاملا وابسته به فرهنگ و شرایط زمان بوده. من درباره شکل جمجمه و عضلات، و بوی بد تعریق و پوست صحبت کردم.. اینها زنتیکیه و ربطی به دخالت شخص نداره.
با سپاس و احترام
چقدر خوب میشد اگر به جای نقد شخصیت بنده و توهین به من، شما هم دوستانه نظرتون رو میگفتید.
به هر حال متاسفم اگر ناخواسته کسی رو رنجوندم و بهتره دیگه صحبت نکنم تا این مساله تکرار نشه.
با سپاس و احترام. موفق باشید

l0vin

عضو جدید
انسان حيوان ناطقه.چرا بهش ميگن انسان؟؟چون قدرت تكلم و تعقل داره.خصلتي كه يه سياه پوستم داره.سياه پوستا هيكلاي بزرگي دارن و بيني پهن؟ خب چينيهام قد كوتاه دارنو چشم بادومي پوست زرد.هنديهام خيلي سبزن.آلمانيها قد بلند دارن.اروپاييها اكثرا خيلي سفيدو بورن. ميبيني؟؟ مخلوقات خدا از همه رنگن از همه نوع. نميتوني بگي سياهپوست چون اين ويژگيهارو داره انسان نيست. دليل علمي نيار. اورانگوتان،ميمون 48 كروموزومي ان.انسان كه سياهپوستام جزوشونن 46 كروموزومي. جالبه واسم كه ميخواين واسه مخلوق خدام كه بعنوان يك انسان آفريده شده تعيين تكليف كنيد....

l0vin

عضو جدید
با سپاس و احترام

چقدر خوب میشد اگر به جای نقد شخصیت بنده و توهین به من، شما هم دوستانه نظرتون رو میگفتید.
به هر حال متاسفم اگر ناخواسته کسی رو رنجوندم و بهتره دیگه صحبت نکنم تا این مساله تکرار نشه.
كسي قصد توهين به شمارو نداره. كلا ركم. و الانم عصبي شدم به اين دليل كه با خوندن چندتا مقاله و تحقيق ،با حس كردن بوي عرق بد و.....اين نظرسنجيو راه انداختيو با بحث كردن راجع به شكل جمجمه ميخواي حق انسان بودنو از يه نژاد بگيري.
با سپاس و احترام.............

qholi

عضو جدید
ببینید دوست خوبم، روند تکامل اون بینی و لب و جمجمه و رنگ پوست رو بهشون داده، اون که مثلا ژاپنی ها پای دختران رو از بدو تولد محکم با پارچه میبست تا کوچیک بشه، یا قبایلی توی آفریقا که با چند تکه سنگ نعلبکی شکل از بچگی کاری میکنن که لب پایینشون تبدیل به یک حلقه بزرگ بشه، یا چیزهای امثال اینها اصلا یک بحث دیگه است و کاملا وابسته به فرهنگ و شرایط زمان بوده. من درباره شکل جمجمه و عضلات، و بوی بد تعریق و پوست صحبت کردم.. اینها زنتیکیه و ربطی به دخالت شخص نداره.
با سپاس و احترام

نه داداش!!! بیا تو بحث... متاسفانه (من که نه چون جدا بار ها برام پیش اومده که گفتم فکر میکنم چیزی نگم بهتره) مخلوق 2پا تو همچین وقتایی فکر میکنه شما منطقی حرف نزدین که از بحث جدا شدین!!!

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
شدیدا موافقم
اما جناب صاحاب تاپیک گفتن تو بحث دینی وارد نشید!!!
شما صاحب اختیارید که وارد هر بحثی که مایلید بشید. بنده فقط عرض کردم که من ترجیح میدم وارد این بحث نشم چون اولا مذهبی نیستم، ثانیا بر اساس دین اصلا نباید ساهان وجود داشته باشند چون همه از نسل آدم و حوا هستیم و نه از تکامل نوعی میمون.
حالا شما وارد بحث مذهبی بشید با بقیه دوستان. بنده هم میخونم و استفاده میکنم. ممنون
اولا به نظر من جامعه شناسا بهتره به جای اسم حیوان که الان به صورت سگ و گربه و ببر و پلنگ و ایناس از اسم موجود زنده استفاده کنن!!!
فلذا من حیوان اجتماعی رو اصلا در مورد وصف آدم قبول ندارم...
ثانیا اینکه پیشرفت نکردن دو دلیل داشته که اگه بخوایم عامیانه بگیم پخمگی خودشون و حق خوری آدمای دیگه از اونا بوده... از قدیم میگفتن عقل سالم در بدن سالم!!!! وقتی که همه ی سرمایه های ملیشون رو بعضیا ببرن به یغما معلومه نتیجش مرض و بیماری های مختلف و بدبختی میشه!
ثالثا منم نگفتم دوست دارم زن افریقایی بگیرم!!! من گفتم "هرجا دل گیر کنه"!!!!
الان سالهاس که بعد از قیام لوترکینگ سیاهان از حقوق برابر و حتی با نگاه دلسوزانه و مهربانانه تر نسبت به دیگران، در قانون اساسی آمریکا بهره مندند.. و البته فرانسه و بعضی کشور های دیگه. اما بازم یه ریچارد داوکینگ، استیون هاپکینگز، حسابی، اسکات، جیمز وات، خسرو تهرانی و.... بینشون پیدا نشده.
ضمن اینکه بنده گمون میکنم حتی کسایی که اینجا رای "بله" دادن، وقتی در عمل پای سفره عقد برسن "بله" نخواهند گفت. فقط شاید الان احساسات انسان دوستانه شون باعث میشه از تجسم واقعی واقعه دور بشن. از صحبت با شما لذت بردم دوست من. پیروز باشید
با سپاس و احترام

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
كسي قصد توهين به شمارو نداره. كلا ركم. و الانم عصبي شدم به اين دليل كه با خوندن چندتا مقاله و تحقيق ،با حس كردن بوي عرق بد و.....اين نظرسنجيو راه انداختيو با بحث كردن راجع به شكل جمجمه ميخواي حق انسان بودنو از يه نژاد بگيري.
با سپاس و احترام.............
من فقط به عنوان یه انسان داری آزادی بیان به قول شما یه نظر سنجی که به ذهنم رسید راه انداختم! نه میخوام و نه قدرتشو دارم که از یک فروم اقدام به براندازی حق انسان بودم یک نژاد کنم! این شمایید که عصبانی شدید و میخواید حق اظهار هر نظری که بر خلاف میلتونه رو از من بگیرید!
ضمن اینکه که بنده فقط چند مقاله و تحقیق نخوندم، این رشته تحصیلی منه که در درجه نهاییش مشغول به تحصیلم.
به هر حال ممنون از نظرتون.
نه داداش!!! بیا تو بحث... متاسفانه (من که نه چون جدا بار ها برام پیش اومده که گفتم فکر میکنم چیزی نگم بهتره) مخلوق 2پا تو همچین وقتایی فکر میکنه شما منطقی حرف نزدین که از بحث جدا شدین!!!
بله درین مورد حق با شماست. اما تجربه های بدی از ادامه چنین بحث هایی دارم.. الان یک نفر تکفیرم کرد.. اگه ادامه بدم کم کم به شخصیتم حمله میکنن و بدترین چیزها رو بهم نسبت میدن.
به هر حال سپاس از توصیه ی به جاتون. امیدوارم در تاپیک های دیگه ببینمتون.
با سپاس و احترام، شاد و سربلند باشید

alborz_3000

اخراجی موقت
در اینکه ما نژاد برتر هستیم شکی نیست. سیاه پوستا فقط از لحاظ فیزیکی برتری دارند، که باعث شده تبدیل به مجوداتی کاربردی برای تفریح ما باشن. مثل ورزش بوکس یا بسکتبال، که اگر سیاه نباشن، لذتی نداره. والا کاربری دیگه ای ندارن. تقریبا نوعی حیوان پرتوان، با اندکی هوشی انسانی. مثلا همین اوباما، مثلا درس خوندهف ولی ذاتش برای بردگی ساخته شدهف نه کارای بزرگ. یه حیونه، باید تو رینگ بوکس، دندوناش خورد شه، تا ما لذت ببریم. اومده شده رییس جمهور. من نمیدونم امریکایی ها چطوری این ننگ رو قبول کردن

qholi

عضو جدید
شما صاحب اختیارید که وارد هر بحثی که مایلید بشید. بنده فقط عرض کردم که من ترجیح میدم وارد این بحث نشم چون اولا مذهبی نیستم، ثانیا بر اساس دین اصلا نباید سیاهان وجود داشته باشند چون همه از نسل آدم و حوا هستیم و نه از تکامل نوعی میمون.
حالا شما وارد بحث مذهبی بشید با بقیه دوستان. بنده هم میخونم و استفاده میکنم. ممنون
کی میگه نباید وجود داشته باشن؟؟؟ مگه قبول ندارین که خدا هر کاری بخواد میتونه بکنه؟"کن فیکون"
خوب پس از آدم دو پای سفید رنگ آدم دو پای راه راه هم میتونه درست بشه(اگر خدا بخواد!)!

الان سالهاس که بعد از قیام لوترکینگ سیاهان از حقوق برابر و حتی با نگاه دلسوزانه و مهربانانه تر نسبت به دیگران، در قانون اساسی آمریکا بهره مندند.. و البته فرانسه و بعضی کشور های دیگه. اما بازم یه ریچارد داوکینگ، استیون هاپکینگز، حسابی، اسکات، جیمز وات، خسرو تهرانی و.... بینشون پیدا نشده.
پس بهتره یه سری هم به قبل این "سال ها" بندازی دوست عزیز!!! اونجا که از حقوق انسانی محرومشون میکردن و با کشتی باربری و با رو هم رو هم چیدنشون به آمریکا میووردنشون برای بردگی!!! بله! روی هم روی هم!!! خیلیاشون میمردن!
بهتره سری به اون سال ها بزنی که منابع الماس و طلاشونو غارت کردن و خودشونو به جون خودشون انداختن!!!
ضمن اینکه بنده گمون میکنم حتی کسایی که اینجا رای "بله" دادن، وقتی در عمل پای سفره عقد برسن "بله" نخواهند گفت. فقط شاید الان احساسات انسان دوستانه شون باعث میشه از تجسم واقعی واقعه دور بشن.

نه خیر دوست عزیز!!! هر جا دل اونجاست!!!
میگن: گر با منی... در یمنی... پیش منی....... گر بی منی.... پیش منی... در یمنی!!!
از صحبت با شما لذت بردم دوست من. پیروز باشید
با سپاس و احترام
جوابم این رنگیه!

l0vin

عضو جدید
من فقط به عنوان یه انسان داری آزادی بیان به قول شما یه نظر سنجی که به ذهنم رسید راه انداختم! نه میخوام و نه قدرتشو دارم که از یک فروم اقدام به براندازی حق انسان بودم یک نژاد کنم! این شمایید که عصبانی شدید و میخواید حق اظهار هر نظری که بر خلاف میلتونه رو از من بگیرید!
به هر حال ممنون از نظرتون.

بنظر من اين شماييد كه ميخوايد با صحبت كردنو بحثاي مثلا علمي راه انداختن نظر و عقيده خودتونو به همه تحميل كنيد و بگيد به اين دلايل ميگم نظرم درسته.منم نظرمو گفته بودم ميتونستيد ادامش نديد.اما سعي ميكنيد با حرفاتون بر قدرت تفكر افراد چيره بشيد.
موافقم كه بحث ادامه پيدا نكنه.
من فقط اين رو راجع به شخصيتتون متوجه شدم كه قدرت بيان بالايي دارريد و هميشه با كمك همين قدرت بيان رو مغز افراد اثر ميگذاريد.(كلا ديدي كه نسبت بهتون پيدا كردم اينه.ربطي به بحث نداره)

qholi

عضو جدید
در اینکه ما نژاد برتر هستیم شکی نیست. سیاه پوستا فقط از لحاظ فیزیکی برتری دارند، که باعث شده تبدیل به مجوداتی کاربردی برای تفریح ما باشن. مثل ورزش بوکس یا بسکتبال، که اگر سیاه نباشن، لذتی نداره. والا کاربری دیگه ای ندارن. تقریبا نوعی حیوان پرتوان، با اندکی هوشی انسانی. مثلا همین اوباما، مثلا درس خوندهف ولی ذاتش برای بردگی ساخته شدهف نه کارای بزرگ. یه حیونه، باید تو رینگ بوکس، دندوناش خورد شه، تا ما لذت ببریم. اومده شده رییس جمهور. من نمیدونم امریکایی ها چطوری این ننگ رو قبول کردن
آقا قلی تعجب مبکنه!!!
:surprised:

alborz_3000

اخراجی موقت
آقا قلی تعجب مبکنه!!!
:biggrin:تعجب نکن اقا قلی. این جدیدترین و اخرین یافته های انسانیه که من دارم ارایه میدم. همه موافق هستن که نژاد سیاه، نژاد اضافه ایه، که بود و نبودش زیاد مهم نیست. منقرض بشن، برای رفاه حال ما بهتره

qholi

عضو جدید
:biggrin:تعجب نکن اقا قلی. این جدیدترین و اخرین یافته های انسانیه که من دارم ارایه میدم. همه موافق هستن که نژاد سیاه، نژاد اضافه ایه، که بود و نبودش زیاد مهم نیست. منقرض بشن، برای رفاه حال ما بهتره
آقا قلی بیشتر تعجب میکنه!!!

alborz_3000

اخراجی موقت
آقا قلی شما تعجب میکنی من چارشاخ بریدم..........
میگه موجوداتی کاربردی برای تفریح ما:eek:
پ ن پ، موجوداتی کاربردی برای ریاست بر ما!!!!!!!!!!! بدرد بخور ترین سیاه پوستی که من دیدم، تایسون بوده. کلا یه طویله اسب داشته باشی، بهتره، حداقل دنبال حقوق قانونی خودشون نیستن. بدم میاد از هرچی سیاهه.

qholi

عضو جدید
پ ن پ، موجوداتی کاربردی برای ریاست بر ما!!!!!!!!!!! بدرد بخور ترین سیاه پوستی که من دیدم، تایسون بوده. کلا یه طویله اسب داشته باشی، بهتره، حداقل دنبال حقوق قانونی خودشون نیستن. بدم میاد از هرچی سیاهه.
بهتون بر نخوره اما از کجا میدونین شاید اونا هم یه همچین نظری رو نسبت به شما داشته باشن!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.