آیا تا به حال دلت برای خودت تنگ شده است؟

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا تا به حال دلت برای خودت تنگ شده است؟ لحظه ای که فکر کرده اید خود را گم کرده اید و دلتان برای خودتان تنگ شده است چه لحظه ای بود؟:cry:

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه سوال سر کاری

نه اصلا هم سرکاری نیست
یه ذره بهش فکر کن
به این فکر کن که اخرین باری که شاد بودی کی بوده
یا اخرین باری که برای خودت هدیه خریدی ؟؟؟
اصلا تا بحال از این کارا کردی ؟؟؟؟
یه ذره به عمق مساله فکر کنی میبینی که اصلا هم سرکاری نیست دوست گرامی

متاسفانه داریم خودمون رو فراموش میکنیم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه اصلا هم سرکاری نیست
یه ذره بهش فکر کن
به این فکر کن که اخرین باری که شاد بودی کی بوده
یا اخرین باری که برای خودت هدیه خریدی ؟؟؟
اصلا تا بحال از این کارا کردی ؟؟؟؟
یه ذره به عمق مساله فکر کنی میبینی که اصلا هم سرکاری نیست دوست گرامی

متاسفانه داریم خودمون رو فراموش میکنیم
موافقم...
;)

hamidarchitec

عضو جدید
اره پیش اومده البته برای تواناییهام ... یه زمانی روزی 4 ساعت میخوابیدم . . . . 4 ساعت ورزش حرفه ای میکردم ... دپ نمیشدم ... 9-11 ساعت هم کار میکردم بقیه ساعات هم به صورت متغیر به درس خوندن و امورات روزانه سپری میکردم ... خیلی دلم برای اون روزا تنگ شده

merlin-mina

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا تا به حال دلت برای خودت تنگ شده است؟ لحظه ای که فکر کرده اید خود را گم کرده اید و دلتان برای خودتان تنگ شده است چه لحظه ای بود؟:cry:

سلام
يه متن هست كه دقيقا راجع به همينه
گذاشتمش تو همين تالار
ميشه نظر بدي؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ي-گذشته-شون-فاصله-گرفتن?p=3091646#post3091646

omiiit

عضو جدید
واسه خودمی که گمش کردم، ولی حیف که همه چیز رو نمی شه پیدا کرد.

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
يه متن هست كه دقيقا راجع به همينه
گذاشتمش تو همين تالار
ميشه نظر بدي؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ي-گذشته-شون-فاصله-گرفتن?p=3091646#post3091646

باشه الانه میام

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه خودمی که گمش کردم، ولی حیف که همه چیز رو نمی شه پیدا کرد.

چرا کی گفته نمیشه ؟؟؟

یادت باشه همیشه هیچ نشدنی امکان نداره فقط و فقط کافیه که خودت بخوای همه چی حله باور کن

تا زمانی که تلاشمون رو نمیکنیم به این حرفا به عنوان یه شعار فقط نگاه میکنیم یا میگیم طرف ارمان گراست یا سیره که داره این حرفا رو میزنه اما دوست من فقط کافیه خودت بخوای فقط و فقط خودت تلاش کنی مطمئن باش که میتونی و اما
.
.
.
و اما بالاتر از اون توکل به یکتای هستی مون هست .... توکل به خدای بزرگ

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره پیش اومده البته برای تواناییهام ... یه زمانی روزی 4 ساعت میخوابیدم . . . . 4 ساعت ورزش حرفه ای میکردم ... دپ نمیشدم ... 9-11 ساعت هم کار میکردم بقیه ساعات هم به صورت متغیر به درس خوندن و امورات روزانه سپری میکردم ... خیلی دلم برای اون روزا تنگ شده

خب چرا الان دوبار فعالیتت رو شروع نمیکنی
با همون ورزش یا یه کار دیگه ؟؟؟

omiiit

عضو جدید

چرا کی گفته نمیشه ؟؟؟

یادت باشه همیشه هیچ نشدنی امکان نداره فقط و فقط کافیه که خودت بخوای همه چی حله باور کن

تا زمانی که تلاشمون رو نمیکنیم به این حرفا به عنوان یه شعار فقط نگاه میکنیم یا میگیم طرف ارمان گراست یا سیره که داره این حرفا رو میزنه اما دوست من فقط کافیه خودت بخوای فقط و فقط خودت تلاش کنی مطمئن باش که میتونی و اما
.
.
.
و اما بالاتر از اون توکل به یکتای هستی مون هست .... توکل به خدای بزرگ

اشتیاق, علاقه، صبر، اطمینان، تلاش، و... خیلی از اینا رو خیلی راحت داشتم
ولی الان حسش نمی کنم.
خیلی عوض شدم. شاید مسیر زندگیم باعث شده این جوری شم ولی از تغییراتی که کردم خوشم نمیاد.
نمی دونم ولی واقعاً خیلی با خودمی که سالهای سال پیش بودم فرق دارم.

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتیاق, علاقه، صبر، اطمینان، تلاش، و... خیلی از اینا رو خیلی راحت داشتم
ولی الان حسش نمی کنم.
خیلی عوض شدم. شاید مسیر زندگیم باعث شده این جوری شم ولی از تغییراتی که کردم خوشم نمیاد.
نمی دونم ولی واقعاً خیلی با خودمی که سالهای سال پیش بودم فرق دارم.

خب این میشه گفت تو یه سنی و دوره ای از زندگی مون طبیعی هست مخصوصا اگه اتفاقی باعث اون شده باشه
اما مهمتر از همه اینها اینه که چطور به موضوع فکر کنی و مهمتر اینه که چطور باهاش کنار بیای و درکش کنی
نمیخوام بگم که شما عملکردتون خوب نبوده نه اصلا اما فقط به نظرم کوتاه اومدید و تمام تلاش خودتون رو نکردید

یه ایده ، یه ایده ای که شما به عمل تبدیلش کنید اینه که بشینید در موردش کامل فکر کنید هر چی که بوده ریشه شو پیدا کنید و مشکل رو رفع کنید تا بشید مثل قبل باور کنید که میشه فقط زمان میخواد و تلاش و توکل و همت همین و بس

با ارزوی موفقیت و بهترین ها برای شما :gol:

یه نکته مهم هم اینکه چیزایی که این حس رو برات تشدید میکنن کاملا از خودت دورشون کن

بالا